עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ayal45,

היי אני רוצה בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי קצת פרטים LENOVO NITU1-G550 המחשב אצלי שנתיים וארבע חודש אין לי על המחשב אחריות המחשב שמור מאוד הוא כלל מערכת הפעלה W7 הום פרמיום והמערכת חוקית אלו הנתונים שלו דגם מחשב G550 > Mainboard : LENOVO NITU1 > Chipset : Intel GM45/GM47 > Processor : Intel Pentium T4300 @ 2100MHz > Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce G210M > Hard Disk : HITACHI HTS545032B9A300 (320GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N > Monitor Type : BOE OT - 15 inches > Network Card : Intel PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection > Network Card : Broadcom Ne…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by ds.trias,

המפרט מצורף למטה, אשמח לקבל את דעתכם \ רעיונות לשינוי או שיפור 1. מה התקציב המקסימאלי? ~5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY, PORTAL 3, MASS EFFECT 2, SKYRIM וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3, MW3, ASSASSINS CREED וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח בינוניות עד גבוהות.. לא יודע כ…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. טוב שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בKSP היעד של המחשב הוא גיימינג !!! רציתי להגיע למקסימום 5000 בסוף הגעתי ל-8000..איפה טעיתי ?! איפה אפשר להתפשר ? ואודה לכל מי שימליץ לי על כרטיסי מסך או מעבדים חדשים שעושים את העבודה יותר טוב.. תודה. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15557 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14226 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS Maximus IV Extreme B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12319 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-10-9-27 htt…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  5. שלום, אני מתעניין לגבי קנית המחשב הנ"ל בעקבות המלצות של חבר. רציתי לשאול לגבי ההבדל בין הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=1133427&db1634543=1763302&db1302178=1522153&db1634540=2875906 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  6. בתמונה

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ronbubl,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך: משהו שיהיה נוח לעבוד איתו (משרדי) * משקל רצוי: כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לפחות 3 שעות עבודה רצופות ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 גי'גה * כונן CD/DVD? צורב?: צורב * כונן Bluray: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: אחריות של שלוש שנים עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש העיקר האמינות ראיתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by crik,

שלום ברצוני לרכוש מחשב עד 3500 שח .. המחשב ישמש ללימודים והוא צריך להיות על גב של אישה. החנות שהכי טוב לי לקנות ממנה זה ksp תודה ל העזרה משה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by idiz,

שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -impreza-,

יש לי מחשב דל סטודיו 1555 הגיע הזמן שאני אפרמט אותו וצריך את עזרתכם אף פעם לא יצא לי לפרמט מחשב נייד אין לי את הדיסק של הווינדוס לא הביאו לי בחנות מה אני צריך לעשות כדאי לפרמט אותו ושהכל יסתדר לי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחשב שאמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית ויהיה גיימינג מנימלי. מעבד: I7-2600k tray מחיר:1350 לוח אם: ASUS P8Z77-V DELUXE s1155 מחיר:1390 זיכרונות: Corsair CMZ 8GX3M1A1600C10כפול 3 מחיר:1095 או Corsair CMX4GX3M1A1333C9l אני לא סגור אם לקנות 3 סטיקים של 8 גיג'ה או 6 של 4, יש הבדל מבחינת ביצועים\חום או שאולי איאפשר להרכיב 6 סטיקים ביחד בכלל? כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB מחיר:1090 SSD: OCZ Vertex 3 120G מחיר:890 הארד דיסק: …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, חבר רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים (כדוגמאת SKYRIM ו-DIABLO 3 לכשיצא) וצפיה בסרטים בהבחנה גבוהה. התקציב המקסימאלי שלו הוא כ- 7 אלף שקל אך הוא מעדיף לחסוך אם אפשר. רזולוצית המסך תהיה כנראה 1920*1080 והוא רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. יש צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת, רמקולים (אין צורך בעכבר). שקט 5/10, לא חשוב במיוחד, אבל רצוי שזה לא ישמע כמו מנוע סילון בחדר. לא בטוח לגבי אוברקלוק בעתיד אבל מעדיף שהאופציה תהיה קיימת לאוברקלוק קל/בינוני. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס, יש צורך להרכיב בחנות. העדפה לאזור הדרום (הבחור מקרית-גת). מבחינת שדרוג - סביר להניח שכ.מ בעוד כמה שנים. נעזרתי במפרטים המומלצים ובניתי מפרט שאני חושב שמתאים לצרכים שלו אבל אשמח ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. gigabyte - GA-Z77X-D3H intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, Tray 2X4GB 1600Mhz DDR3 readon HD 7850 case- Zalman Z9/Cougar Evolution power supply - Antec Neo-Eco 620W hard drive - wd/seagate 500gb

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  20. בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. אין צורך בOC, מעדיף לא לחרוג מהתקציב ואם אפשר לחסוך אז עדיף. לעזרתכם וייעוצכם אודה

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  21. * מטרות המחשב? פיתוח במספר תוכנות במקביל כולל תוכנות גרפיות בעוד מספר דפדפנים פתוחים כאשר בכל אחד עשרות טאבים בו זמנית. בנוסף צפיה בסרטי HD 1080P ועבודה רציפה עם כוננים חיצוניים (USB3) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? חשוב - כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב? צורב טוב ואמין * כונן Bluray? כן, חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם היתה העדפה לא הייתי פה -- הערות נוספות, שיהיה אמ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by tal75,

צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים