ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה תקציב מקסימאלי - 3800 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם יש איזה משהו שממש שווה אז נדון בזה). שימוש המחשב הוא ללימודים / סרטים באיכות 1080P / וקצת משחקים (הילדים ישחקו במשחקים פשוטים - גג FIFA12/PES ומשחקי פלאש באינטרנט - לגבי פיפא אפילו הגדרות נמוכות מספיק אבל עדיף בינוניות). התקציב הוא למחשב + מסך + רמקולים + מקלדת ועכבר - על מסך אני נעול כבר על הFULL HD DELL U2312HM שקט חשוב במידה בינונית אבל אני לא רוצה מחשב שיפריע לי לראות סרט.. עדיף שיהיה שקט אבל לא ברמה של שקט מוחלט אלא אם כן זה לא מצריך תוספת כספית.. לא מתוכנן OC,. ולא חשוב לי USB3. אני מעדיף לקנות מRSM וזה ההצעה שהם הציעו לי - תגידו לי אם משתלם ואם יש לכם הצעה יותר טובה ומשתלמת אני יעריך את זה ויודה לכם, תו…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היייי היו בשימוש פחות משעה. לא בשימוש בשבילי, הגיעו עם המחשב שקניתי, כי היה מבצע מאוד טוב. כמה אוכל לקבל עליהם? במצב חדש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני פחות מ3 שנים את הלפטופ בהזמנה מהאתר של לנובו CTO, ובחרתי להרחיב ישר את האחריות ל-3 שנים, נשארו לי עכשיו עוד חודשיים לגמר האחריות, האם אני יכול להרחיב אותה לעוד שנתיים? תודה מראש, מרט.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hi my sata 1 HDD died on my laptop can i replace it with sata2 drive or ssd drive which is not sata1?? thanks for the helpers
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אפשר מפרט למחשב עד 1.6K בלי כרטיס מסך יש לי 4850 שיריץ חלק דיאבלו 3 על רזולוציה 1280X1024
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
צירפתי את המפרט בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב הישן מת - ואני נתפסתי לא מעודכן במוצרים הנוכחיים בשוק. צריך מעבד - לוח אם - זכרונות, ואולי גם דיסק קשיח ומארז. ספק יש, ולוח אם צריך שיתמוך בחיבורים ישנים של כוננים קשיחים - לא הsata. (קוראים לזה ide לא?) צריך 3 חיבורים, אז 2 לפחות על הלוח אם... רצוי לוח אם עם חיבורים למקלדת ועכבר גם - ולא רק usb... שימושי המחשב הם עבודה משרדית, ואינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כמה המחשב הישן שלי שווה? לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 מעבד: AMD Athlon 64 3500+ @ 2200MHz זכרון: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GT כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT22525DLA380 (250GB) כונן אופטי: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ספק כח (חדש): Chieftec 550W 80+ A.PFC APS-550s יש לי את הBundle של הלוח אם, שבא עם Serious Sam אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקס' 3800, התקציב כולל קניית מסך Dell U2312HM . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וקצת Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מדמן ב Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שאני קונה Dell U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לציין את המפרט שלי הנוכחי שלי, ולשאול אתכם האם באמת כדאי לי לקנות מחשב חדש או שמספיק רק להחליף איזה כרטיס מסך או משהו. אז ככה: מעבד - Q8200 2.33Ghz(4 CPU). ~2.3GHz זיכרון - 4G Ram כרטיס מסך - Geforce 9800 GT לא יודע כל כך איך לבדוק את הלוח אם, אם זה חשוב תסבירו לי איך ואני אבדוק. במידה וכן כדאי לקנות מחשב חדש הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. פתחתי כאן אלפי דיונים כבר, אבל הפעם זה סופי, יש את הכסף יש את הכל, אבל רק דאבל צ'ק קטן לראות שמאז שבניתי את המפרט הזה אין דבר יותר משתלם. (אחרי הכל, הבנתי שהשוק משתנה כל שבוע P: ) המשחב לצרכי גיימינג לטווח מאוד ארוך, אין שום כוונה לOC. מעבד: [..] Intel 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1020 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪752 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני צריך חוות דעת על מחשב שהומלץ לי בפורום אחר התקציב שלי הוא 2800 ש"ח לצרכים של עריכה ומשחקים כגון : BF3 MW3 ARMA3 http://www.tms.co.il/preview/spec/kscvwgtb שאלה : באתר של TMS בקטגוריה של בנה מחשב יש סעיף שנקרא " המהרת מערכת המחשב " " אני מעוניין בהמהרת המעבד " מה הכוונה בסעיף הזה תודה מראש , בר
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חסר לי רק לוח אם למפרט המפלצתי הזה!!! דגשים לוח חייב להיות תומך SLI (זה מה שמקשה עליי למצוא ]=) רצוי בדגש על רצוי שהלוח יתמוך בPCEI-EXPRESs 3 לעתיד הרחוק ... בקשר לATX או MATX לא הכי משנה לי בעולם יבוצע OC למעבד + לכרטיסי מסך שהלוח יהיה בסביבות ה650 שקל מקסימום חריגה 50 שקל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪209 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון:…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בפורום ונרשמתי כדי לקבלדעה מקצועית מכיוון שאני לא מבין גדול ברצוני לקנות מחשב חדש... ראיתי את המחשב של dell שהמפרט שלו מפורט למטה באחת החנויות אני מחפש מחשב עם ביצועים טובים של גרפיקה בעיקר לעריכת סרטים מה אתם אומרים מומלץ או לא ? כל זה במחיר של 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים דגם המחשב Inspiron One 2320 מעבד Intel Core i3-2100S מסך מגע 23in Multi-Touch Screen 1920 x 1080 Full HD כולל מצלמת אינטרנט HD מובנית זיכרון 4GB (1x4GB) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 1TB (7200RPM) כונן 8X DVD +/- RW Drive כרטיס מסך גרפי 1GB NVIDIA GeForce GT 525M Graphics card תקשורת אלחוטית 10/100/1000 Intel Advanced-N 6230 Intel Wireless Display Bluetooth 3.0HS …
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
** בעיקר תוכנות אדובי וקצת תכנות. רק 2D. ** אני מתכנן לחבר 2 מסכים ב- DVI. ** חשוב שיהיה שקט ומהיר במיוחד. ** להלן התשובות: מה התקציב המקסימאלי? - 5000 בלי מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית עם תוכנות אדובי בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למשחקים כבדים עם ציוד היקפי איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוף בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv, crysis3, mafia2,hitman5 ויש עוד הרבה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
intel® core2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון GEFORCE 8400 GS אין אחריות
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-