עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אחי זקוק למחשב נייד ובקטגוריה הזאת אני פחות מתמצה ולכן לא תזיק לי עזרה בנוגע למחשב. השימושים בעיקר הם: לעבודות על OFFICE אינטרנט. זמן סוללה שיהיה בינוני יחסית אם זה אפשרי שגם תיהיה מצלמת אינטרנט מובנת שתיהיה רשת WIFI או כל רשת אינטרנט על חוטית ולפעמים גם שתיהיה אפשרות לצפיה בסרטים או סירטונים מבחינת זיכרון שהמחשב יהיה מהיר יחסית. ואמ... לגבי הארדיסק שיהיה בערך 160 ג'יגה עם 7,200 סל"ד. שיתקפד בצורה מהירה יחסית. אחי מתכוון לעבוד עכבר רגיל אז שיהיו גם יציאות USB וכו' אמ.. מקווה שיש משהו בתקציב המבוקש חח תודה מראש

2. יש לי מיני מחשב נייד של חברת MSI,רציתי לדעת כמה תחזיק מעמד הסוללה ללא הטענה כאשר אני צופה בסרט (אני שם את המחשב על מצב של חיסכון)? סוללת 6 תאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה דעתכם ? אשמח להצעות לשיפור..תקציב 4000+- לא מתכנן OC

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sroolik,

שלום אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית.............. הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD) ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sgirl,

היי, אני מוצאת את עצמי שוברת את הראש לאחרונה בנוגע לאיזה מחשב הכי מתאים לצרכים ולכיס שלי. הדרישות שלי למחשב הינן: משקל קל (הנני סטודנטית) עד-2 ק"ג, רצוי פחות מסך קטן- פחות מ-15 אינצ' איכות- לא רוצה להחליף מחשב בעוד שנתיים זמן סוללה ארוך- חשוב אך לא עקרוני אחריות טובה עיקר השימושים שלי הינם: להאזין למוסיקה, לצפות בסרטים ולעבוד על הוורד. אני מתלבטת בין המחשבים הבאים: סמסונג- NP530U3C-BG1IL https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12899 סמסונג- NP530U4C-BG1IL HP- ENVY ULTRABOOK 4-1030 http://www.amazon.com/HP-Envy-4-1030us-14-Inch-Ultrabook/dp/B0085RZPP0 HP-FOLIO 13-1000en https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11931 HP PAVILION DM1-4099EJ http://bizsupport1.aust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GUY550,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avshalom81,

ברצוני לקנות מחשב חדש לצורך עבודות גרפיות התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח לא כולל המסך . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cain,

זהו המפרט של המחשב ש-HOT רוצים עליו 2900 שקל: מעבד: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז: איכותי + USB לוח אם: ASRock P4I45GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון: 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח: 40GB כונן: 1.44MB כונן אופטי: LG CD-ROM 52X רמקולים: איכותיים כרטיס קול: Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת: Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם: נמכר בנפרד תוספת: ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת: 104 מקשים עכבר: גלגלת מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itzik-bs,

שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by none77,

שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bomsa400,

היי צריך לפטופ (חייב להיות לפטופ, לא שולחני) לסבתא. שימושים: גלישה באינטרנט, WORD מידי פעם, צפייה בתכני (אולי HD) ביו טיוב. יש עדיפות לחברות אמינות שנותנות אחריות להרבה שנים. שנתיים זה טוב. המחשב צריך לבוא רק מאייבורי דיזינגוף סנטר - זה המקום היחידי שהיא קונה ממנו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך לא קטן מ 15.6" . מבריק או מאט לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, HP * כונן אופטי? צריך כניסת CD * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) היא מעדיפה בצבע בורדו או כחול אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCa…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by FPSbanana,

לוח אם: Asus Strike Extreme PC-E 16X מעבד: Inte Core 2 Dou E6600 זיכרון: 1GbX2 OCZ 667Mhz כרטיס מסך: eVGA 8800GTX GDDR3 768Mb כיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16Mb SATA 2 כונן דיסקים: LG DVD+-RW Black מארז: Thermaltake Suprano DX ספק: Thermaltake ToughPower 600W PFC מסך: LG L1970HR 19" LCD 2ms DVI סה"כ: 12489 ש"ח המחשב לא מתוכנן לOC ציוד הקפי כמו עכבר לא כלולים במחיר כול אחד יבחר עכבר מקלדת רמקולים והשאר אני ממליץ על: עכבר Logitech G5 laser Mouse 320 ש"ח רמקולים Creative inspire T6060 5.1 580 ש"ח כרטיס קול יש בלוח עם 24 Bit

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yev,

שלום, רכשתי לפטופ מדגם Vostro V131 של DELL לפני כ-7 שנים, והיום הדיסק הקשיח כבר מראה סימנים שבקרוב הוא לא יהיה איתנו (הרבה failed write to disk ואיטיות במחשב וכן bad sectors וכו) לכן אני מחפש לתקן\לשדרג. האם יש דרך לשדרג איכשהו את הלפטופ שלי בצורה של החלפה עם תוספת סכום למשל? (trade-in שכזה) חשבתי גם פשוט להחליף לו את הדיסק הקשיח לSSD אבל נראה שמחיר של דיסק קשיח עצמו מתקרב לשליש ממחיר של לפטופ חדש וגם אשמח להגדיל מסך מ13" ל15". סה"כ הלפטופ שירת אותי נאמנות לצרכיי (שימוש ביתי + לימודים). אשמח לדעת אם יש אפשרות לשדרוג שכזה או שעדיף לרכוש חדש. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מבוסס C2D 2GB זיכרונות (אם אפשרי אז DDR2-800) כרטיס מסך סביר - למשחקים, אבל ממש אין צורך ב-high-end ולא ברזולוציות מטורפות מסך LCD טוב ספק יציב וכל שאר הדברים אחת המטרות המרכזיות שהוא לא יצלע בהרצת ויסטה באופן מלא, עם כמה יישומים במקביל/משחקים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by network,

עריכה:המפרט הוא בעיקרו למשחקים, אני לא יודע לאיזה מהירות אני הולך לעשות לו OC עדיין, אני אדבר על זה עם החנות שתעשה אותו ואבדוק גם בעצמי במקרה והOC שהם יציעו יהיה חלש מידי, בעיקרון אני מתכוון ללכת עם משהו בטוח אבל לא יותר מידי בטוח, המחשב יהיה בחדר בו אני ישן אז עדיפות לשקט מבחינת המארז הדיסקים הקשיחים והקירור עדיפה. אני מתכנן לקנות אותו בסקאיפיסי. עריכה:לא התכוונתי לבנות משהו עתידני ויקר על יתר המידה "לעתיד הלא נודע" אבל גם לא משהו שיצור בעיות עם שידרוגים שהולכים לבוא לפחות בשנים הבאות ! אני "מניח" שכל העסק יעלה לי בין 10 ל11 אלף(יכול להיות שפחות) אבל הזמן שאני הולך להוציא עליו יהפוך אותו לשווה מבחינתי והדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפשר יותר מידי רק בשביל להוציא המון זמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב. בכמה ריאלי למכור Gigabyte GTX 280 יד שניה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DRM,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34867#thumb החלק שחסר הוא דיסק קשיח 4TB ב700-800 שקלים המחשב מיועד לשימוש רגיל פלוס מידי פעם קידוד והמרה של קבצי וידיאו ושימוש בכרטיס טלוויזיה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים, המרת וקידוד של קבצי וידאו, הקלטה בכרטיס טלוויזיה, גלישה באינטרנט וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא …

21. אז ככה.. עוד חודש אני טס לארה"ב.. ומתכנן לקנות שם לפטופ. השימוש בו יהיה לצרכים בייתיים.. אינטרנט סרטים (HD) משחקים פה ושם.. כאן http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Quantum+Black/9703393.p?id=1218153394199&skuId=9703393- יש מפרט מדוייק של המחשב.. ויש עליו חוות דעת דיי טובות באתר.. אבל רציתי לשמוע מכם מה דעתכם עליו ? כמה שאלות: 1. מסך מבריק לא יפריע בשימוש ביתי עם אורות חדר ? 2. לגבי חיבור לשקע חשמל.. איך אני משנה את התקע? או שצריך להגיד להם שיחליפו כבל ? 3. מישהו יכול להמליץ על חנות מסויימת בדאלאס טקסס ? 4. יש עוד פרטים שאני צריך לדעת לגבי קניה בארה"ב? חוץ מהסטיקי.. שכמובן קראתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lalo,

אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤343 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 4 - מחיר: ¤42 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤446 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤178 סה"כ: ¤3789 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Greave,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 516.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 207.68 ] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse [ ¤ 306.43 ] 1 Speakers : Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers [ ¤ 578.91 ] 1 Cases : Supertalent (Chief…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. [table] [tr] [td] [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪288 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td][td] 1 [/td][td] ₪309 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]GZ-X7 MidiTower Black 120 MM COOLER NO PSU TOOLESS[/td][td] 1 [/td][td] ₪171 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version[/td][td] 1 [/td][td] ₪117 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] 1 …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.