עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by orinky,

יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by Sh0n,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KrackeR,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות מפרט של עד 1600 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות קלות, אינטרנט, תכני FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by normanush,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Xavi06,

שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by shaynaor,

שלום, אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן ותאמת אני מבולבל. אלה הדברים שאני מחפש במחשב: *מחיר-3.500 *חריגה-3.800 *משקל-עד 2.0 *גודל מסך-13.3 *חברה מועדפת-LENOVO DELL *סוללה- בסביבות6 שעות *מעבד-I5 או מעל *כונן דיסקים(לא חייב) *אחריות ואמינות *מיועד לסטודנט תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by zombics,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?..... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיבלו 3 תכלס.... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני חושב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שייצא ב3-4 שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by Xavi06,

טוב אז נתנו לי 2 מפרטים שבאחד מהם יש מערך של 2 כרטיסים ובשני כרטיס מסך אחד, מה לדעתכם עדיף לקנות שיחזיק מעמד יותר שנים ויפעיל משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרטים תגידו לי מה אתם חושבים? מפרט למחשב עם מערך של 2 כרטיסי מסך: http://www.tms.co.il/preview/spec/c9asu5r7 מפרט למחשב עם כרטיס מסך בודד: http://www.tms.co.il/preview/spec/j8k6h7sv

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by yair67,

מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by TheMagicKiller,

אהלן חברה.. קבלתי בשעה טובה את ה-Asus EEE 1005HA שהוא למטרות לימודים. וכרגע מותקן עליו ווינדוס XP שעובד סבבה כזה. ניסיתי להריץ עליו קונטר סטרייק ודי התאכזבתי לגלות שהוא מריץ אותו בקצב ממוצע של פחות מ-20FPS בהגדרות הכי נמוכות. עכשיו השאלה שלי אם עדיף להתקין עליו ווינדוס 7 או ווינדוס אחר על מנת להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים? המלצות יתקבלו בברכה, תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by omer1789,

חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה תקציב מקסימאלי - 3800 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם יש איזה משהו שממש שווה אז נדון בזה). שימוש המחשב הוא ללימודים / סרטים באיכות 1080P / וקצת משחקים (הילדים ישחקו במשחקים פשוטים - גג FIFA12/PES ומשחקי פלאש באינטרנט - לגבי פיפא אפילו הגדרות נמוכות מספיק אבל עדיף בינוניות). התקציב הוא למחשב + מסך + רמקולים + מקלדת ועכבר - על מסך אני נעול כבר על הFULL HD DELL U2312HM שקט חשוב במידה בינונית אבל אני לא רוצה מחשב שיפריע לי לראות סרט.. עדיף שיהיה שקט אבל לא ברמה של שקט מוחלט אלא אם כן זה לא מצריך תוספת כספית.. לא מתוכנן OC,. ולא חשוב לי USB3. אני מעדיף לקנות מRSM וזה ההצעה שהם הציעו לי - תגידו לי אם משתלם ואם יש לכם הצעה יותר טובה ומשתלמת אני יעריך את זה ויודה לכם, תו…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by דובי770,

היייי היו בשימוש פחות משעה. לא בשימוש בשבילי, הגיעו עם המחשב שקניתי, כי היה מבצע מאוד טוב. כמה אוכל לקבל עליהם? במצב חדש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gofmarat,

שלום, קניתי לפני פחות מ3 שנים את הלפטופ בהזמנה מהאתר של לנובו CTO, ובחרתי להרחיב ישר את האחריות ל-3 שנים, נשארו לי עכשיו עוד חודשיים לגמר האחריות, האם אני יכול להרחיב אותה לעוד שנתיים? תודה מראש, מרט.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by benster,

hi my sata 1 HDD died on my laptop can i replace it with sata2 drive or ssd drive which is not sata1?? thanks for the helpers

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by zahi122,

שלום אפשר מפרט למחשב עד 1.6K בלי כרטיס מסך יש לי 4850 שיריץ חלק דיאבלו 3 על רזולוציה 1280X1024

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by webber44,

להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  23. צירפתי את המפרט בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by ate5502,

המחשב הישן מת - ואני נתפסתי לא מעודכן במוצרים הנוכחיים בשוק. צריך מעבד - לוח אם - זכרונות, ואולי גם דיסק קשיח ומארז. ספק יש, ולוח אם צריך שיתמוך בחיבורים ישנים של כוננים קשיחים - לא הsata. (קוראים לזה ide לא?) צריך 3 חיבורים, אז 2 לפחות על הלוח אם... רצוי לוח אם עם חיבורים למקלדת ועכבר גם - ולא רק usb... שימושי המחשב הם עבודה משרדית, ואינטרנט.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by Nihil,

כמה המחשב הישן שלי שווה? לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 מעבד: AMD Athlon 64 3500+ @ 2200MHz זכרון: 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7600 GT כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT22525DLA380 (250GB) כונן אופטי: LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L ספק כח (חדש): Chieftec 550W 80+ A.PFC APS-550s יש לי את הBundle של הלוח אם, שבא עם Serious Sam אם אני לא טועה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.