עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם הכרטיס הזה NVDIA 610M 2 GB הוא יותר טוב מה 525M 1GB ? והאם כאדי להשקיע יותר כסף על הכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך לבנות רשת ביתית קטנה של 2 מחשבי קליינט ועוד מחשב שיתפקד כשרת (מערכת הפעלה חלונות 7, אין צורך בסרבר) השרת אמור להריץ אפליקציה יעודית לרו"ח (זום) והוא ישמור עליו את הDB, ויחלק מידע לשני המחשבים האחרים. הדרישות הרשמיות של התוכנה על השרת הן: על איזה RAID אתם ממליצים? מדובר ביכולת לקריאה\כתיבה מאסיבית, וכמובן בלי לשכוח גיבוי. אז חשבתי על RAID 10 או RAID0+1.. מה אתם אומרים? לסיכום, צריך מפרט מומלץ לדעתכם למחשב-שרת הנ"ל תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני זקוק למחשב חדש בסביבות ה 6.5 -7 אלף אשמח לחוות דעת מדובר על מחשב לגיימינג ( וכו) כמו כן במקצועי אני גרפיקאי בתלת מימד עובד עם תוכנות (זי בראש ,מקס,מאיה,ואפטר) חשוב לי שיהיה שקט מהיר ושיחזיק זמן עד שאני יאלץ להחליף אותו עריכה : להלן השאלון :-[ 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מעוניין להחליף, מפני שהכרטיס הזה לא יכול לעבוד ביותר מ- 72mbps. שמו המלא של הכרטיס הוא: Dell Wireless 1701 WLAN BT Mini-Card ואפשר לראות פרטים עליו, כאן. הראוטר שלי תומך בעד 300(3 אנטנות של tplink). אני חושב על הכרטיס של אינטל advanced n 6230 שתומך עד 300mbps. יש אותו למשל כאן בכרטיס של dell(שבתוך המחשב) אני לא בטוח שיש שתי אנטנות, אלא רק אחת, כי זה תומך רק עד 72 mbps ולא יותר מזה. לעומת זאת, בכרטיס שאני מעוניין בו, יש תמיכה עד 300 mbps, כך שבוודאות אמורות להיות שתי אנטנות(בתקווה שאני מבין נכון). אין לי מושג אם בתוך המחשב שלי, יש מקום לעוד אנטנה. האם שני הכרטיסים לפחות מתאימים בגדלים שלהם ואוכל להכניס את השני? אם אוכל להכניס, מה יקרה אם יש לי רק אנטנה אחת? האם לפחות ה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חשבתי על זה, למה צריך סטרימר אם יש מחשב נייד שיכול להתחבר בHDMI לטלויזיה, להוציא את השימוש באפליקציות המיותרות שיש בסטרימר ואת יתרון הניידות שלו? למטרת צפייה בסרטים באיכות HD בטלויזיה, האם יש הבדל בין שתי האפשרויות האלה?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by shlomi4i,

מארז: in win שחור פאנל מבריק usb וסאונד קדמי

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנייד הבא http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10741 התקציב הוא עד ה 8K הנייד מיועד לגיימיניג הרצת סרטי 1080P אשמח לדעתכם בעיניין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tiger3,

יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני פותח נושא שוב אבל בצורה מסודרת יותר... מחפש מחשב נייד לסרטים 1080P משחקים COF המשחקים האחרונים לעבודה VISUAL STODIO ופגישות עבודה אז המחשב חייב להראות טוב לא מפריע לי שהיה ענק אבל רשמי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים 1080P * גודל המסך? 15 או 17 לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה תמיד רצוי ארוך אבל ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן Bluray? לא מעניין * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL L…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, באופן סביר - בערך -/+ 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכה 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פיתוח, כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך- אני רוכש עצמאית, בחודשיים הקרובים אני אשתמש בכרטיס המסך המובנה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by yobab,

שלום אני צריך קצת עזרה. קראתי את הדיונים הנעוצים אבל אני עדיין לא סגור על מה שאני רוצה. אני נמצא בברלין ואני מעוניין לקנות לפטופ. הדרישות הם כאלה: 1. שיהיה יחסית קל. 2. שיהיה מסוגל להריץ סרטים ב1080P ואיזה משחק או שתיים. שיהיה איזה כרטיס מסך טוב ולא זבל. 3. אפשרי, אבל לא חובה, שיהיה מסך כמה שיותר חד (LED או משהו). אני גם חושב שהכי מתאים זה יהיה לפטופ בגודל 15 פלוס מינוס. התקציב כרגע פתוח, לא יודע כמה אשקיע ברגע זה. אני אשמח לכל עצה או חוויה ! תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. גיימינג (BF3,skyrim, crysis 2, etc...) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14740 כונני SSD: Corsair Corsair Force Serie…

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by KaPuT,

נקנה לפני פחות משנה מסך הכול 3 שנים אחריות,יש קופסא ואת כל האביזרים כמה אוכל לקבל עבורו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jaco21,

שלום, ברשותי מחשב שני שכבר כמעט ואינו בשימוש, כולל את החלקים הבאים: מעבד - Intel C2Q Q9400 2.66Ghz לוח - Gigabyte Ep45-ds3r זכרונות - 3X2G ddrII 800Mhz kingston Value כולם מחוברים לספק Seasonic X-series 760W gold ומארז Fractal design R3. אשמח אם תוכלו לעזור בהערכת המחיר לשילוש הנ"ל ללא הספק.. תודה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  20. חברים נכבדים שלום רב דרוש מפרט למחשב כדלקמן: עיקר הייעוד של המחשב הוא שימוש באינטרנט ובמשחקים שאינם דורשים את הרמה הגראפית הגבוהה ביותר: פיפא 2012, FM 2012 וכו'. יש לקחת בחשבון שהייתי מעוניין שהמשחקים יעבדו ללא בעיות גם בטווח סביר בעתיד. תקציב של 2.5K, אין צורך בציוד היקפי. כמו כן, רציתי לדעת היכן מומלץ לרכוש את המחשב ובכלל על אילו בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים הייתם ממליצים באזור המרכז/שרון (במידה שלא נהוג בפורום למסור מידע כזה בפוסט, הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי בהודעה פרטית). תודה רבה על הסיוע.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by DoR TnT,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הפכתי את גוגל, והכי קרוב שהגעתי זה יניר מערכות, וכפי שנראה הם לא מתעסקים בזה. לפני שנה היית לי בעיה במחשב וזכור לי שהיה קצת קשה למצוא את המס' של השירות לקוחות שלהם, וכאשר מצאתי את האתר וזכיתי למס' הגעתי למוקדניות עם מבטא מזרח אסיאתי כבד וחמוד. בקיצור, מישהו יודע מה המס' של שהשירות לקוחות, או שמא זה עבר בעלות וכרגע היבואן הרישמי הוא "יניר מערכות"?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הי, אני זקוק לדסקטופ חדש ומעוניין כבר ללכת על ה IVY BRIDGE. 1. מעבד ה 3370 (3.4 הזול יותר) 2. כונן SSD של 80 ג'יגה (יש לי עוד כונן 2TB שיעבור לחדש) 3. כל השאר פתוח אבל אני מעוניין בחומרה טובה - מהספק והמארז ועד הקירור 4. יש מסך IPS של DELL - צריך כרטיס מסך אבל לא מפלצת. שימושים: פוטושופ כבד (לפרינט) המון תודה לעוזרים, עמיר

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.