עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עכשיו...זה בקשה של חבר שלי... הוא מחפש...מה שכתוב בנ"ל... כרטיס מסך...משהו בAGP זיכרון 1024 צורב..(הרגיל X16 דואל לייר..) ספק (לדעתי בין 450-550 איכותי.!) הבעיה זה...שאבא שלו מביא לו הכל מסין....אז אם אתם יודעים כמה בערך כל דבר עולה שם??. תביאו הצעות...(תקציב אין..אבל לא להגזים..!!)...ושההצעות יהיו שאם אין את זה אז משהו חלופי... רשימות של דברים...הלמעלה הכי עדיף...והלמטה הכי פחות... בתודה...ירון

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  2. לפני כשנה התייעצתי כאן בפורום לגבי מפרט רצוי למחשב PC. המטרה איננה משחקי מחשב אלא מחשב משרדי ברמה טובה לשימושים רגילים. עדיין לא רכשתי את המחשב אך בכוונתי לעשות זאת בזמן הקרוב. אודה לכם באם תוכלו לעבור על המפרט שהוצע לי בזמנו (והתאים לי) ולומר לי האם ישנם שינויים כלשהם המומלצים עקב הזמן הרב שחלף או להשאיר את המפרט כמות שהוא. ברצוני לציין כי אני מתגורר בחו"ל כך שהמחירים בארץ אינם רלוונטיים במיוחד אך מכל מקום, כשבדקתי את עלות המפרט הנ"ל במקום מגורי, הוא היה זול יותר בכ 40% מאשר בארץ. אני מניח שזה יהיה המצב גם עכשיו כך שאני מעוניין שעלות המחשב בארץ תהיה דומה לזו שהוצעה בזמנו. בתודה מראש ! להלן המפרט שהוצע לי על-ידכם בזמנו: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמו…

3. Started by omersh83,

מעבד i5 3470 לוח אם gigabyte b75m-drv זכרון 2 סלוטים של 4 כל אחד במהירות 1333mhz ספק SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET vכרטיס מסך gigabyte hd6850 1gb מארז coolermaster cm 690 ssd crucial 128gb m4 Western Digital WD5000AAKX 500GB מאוורר למעבד של זלמן

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by ilan_fix,

שלום. בניתי לי מפרט בK.S.P (ברובו) ורציתי לשמוע את דעתכם. 1290 ש"ח מעבד אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB 640 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio 280 ש"ח זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 0 ש"ח דיסקים קשיחים 250GB, (כבר יש לי) 880 ש"ח כרטיסי מסך Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 110 ש"ח צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA 120 ש"ח מאווררים וגופי קירור Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler 0 ש"ח מארז, (כבר יש לי) ספק כוח מאתר אחר ב370 ש"ח Cooler Master Real Power Pro 460W (תודה לדניס על העזרה בבחירה). סה"כ 3690 ש"ח, מעל ה3500 שתכננ…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Athelon,

אוקיי יש לי מפרט למחשב גיימינג מחיר 7200₪ אני רוצה לדעת אם צריך להחליף או לשפר דברים תודה. בגלל שאני חייל ולא יצא לי וגם לא יצא לי בעתיד להכיר כי אין לי זמן לקרוא הרבה על חלקים חדשים זאת ההצעה שקיבלתי מהחנות בבקשה תעזרו לי. התקציב שלי הוא 7000₪ אבל אפשר חריגה לכאן או לכאן מקסימין 500₪. תודה Gygabyte P55A UD3 soc 1156 Intel core i7-870 6GB DDR3 2000MHz CL-9 1tera sata3 black edition 7200rpm 64MB 12XUSB 3 GeForce 480 GTX 1500MB DDR5 Thermaltake 700w Thermaltake V6 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by roei_b,

שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט ב4.5 אלף מטרות המחשב: גיימינג בעיקר, סרטים ואינטרנט המחשב אמור להיות ללא ציוד היקפי וללא צורב יש העדפה לאינטל כי מתוכנן OC קטן של בערך 10%+- דרך אגב אני יכול להמתין חודש אך האם מחיר המחשב יירד כך שיהיה משתלם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by royms,

שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD. לצורך העניין נקנה על מנת לחזור לתקופת הגיימינג היפה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת,עכבר,משטח ענק לעכבר ולמקלדת,כסא גיימינג,מסך Dell AW3418DW ( ניתן לשינוי אך מאוד חשובה לי איכות המסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, אשמח לקנות רק 2TB דיסק מכני. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בהכרח, רק אם אצטרך בעתיד על…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 3500 ש"ח עם אפשרות קטנה לחרוג. המחשב מיועד לאינטרנט, מולטימדיה ושיתוף קבצים. בעתיד הוא ישמש גם למשחקים( FPS-ים בעיקר, אחרי שאני אקנה כרטיס מסך טוב). - לא צריך HD, כבר יש לי. - לפחות ג'יגה זיכרון. - עדיף לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (אבל עם אופציה להוסיף כרטיס טוב יותר מאוחר). - מסך 17 טוב. אם יש אפשרות ל19 נורמאלי אפילו יותר טוב (: - DVD-RW . -הייתי רוצה איזה מעבד Dual Core אם יש אפשרות. ושאלה כללית, האם הAMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache, Socket AM2 יותר מהיר מ- מINTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache ? האם אפשר לשלב אחד מהם במפרט? מקווה שלא הפרזתי בבקשות שלי. אודה לכל תגובה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, עד 1,000 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, הקמת סביבות וירטואליות וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא, אבל לא פוסל אפשרויות עתידיות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by FatalElement,

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box 990 ¤ 1 נעה DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 695 נעה SAMSUNG DDR 512MB 400mhzX2 600 נעה WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 520 ¤ 1 ksp SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 נעה כונן דיסקטים 1.44 50 נעה Sunbeam Transformer BLACK 395 ¤ 1 פנדה FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 נעה DVD±RW X16 NEC ND-3550a 265 ksp Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 נעה עכבר 518 של לוגיטק 260 מנעה סה"כ 5805 5666.25 לאחר הנחה וכל השיט זה שווה אפשר תמורה יותר טובה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  12. קניתי מסך חדש לסלון (samsung 51" D550) ואני רוצה לחבר אותו למחשב לשם הרצת סרטי FULLHD ו3D. אני ישתמש בתוכנת XBMC לשם הרצת הסרטים ולכן אצטרך מעבד חזק (i3) וזכרון גדול (4GB). לשם הרצת הסרטים אצטרך כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ סרטי FULLHD 3D מלאים ברוחב פס גבוהה (דיסק בלוריי מלא שוקל כ-45 ג'יגה) ותמיכה ב HDMI 1.4. מבחינת הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול מובנה בנתיים יעשה את העבודה. כונן קשיח של 2TB לפחות. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב) ושיהיה לו מארז קטן ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. אפשר לשחק עם התקציב עד 100 שקל (2600 סה"כ) ראיתי שיש עוד שרשורים למפרטי מחשב מדיה סנטר אך ארצה שייבנו לי מחשב שמותאם לצרכים שלי. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב תקציבי של עד 1500 ש"ח על פי הדרישות הנ"ל: * יציבות נפשית - בעל חומרה יציבה יחסית (במסגרת התקציב), מעדיף יציבות על ביצועים. * מריץ windows 7 x32 בצורה מיטבית (כולל אפקטים גראפיים). * עריכת מסמכים (עיקר העבודה). * צפייה בסרטי וידאו (אין הכרח ל-HD). * אינטרנט - לא כמכונת הורדות. * מוסיקה - שמיעת שירים. תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  14. אני מחפש מחשב עם נתונים די ספציפיים שלא הצלחתי למצוא בינתיים. המחשב ישמש לעבודה משרדית ותכנות. מבחינתי מספיק מסך 14" מט וטאץ', אבל לא יפריע לי אם יהיה גדול יותר. כמובן רזולוציה גבוהה כמה שיותר. מעבד החל מ-i5 ומעלה וזיכרון 8 ג'יגה, למרות שאוכל להוסיף בעצמי. אני רוצה שהמחשב יהיה קל, כלומר לא יותר מ-2 ק"ג וזה גם בהגזמה. יש צורך ביציאת HDMI ומבחינת דיסק קשיח העדיפות היא ל-SSD, למרות שאת זה אני גם יכול להוסיף לבד. אין חשביות לבלוטות', אחריות, מערכת הפעלה, תחנת עגינה או חברה כלשהי. מבחינת תקציב אני מניח ש-5000 ש"ח צריך להספיק, למרות שבכל מקרה אני ארכוש את המחשב בחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kuBBia,

שלום אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המפרט הנ"ל שהוצע לי למחשב שמיועד לשימוש משרדי (אינטרנט + אופיס) תקציב 2000-2500 לוח ראשי Intel RaisinCity עם Chipset Intel G41 מעבד Intel E5300 Core 2 Duo 2.60GHz, זיכרון קיט 2GB זיכרון למחשב שולחני, DDR2 800MHz 2x1GB, תוצרת Kingston דיסק קשיח SATA-II WD 320GB, מטמון 16MB, סלד 7200RPM, דגם WD3200AAKS צורב אופטיDVDRW פנימי, Dual Layer 22x תוצרת LG מארז שקט קטן מידות HEC 6T10, שחור, עם 2 חיבורי USB קדמי, ספק Truepower שקט 300W HEC מערכת הפעלה Windows XP Home 1959 ₪

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  16. היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bjnhv,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 8000 אפשר חריגה קלה, ללא ציוד הקפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA בגדול ברזולוציה של 1440P (2K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

19. ניסיתי להרכיב משהו עמיד לעתיד... מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפית, 4K, תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה maya, after effects, premiere, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הארדיסק מסתובב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, תקציר: מחפש מפרט מחשב ייעודי לעריכת וידאו ב-Davinci Resolve, בתקציב של סביב עשרת אלפים ש"ח. בעיקר מתלבט לגבי המעבד אבל אשמח לכל מחשבה בנושא פירוט: אני במאי ויוצר סרטים. אחרי 7 שנים עם העמדה הקודמת (6850K ו-2060 שנבנתה בסיועו האדיב של הפורום), אני מרכיב מחשב חדש שמיועד בעיקר לעריכת וידאו מקצועית (וקצת פוטושופ). תוכנה: השימוש העיקרי בעמדה היא לעריכת אופליין ב- Davinci Resolve, סרטים עלילתיים קצרים ודוקו ארוכים (כולל מולטי קאם). מטבע העבודה היא לרוב כוללת גם תיקוני צבע ואפקטים בסיסיים - בעיקר ייצוב וידאו או תנועות על תמונות סטילס. מבחינת רזולוציה אני עורך כרגע בעיקר FHD ובקרוב גם 4K אבל אין כרגע תכנון לרזולוציה גדולה יותר (ואם כן אמיר אותם לפרוקסי לעריכה באו…

• 7 תגובות
    • 21.2k צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  22. מעבד: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9N NEO FULL ATX דיסק קשיח: MAXTOR 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: 2048MB DUAL DDR II 667MHz צורב: צורב /LG/NEC X 18 DVD Dual layer גרטיס מסך: Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB הקשבתי להצעות שלכם והחלפתי מעבד ולוח אם. אם למישהו יש עוד הצעות =]

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  23. תקציב של 2000 ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק במידה וזה אכן הכרחי. כ200-300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקרון שימוש באינטרנט מסנג'ר וכו'. גם משחקים, אבל קצת יחסית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, כן צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי כי אני ישן עם המחשב דלוק אז אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. …

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  24. תראו.. אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב אני רוצה מפרט בסביבות של ה-5000 שח.. אפשר עד 5500 כרטיס מסך, מעבד, לוח אם ו-זכרונות אני אקנה מ-newegg.com וכל השאר מהארץ... אני רוצה שיהיה לי במפרט: כרטיס מסך X1800XT 512 מעבד: CONROE E6600 (אני יודע שהוא עוד לא יצא.. אבל אני צריך שתכניסו לי אותו.. ואל תגידו לי.. לחכות עד שהם יצאו ואז רק לדבר.. כי אני תריך את זה דחוף!) לוח אם: איזשהו שתומך בקונרו.. (שימו לי לוח אם שעד ה-15 ליולי יצא בטוח!) זהו.. תודה לכם.. =] אני לא צריך ציוד היקפי.. רק מקלדת ועכבר

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
    • 7 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים