ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מפרט קיים: מעבד AMD Phenom II X4 955 זכרון: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL כרטיס מסך Radeon HD 5850 לוח אם gigabyte GA-770TA-UD3 ספק seasonic ss-550ht active pfc f3 מארז cooler master haf 932 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF 4, GHOSTS,WATCHDOGS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב כזה: ASUS M2A-VM AMD ATHLON64 4200+ AM2 2GB D2 667MHZ RADEON 1950X PRO 512MB אני רוצה לתת לאחי מחשב שיריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות לפחות, האם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הקיים? התקציב הוא כ-2500 שקלים. ללא OC וציוד היקפי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד P4 3.0C לוח : Abit ic-7 זכרונות: GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כ.מסך: Sapphire R9800P פלופי רגיל כונן DVD של TEAC מקלדת+עכבר: Microsoft Multimedia Keyboard Microsoft Optical Trekker Mouse מארז: Compucase-HEC CI-6919 (עם ספק דיי איכותי של 300W) מטרת המחשב: משחקים (החדשים, ושיריץ אותם טוב! זאתמרת הגדרות גבוהות) אני גם מתכנן OC בעתיד... וגם סרטים ומוזיקה (אבל אם הוא טוב למשחקים אז הוא גם מספיק טוב לזה..) כל זה (כולל הרכבה) עולה 5900 התקציב הוא 6000 אבל השאלה שלי היא בקשר לזכרונות: עדיף לי לקנות 2 סטקים של 512 במהירות 3200 או להשאר עם סטיק אחד של 3500? ואולי כדאי להוריד את המעבד ל 2.8C (שזה ית…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6-8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב, עבודות תלת ממד (מאיה, בלנדר, זיבראש, Substance Painter) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: Asus Strike Extreme PC-E 16X מעבד: Inte Core 2 Dou E6600 זיכרון: 1GbX2 OCZ 667Mhz כרטיס מסך: eVGA 8800GTX GDDR3 768Mb כיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16Mb SATA 2 כונן דיסקים: LG DVD+-RW Black מארז: Thermaltake Suprano DX ספק: Thermaltake ToughPower 600W PFC מסך: LG L1970HR 19" LCD 2ms DVI סה"כ: 12489 ש"ח המחשב לא מתוכנן לOC ציוד הקפי כמו עכבר לא כלולים במחיר כול אחד יבחר עכבר מקלדת רמקולים והשאר אני ממליץ על: עכבר Logitech G5 laser Mouse 320 ש"ח רמקולים Creative inspire T6060 5.1 580 ש"ח כרטיס קול יש בלוח עם 24 Bit
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך אותו לעבודה משרדית כבדה, עד היום תמיד היה לי אינטל, הודיעו לי מהאתר שהמחשב חזר למלאי ורכשתי, תמיד אפשר לבטל (עוד יומיים) איך המחשב נייד הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 3000 ש"ח שיהיה לסרטים\WORD\EXCEL וכדומה.. המחשב לא יהיה למשחקים ואם כן אז קלים. זה יהיה המחשב העיקרי של הדירה, לכן אשמח אם למחשב יהיה צורב, בכל מקרה כונן דיסקים חובה. המחשב נקנה כמתנה לזוג צעיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה בד"כ בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה שיהיה יציאת VGA או HDMI לצורך חיבור לטלווזיה * Bluetooth? אפשר, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, מקסימום 1TB לא חושב שהם יצטרכו יותר * כונן אופטי? חובה, אם יש אפשרות שהכונ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! השימושים של המחשב: משחקים(לא כבדים) , תוכנות וסתם גלישה באינטרנט. כולל מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים' חובה צורב. לא חובה CD-ROM. 10X!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤343 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 4 - מחיר: ¤42 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤446 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤178 סה"כ: ¤3789 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם המחשב מסוגל להריץ משחקים באיכות הכי גבוהה גם בפחות כסף, אפשר גם לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arkham Knight, GTA 5, Dota 2, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב שיכול להריץ את המשחק בצורה טובה לפי הדרישות שלו https://larian.com/support/faqs/system-requirements_47 זה אפשרי בסביבות 5000?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי מחשבה רבה והתלבטות קשה הגעתי להחלטה לקנות את הדגם xps m1330 של דל. לפני 2 אפשרויות משותף לשתיהן: 2 GB של ראם סוללה 9 תאים כרטיס מסך nvidia 8400GS מערכת הפעלה ויסטה ביזנס דיסק 160 גיגה 5400 סל"ד ושלט רחוק שונה: הצעה 1: מעבד T7300 2 GHZ מסך WXGA TRUE LIFE ב 8420 ש"ח הצעה 2: מעבד T7500 2.2 GHZ מסך LIGHT LED קורא תביעות אצבע ב 9400 ש"ח המחשב ישמש לעבודה, לבית ולכל מיני דברים שאמצע אותם לנכון - אני מתכוון שהוא יהיה מחשב ראשי. בהתחשב בעובדה שקורא תביעות אצבע לא מעניין אותי, ושראיתי באתר של דל בארה"ב שה לייט לד הזה הוא תוספת (שם) של 300 $ אני שואל: 1. מה דעתכם באופן כללי על המחשב. 2. מה דעתכם על המחיר, והאם ניתן למצוא במחיר כזה משהו טוב יותר. 3. מה זה בכלל ה לייט …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה! תודה רבה לכם על העזרה. הזמנתי מחשב מסקיי פיסי הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤128 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1332 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Black ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXA1CASTB ספק כח Corsair CMPS…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7 בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות ולימודים עיוניים, משחקים קלים (Football Manager וכו'), סרטים פה ושם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שהמסך יהיה קטן באופן יחסי על מנת שהמשקל של המחשב יהיה נמוך (1.8 קילו או מתחת, עדיף מתחת). אני אחבר את המחשב למסך גדול יותר כשאלמד בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים ... קצת מכל דבר בסה"כ . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080X מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על הש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מחשב נייד ומתלבט בין LENOVO : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000KhmKH0NAb0ElfdCLi7JggHF:12bbi68k5?id=3977394&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 לבין מחשב של DELL אני סטודנט להנדסת מכונות ואני עובד עם תוכנות שרטוט(SOLID WORRKS & PRO ENGINIR) ותוכנות כמו MATLAB אני מכוון על סכום של 5500+- אני דיי לחוץ לקנות לפני תחילת הסמסטר שלי... עוד שאלה: מה הכוונה בכרטיס גרפי שהוא OPEN GL ואיזה סוג כרטיסים הם(זה מה שהוצאתי מהדרישות של התוכנות שרטוט) אני באמת אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!! תודה יוסי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. בעקרון אלה החלקים שאני רוצה לשדרג.. מארז - פשוט שיחזיק לאוברקלוק לא עצבני..(בחרתי אורורה) לוח אם פשוט גם כן... בלי יותר מדי פיצ'רים.. בחרתי בעזרתכם את ה -NF7 מעבד 2500 מובייל... וקרור וולקנו 12.... לדעתכם זה יחזיק אם אני ארצה לעשות אוברקלוק ? (זכרונות Geil 512 333mhz cas2.5) אם יש הצעות לשיפור במסגרת הסכום המליצו לי בבקשה... אני עם היד על הקליק של הקניה :> AURORA 1 ¤170.00 ¤170.00 רגילה ABIT NF7 1 ¤380.00 ¤380.00 רגילה AMD Athlon XP 2500 Mobile 47W Barton CPU OEM 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה Thermaltake Extreme VOLCANO 12 1 ¤170.00 ¤170.00 1375סכ"ה.....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-