ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום!אני צריך מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה תוכנות בשם "autocad" ועוד אחת סקאצ' אפ צריך ציוד היקפי עכבר מקלדת רמקולים מסך גדול ווינדוס. עכשיו אני לא יודע אם התקציב בעייתי (3000)למחשב שאני יצטרך,אבל הבן אדם מסכים להשקיע ב imac, השאלה אם המחשב של אפל שווה את המחיר שלו וכדאי להשקיע בו? או שבאותו סכום אני יכול להרכיב מחשב יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, צפיה בסרטים (HD-1080), אופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0, VGA * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? גם וגם. * כונן Bluray? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, HP, ASUS, Lenovo רצוי גם מעבד i5 מסדרת sandy bridge, שיהיו רמקולים איכותיים וחזקים, שהמסך עצמו יהיה איכותי, ושהמחשב לא יהיה מאלה שמתחממים הרבה. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד החריגה שווה את זה אז בסביבות ה700-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2/Diablo 3/Starcraft 2 כל משחקים שיצאו בשנה הקרובה פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 יש לי 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי 1. מעבד Intel Pentium G630 Tray קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT Rev.2 זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST500DM002 3.5" 500GB 16MB SATA3 מארז ללא ספק Compucase 63R3 כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe צורב Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD לוח אם ASRock H61M-HVS ספק כח Seasonic SS-350ES 350W 2,348 ש"ח 2.בתמונה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בניתי את המפרט על סמך ההמלצה למפרט גיימינג - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אבל אני אשמח שמישהו יעבור עליו ויראה אם הוא באמת מתאים למה שאני צריך אז כמה הבהרות (אני אענה גם על השאלון הסטנדרטי בסוף אבל אני לא בטוח כמה הוא תקף במקרה שלי ) - המפרט לא כולל כרטיס מסך אני מקווה לקנות שני כרטיסי radeon כנראה את הhd6990 אבל אולי אני אחכה לhd7990 בכל מקרה מה שבטוח זה שהלוח אם יצטרך להתמודד עם שני כרטיסים חזקים שיעבדו בעומס מקסימלי. אז חשוב לי לדעת שהספק כוח שבחרתי יוכל להתמודד עם הדרישות מתח וכן שהקירור של המארז יהיה אופטימלי (אני מקווה שבחרתי מארז טוב לזה אבל אני לא בטוח). כמו כן ראיתי שאפשר לקנות…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר, אני מעוניין לשמוע את כל חוות הדעת שיש לגבי הכל, אם המחיר הוגן ואם המפרט באמת טוב. כי הבחור שאני קונה ממנו את המחשב אומר שזה מפרט מפלצתי.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D, תוכנות כבדות, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט כל משחק חדש שיצא יעבור בדיקה אצלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ רזולוציה1920X1080 בטכנולוגיית 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. הא…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 prototype2 gta v ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד אני צריך לקנות עכשיו 23 או 24 אינץ והשני זאת הטלויזיה שלי 40 אינץ סמסונג 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה אשמח לקבל חוות דעת שלכם! לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש לגמרי של אסוס Asus k53sd. עד לפני המחשב הזה היו לי עוד 2 מחשבים ניידים אחרים של אסוס. הבעיה במחשב הזה הוא שאני חושש שיש לו בעיה או קושי בקליטת וייפי... הכוונה היא שהאינטרנט יציב, אבל האות יחסית חלש לשני המחשבים הקודמים שהיו לי. בשני המחשבים הקודמים, היה לי אות מלא, בזה יש לי רק 3 קווים, ואיפה שהיה לי 3 קווים יש לי פה רק קו אחד בודד, (במקרים מסויימים האות יורד לקו אחד איפה שהיה לי פה קליטה מאה) האות גם לא יציב, המחשב עומד במקום בזמן שהאות עולה ויורד לסירוגין אך הגלישה היא בסדר... ואני שוקל אם לישלוח את המחשב למעבדה או לא... חלק אמרו לי שכן, חלק אמרו לי שזאת החומרה של המחשב, זה מתאם רשת שלך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב! עיינתי במדריכים רבים בעיון, ומה שלא הבנתי-אני שואל. 1) אני קונה כנראה מעבד IB, ומתכנן לעשות לו OC לסביבות 4.5. הבנתי שאני צריך מתח יציב בלוח אם כדי שהלוח לא יישרף לאחר OC. הבנתי גם שבודקים לוח יציב על ידי מספר phases למעבד ומספר פינים בחיבור ה12V. האם יש עוד שיקולים למתח יציב? 2) הבנתי שבלוח אם יש חיבור 12V וחיבור אחר עם 24 פינים. מה מספק כל אחד מהחיבורים ולמה? (אני יודע שמתח, אבל למה? ולמה שני חיבורים? ומהו החיבור הראשי שמספק את הכי הרבה מתח?) 3) האם חיבור חשמל על הלוח אם לכרטיס מסך הכרחי לכרטיס GTX 580? מה החיבור הזה מוסיף? 4) הבנתי שPhases הם פיצולים לאספקת המתח למעבד, וככל שיש יותר פיצולים כך הלוח אם יתחמם פחות. האם זה נכון? 5) האם רק למעבד יש phases…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, World of Warcraft, Guild Wars 2, StaCraft, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מחיר : 2000 - 3500 ואפשר לחרוג עם צריך בקצת . אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק .משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE CRYSIS WOW COD חדש וכו ....אולי BF3 גם שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . לפרוייקטים לאוניברסיטה ו ל WORD ו POWERPOINT .חשבתי על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530982.0 אבל הבאנתי שזה לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III [table][tr][td] 395 [/td][/tr] [tr][td] כרטיס מסך [/t] ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [t…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-