עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין לי פה את הטופס של האחריות, אבל אני מניח שאתם יודעים, האם במחשבים של HP, באחריות ל 3 שנים, היא כוללת גם את הבטריה? אורך החיים של הבטריה שלי התקצר לפחות מרבע שעה במצב שאינו חוסך באנרגיה, ואולי 40 דקות במצב החסכוני... אני די בטוח שהאחריות לא חלה לעניין הבטריה, אבל אני רק רוצה לוודא פה...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yahalom,

שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, המליצו לי לפתוח כאן הודעה כי אמרו שזה האתר הכי טוב בנושא אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שנע בין הסכומים 4-5 אלף שקל כמובן שאם יש חריגה סמלית מה5000 זה גם בסדר (עד כיוון ה5500) המחשב מיועד לשמש בעיקר למשחקי מחשב אינטרנט וכדומה המליצו לי על 2 מפרטים ובאתי לכאן בשביל שתוכלו להמליץ לי על עוד מפרט ו/או להגיב על המפרטים שהמליצו לי ולתת את הדעת ואולי אפילו לשפר או לסדר לי אותם בצורה טובה יותר מפרט ראשון: http://img337.imageshack.us/i/14474748.jpg/ הבנתי שבמפרט הזה קיימת בעיה מבחינת מתחים וכו' אשמח לעזרה כאן לאחר מכן חבר אחר בנה לי מפרט http://img403.imageshack.us/i/71249076.jpg/ אני חייב לציין שאין צורך במערכת הפעלה מכיוון שיש לי כבר דיסק כזה החבר שבנה ל…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by masterb,

שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. ברק חיסל יסודית את מחשבי הנוכחי ז"ל אז כנראה שהגיע זמן 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח (אפשרות חריגה 250 ש"ח אם מהווה הבדל ניכר) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22" (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רוצה להריץ את המשחקים הכי כבדים בשוק בשנתיים\שלוש הבאות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר לפחות בשנה ראשונה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 6. עד כמה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מעוניין במחשב עם מהירות סבירה לצורך שימוש אינטרנט, משרדי. סרטים - ברמה בסיסית ביותר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lior24,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב ניד מיני עכשיו אני מתלבט בין שני דגמים של asus אחד הוא 1215n הוא מגיע עם מעבד atom d525,הנה קישור למפרט שלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 והדגם השני הוא ul20a שהוא מגיע עם מעבד Intel Celeron SU2300 וזה קישור למפרט הזה: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2313 איזה מחשב נותן ביצועים יותר טובים ואיזה מעבד יותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by formula1,

היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום, בימים הקרובים אני מבצע רכישה של נייד מהדגם Lenovo Edge 13 V2 או הדגם המדוייק : 0217-3BG - NV13BIV לאחר חיפוש מקיף ברשת הממצאים לא אחידים אודות החומרה ואני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה חתול בשק. איך ניתן להשיג פרטים מקיפים ומדוייקים על הנייד הנ"ל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב לגיימינג עד 2800 ש"ח (אפשרות לחריגה) מחנות שיש לה סניף באיזור רחובות והסביבה. אני צריך רק מחשב. ללא מסך, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי. עדיפות גדולה למעבד אינטל. המחשב לא יעבור OC. יעבוד עם מסך 22". תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. א. אינטל השיקה מעבדי דור 2 לI5 I3 I7 ב. מתחיל שיווק USB 3 ג. בקרוב שיווק אינטרנט אקספלורר 9 יש עוד משהו בקרוב ? מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by blue_wolf,

עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

המחשב למשחקים(כבדים). מתוכנן OC קטן(20-30%). שקט וקריר עד כמה שניתן. ללא ציוד הקפי(CD,מקלדת עכבר ומסך). איזה עוד אינפורמציה חסרה? המפרט: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: G.SKILL "NQ" 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9 מחיר: ₪446 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1788 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II מחיר: ₪600 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי מחיר: ₪436 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 מחיר: ₪350 דיסק קשיח: WD GREEN 2TB SATA2 מחיר: ₪497 מחיר: 6133 שקלים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bambut10,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7. לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן. עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה? ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת? אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש. ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by dlogan,

אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. לא מזמן רכשתי ממכר (שביננו - מוצף בכסף) מעבד 980X ולוח אם MSI Big Bang - שניהם חדשים בקופסא - בעלות של 700 דולר. הוא קנה אותם בעצמו ב 1400 דולר. בכל אופן - הוא מכר לי אותם תוך ידיעה שאני אפרסם את שניהם ב eBay ואעשה עליהם קופה קטנה (: [שנינו גרים בארה"ב אגב] אבל - אני מוצא את עצמי מתלבט. האם - בהתחשב במחיר ששילמתי עבור שני אלה - מומלץ להשאירם ולבנות מחשב נחמד ( :), מתוך שיקול לטווח ארוך? זאת מכיוון שכרגע אני משתמש ב core 2 quad Q6600, שכבר בן כמה שנים טובות. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  23. אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by RadeonXt,

שלום חברים, מזה שנה שאני עם ה-I3 530, והגיע הזמן להעבירו הלאה (לאימי), ולעבור הלאה. דרישות:פוטושופ, משחקים, מוזיקה וכמובן גם אינטרנט. אפשרות ל-OC בעתיד (ברמה קלה). תקציב:4K, עם אפשרות חריגה קלה. חשבתי על המפרט הבא. אשמח לשמוע הערותכם/הארותכם. מעבד: I5-2500K. קרור למעבד: Arctic Coolin Freezer Xtreme REV2. לוח אם: Gigabyte P67A-UD3. זכרונות: G.Skill DDRIII 1600MHZ, 4GBX2, Ripjaws CL9-9-9-24. כרטיס מסך: Sapphire HD5870 1GB / Sapphire HD6870 1GB (מי עדיף? GPUreview מראה עדיפות לכרטיס היוצא דווקא). ספק כוח: Seasonic M12-II 620W, Bronza. מארז ו-HDD יש (CM690 ו-WD 1TB). בעתיד אוסיף גם SSD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המחשב מיועד כרגע לעעבודה בתוכנת pinnacle studio 14 עם מסך אחד. יכול להיות שבעתיד אעבור לתוכנות כמו premiere או אדיוס ואוליי אצטרך להוסיף עוד מסך. אני לא מתכוון לעשות oc כי אני לא מבין בדברים הללו מה שכן חשוב לי שהלוח יתמוך בהתקנים חשובים לעתיד כמו פיירוויר usb3 ו esata (לא מבין מה זה נותן ה- esata) כרגע הרכבתי מפרט והגעתי לסכום של 5554 ש"ח ללא רמקולים כלל אני מתכוון ללכת על רמקולים איכותיים של altec lencing ב400 ש"ח בעתיד. העניין הוא שאני רוצה את חוות דעתכם והאם יש מקום לשיפור או חיסכון שגם יהיה טוב לשיקולכם: דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Fr…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.