עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחרונה השגתי מעבד i7-2600k (מעבד בלבד - ללא מאוורר). אני רוצה לבנות סביבו מחשב חדש תוך שימוש משמעותי בחלקים מהמחשב הנוכחי שלי. מפרט מחשב נוכחי: מעבד: Core 2 Quad Q6600 (לא רלוונטי) קירור למעבד: Arctic Cooler A7 (רגליים שחוקות) כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS ספק כח: Enermax Modu 82+ 525W מארז: Sonata III Black זיכרון: 2x1GB DDR2 800MHz לוח אם: לא רלוונטי רזולוצית מסך טבעית: 1680x1050 דיסק קשיח: 500GB - עם 32bit WinXP צורב DVD ברור לי שיידרש לפחות: לוח אם חדש וזיכרון חדש, ואולי גם קירור חדש למעבד. בנוסף אולי כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש למרות שלאחרונה שיחקתי ב- Portal 2 ועם רזולוצית המסך שלי הכל עבד די חלק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אני מתכנן להזמין מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב תואר ראשון) אני מזמין את Dell Latitude E6420 , בכל מקרה השאלה האם שווה להוסיף כסף (משהו כמו 70-80 דולר) ולקחת רזולוציית מסך של 1900X1600 על פני 1366x768 ?? האם זה שווה את הכסף וממש ארגיש בהבדל ? תודה שי

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וכדומה. לא מיועד למשחקים. תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by NightC,

אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  6. שלום וברכה, לא מזמן פרסמתי הודעה בדבר מחשב שולחני שאני עומד לקנות ובקשתי המלצות, הערות והארות. השרשור ההוא נעלם בתהום הנשיה ללא תגובות קונקרטיות והייתי מעוניין להעלות את המפרט הכמעט סופי שגבשתי לקראת סגירתו. ייעוד המחשב הוא שימוש משרדי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וגיימינג [יחסית] כבד; כמו כן אני מעוניין להשקיע בחומרה איכותית שתתן לי מחשב על ביצועים ראויים גם בעוד שש שנים מהקנייה. תחילה אפרט את החלקים שכבר הזמנתי ולאחר מכן את ההתלבטויות והשאלות: מעבד: Intel 2nd Generation Core i7 2600K לוח אם: Intel DP67BG זכרון: Kingston DDR3 1600Mhz 2x4GB HyperX כרטיס גרפי: Asus GTX 570 DCII דיסק קשיח: Intel SSD 160GB 320 Series מסך: LG E2340T 23" LED [ציוד היקפי נוסף זניח] כעת ההתלבטו…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by ranbd0,

שלום רב ! אצתרך עזרה בבחירת פרט התקציב הוא עד 1400 שקל למחשב... השימושים העיקריים שלו זה להרצת סרטי MKV (שיהיה לו יציאת hdmi),מוסיקה וגלישה באינטרנט... כמו כן אצתרך לפחות 1T של אכסון קשיח ... האם זה אפשרי?

8. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

9. ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  10. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד שישומש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים (הדבר הכי "כבד" יהיה קאונטר סטרייק 1.6) כמובן שאני גם אראה בו סרטים וסדרות אבל איכות DVDrip/HDTV מספיקה לי, רוב השימוש בו יהיה בתוך הבית (מחובר למטען) אז לא נדרש זמן סוללה ארוך מהרגיל אין העדפה לשום חברה ועדיף מחנות אמינה עם אחריות למקרה שיהיה תקלות. תקציב: כמה שפחות יותר טוב, המקסימום זה 2000, אפשר לחרוג ב-100/200 ש"ח עריכה: הבנתי שיתאים לי מחשב 15'6" ושאלה ששכחתי לשאול היא אלו אביזרים צריך לקנות עם המחשב הנייד? הבנתי שיש מקררים למחשבים ניידים, זה הכרחי לקנות אותם? או שזה תלוי בדגם של המחשב הנייד. מצטער על כל השאלות, מקווה בכל זאת לעזרה. תודה!

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by Yeonatan,

אממ אז ככה.. אני קונה לפטופ אני דיי סגור עליו אבל מה המעבד מציק לי, איזה מעבד יתן לי יותר ביצועים הP6200 או הT4500? אני קונה לפטופ ב1470 ואני הבנתי שהP6200 חזק יותר (אני לא מצפה לניסים כן) סתם משחקים קלים ובעיקר אינטרנט. תודה מראש חבר'ה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו יודע אם ניתן לרכוש מחשב מאתר HP העולמי בעזרת כרטיס אשראי מישראל? ניסיתי עם PAYPAL וזה זיהה שאני מישראל ולא נתן לי..

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by amirka,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד ואינטרנט) וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by CRT,

אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הרכבתי את המפרט הבא על פי המלצות שונות בפורום. המחשב הוא לצרכי גלישה ואופיס, ללא ציוד היקפי וללא צרכי OC או גיימינג אני מבקש את דעתכם, האם המפרט מתאים (וכולל את כל החלקים הדרושים ) ומה מידת הרעש הצפויה ממנו. כמו כן, אני מחפש לקצץ עוד 100-200 שקל מהמחיר: לדוגמא, אין לי צורך ביציאת HDMI מהלוח אם, אבל הייתי רוצה רוצה לשמור על ההתקני SATA3, USB3. המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪148 http://www.rsm.co.…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by attr,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  21. שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני לא יודע אם זה בתת פורום המתאים, אבל זה נראה לי הכי קרוב. יש לי מחשב בן 4 שנים,Q6600 , לוח GA-P35-DS3R, זכרון 2GB 800MHZ וכרטיס מסך 8800GTS. השימושים שלי במחשב הם הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית (10+ שולחנות פוקר +עוד כל מיני דברים אחרים ברקע) + משחקים (רזולוציה 1680X1050 כיום, וכנראה תוך כמה זמן 1920x1200), לאו דווקא החדשים ביותר אלא 2010+ (יש עדיין משחקים בQUEUE). מצד אחד המחשב לא עגלה, מצד שני אני ממש רוצה לשדרג אותו, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך לGTX570 + ספק חדש שאצטרך (הנוכחי 500 של TT שלדעתי לא יסחוב) + SSD, ולהשאיר את השאר כפי שהוא , בעצם לדחות את הקנייה של המעבד (2600K)+זכרון+לוח - חסכון של 3K. האם משחקים חדשים שיוצאים היום יעבדו לי כמו שצריך לדעתכם, או שהחלקים היש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צריך את עזרתכם: מטרת המחשב - תחליף שולחני לאינטרנט ואופיס בסיסי מאוד. חשוב: שיבוא עם מערכת הפעלה ושיהיה זול כדאי: שיהיה מצלמה מובנית, לא משנה האיכות * גודל המסך - לא קריטי, נראה שהכי עדיף 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - לא קריטי * יציאות מיוחדות - לא קריטי * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי * העדפה לחברה כלשהי - לא HP אופציות שראיתי עד כה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC660121 http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=VOST1015WIN7&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by user1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.