ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למשפחה עם ילד קטן , עם דגש על אחריות ארוכה לרכיבים מרכזיים. אודה לחוות דעתכם על התאמתו לצרכים ושיפורים אפשריים. שימושים: ילד בן 4: עדיין משחק מריו אבל אולי ישתפר בעוד שנה שנתיים. אז כרגע בלי כרטיס מסך, מסתמך על כרטיס OB או מעבד AMD עם יכולת עיבוד גרפית. ההורים : אופיס וסרטים. רמת שקט: 7-8 ציוד הקפי: רמקולים 2.1 + צורב + כולל מערכת הפעלה Win7 ללא: מקלדת ועכבר. הרכבה ובדיקות ע"י החנות. רצוי TMS / RSM תקציב: רצוי 2750 שח מקסימום ניתן למתוח ל- 3000 גג, בבקשה לנסות לחסוך כמה שאפשר ! מפרט מבוסס מעבד AMD: אחריות 3 שנים : מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, מארז + ספק, זיכרונות: כל החיים. AMD A6 3500 2.1Ghz 65W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪386 …
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המפרט למחשב ביתי ללא OC , צפייה בסרטים ,הפעלה של תוכנות בסיסיות במחשב ואינטרנט במקביל . מחשב מהיר ושקט ומשחקים מדיי פעם... לפני שאני מזמין אבקש את אישורכם הסופי מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪777 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪266 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי dell inspiron n5110 עם: Intel Core i7-2630QM 2ghz 8gb ddr3 geforce gt 525m 1gb המחשב מתחמם מאוד כאשר מריצים עליו משחקים עם גרפיקה כבדה (למשל gta4 למרות שזה משחק ישן יחסית הגרפיקה שלו כבדה והמחשב מגיע בקלות ל94 מעלות) רציתי המלצה למשח קירור יעיל וטוב שיוריד את הטמפ' הגבוהות הללו...הבנתי שרובם לא ממש עוזרים,לכן אני צריך המלצה על אחד באמת טוב שיגרום למחשב שלי לסחוב משחקים מבלי לגרום לו להגיע לטמפ' כ"כ גבוהות ונזק עתידי... מישהו מכיר משטח מתאים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן שלי להחליף את המחשב הישן ואני צריך את עזרתכם הצריכים שלי הם בעיקר לגרפיקה ואולי איזה מחשק או שתיים לא משהו רציני פוטושופ פרמייר וכו.. אני צריך מחשב שיכול להפעיל ברמה טובה מאוד רינדורים וכאלה מבחינת תקציב אין לי תקציב כמה שיעלה יעלה כמובן אני לא רוצה להגזים ברמות חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זיכרון ראם כוננים קישחים נראה לי אני ישים 2 של 500 ג'יגה זה המפרט שאני חושב לעשות מה אומרים? לוח אם: asrock 990fx extreme4 מעבד: amd phenome ll sixcore 1100t זכרון פיזי: 12 גיגה כל חברה ddr3 כרטיס מסך: gigabyte gts 450 1gb ddr5 זכרון: seagate 1t 7200rpm sata3 ספק: 550 מה צריך להוסיף? להחליף או לשנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מדובר במפרט למחשב למשחקים, אינני מבין ב-OC ולכן מדובר במפרט שכזה כמו כן שימו לב שיש גם ראוטר בהצעה שמוסיף עוד 200 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט שמספק תועלת מקסימלית לכסף שהשקעתי בכל התחומים בלי לחרוג לדברים שאינני צריך ובכל זאת לספק מחשב איכותי לשנים הקרובות. אבקש לדעתכם לגבי הרכיבים האם יש משהו שכדאי לי לשפר או להחליף חברה לדוגמא הקירור למעבד ועד לחברה המייצרת את כרטיס המסך אשמח לעזרתכם ולחוות הדעת שלכם האם יש מקומות שעדיף לי לחסוך ולבחור בפריטים יותר זולים מבחינת שווי המוצר לתועלת שלו. כמו כן, גם המחיר של הפריטים עצמם ביחס לעצמם. ההצעה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪943 [/td][/tr][tr][…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם מחשב נייד של HP מהסדרה של Pavilion Dv6 הורדתי הסופש את הבטא של דיאבלו 3 , וכשיחקתי בערך 3 דק' שמעתי את המאורר של המחשב עובד שעות נוספות פתחתי את SPEEDFAN תוך כדי והטמפ' של כ.מסך ושל המעבד מגיעות ל93 מעלות. זה נורמלי למחשב נייד? אם לא , מה הפתרון ? הכרטיס מסך של המחשב הואRadeon HD 6770M והמעבד הוא : Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שהרכבתי (חלקית) הינו המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1066 מארז: חדש - מארז גיימינג מבית TMS - בלעדי לקוחות TMS - אפשרות עד 7 מאווררים כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כמות: 1 - מחיר: ₪259 קשיח למחשב שולחני: Corsair 120G Force3 GT series 80K IO Sata3 כמות: 1 - מחיר: ₪944 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קיבלתי נייד די ישן שיש עליו מדבקה של ווינדווז ויסטה אבל הסיריאל נמחק יש דרך לשחזר את את הקוד או שזה אבוד ? כרגע מותקן עליו אובונוט
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב הגיע הזמן להחליף את המחשב העתיק שלי וארצה לבנות מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 2500 ש"ח (בגדול התקציב הוא היה אמור להיות 3000 אבל רכשתי הארד דיסק לכן זה מוריד מהתקציב) שימושי המחשב הם: אינטרנט , מחשב פועל 24 שעות ביממה , צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר ומשחקים. ארצה לשחק במשחקים פעם ב... לכן ארצה מחשב שיתמוך במשחקים ותיהיה לי את האופצייה לשחק אין צורך בציוד היקפי רכיבים שאין צורך לכלול במפרט: מסך , הארד דיסק (צריך לוח אם תומך SATA 3) רמת החשיבות של השקט היא 9 חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה חנות מועדפת: TMS שמעתי שהם טובים אז אלך עליהם , אלא אם אתם ממליצים לי על חנות טובה בחיפה למרות שלא מצאתי חנות נורמלית לכן א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב, אחותי החליטה שהיא רוצה לרכוש מחשב לצורכי הלימודים שלה, השימושים יהיו בעיקר בתוכנות ( אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, פלאש (תוכנת אנימציה) ודרימוויבר) ובנוסף לזה, אינטרנט, סרטים ואופיס. היא די מוגבלת בתקציב, בייחוד כשיש צורך גם במסך. אז אני שואל פה כדי לקבל הצעות. לשמחתה, את הרכבת המחשב אני יכול לעשות עבורה ככה שאין צורך להזמין הרכבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב +-3000 שקל - הערות על התקציב גם יתקבלו אם כי לא בטוח אם ניתן יהיה להגדיל אותו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעריך שנצליח לעמוד בחריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים אך עם יכולת צפייה בHD(כולל חיבור HD לטלוויזיה) ויכולת עריכת וידאו. קיבלתי הצעת מחיר של 2265 ש"ח לפי המפרט הבא: מארז: מארז איכותי מותג מתוצרת Thermaltake דגם VM30001W2Z V4 ספק כח: IN-WIN POWER MAN 450W כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד: Intel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כרטיס קול:7.1 כרטיס רשת:10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי: Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי: Gigabyte Nvidia GeForce GT520 1GB מסך: לא כלול מקלדת: לא כלול עכבר: לא כלול רמקולים: לא כלו…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות מחשב נייד. משקל: לא משנה לי סוללה: הוא בעיקר לשימוש בייתי. אין צורך בסוללה שתחזיק הרבה זמן. ביצועים: שהמערכת הפעלה תעבוד חלק. כמה שיותר משחקים שיוכלו לרוץ זה בונוס אבל לא הכי קריטי. מה שבא ברוך הבא. מסך: כמה שיותר גדול שאפשר לתקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה או אופיס תודה לכולם על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב במפרט הבא: ======================================================= [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם :ASUS P5B DELUXE[/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL[/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150[/td][/tr][/table][table][tr][td]צורב DVD :PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK[…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ההורים נוסעים לחו"ל אז הם יקנו i5 2500k (לא יכלו לחכות עוד כמה ימים ל-ivy bridge אבל לא נורא) שאותו יקרר Noctua nh-d14 וגם לוח Asus maximus gene-z/gen3- כן אני יודע שזה לא די מבוזבז, אבל רציתי פעם אחת להתפנק בלוח איכותי עם שלל פיצ'רים 8) . בהמשך אני אקנה בארץ מארז Corsair 500r כי גם מאוד אוהב את העיצוב, איכות בניה והנוחות הרכבה, שאליו יצטרף כרטיס gtx 580 (או כרטיס מרמה דומה) מיד שנייה. את הכוח יספק להם Seasonic s12 ii 520w שכבר קניתי לפני כמה חודשים (מקווה שיספיק לכל המערכת) ובסוף הזיכרון יהיה 2*4gb של corsair/g.skill/kingston. ציוד היקפי יילקח מהמחשב הקודם: - Logitech illuminated keyboard - Logitech G9X - LG W2486L :-\ - Sennheiser HD598 עם DAC ומגבר Audiotrak DR.DAC2 …
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-