ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! לפני כמעט שנתיים נועצתי בכם בנוגע לרכישת מחשב נייח פצצה, ואכן כולם נרתמו לעזרתי והתפתח שם דיון של ממש שהחכים אותי, ובסופו של דבר השתמשתי בהמלצות שקיבלתי שם, רכשתי את החלקים ב TMS והרכבתי אותו בעצמי, וב"ה עובד מצויין בלעה"ר. כעת ביקשה ממני אחותי עזרה באותו נושא, היא רוצה לקנות מחשב לילדים שישמש כעת בעיקר לצרכים בסיסיים כמו וורד, אינטרנט וקצת סרטים, לא הרבה מעבר. העניין הוא שאחת הבנות שם לומדת עריכת מצגות, והרצון הוא להרכיב מחשב בסיסי, אבל עם 'אופציה להרחבה', דהיינו שביום מן הימים בעוד שנה או שתיים כשירצו לשדרג אותו לא יצטרכו להחליף לו את כל הרכיבים והמארז, אלא רק כרטיס מסך ומעבד למשל, או משהו בסגנון. מקווה ש…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב הוא לשימוש של משחקים ברזולוציית HD, וסרטי HD. מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 1260 ¤ 1 CORSAIR 2048MB DDR2 1066MHZ 5-5-5-15 2590 ¤ 1 WD 74GB 10000RPM RAPTOR SATA 1015 ¤ 2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 1290 ¤ 2 BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E 3700 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Fatality FPS 1650 ¤ 1 PLEXTOR PX-755SA SATA 850 ¤ 1 Thermaltake Mozart TX SILVER WINDOW ALUMINUM 1500 ¤ 1 SilverStone 600W SST-ST60F PSU 990 ¤ 1 DELL 2407WFP 24'' Ultrasharp 5200 ¤ 1 COOLER MASTER Hyper 6 plus 340 ¤ 1 בעתיד יכול להיות שיהיה OC אבל לא משהו קיצוני, משהו קטן. הצעות/הערות/ש…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני אשמח למפרט חזק שיתאים ל GTX 780ti. את הכרטיס והמעבד אני אקנה בחו''ל, (אין לי מושג עדיין איזה מעבד לקנות, אבל אני בטוח שבארה''ב הוא נמכר בחצי מחיר, כמו הכרטיס.), ואת כל שאר החלקים אני כנראה אקנה כאן בארץ. חשוב לי כמובן שהמעבד יהיה חזק, ולא יווצר מצב של "צוואר בקבוק", גם אם אוסיף עוד GTX 780ti בעוד כמה שנים כשהמחיר ירד (לא בטוח שזה בכלל יקרה, אבל עדיין ). בקיצור, אני באמת מבולבל, ואני כמובן אשמח לראות מפרט חזק שיתאים (בעיקר מעבד מתאים)... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קונה מחשב למשחקים כמו קריסיס וכאלה .... בקיצור משחקים כבדים בבקשה תעזרו לי מחר אני אמור בע"ה לקנות את המחשב הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 לוח אם: INTEL CHIPSET P35 ASUS P5KC תומך DDR3 דיסק קשיח: 160 גיגה זיכרון פנימי: OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz צורב דיוידי : SAMSUNG X20 SATA DVD כרטיס מסך: 8800 GT 512 MB אני לא יודע אם זה משנה איזה חברה אז אם אפשר להגיד לי... מסך 19 דק: SAMSUNG LCD 961BF+DVI בסביבות 5000-5500 מחשב טוב? תודה
-
- 55 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ייעודו של המחשב יהיה "מולטימדיה". זאת אומרת- משחקים לא כבדים מדי, אינטרנט (בעתיד כנראה), הדפסה תוכנות וכו'... המחשב צריך לכלול: מסך, מקלדת, עכבר, CD-ROM, פלופי, רמקולים (פושטים), מדפסת (רצוי של קנון, בגלל ראשי הדיו הזולים). המחשב מיועד לילדה בת עוד מעט 7 ואמור לשמש לה להרבה זמן. אני התחלתי להרכיב מפרט, אבל בגלל התקציב הנמוך, לא הצלחתי יותר מדי :-\ התור התחלה שמתי AXP1700+ NF2 של לידטק (לא גרסאת הפרו) Winbond 256MB 333MHz WD 40GB 8MB Cache תודה מראש! נ.ב נייק, למה אתה לא מבקר בגיימר מדי פעם כבר? חסר לנו מי שישתיק את מיסטר ג'י...
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המפרט שלי כיום הוא Intel Core i7 4790 Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB מחשב זריז מאוד לכל הדעות. השימושים שלי הם סטנדרטיים: פתיחת 20-30 טאבים בכרום בו זמנית, וצפייה בסרטים. מידי פעם עריכת תמונות. המפרט הנוכחי מושלם מבחינתי ופחות ממנו מורגש בחוויית המולטיטסקינג שלי. עוד אצייץ שהמחשב דולק 24 שעות, והמשפחה עובדת עימו הרבה שעות ביממה. הוא מחובר לטלויזיה 51" ודרכה נעשית רוב העבודה. אני מעוניין להחליף את המחשב הזה במחשב נייד מקביל, כדי שאוכל מידי פעם לקחת אותו עימי מחוץ לבית. בבית ארצה שהוא יתחבר לתחנת עגינה, שתחובר ל 51", מקלדת ועכבר אלחוטי. כלומר, אניח את המחשב כשהוא סגור, והוא יעבוד כמו ה…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו יודע מהם ההבדלים בין 2 המעבדים הנ"ל? כשביררתי בחנות, המוכר טען שהם פחות או יותר שווים מבחינת היכולות, פשוט AMD זו החברה המתחרה של INTEL. אני לא מספיק מבינה בתחום אז אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש של VR בלבד. HTC VIVE באופן ספציפי, בשימוש עם סטים כמובן. להלן השאלון עם התשובות שלי באדום 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4000. לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לפטופ LENOVO 3000 C200, הייתי צריך לפרמט אותו, פירמטתי ויש עליו כרגע XP SP2. אבל הוויפי לא עובד. ניסיתי המון דרייברים, אפילו הדרייבר שהורדתי מהאתר יצרן שלהם של הדגם הזה לא עזר.. לא מופיע הwireless network connection בחיבורי הרשת. במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת מופיע לי 2 שורות 1. realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC 2. מתאים 1394 NET וחוץ מזה בהתקנים אחרים(לא מזוהים) מופיע לי 1. PCI Device 2. בקר רשת 3. בקר אפיק SM 4. התקן מערכת בסיסי
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
לאחר ששיכנעתי את החבר שלי ללכת על מפרט amd ( זה כמובן לאחר שראה את המחירים ) אז הוא רוצה לשדרג ומה שהוא צריך זה : השילוש הקדוש ( לוח , זיכרון , מעבד ) ספק ( אם אפשר גם מארז , לא מחיר גבוה , משהו פשוט ) כונן קשיח ( 40 יספיק ) צורב אם אפשר כרטיס מסך תקציב : מקסימום 3000 ש"ח הנה מה שאני הרכבתי : AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 569 Micron 256MB PC266 DDR- 373 EPOX 8KHAL+ KT 266A - 397 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W - 236 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 467 BENQ CD-RW 32x10x40 retail - 342 Gigabye ATi Radeon 9000 PRO - 637 3021 חיפשתי gf3 ti 200 ב620 ולא מצאתי האם הראיידון 9000 באותה רמה ? לא נראה לי שיש הבדלים כל כך גדולים בין ה benq ל lite on . מה דע…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מחשב נייד מומלץ לחבר שמתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי . אם למישהו יש נקודות חשובות שאני מפספס הוא יותר ממוזמן להגיב . 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop.ACAD.scacthup וכ"ן... * גודל המסך?15.4 * רזולוציית המסך? לא קריטי (אלא אם זה חשוב לתוכנות האלה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן , שיספיק לכמה שעות טובות * הא…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תקציב:5000 שח אפשרי חריגה עד 6000 שימושים:משחקים ו הגדרות משחק מקסימליות מיועד לטלוויזיה 32 אינץ רזולוציה 1080fhd אין צורך בציוד היקפי מרכיבים: מחשב קומפלט צריך בלי ציוד נלווה רק כונן ותכולתו אוברקלוק: כרגע לא מתוכנן אין צורך בוינדוס או תוכנות למיניהם קנייה בקרוב תלוי כמה מהר אקבל תגובה אופק שדרוג וכו לא קריטי אבל שיהיה במידת האפשר(עדיפות לביצועים מאשר לאופק שדרוג)
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמאעבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.מזה ביכלל אפליקציות? ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מושג אבל אני יכול להגיד שיש לי מסך 22 אינץ' של asus מיועד לעבודה מישרדית, משחקים כבדים/רשת, עריכות, גראיפיקה, המחשב יהיה הטלויזיה שלי ואני רואה בו סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. רקמולים אבל לא חובה, רק אם נישאר כסף. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במח…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 4000 אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, בדגש על visual studio, android studio, Arduino, virtual machines, android emulators ועוד. מעוניין להיכנס גם לתחום של Machine learning, עם זאת זה מחשב נייד ולכן אני לא מצפה לתוצאות מפוצצות. בנוסף, שימושים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', לא ממש משחקים, אם כי לא הייתי פוסל לגמרי על הסף... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חכמי הפורום היקרים. לאחר שנים של הזנחה, החלטתי לחזור לתחום הגיימינג בקטנה. אשמח לשמוע את המלצתכם הראויה. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4800 - חריגה נוספת רק אם הבדל הביצועים גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל בינוני, יהיה מחובר למסך 22 אינץ fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6.…
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את עזרת הפורום בהשלמת המפרט אשר הרכבתי, אני אנסה לרשום את כל המידע הרלוונטי בצורה ברורה ומסודרת שיהיה לכם יותר נוח: [list type=decimal] [*]תקציב 8,000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. 2,000 ש"ח +/- למסך מחשב. [*]צורך ושימושים צורך ראשי- גיימינג כבד, צורך משני- גלישה, וופיס וכדו'... [*]מטרה הרכבת מחשב גיימינג כבד, תוך התמדה על מזעור עלויות ללא הורדה בביצועים, באופן פרופורציונלי כמובן. [*]אופציה לשדרוג עתידי הכרחי, מחשב זה בעתיד (שנתיים) ישודרג בהוספה/החלפה של כרטיס מסך וזכרונות. [*]מפרט אשר הרכבתי - מעבד CORE i7 2600K 3.4Ghz, 8M http://ark.intel.com/products/52213/Intel-Core-i7-2600-Processor-(8M-Cache-3_40-GHz) - לוח אם G1.A…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 אבל בתכלס הפריטים ייקנו באילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ולא ולחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V middle earth shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אוקיי, יש כמה רכיבים שהחלטתי עליהם וכמה שלא, אני מבקש פה, לינקים ישירים לאתר שבו יש את כל המוצרים שאני רוצה או חנות שמאה אחוז יש לה הכל שהיא באזור השרון, החלטתי כבר על מוצרים אלה: ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+ Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 1024 DDR (512X2) לא יודע איזה!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז אני אצטרך שלושה דברים 1- איזה זכרונות לקחת? 2- אני צריך גם לינק לאיזה מארז,ספק,כונן קשיח ומאווררים שיספיקו לקנות 3-לינק לאתר שבו יש את כל המוצרים הנ"ל. תודה רבה רבה לכל העונים, אני פשוט מת כבר להזמין את המחשב! אהה ואם אפשר למחוק את הדועתי הקודמת מכיוון שהיא כבר לא עוזרת לי.
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-