עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zolder,

אינטל. ASUS P5N32-SLI Deluxe (nForce4 SLI) - ATX INTEL Pentium 4- 3.0 (631) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET AMD DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL זיכרון - במקרה של אינטל אני מבין שכדאי DDR2 לא ? כרטיס מסך - X1800GTO שאר הדברים לא רלוונטים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, בבקשה תמליצו לי על מפרט מתאים, למחשב לשימוש ביתי של אינטרנט וסרטים, עד 3000 ש"ח שיהיה מספיק חזק לתמוך בשימוש יחסית אינטנסיבי. (הרבה דברים פתוחים על המחשב בו זמנית). השאלון ממולא: 1. תקציב מקסימלי 3K ש"ח, מעדיף לחסוך. (מחשב בלבד, מסך יש לי ואני לא חושב להחליף). 2. שימוש המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים. אך לשימוש די אינטנסיבי. אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים תמיד, לפעמים זה מעיק על מחשבים.. 3. ציוד הקפי - כולל מקלדת. 4. לא צריך לכלול - מסך, רמקולים, עכבר. 5. השקט- 6-8 בסולם החשיבות 6. אוברקלוק - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור המרכז. 9. מתכנן לק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SuperVixxy,

אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by K0sTa,

סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YinonOzery,

שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן. אשמח לחוות דעת על הדגם הבא:http://www.bhphotovideo.com/c/product/1028566-REG/lenovo_20a70037us_x1_carbon2_i7_4600u_8gb_256_ssd_windows_8_1_14_t.html מתכנן לרכוש אותו בחנות הזו בניו יורק. האם יש עליו אחריות בינלאומית? קראתי את הפוסט הנעוץ שלכם על בירור אחריות, ועדיין לא הבנתי חד משמעית, אודה לעזרתכם. חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lior24,

שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

מעבד - Venice 3000+, E6 (בתקווה משבוע 25, אבל עוד לא ידוע בדיוק) לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - כבר יש סטיק אחד של 512MB של SAMSUNG (PC3200 רגיל TCCC) אליו יתחבר סטיק חדש של ADATA Vitesta DDR500 512MB השאלה פה זה אם זה יעבוד בDUAL (כמובן בתזמונים/תדרים הדפוקים של הTCCC) כרטיס מסך- X800XL, של CLUB3D (קירור של X800PRO/XT, DUAL DVI-I, חיבור מתח נוסף) HD- [80GB 8MB SATA]*2 בRAID בגלל תקציב זה לא יהיה MAXTOR או SEAGATE בעלי הNCQ קירור למעבד- Freezer 64 של Artic-cooling מארז- 6A19 המעולה, ללא ספק ספק- HEC WIN420 ATX2.0 (עם המאוורר 120ממ למטה) מה אתם אומרים? (ומה אתם אומרים לגבי הזכרונות, זה מה שמטריד אותי עכשיו....כן DUAL, לא DUAL?) זה כול הפריטים שנחוצים אם יש לכם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arpa,

מעוניין במפרט למשחקים כבדים לא כולל מסך (יש לי מסך 22" של דל). כולל עכבר ומקלדת (איכותיים) ולא כולל רמקולים תקציב 8000 ש"ח עם אפשרות של 500 ש"ח לחריגה. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Athorzz,

אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

בהצעות המובאות במחשבים המומלצים, מחשב ביתי עם מעבד I3 עולה כ - 2000 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי בלוח אם חדש שיתמוך במעבד i5. האם למפרט שאת תמונתו צירפתי צריך לשדרג רכיבים נוספים? האם השדוג כדאי ? המחשב משמש לפעולות ביתיות רגילות של גלישה, ישומי אופיס. לא מוריד תכנות, לא מעמיס משחקים על המחשב. תודה לעונים.

17. שלום, עיינתי קצת באתר והוא באמת מושקע -כל המדריכים והעזרה שאתם נותנים פה באמת כל הכבוד. לעניין: אני מרכיב מחשב למשחקים ואני לומד תיכנות (לא יודע אם צריך דרישות מיוחדות). אני קצת מתלבט ולכן אני צריך את העזרה שלכם: התקציב הוא 4000 כולל הכול אבל אני מקווה קצת לרדת ממנו אם אפשר איפשהו. מה שאני קונה בטוח: מעבד Core 2 Duo E8400 BoxוIntel מחיר 791 לוח אם P5KCוAsus מחיר 499 (תומך DRR2 וDDR3 וגם crossfire, מגיע עם כרטיס קול ורשת. אפשר גם לשנות אבל אני די מרוצה) זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL4וOCZ מחיר 257 (עוד איזה חודש חודשים אני אקנה עוד כרטיס כזה כשיהיה עוד כסף=]) כונן קשיח WD160GB JSוWestern Digital מחיר 194 בין הכרטיסי מסך אני מתלבט בין: כרטיס גרפי ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ו…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoavb,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גיימינג עבור הבן שלי. בסופו של יום, אני מרוצה מאוד מן הרכישה. עלי לציין כי עבורי מלאכת הרכישה לא הייתה פשוטה. אני מוצא לנכון לשתף את חווית רכישת המחשב מתוך מחשבה שאולי יהיה בכך בכדי לסייע במשימה למי מכם שמצוי בפיתחה. כמו רבים וטובים החלתי במשימה ממש כאן בפורום, עם בקשה סטנדרטית לייעוץ בהרכבת מפרט מחשב בהינתן תקציב מוגדר. כמה ימים מאוחר יותר, בעזרתם האדיבה של כמה חברי פורום, התייצב המפרט עם חריגה קלה ולא משמעותית מן התקציב. שמח וטוב לב פניתי באמצעות האתר ללא פחות מארבע חנויות אינטרנטיות מוכרות. מחנות א' יצרו עימי קשר ועדכנו שיחזרו אלי תוך שבועיים שלושה. זה לא קרה. מחנות ב' יצרו עימי קשר, אך ציינו שאין בכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zagreb,

המחשב נועד לאופיס,משחקים ואינטרנט.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by FARKASH7,

אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by foron,

אהלן, אחרי בערך חודשיים שאני מנסה לקנות מחשב נייד ושמעתי על הרבה המלצות כאלה ואחרות, נאמר לי שכדאי לי להביא מחשב עם דיסק קשיח SSD 128 GB לפחות כי זה משפר את המהירות של המחשב. אשמח אם מישהו מכיר במקרה מפרט כזה עם מעבד I5 עד 3500 שח. תודה מראש, ואם מה שכתבתי הוא בגדר חלום אשמח לדעת..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matrix91,

אז כך בניתי את המפרט שאני רוצה לקנות כמה שאלות לפני הקניה .. 1-כמה זמן המחשב הזה יחזיק למשחקים? 2-האם אני יכול לעשות OC ? הנה המפרט אם יש מה לשפר תגידו מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel כ.מסך nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB זכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHZ CL5 קשיח WD2500KS Western Digital 16M מארז דמוי Thermaltake ספק ThermalTake TR2 550W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה, בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס, יש לי מספר שאלות, דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די? בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה? כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים