ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3800-4000 פחות או יותר (עדיף פחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ליומדים באוניברסיטה (הנדסת מכונות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שלא מפריעה בשיעורים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מניח שלא, לא ממש יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב עבודה במשרד של אבא והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. הוא לא עובד בתוכנות גרפיות או משהו כזה אלא בתוכנות לא כבדות במיוחד ושלא מצריכות כרטיס מסך בשמיים. חשבתי על celeron 2.4 עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך פשוט, משהו כמו gf mx 200 אפילו, לגבי לוח אין לי בכלל מושג. אני יודע שממליצים פה בדרך כלל על amd אבל למה לא סלרון? זה לא יספיק? אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט, תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר גמיש. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אתקין ווינדווס 8.1 ואשדרג ל-10. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. אני עוד לא בטוח לגבי האם לקחת SSD. הנה המחשב שהרכבתי. אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים מתאימים זה לזה? האם הספק מתאים או חזק מדי? האם יש לכם ביקורת על אחד הרכיבים? האם אפשר לשפר משהו? לקחתי מעבד box כי הבנתי שהמאוורר שלו מספיק. האם זה נכון? האם יהיה שקט יחסית? עוד משהו שתרצו לומר? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 4170 3.7Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא חייבים לנצל את כל התקציב אם לא חובה, עדיף שיהיה קל, דק וזמן סוללה ארוך * מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני צריך מפרט מבוסס amd radeon 9500pro או אם אין 9600pro 512 ddr מארז יפה עם חלון לא חובה לדים.. 2-3 מאווררים לפחות.. מסך לא רע.. כולל מערכת קירור כולל מקלדת כולל צורב!! לא כולל רמקולים עכבר וכאלה.. ד"א מצטער שאני כל כך מטריד אותכם בבקשות שלי אבל אני ממש רוצה כבר לקנות ואני הולך בימים הקרובים אז אני צריך מפרט על דף תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. דרישות: 1. תקציב - עד 7000 ש"ח, לא חובה לנצל את הכל אבל גם אין צורך בלנסות ולחסוך יתר על המידה. 2. שימוש במחשב - אני מתכוון לשחק במשחקים כמה שעות פעם, פעמיים בשבוע. משחקים בסגנון של FPS ואסטרוטגיה (כגון SC2). גלישה ברשת, קצת עבודת Office ושימוש בתוכנות כגון Matlab ו Quartus. בנוסף המחשב ישמש לצפיה בתחני ה HD (לא כטלויזיה). אני אסתפק בהגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. ברשותי מסך מחשב חדש של LG 22 inch. 3. ציוד הקפי - כאמור, המסך קיים, וגם המדפסת נשארה מהמחשב הקודם. אני צריך עכבר ומקלדת (חושב ללכת על Logitech MX 5500) כי זה נרא ומרגיש מצויין ואני רוצה לפנק את עצמי בסט איכותי. אני גם צריך רמקולים (חושב ללכת על Logitech Z523 2.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני צריך לבחור בחנות אחת, זאת תהיה Pandas, אבל אני מעדיף לקנות כל מוצר בחנות הזולה ביותר. יש בעיתיות כלשהי עם הגישה הזאת? לא ראיתי אף אחד עושה את זה, כנראה מסיבה כלשהי. מעבד: 1450 ש"ח / 1273 בוולקום Intel Core i7 920 BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269&products_id=23104 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717698 גוף קירור למעבד: 220 ש"ח / 185 ב KSP SCYTHE MUGEN II http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28365 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=SCYTHE%20MUGEN%20II לוח אם: 985 ש"ח / 950 ש"ח באייבורי Gigabyte GAP55AUD4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=27283 http://ww…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכננת לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד לצבא על לצרכי אנימציה ותלת מימד תוכנות כמו- מאיה, ZBRUSH כל תוכנות ADOBE ולפיכך אני צריכה מחשב בעד מעבד חזק, זיכרון וכמובן כרטיס מסך טוב עד עכשיו הייתי סגורה על ה-gygabyte W576V W576V-95H4 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11065 אך שמעתי מספר תגובות נגד מחשבי GIGABYTE שגרמו לי לערער ולתהות שמא שווה לי להשקיע עוד 2000-3000 שקל ולקנות מחשב עם אותו המפרט אך עם שם מוכר ואמין יותר לדוגמא: LG P510-UP28 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11280 אשמח אם תעזרו לי עם זה, האם לקנות את הגיגהבייט או שמא כדאי לי להקיע עוד כסף ולקנות את הLG תודה, ספיר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מאוד עזרתם לי פעם קודמת והמוכרים בחנות שיבחו את המפרט. השאלה שלי היא כזו: המפרט שקיבלתי מהם הוא כזה: INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ FSB HT 1Mb ASUS P5GD1-VM P-4 LGA775 DUAL CHANNEL DDR PCIE*16 3Y WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD800JD 3Y MUSHKIN GREEN LINE PC3200 DDR 512MB 400MHZ CL2.5 (256 X 2) COMPUCASE HEC CI-6919B SUPER MIDI 400W BLACK השאלה היא כזו: 1. הזכרונות של Mushkin טובים? 2. האם כדאי לקצץ במארז הזה שעולה כ-460 ש"ח למארז רגיל ולקנות ג'יגה זיכרון במקום חצי? זו שאלה שמאוד מטרידה אותי.. (יכול להיות שהדגם של המארז לא נכון, אבל זה אותו מארז עם 400W) המחשב הזה בלי כרטיס מסך כרגע כי הוא לא נועד למשחקים, אלא ל-multi tasking... אולי בעתיד הקר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 שקלים. התנאים: מסך 17 אינץ' ומעלה. מחשב מהיר ואמין מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שהכרטיס רשת יהיה טוב כך שיצליח לקלוט ראוטר שנמצא בקומה אחרת (הנייד הנוכחי בקושי מצליח לקלוט ולכן הגלישה על הפנים. גם כשיש מגדיל טווח זה לא עוזר והמגדיל טווח עושה בעיות). חשבתי על lenovo z710 או אולי hp probook 470 ולהחליף את ההארד דיסק ב SSD של 256 ג'יגה (בתקווה שבאמת לא יהיה צורך ביותר מזה. לא נראה לי שנשמור שם ספריית סרטים אבל כן נוריד שם סרטים) או lenovo g70-70 כנ"ל או lenovo g780 כנ"ל שוב המטרה היא שהוא יהיה מהיר ביותר ויעבוד חלק. אם יש אופציות טובות אחרות אשמח לשמוע. מבחינת המעבד אני מאמינה שמעבד i3 גם יספיק אבל מן הסתם עדיף…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג בין השאר גם סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהותמעבד אינטלIntel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray1 [/l] מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler1 לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA1 זכרונותG.Skill 1x4GB…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו ההזמנה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2120 ¤ 1 Dfi lanparty sli - dr 1300 ¤ 1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 עכבר MX518 260 ¤ סה"כ: ¤ 8690 מחיר כל תשלום: 8340 מחיר סופי: 8340 בינתיים ויתרתי על כרטיס קול כי ממילא אין רמקולים - חוץ ממערכת פשוטה, ונראה איך האיכות קול שלה ועליתי ללוח אם הזה כי המליצו לי ש DFI עדיף על ASU…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ולאחרונה ראיתי שמאוורר אחד לא עובד אצלו והשני חלש מידי אני מתכוון להחליף לו את המאווררים של 120mm מהחנות KSP.. מישהו יכול להמליץ לי על 2 טובים? וראיתי שיש לו מעין מנתב אויר למעבד שמחובר בצד של המארז, שווה לפרק אותו ולהוסיף במקומו מאוורר 80mm? תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה מחבר אני צריך ואיזה מטען תחליפי יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2850 גג עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 4K ב 60 FPS מחובר לטלויזיה {באופן קבוע !} סמסונג EU49MU8000 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - רק עם באמת צריך אז רק לזיכרון . 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז KSP אייבורי פלונטר 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אופציה 1 : Intel Core i7 9700 https://ksp.co.il/m/uin/66186 Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 https://ksp.co.il/m/uin/…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-