ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לנעול את האשכול השני שפרסמתי בנושא... זה האשכול הסופי והאחרון תודה תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה80% סופי של המחשב... המחשב הזה מיועד לאחי הקטן וכן הבעיה הוא לא רוצה AMD!!!!!! אתה מכירים את כל הילדים הקטנים האלה שעושים מה שלחברים יש?! אז אחי הוא אחד מאלה.... לכל החברים שלו יש אינטל אז גם הוא רוצה, לא משנה אם זה יותר או פחות טוב וגם אם יתנו לו AMD בחינם!!! לכן המפרט הוא של אינטל... הוא לא יוכל לבוא אליי בטענות בעתיד ולא כלום אבל זה מה שיש בבקשה אל תציעו לי מפרט של AMD כי אני גם חושב שזה עדיף אבל אי אפשר... (ואם אתם כמוני חושבים שזה לזרוק כסף - אז זה מה שיש כי זה מה שאחי רוצה) שוב בבקשה לא AMD!!!!!!! תודה.... אז ככה, המפרט הזה מיועד לסרטים למשחקים קלים ולא רוצחים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 לוח אם ABIT IL9 Pro - ¤499.00 ¤499.00 זכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 - ¤257.00 ¤514.00 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB - ¤301.00 ¤301.00 כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT 256MB PCI-E - ¤684.00 ¤684.00 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W - ¤230.00 ¤230.00 סך הכל : ¤3,290.00 סה"כ הכל המחשב הזה ישמש אותי לשלוש שנים הקרובות בתנאי שאני משדרג זכרון,כרטיס DX10 וספק חזק יותר(שכל המחירים יירדו כמובןן) אבא שלי קונה אותו מחר ובאפריל ביומולדת עדד אז בטח יהיו כרטיסים של DX10 ב-1000 שקל.. כך שאני יחליף לדור הבא של הכרטיסים המחשב ישמש אותי לשנים הבאות בלי לאכזב ואולי גם יריץ ויסטה על הדרך.. ת…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום למשתמשי HWZONE היקרים, אשמח מאוד לעזרתכם ארחיב מעט ובהמשך השאלון: מחפש נייד שמשמש אותי כמחשב עיקרי (נייד ולא נייח בגלל שאני עובד ממקומות שונים) עיקר שימוש המחשב הוא פיתוח בתוכנות כמו Matlab או Pycharm - פייתון, לטובת DeepLearning (כרטיס גרפי חזק), ייתכן ובמידה ויידרש סכום משמעותי גבוה ממה שאני מתכנן אשתמש בשרתים מרוחקים לפיתוח שימוש נוסף שמתכתב עם השימוש הראשון הוא לעריכת סרטים (באופן חובבני) שימוש בתוכנות כמו Photoshop, coral movie maker, Adobe וכו', - ראיתי ששאלו אז בעקרון סרטים במגוון רזולוציות (מצלמות טלפון ומצלמות מקצועיות) מבחינת זיכרון - כיום אני משתמש ב 500GB SSD וזה כמעט על הקצה.. נתון נוסף - נוסע בקרוב לאילת ומ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13086 - יש לי אפשרות לקנות את המחשב במחיר של 2700. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 - המלצתם על הנייד הזה ברוב הדיונים שעונים על הדרישות שלי. עריכה: תקציב: 3000 שקל. ללא חריגה. אם אפשר אז להוסיף תיק למחשב או עכבר אלחוטי מומלץ. אני צריך תיקון שמכסה את המחשב ושאפשר להכניס אותו לתיק בית ספר. * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב יבוא איתי לבית הספר כפעמיים- שלוש בשבוע וישמש למטרות של אופיס, סרטים, ותכנות באקליפס ו VS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 14, אבל אפשר להתפשר על 15.6 * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב, אבל המחשב כן מיועד לסרטים. * דרישות מיוחדות ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את המפרט הבא לוח אם ECS L7VMM3 מעבד AMD 3100Pro Athlon XP 2000Plus זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 4 יציאות USB 2.0 מסך 17 אינץ' במחיר של 2000 ש"ח. היום יצרו איתי קישר מהחברה והציעו לשדרג את המפרט לפני המשלוח בתחומים הבאים מעבד AMD 3300PRO (מה השם האמיתי של המעבד? כמו שהם קוראים ל XP 2000+ משום מה 3100pro) לוח אם ECS-L7VMM3+ דיסק קשיח 80 גיגה 2 מ"ב זכרון או 40 גיגה 8 מ"ב זכרון מארז אחר עם ספק כוח 400 ואט של LG. לשדרג את המהירות זכרון ל 400 מה"ז. מחיר: 399 ש"ח (אם אני בוחר רק בלוח אם ומעבד אז 299 ש"ח). המחשב יישמש לצור…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לעבודה גרפית ועריכת וידאו (בעיקר תוכנות אדובי). המחשב הוא לשימוש המשרד, לכן בתכלס אני רוצה לחסוך איפה שאפשר, זה לא צריך להיות פאנסי יותר מידי, בעיקר שיעשה את העבודה ולא יתקע. בנוסף לעריכה, יהיה שימוש לגיימינג קל - משחקי רשת פה ושם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין 'מירבי', מעדיפים לחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (ps/ai) עריכת וידאו (ae/pr) אולי טיפונת בלנדר ופונקציות תלת ממד בae 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 1,800 ש"ח, ואני, כמובן, רוצה לקבל את התמורה המלאה ביותר עבור הכסף... עומדות בפני שתי הצעות - אחת מהאתר של אייבורי והאחת ממדור מפרטים מומלצים מהאתר הזה. בעיניי (הבלתי מקצועיות) המפרט של אייבורי נראה יותר טוב, האם אני טועה: המפרט של אייבורי: מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח בטכנולוגיית Active PFC ומאוורר 12cm 3 שנות אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון צורב LG SATA DVD זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz סך הכל: 1,795 ש"ח המפרט של Hwzone: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז לפני יש לי מספר שאלות -האם בחצי שנה הקרובה צפויה ירידת מחירים או השקה של טכנולוגיה (כמו סידרה של כ.מסך חדשים) שכדי לחכות לה ? -האם אפשר לבנות מפרט חזק בתקציב הזה ? המחשב הוא למשחקים ותוכנות כמו VISUAL STUDIO + סרטים. המסך שלי הוא DELL U2311H + אין צורך בצורב וקירור למעבד יש לי את הMUGEN2 REV.B דגשים: -רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר כי הוא בחדר שינה. -אם אפשר שהמערכת תהיה מבוססת INTEL. -מארז יפה ונוח שיהיה הרבה מקום סירקולציה טובה (יש אפשרות לתוספת תקציב). -ספק כוח שיהיה די חזק אם בעתיד הרצה לשדרק כ.מסך או משהו בסגנון. -אפשרות לOC עתידי לא כבד. המפשט שלי עכשיו ישן אבל אולי יש משהו שאתה ממליצים להשתמש בו : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled Bad company 2/(כשיצא) Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 - 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא ב 6200 והוא מיועד למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כוננים מעבד Amd 64 x2 3800 שח1850 לוח אם asus a 8n-e nforce 4 socket 939 שח685 זכרון ocz 512 mb el ddr PC 3200 400 MHZ שח547 ספק כח hermaltake PurePower 500Watt Cable Management W0057שח שח740 כרטיס מסך eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E שח1990 כונן קשיח Seagate Baracuda 80GB 7200RPM 320 סך הכל 6132 מה אתם אומרים שווה לקנות? מארז אני לא ציך וההרכבה בחנות PANDAS בעקרון זה מיועד ל battlefield 2 on high and res 1024 x764
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
מה קורה? אני מחפש מחשב נייד של DELL, (לא של שום חברה אחרת), עד 5000 שקל. השימושיים העיקריים הם AUTOCAD, עריכת וידאו ושימושים משרדיים. אני צריך מעבד חזק, כונן קשיח גדול, הרבה זיכרון (לפחות 3GB) וכרטיס מסך חזק. יש לכם המלצה טובה? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי לי מבחינת משחקים ?? הכרטיס מסך 260GTX וכן זה M למוביל זה מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי הקטנה עומדת לסגור 15 אביבים (טוב, סתוים) והוטל עלי לבחור לה מחשב חדש. המחשב ישמש לעיסוק אובססיבי בתוכנות מסרים, גלישה בלתי סופית ב-Facebook, אולי מדי פעם קמצוץ של לימודים ומשחק אחד ויחיד - SIMS 3 אין צורך בשום ציוד היקפי או במערכת הפעלה. יחובר למסך 22" ברזולוציה של 1680X1050 בעל יציאות DVI ו-VGA השקט אינו שיקול מרכזי (ממילא לא ישמעו את הרעש מבעד למוסיקה המחרישה) , נאמר 4-5 מתוך 10. לא מתוכנן OC. יש צורך בצורב כמובן, וכונן קשיח של לפחות 500gb. אין צורך בשום דבר מעבר לסטנדרט כגון כרטיס טלווזיה או יציאות מיוחדות כלשהן. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב גמיש לכאן ולכאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש לכאן ולכאן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בקבצי וידאו (כולל 720p/1080p) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA 2, LoL, WoW, TERA, Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-