עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, צריך עזרה בבחירת מחשב נייד תקציב בסביבות 2600 ש"ח , מבולבל מרוב הדגמים והאפשריות ולא בטוח מה מתאים ומשתלם עבורי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : אוטוקאד , סקצאפ, פוטושופ, ויריי, ראומפלן. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא בטחח אולי HDNI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LiorZi,

שלום, אני מעוניין לקנות את המיני הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm רוב הצרכים יהיו פייסבוק \ לימודים \ יוטיוב \ סרטים וכו'... יש לי כמה שאלות: 1. איך המחשב מתפקד בהרצת סרטים (לא full HD, משהו באיזור 720p)? כנ"ל יוטיוב ומשחקי פלאש? יהיה עדיף אם מישהו עם ניסיון עם המחשב יענה לי... 2. מה הקיבולת של מחשבי מיני עם מעבדי ATOM מבחינת RAM? למחשב הזה יש 1GB של DDR3 1333, האם אפשר להוסיף? האם זה יעזור בכלל? 3. המעבד הוא ליבה אחת עם Bus של 667Mhz, אז איזה זכרון הכי מתאים, כלומר מה "התמיכה הטבעית" של המעבד מבחינת זכרון? 1333? 1066? Single \ Dual Channel?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by voolkan,

יש לי 1000 ש"ח ויש לי ti4400 p4 1.5 512 RDRAM 400mhz עכשיו אני רוצה לשדרג רציתי לשאול אם יש משהו שכדאי לי לשדרג אליו ושיהיה שווה את זה אולי קודם כל למכור כמה מהרכיבים שיש לי עכשיו אני לא רוצה כרטיס מסך חדש רק מעבד ואם אפשר יותר ראם יש עצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תודה רבה!! עשו לי כבר כמה, אבל אני רוצה שיהיה פה את הכי טוב שיכול להיות. תודה רבה!! מה אתם אומרים על זה? מעבד: ‏Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ - 1040 ש"ח לוח אם: ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ - 580 ש"ח זכרונות: ‏1GB TwinMOS‎ DDR II 667 (X2) - 1260 ש"ח כרטיס מסך: ‏X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E‎ Sapphire ATi - 1690 ש"ח דיסק קשיח:‏250GB 16MB, SATA II‎ Maxtor -450 ש"ח צורב: ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ 190 ש"ח מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA 361 ספק: ‏TR2 Power W0062 420W Silent (24pin 340 ש"ח סה"כ: 5911

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1 שלום רב אני עוסק בתחום העריכה של סרטים אני מחפש מחשב שיוכל לתת לי מענה מבחינה יום יומית בכל הקשור לעריכה באיכות HD כמו כן אני עובד על מספר תוכנות קבועות כמו AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop 2 אני לא זקוק כרגע לציוד נלווה 3 אין לי מושג בOC כי פעם אחרונה שניסתי שרפתי את הלוח אם אז אני מוותר על הדבר (אלה יש למישהוא הסבר מדיוק כיצד לעשות את זה) 4 המפרט שיש לי פה נבנה על סמך קריאות בפורומים וחברים אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת תגובה על המפרט מה יש לאוסיף הוא מה צריך לשפר מבחינה תכנית. לכל העונים אני אומר מראש תודה רבה והמשך יום טוב INTEL CORE I7 2600 / 1155 TRAY מעבד GIGABYTE GA-H67MA-D2H-B3 RETAIL לוח אם CORSAIR DDR 3 4G ׂ2GX2 1600 CMX4GX3M2B1600CP זיכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך (רכשתי לפני זמן מה 8600GTS) אבל אני אחליף מתישהו ואולי אני אשים גם קירור למעבד PRO7 ולא מתוכנן OC מיועד למשחקים בעיקר (תלמיד תיכון) (מתלבט לגבי זכרונות) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה =] מומלץ לא להגיע עד 4000 או לעבור אותו.. והייתי רוצה לקבל חוות דעת על FOXPC האם הם אמינים וכו'. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tukim,

המחשב אני מאמין הכי מבוקש היום בארץ! המפרט שלו מעולה, החסרון היחיד הוא שיש להשקיע עוד 600 שקלים להרחבת האחריות ל- 3 שנים.. האם כדאי(מבחינת מחיר) ללכת על מחשב אחר של DELL ? למשל ה 1558 INSPIRION ? המפרט שלו קצת שונה, המעבד I5 שם קצת יותר חלש והכרטיס מסך.. האמת שלא שמעתי חוות דעת עליו.. מישהו ממליץ ללכת על הDELL (עם אחריות של 3 שנים) ? ה HP עולה 4750-+ ועוד 600 שקל על האחריות.. והDELL אני מאמין שעולה אותו דבר פחות או יותר(100 שקל לפה או לשם) בקיצור - DELL או HP ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NatanZ,

שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Jarhead,

שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

11. Started by Gal07,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AloNs01,

אהלן חבר'ה יש לי כרגע מחשב יחסית ישן, לפני 5 שנים בערך אבל אז היה מכונה רצינית ב 6000 שקל: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם DFI DK X48 כרטיס מסך HD 4870 4 ג'יגה זיכרון כונן קשיח 500 ג'יגה נראלי של סמסונג ספק Hiper 500W מארז אנטק 300 + 3 מאווררים מסך 22" של LG בעיקרון אני לא מחפש שידרוג מאסיבי למחשב, שעיקר השימוש שלי בו הוא סרטים ומשחקים. רק שאוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות טובות (לא חובה מקסימאליות) ושיעבדו בכיף על 1680x1050 אז מה שאני חשבתי לשדרג זה רק את הכרטיס מסך (שלדעתי כבר עבר זמנו) והכונן קשיח לגבי הכונן קשיח אני כבר דיי סגור על הסיגייט ברקודה 2 טרה ולגבי הכרטיס מסך יש 2 אופציות: א. לקנות כרטיס מסך חדש. ראיתי שיש ב TMS מבצע על GTX 560 (אם הוא מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bono_71,

אני רוצה להודות לכולם על העזרה בבחירת המפרט הלכתי היום להזמין את המחשב בלוג'יק פיסי והם הכינו לי אותו תוך שעה וחצי לא יאומן. המארז ממש מרשים ושקט אני ממש מרוצה. אחרי התקנה של חלונות המחשב פועל פצצה ועכשיו נשאר רק להתחיל לשחק. תודה רבה. המחשב עם מעבד AMD 3200 ,לוח של ABIT ULTAR ,זכרונות של TWINMOS,דיסק קשיח W.D וצורב NEC . [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by limer,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2850 גג עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 4K ב 60 FPS מחובר לטלויזיה {באופן קבוע !} סמסונג EU49MU8000 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - רק עם באמת צריך אז רק לזיכרון . 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז KSP אייבורי פלונטר 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אופציה 1 : Intel Core i7 9700 https://ksp.co.il/m/uin/66186 Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 https://ksp.co.il/m/uin/…

18. שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב אמור לעבוד עם VISUAL STUDIO 2010 כול תוכנות ADOBE CS5 למינהן והרבה אינטרנט ואופיס בקיצור הרבה מולטי טסקינג המחשב לא נועד למשחקים/OC וכול מה שמסביב. יש עדיפות לשקט אבל יש לי כזה מארז בבית והוא מאוד שקט יחסית אז אין עם זה בעיה... אשמח לשמוע עצות לשיפור / האם זה מספיק טוב * לקחתי בכוונה את ה I5 עם כרטיס גרפי יש גם את ה I3 אבל נראה לי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מעבד יותר חזק :-) מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים העתידיים לצאת call of duty, saints row וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Guarding angel,

שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?

22. שלום, קיבלתי הצעת מחיר מחברה מסוימת על המפרט הבא: מעבד: INTEL Core I5-2500 3.3G 6M מאורר: Spire Storm 954 Socket 1156/1136 לוח אם: 6INTEL Cold Lake DH67CL 1333 מארז: ThermalTake Soprano RS 101 + Windows no PSU ספק כח: Spire RD-ATX-650WTB-PFC 20+4PIN זיכרון: 2X DDR3 2GB HYPERX 1600MHz CL9 KINGSTON דיסק קשיח: WD 1TB EARS 64M SATA כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX580 1G DDR5 256BIT DVI/MINI HDMI אשמח לחוות דעת מכם על המחשב. המחשב לצרכיי גיימינג כבד. על המחשב תותקן מערכת הפעלה windows 7 64bit רצוי לחסוך כמה שניתן אך לשמור על איכותו של המחשב תודה רבה! עידו

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by wertuy,

היי, יש לי אזשהו בלבול קטן ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין... הכוננים הקשיחים בלפטופים הם כונני 2.5 רגילים עם חיבור SATA? ראיתי פה אנשים מתייחסים לכונני SSD עם חיבורMSATA. מה הסיבה לקנות כונן עם החיבור הזה? ברוב הלפטופים אי אפשר להכניס 2 כונני SATA? אם אני רק מעוניין להוציא את הכונן הקשיח שבא עם המחשב ולהחליף אותו למשל בsamsung 840 evo 250gb sata [בלי כונן נוסף], זה אפשרי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. חברים יקרים אני צריך עזרה בבחירת מפרט מKSP לחבר שלי שיתאים לצרכים שלו... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוסיקה (ואולי גם למשחקים קטנים). מפרט 1: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Chieftec Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tomz,

אז ככה אני צריך מחשב כמעט מלא בתקציב של משהו כמו 3200 שקל כרגע מה שחשבתי עליו זה: Athlon XP 2500+(512k 333) Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (שני סטיקים) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! HEC (Heroichi) 300ER Power Supply אני כניראה יזמין את זה משני חנויות כך שיצא לי יותר זול כי במילא אני מרכיב לבד עכש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.