עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, אופיס, ריבוי חלונות, זום המשלב מצלמה חיצונית בנוסף למצלמת הנייד. ספוטיפיי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. שהכרטיס מסך לא יהיה העקב אכילס של הנייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

3. Started by dor17,

מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by daniel4x,

ההתלבטות שלי בין המחשבים הבאים acer aspire http://www.21.tv/p-204435/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Acer+Aspire+AS5742G374G50MNKK/cf-6/?a=a hp probook 4530s http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1346 אם אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד לפני שאני קונה איזה מהם יותר חזק? אפשר לקבל בקצרה מה ההתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם (עד כמה משמעותי הכרטיס מסך המובנה לאומת הלא מובנה). לדעתכם יש מחשב יותר חזק מהhp במחיר הזה ? בגלל הכרטיס מסך יש עדיפות לacer העניין הוא שאני פוחד מהאיכות שלו hp ידועה כחברה יותר טובה =X

5. Started by amitstra,

הי שימוש העיקרי לאינטרנט וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -- ניצן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. מפרט מחשב עבור ילדים בכתה ב - ג מתאפיין בעיקר ללימודים וקצת משחקים באינטרנט . ( לא להריץ משחקים כבדים וכזה כלל - יש PSP ) תודה רבה

7. שלום, מחפש מפרש לשרת איכסון קבצים לל צורך ב- RAID. התקציב 1000-1200 ש"ח. שימוש עיקרי סרטים וסדרות והזרמה לסטרימר. עבודה 24\7. כונן פנימי 1 גדול (בהמשך יתווספו). מערכת ההפעלה תהיה על כונן אחר קטן יותר שכרגע כבר יש ברשותי. תודה נ.ב. חנויות מאזור פ"ת או כאלו הניתנים לרכישה דרך האינטרנט עם משוח לבית גם מתקבלים בשמחה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אז ככה... ברשותי מחשב AMD 2500+ Abit nf7-sl וזיכרונות של kingston 256MB 400Mhz samsung 256MB 400Mhz twinmoss 512MB 400MHZ וכ.מסך 6600GT AGP 128MB אני רוצה לשדרג את המחשב שיש לי. והמחשב שאותו אני יקנה אני ירצה לתת לו OC חזק!!!! אז אני נורא מתלבט אם לקנות E2180 ביחד עם 4CoreDual-VSTA s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP. או שגם להוסיף זיכרונות של 667MHZ. וזה בכדי להשאיר את הכ.מסך. או שבכלל לקנות E2180 עם לוח חזק יותר שתומך אך ורק בPCI ולוח שיהיה טוב לOC ביחד עם כ.מסך מובנה. וגם זיכרונות יותר חזקים נגיד של 800MHZ. או אולי בכלל ללכת על מחשב מבוסס AMD. אני רוצה מחשב שהוא בעל ליבה כפולה ושהוא יהיה חזק לOC.שהוא יהיה במטרה של משחקים קלים אבל סוס עבודה. ובעתיד…

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by blackhawk,

שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכל הגולשים אני מעוניין להזמין מאתרים בחו"ל כל מיני מוצרים כגון חלקי מחשב, נגנים וכו'. אני מחפש אתר שהוא מספיק אמין, מחירים נוחים, מספק משלוח עד הבית בלי סיבוכים למיניהם בקיצור, PLAY-ASIA של חלקי מחשב ;D אשמח אם תמליצו לי על אתרים מהסוג הזה וקצת עזרה באיך להזמין כי אני יחסית חדש בכל הדבר הזה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. לגביי הלוח אם... ההתלבטיות הן:? ASUS A8N-E GIGABYTE K8NF-9 DFI NF4 ULTRA iNFINITY לגביי זיכרון: GEIL DUAL 512MB X 2 TWINMOS DUAL 512 X 2 לגביי הכרטיס מסך: (הכי חשוב) ? Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E ? ?Sapphire Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E ? Sapphire Radeon X800 GTO Ultimate 256MB DDR3. Pci-E איזה מבין שלושתם יותר טוב?? כמובן שזה מסדור לפי מחיר מהזול ליקר לכן חשוב לי לדעת אם יש הפרש ביצועים יחסית למחיר לגביי כל השאר אני סגור מארז של COMPUCASE הדגם הרגיל השחור כונן קשיח W.D SATA2 200GB צורב די וי די מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200MHZ אז מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצות למחשב שיעבוד היטב עם עריכת וידאו, קידוד, קיבוץ. שיהיה למחשב הרבה מקום פנוי. כל הצעה תתקבל בברכה (אני מעדיף דברים שזמינים ב KSP)... :] בנוסף: צורב DVD מסך LCD 17 כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו ושימוש ביתי כגון משחקים קלים המחשב הוא בעקרון לשימוש ביתי ובנוסף לעבודת עריכת וידאו באוניברסיטה.. תודה!!! -------- שכחתי לציין גם : מקלדת עכבר רמקולים פשוטים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. אני צריך המלצה למפרט מחשב שיתאים גם למשחקים במחיר כ-4500 שח ללא מסך

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים. בניתי את המפרט בחנות TMS (ממנה אני מתכוון לרכוש את המחשב), מבקש חוות-דעת: מעבד: AMD Phenom II X6 1100T 64Bit Six Core 3.3Ghz AM3 Box - Black Edition כמות: 1 - מחיר: ₪930 קירור למעבד: Scythe JAPAN Reeven 120 775/1156/1366 כמות: 1 - מחיר: ₪188 לוח אם: Gigabyte GA-970A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 600W כמות: 1 - מחיר: ₪327 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪499 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪432 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB G…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. Started by jokere,

. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוזיקה,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינטצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by moshemaman25,

סגור נהיה פה קצת בלאגן אני אפתח דיון חדש אם פרטים הרבה יותר מעודכנים

17. יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W החלטתי להמיר אותו לשרת הורדות ואחסון קבצים. מה שאני מעריך שאני אצטרך: הארד דיסק נוסף של 160GB (יותר יהיה מוגזם - הכמות הורדות שלי היא לא עד כדי כך בשמיים) - בבקשה בATA/IDE כי הלוח אם לא תומך SATA לצערי. שני מאווררי מארז חדשים ושקטים (בטח Thermaltake או HEC), ספק כוח לא ג'נרי של 450W (מי יודע מה עוד אני ארצה לתקוע בו בהמשך) וכמובן אם אתם חושבים שיכולה להיות עוד תוספת חיונית - בשמחה. התקציב המדובר הוא בסביבות 1000 ש"ח, יכולה להיות חריגה של 300-4…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. http://skypc.co.il/pl_product~70844~14~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~71124~14~0.htm שהאמת לא ראיתי את ההבדלים בינהם, אשמח לדעת אם שמתם לב.. הג'יגה בייט, שעל פני השטח נראה כמחשב הרבה יותר טוב, אך במחיר זול משמעותית מהדל. השאלה היא מה איכות החומרים. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 הדל, שאני יודע שאיכות החומרים גבוהה מאוד, אך השאלה היא איך הג'יגה בייט. תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  20. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by raz2058,

מטרות המחשב? לדוגמה: גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, לפעמים צפייה בסרטים * גודל המסך? לא יודע, שיהיה גדול ונוח * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה שיגיע עם מערכת הפעלה אז רוב המחשבים מגיעים ככה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות עם שם עולמי ולא חברות שרק יצאו * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם.. שיתאים לבחורה חחח תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by Shayb25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. מחשב נייח לשימוש משולב - משחקים/יצירת מוזיקה/עבודה (פיתוח תוכנה). . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (אפשרי חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, יצירת מוסיקה, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, כרטיס קול, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעבר למה שכתוב בסעיף 3, יש לי כבר 2 כוננים קשיחים HDD שאני מתכוון להעביר אותם למחשב החדש, אז יש צורך רק בכונן SSD עבור מער…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.