ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מעוניין לשפר את המחשב אחרי 4 שנים קשות של משחקים, נשרף לי הכרטיס מסך לפני כמספר חודשים ולא הייתה הדחיפות לתקן, הבקשה שלי היא האם המפרט הנוכחי יחזיק מעמד או שצריך לשפר יותר מהכרטיס מסך: MSI GeForce GTX460, 2GB, GDDR5, 256bits ב625 שח וכונן קשיח שהיה מלא בזבל: Seagate 3.5" 80GB PATA Cache 2MB 380215A ב313שח באתר שממנו חושב לקנות יש גם מבצע עם זיכרון 4GB בזול..אז אם זה יעזור המחשב מיועד למשחקים כמו DODS, BATTLEFIELD BADCOMPANY2, BATTLEFIELD3 אם ירוץ בסדר התקציב שמוכן להשקיע זה בסביבות ה1000 עם חריגה מועטה, בבקשה עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב (כל עוד לא דוחפים סתם) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,COD,GW2 בעיקר (והבנתי שGW2 יושפע יותר מהמעבד מאשר הכ.מסך) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, אני מתכנן לקנות מסך רחב כנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב עריכה חזק , שצריך לעבוד על HD עם AVID מחשב חזק ואמין ברשות מסך nvidia quadro fx 2000 שנרכש לפני מספר שנים האם הוא עדיין רלוונטי? או שצריך לרכוש חדש? זה מה שהרכבתי בינתיים לפי המלצות של וידאו גאי מעבד: [..] INTEL 2600K : CORE I7, S1155, 3.4Ghz - BOX ₪1571 לוח אם: [..] ASUS P8Z68-V PRO ₪1176 זיכרון: [..] G.SKILL 16GB (4096MBX4) DDR3 1600 CL9 (FOR INTEL X79) - RIPJAWS-Z : F3-12800CL9Q-16GBZL ₪764 מארז: [..] LANCOOL PC-K57B w/o PSU ₪403 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪716 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 700 - RETAIL ₪431 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתחילת השבוע הקרוב, המחשב מיועד למשחקים (לא בהגדרות מקסימליות אבל גבוהות), אינטרנט ופוטושופ. אני מחפש איזון בין כוח עיבוד (i5), כרטיס מסך ומערכת שקטה ככל האפשר במסגרת התקציב . השאלון :1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Diablo 3 , BF…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל הארד דיסק לא חשוב לי אבל מעוניין שיהיה 7200 RPM. עם ספסיפיקציות הבאות: מסך 15.6 אנטי-גלר - זאת מכיוון שאני יותר מחפש אותו לעבודה עם מסמכים, ולא בגלל שאני עומד לעבוד איתו בשמש. האם זה נכון שהאנטי גלר פחות מעייפים את העיניים? USB 3 (מנסה לחשוב קדימה) מקלדת מלאה. זמן סוללה טוב מעבד I5 ואף פחות. (לא יותר - זמן סוללה חשוב לי) אני מאוד רוצה אסוס אבל לא יודע להחליט בין הדגמים השונים ולא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק. אם לא אסוס אז אני אלך על dell vostro 3550 בלי מקלדת מלאה - האם הוא אמין כמו אסוס? סכום השקעה של 4K הוא ריאלי מבחינתי אבל גמיש. אם אני לא אמצא משהו כזה - מבחינתי לרדת ממש בדגם ולקחת משהו כמו לנובו אנטי-גלר ב2K ב…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב נייד אם המפרט הבא: Intel Core i7 4GB זכרון 16.5 אינץ מסך עד למחיר 3500 ש"ח. אשמח להצעות .
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע וראיתי שיש שאלות כמו שלי בפורום, גם חדשות וגם ישנות. ואפילו כתבתם מדריך מפורט בנושא, אבל מה לעשות אני לא ממש מבין בזה ודי הלכתי לאיבוד, וגם השאלות הזהות מתאימות באופן פרטני לשואל, בנוסף נסיון למצוא תשובה קיימת בכל מיני פורומים לא כ"כ הצליח... לכן אם מישהו יוכל לתת לי תשובה, אשמח מאוד. אני זקוק למחשב שיהיה אפשר לעבוד עליו עם פוטו-שופ, אילוסטרטור ולפעמים Indesign. אני מעוניין במחשב עם מפרט שיעבוד בצורה יעילה ונוחה ללא צורך בתכונות מיותרות. כרגע העבודות הגרפיות הן בשימוש נמוך, פעם-פעמיים בשבוע, עם צפי לעבודה רצינית יותר, קראתי את הפוסט שהיה ב"מפרטים לגרפיקה" ואני לא כלכך מסכים להמלצות מנסיון אישי, היה לי מחשב נייד LENOVO SL500 עם מעבד ליבה כפולה שהרחב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - AVID - כבד, פיינל קאט - תדיר, After Effects - תדיר 3. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
החלטתי להפטר מהHTPC הנוכחי, שהוא פשוט אוברקיל לצרכים שלי: המבוסס על I7 950, לוח GB X58 UD3R וקיט של 6GB זיכרון. אני מתלבט אם לרדת ממש בעוצמת העיבוד ולהתבסס על I3 קריר וחסכן, או להשאר עם I5 עדכני. אני מעדיף לוח מפוצ'ר יחסית, עם תמיכה בטכנולוגיות עדכניות. וקיט זיכרון 8 GB בסיסי. הכרטיס מסך היה וישאר HD4850, שעושה עבודה טובה. המחשב צריך להתמודד עם תכני HD כבדים וסרטי BLURAY, אני לא מחפש עגלה. כמו כן, אשמח לקבל המלצה ללוח MINI ITX , MATX ו ATX, יש לי כמה מארזים ועדיין לא קיבלתי החלטה באיזה מארז להתקין את החומרה החדשה. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין עריכה: הוחלט לבסס את המערכת על תקן MINI ITX המעבד יהיה I3 2120, אך אני עדיין צריך לקבל החלטה בנוגע ללוח. זיכרון? בהתאם למה שישאר מהת…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני צריך לשדרג/לקנות מחשב חדש לאבא של אשתי שחובב משחקים ויש לו גם זמן לשחק אותם עדיין לא משחקי פעולה לרוב RPG ואסטרטגיה . המפרט המקורי בן כ 5 שנים והוא עבר תיקון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293575.0 החלקים שהתחלפו הם הספק - לא יודע מה KSP דחפו לו (הוא סיפר לי על חנות מחשבים בצומת בילו שתיקנה וגיליתי מי הם) , הכרטיס מסך התחלף מ1950GT לHD5670 אם אני לא טועה (אפשר לבדוק) , הDVD התקלקל אז צריך חדש בכל מקרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 צריך לשאול תנו הצאה ונשאל את מי שמשלם אפשר עדיין להתפרע קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך של 13.3 או 14 אינץ׳ במחיר של עד 4000 ללא חריגה. הנייד יריץ משחקים קלילים בינוניים כך שיש צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה כמו כן יש צורך בזמן סוללה מינימלי של 5 שעות אמיתיות. (לא כזה שרשום 5 אבל בתכלס זה 2.5 או 3) רצוי עם אחריות כמה שיותר ארוכה כמובן. אין צורך בכונן אופטי או מע הפעלה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד. בין שני המחשבים האלה אני מתלבט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949- מחיר 1195 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985- מחיר 1220 ש"ח כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי. מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K (מקסימום מוחלט) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (mass effect, RPG), צפיה בסרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , mass effect, RPG, civ V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMAUER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוצה שGTA V שצריך לצאת יעבוד חלק ובטרפייל 3 GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3.…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני חייב לציין כי האתר מעולה ועזר לי מאוד . אבל הייתי שמח לקבל הצעה טיפה יותר ספציפית עקב חוסר בקיאותי בנושא. לפני מספר ימים בעת הרצת משחק רשת guildwars 2 בגרסת BETA הפעיל המחשב צפצוף ומייד כבה (לאחר כ 6 שעות רצוף). המתנתי כמה דקות והדקלתי שוב והייתה הודעה כי ה CPU התחמם ולכן הנחתי שהגיע הזמן לשדרג (לפני כשנה לאחר מקרה דומה נאמר לי כי ספק הכוח עשה קצר והחליפו לי אותו) לאחר הסתכלות בפורומים והתייעצות עם חברות קצת התבלבלתי. (גם בקיאותי בנושא מאוד חסרה). אשמח לקבל המלצה למפרט גיימינג שיחזיק מעמד ל3 שנים לפחות ולא ידרוש שדרוג כל שנה שנתיים בנוסף באם מומלץ לשדרג מפרט קיים אשמח לדעת. תיאור מפרט קיים windows vista 32 מעבד אינטל duo e8400 3ghz זכרון 4g ram כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים ברמה גבוה כמו דיאבלו שיוצא בקרוב ממש בעתיד אני מתכנן ללמוד עיצוב תעשייתי כך שהמחשב צריך להיות מסוגל להריץ את התוכנות הכבדות שנדרשות... התקציב עומד על 4-4.5 אם למישהו יש המלצות אני אשמח תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המפרטים בתמונות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-