עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני לא מבין במחשבי משחקים ולא מעודכן בחומרה שיש היום. האם חסר משהו במפרט? האם הייתם מורידים או מוסיפים משהו? האם בכלל שכחתי משהו? תודה לעונים ! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד : AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box לוחות אם למעבדי ‏לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS (Wi-Fi) AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6GB REV 2.0 GDDR6 HDMI 3xDP כונני SSD כונן קשיח Transcend 220S TS1TMTE220S PCIe 1TBGB SSD Gen 3 x4 - נפח 1TB ספקי כוח:ספק…

3. אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Goblindest,

מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bigyaa,

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] זה המפרט הנוכחי: מעבד: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz לוח אם: Foxconn A88GMX זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz ספק כוח: Enermax Liberty 400W כרטיס מסך: 7600 GT רזולוציית מסך: 1680x1050 השדרוג שאני רוצה הוא: מחירים מ KSP זיכרון: 215 ש"ח G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel ספק כח: 299 ש"ח Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU Retail כרטיס מסך: 465 ש"ח Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E סה"כ 979 ש"ח תקציב: 1,000 ש"ח השדרוג העיקרי פה שבגללו אני חושב שהמשחק מקרטע הוא הזכרון והכרטיס מסך ועקב כך גם הספק כי לא נראה לי ש400W יחזיקו מעמד. המטרה של השדרוג …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by raorian,

תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Home Boy,

אהלן! מישהו יודע אם האתר notebookclub שמוכרים dell מאפשר שדרוג חינם לווינדוס 7 לאחר קנייה של ויסטה? אני נוסע לשם מחר בבוקר ושכחתי לשאול בטלפון בבקשה מי שיודע משהו שיגיד תודה! עוד שאלה קטנה למי שיודע: מה עדיף הארד דיסק 250GB 7200RPM או בתוספת של 120 שקל 320GB 5400RPM? האם ההבדל במהירות ניכר?

10. Started by opdd,

בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אז קודם כל תוציאו זיכרון וכרטיס מסך מרשימת החומרה שאני צריך לקנות. זיכרון יעלה לי 300 ש"ח (שני סטיקים של 256MB DDR333, אני לא יכול בכלל לשנות את הזיכרון), אז תורידו מתקציב של 2200 ש"ח 300 ש"ח, וישאר 1900 ש"ח (כי זיכרון אני מתכנן ליקנות בקרוב, רק כרטיס מסך יש לי אותו עכשיו). אז אני צריך מעבד AMD, לוח אם ל-AMD, כונן קשיח (מספיק גם 60 GB), מארז (שכולל מאוורר וספק כוח), צורב, משחה למעבד (משחה טובה) וזהו. אני לא רוצה פלופי וסי.די.רום. בבקשה שהחלקים יהיו טובים ושיחזיקו מעמד לעוד שנה וחצי משהו כזה ושכמובן לא יעברו את ה-2200 ש"ח. ואני יודע שאני פירסמתי בקשה שתביאו לי מחשב של INTEL בהודעה קודמת אבל גיליתי ש-AMD בערך אותם ביצועים יש וגם זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, הבעיה בכותרת, בן דוד שלי מוריד את הדרייבר הנ"ל והוא אינו מגיב למחשב שלו, טושיבה בעל הכרטיס המסך הנ"ל. הדרייברים הם מהאתר הרשמי ל NOTEBOOKS של ATI. מחיקת הדרייבר, בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתו מחדש עדיין גורמת לבעיות. מהאתר הרשמי יש כמה לינקים להורדה, הלינק הראשון שהוא SUIT ושוקל רק 1.1 מגה (?!) הורדנו את הלינק השני שמכיל את הדרייבר ששוקל 69 מגה. (ללא הורדה של הראשון). האם פה הבעיה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד I7 ולוח אם תקציב 2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. ככתוב בכותרת המסך פשוט לא נדלק, שאר הדברים נשמעים כאילו הם עובדים כשורה. במידה והיה מדובר במחשב נייח הייתי פותח אותו ובודק כרטיס מסך וכו' אבל היות ומדובר במחשב נייד שלא שלי גם אני חושש לפתוח אותו. מה לדעתכם אפשר לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני שואל בשביל ידידה... יש לה לאפטופ בלי כונן דיסקים, אז התקנת הווינדוס נמצא אצלה בסוג של חוצץ, ואז היא יכולה לפרמט בקלות. היא שואלת אם אפשר להעביר את המידע הזה לכונן חדש - גדול יותר (היא רוצה טרה, אני לא יודע כמה הגודל הנוכחי שלה... חושב 500 או משהו). ככה שההגדרות יהיו זהות (כשלוחצים F8 זה מעלה את ההתקנה של הווינדוס לפירמוט)... זה בערך מה שהבנתי ממנה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TeaTime,

חבר שלי מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב והוא מחשב מחשב נייד ללימודים. המחשב יהיה נטו ללימודים, ככה שביצועים במשחקים חסרי משמעות. הוא מחפש בעיקר זמן סוללה ארוך וגישה אלחוטית (מן הסתם). משקל וגודל לא משנים לו. מה מומלץ בטווחים האלה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי! לאחרונה התחדשתי בנייד של לנובו... ולצערי קיבלתי אותו עם ויסטה... הבנתי שיש אפשרות לעשות DOWNGRADE לXP... מישהו יודע האם נכון? ואפשרי? ואם כן אז כיצד? המון תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Neil,

שלום, אני צריך מחשב נייד בעקרון הרעיון המרכזי, שלו הוא רק משחקי מחשב, אני מעדיף מחשב עם אחריות ומחנות אמינה. אני מעדיף לא לחרוג מהמחיר וגם אם כן לא בהרבה (משקל לא משנה לי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TheMitch,

שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eladsh,

שלום אני חדש פה ואני רוצה מפרט למחשב(ללא מסך,קירור,דיסק קשיח,וצורב). המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד כגון CRISIS BIOSHOK וכן הלאה... אני מתכוון להשאר עם המחשב כמה שנים טובות. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח אהה ואני לא מתכוון לעבור לויסטה. ועם בבקשה אפשר להרכיב את המפרט באתר SKYPC.CO.IL(לא חייב) תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על: מעבד: P4 2.4C 800FBS זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה.. לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי […

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים