עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobiperez,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?איפשר לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט וקצת משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא משהו כבד בעיקר פרו ו call od duty החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום אני צריך שני מפרטים , שניהם מיועדים למשחקים ולהפעלת תוכנות וירטואליזציה כבדות מפרט אחד מבוסס AMD P2X4 והשני INTEL I5 SB ללא כל ציוד היקפי [מסך מקלדת עכבר וכו . . ] אך ורק מארז התקציב לא גבוה3000-3500 ש'ח לכל היותר תודה רבה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by maxite,

היי חבר'ה, אני עובד באופן תמידי ואגרסיבי על התוכנות הבאות: מערכת הפעלה: Win7 Ultimate Adobe Photoshop Adobe Illustrator VS 2010 Ultimate Expression Studio 4 MS SQL Server WE 2008 העבודה באמת אגרסיבית ואפשר להגיד שאני מוציא את כל המיץ של התוכנות האלו. עד עכשיו עבדתי על לפטופ (חזק של טושיבה) ולצערי נשבר המסך. אני לא מתכוון לתקן אותו כי בכל מקרה תכננתי לשדרג למשהו יותר קיצוני. המחשב הפעם יהיה נייח. ביקשתי הצעת מחיר לגבי החלקים הבאים: לוח אם INTEL לא זכור לי הדגם הקונקרטי אבל משהו סביר - תומך בכל הפונקציונאליות של המעבד הנדרש. מעבד I5 גם לא זוכר את הדגם הקונקרטי אבל הוא מהיקרים בI5 זכרונות קינגסטון סה"כ 8 GB במהירות 1333 (למרות שהמהירות הזו זניחה כמעט לחלוטין). הארד דיסק 500G…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dood,

היי, אני מחפש מפרט בתקציב עד 3500 גג חשבתי על זה : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E ram DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Enermax Naxn 550W Active PFC 12cm Fan PSU. מה אתם אומרים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eyalis,

שלום כמה שאלות לי: 1. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: ThinkPad T410i IdeaPad Y460 IdeaPad U460 מחפש מחשב חזק, בעיקר לצפייה בסרטים דרך מסך חיצוני,אבל גם לשימוש ביתי ופיתוח, עדיפות לדיסק במהירות 7200. האם ל-IdeaPad יש יתרון על ה-ThinkPad בגלל היכולות הגרפיות שלהם? זה רלוונטי לגבי צפייה בסרטים בכלל? 2. אני מתכוון לקנות דרך חנות לנובו ברשת, את אחד משלושת המחשבים הנ"ל. למישהו יש ניסיון עם קנייה בחנות לנובו, או בחנות יצרן בכלל? על פניו, זה נראה משתלם, הם מציעים עכשיו במבצע הרבה דגמים, ויש גם אקסטרה הנחות עם קופונים. יש קאצ' שאני מפספס חוץ ממיסים בארה"ב, מע"מ ועלות משלוח? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אז ככה, אני צריך לקנות להורים מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, מוזיקה, באמת שהכל בסיסי, לא גיימינג וכד', באיזה מפרט הייתם בוחרים ׁ : כל המפרטים עם כרטיס מסך סטנדרטי שמובנה בלוח אם. ₪ 1,195 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,280 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,380 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,240 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,320 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,430 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,450 …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tal147,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון כי לא ידעתי לאיפה ללכת!!! שלום יש לי מחשב נייד אני מנסה להריץ סרט FULL HD ויש לי תקיעות אני יעלה לכם את המפרט חומרה ותגידו אם יש בעיה במפרט או שאני אומר לעשות משהו אחר כדי לסדר את העניין הזה. מפרט חומרה: מערכת הפעלה : windows home premiuom 7 64BIT RAM: 4g ארדיסק : 500 GB מעבד: Intel® Core™ i3-350M‎ • ‎2.26 GHz, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 גרפיקה כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics‏ (ניתן להחלפה), זיכרון גרפיקה כולל של עד ‎2202 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 512

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by md22,

יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן מה אתם חושבים על המפרט הזה והאם כדאי לשנות משהו? כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 1,197.00 ₪ מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black 472.00 ₪ קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray 1,376.00 ₪ צורב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ תוכנות: Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה אנגלית 435.00 ₪ זיכרון: G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL 634.00 ₪ דיסקים קשיחים: OCZ SSD Vertex 2 EXT 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע ! 1,257.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 269.00 ₪ ספק כח: Corsair TX 750 Watt 457.00 ₪ לוח אם: Gigabyte GA-P6…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט מKSP. הדרישות של המחשב הן כוח עיבוד גדול (לתוכנות שמבצעות חישובים מתמטיים) ומספיק זיכרון כדי להתמודד עם בוחטא נתונים. נמצא מפרט בKSP שנראה מתאים. מה דעתכם? יש מה לשפר במסגרת התקציב? דגם מחשב: iSB1 מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: H…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by erjerjerj,

אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים - 17 …

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by tylor25,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? כן, בשביל מסך וwindows7 ואולי אם יש עוד משהו שממש שווה את הכסף שימושים מהם השימושים במחשב? בעיקר תוכנות עיצוב בעיקר בתוכנות autodesk 32bit עם אפשרות לעוד תוכנות + סקייף, טורנטים, משחקים ברשת. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? לא חובה מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? אין לי מושג אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? לא חשוב לי אבל אני מעדיף בחבילה בנויה מראש ואולי מZAP אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. באיזו עיר אתה גר?…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

• 7 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.