עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך חוות דעת על הנייד הנ"ל ביחס למחיר אם הוא משתלם או לא ? זה המפרט שלו... ‎ CPU‎ ‎1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Up to 256 MB shared video memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Dig…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by skuki1,

שלום! אני צריך מפרט למחשב ב3500 שקל. לא צריך ציוד הקפי, והמחשב הוא לא לאוברקלוק. כרטיס מסך שיהיה משהו נורמלי (בטח שלא מובנה בלוח אם) אך לא צריך משהו מפורז, זה לחבר והוא לא משחק יותר מדי. כן חשוב: שהכרטיס מסך לא ישתמש ב turbo catch. המחשב הוא לפוטושופ וקצת משחקים. דרישות: צורב DVD, הארד דיסק 160 ג'יגה ,ג'יגה זיכרון והרכבה- חובה. הכי נוח לקנות מ KSP כי הם ממש קרובים לבית. תודה! מה אתם אומרים על זה:

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maxxy,

אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shay Mazor,

היי חברים, אני צריך מפרט למחשב שיריץ את world of warcraft ו League of legends חלק לחלוטין בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (או יותר נכון הגבוהות ביותר לרזולוציה 1080p) בנוסף,הייתי רוצה מארז קומפקטי ושקט כמה שיותר, בלי כל מיני אמצעי תאורה מצועצעים. כמובן שאשמח אם אפשר למצוא את החומרה המשתלמת ביותר ביחס של עלות/ביצועים. תקציב - כמה שצריך, אני מניח שזה לא אמור לצאת יקר במיוחד מאחר והמשחק לא בדיוק חזית הטכנולוגיה, רק לוודא שהרכיבים אכן יאפשרו הרצה ב fps גבוה מאוד בלי שיהוקים. תודה רבה רבה!

7. תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ethanshar,

היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מסתובב כבר הרבה זמן בפורום הזה ויודע שאם יש שלאות זה המקום ... אז ככה... אני בונה מחשב חדש שאמור להריץ MC XP בשלב ראשון ואח"כ VISTA MC, שרת FTP , שרת קבצים, ו EMULE אני חושב לבסס את המחשב על מעבד Q6600 או E6850 ולוח DP35DP או DG33TL של אינטל (ד"א המעבד והלוח חייבים להיות של אינטל, כיוון שאני מקבל מחירים מצוינים עליהם וקונה אותם בנפרד משאר החלקים), על איזה מעבד ולוח כדאי לבסס את המערכת ? בנוסף אני חושב על הרכיבים הבאים : 2*500 GB HDD ו- 250*1 או 1*160 או 1*80 GB HDD ל OS תלוי בכדאיות הכספית ד"א בנוסף לאילו יהיו עוד שני HD שכבר ברשותי 320+200 GB במידה וזה ישפיע על המאוררים במארז, האם HD לא SATA כ HD ל OS ישפיע על מהירות שאר המערכת ? 2 GB RAM נראה לי 800MHZ כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אחי הרכיב לי מפרט נתתי לו את המפרט שהרכיבו לי פה אבל הוא אמר שזה לא משהו טוב זה המפרט: intel pentium 4- 2.8 ghz cash 512 kb, soket 478, fsb 533 mhz {192 asus p4p800-se p4 800fsb, intel 865, dual chanal ddr, 8x agf,6pci, s-ata' c-media {115 512mb ddr hynix 266/333/400 mhz ---call!!!---{112 western digital 120 gb 7200 rpm ,ata100, 8 mb jb {116 geforce fx5200 128mb tv-out {63 creative live 5.1 {44 lg cd-rw 52x24x52 white or black, nero express and cable {36 realtek 10/100 {12 atx 400w usb, audio prescott ready!!!{33 המחירים פה הם בדולרים שזה יוצא : 723 דולר וכל דולר שווה 4.5 שקל אז המחשב יוצא : 3253 שקל אני חושב שניתן לשיפור בטיפה כי יש לי עוד קצת כסף בערך 450 שקל לשי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by starline,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FARKASH7,

אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. עד כמה מהירה יותר גרסת הwindows שהם מתקינים לעומת הXP הרגילה http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=64BITSYSTEM&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0[ftp][/ftp]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום !!! אני חדש פה הגעתי לפה לאחר שבירות ראשים ושיגעונות בקשר לקניית מחשב והבנתי שזה סיפור לו פשוט אז אני חושב לפי מה שראית שזה הפורום הטוב ביותר בשביל לשאול את השאלות האלו אני החלטתי ללכת על אינטל רק לא יודע איזה בנתיים זה מה שהרכבתי ואני חושב שזה טוב הודה לכם אם תתנו לי הצעות לשיפור מה כן ומה לא ואפילו מפרטים אחרים (אני מעדיף אינטל) מה יש לי כרגע זה מסך מקלדת וכל הציוד ההקפי אז לא צריך תודה מראש מתן. צורב - LG GSA- 4167B Dual Layer DVD מעבד - Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0Ghz 2x2Mb 800fsb 775 BOX לוח אם - GA8I945P-Pro Gigabyte Fsb1066 MHz LGA775 Intel945P זכרון - DDR2 2X512MB 667Mhz כרטיס מסך - ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? לגבי ספק אני מתלבט (לא מבין גדול בזה)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by squeeze,

הרעיון הוא שהמחשב יהיה שקט, מהיר, חזק, יריץ טוב את המשחקים הכי חדשים (gta4) ושיחזיק שנתיים-שלוש. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤897 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤166 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤477 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤429 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤350 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? על 8000 עם אופציה לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה בעריכת וידיאו של צבע וגריידינג בתוכנה davinci resolve studio, עריכה רגילה ב-premiere pro, והקלטת מוזיקה דרך כרטיס קול בתוכנה fl studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך (שיהיה כמה שיותר טוב לעבודה על עריכת וידאו של צבע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או הע…

19. אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה דעתכם על המפרט? שימושים- משחקים כבדים לתווך הארוך, תוכנות, ויסטה, מוזיקה, שירים, סרטים. ייעוד המחשב- המחשב מיועד ל3 שנים OVER CLOCK - בעוד שנה וחצי-שנתיים, דיי חזק (מעבד, לוח אם, זיכרונות..) ציוד הקפי- מסך ועכבר. לקחתי מסך דיי "קטן" בגלל שאני לא זקוק למסך מעל 20 אינץ, ונראה לי שזה מסך ממש טוב 19 + - החנות- לא ממש משנה אבל נראה לי שזאת חנות דיי משתלמת. מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=676 לוח אם Asus P5N32-E SLI NF 650I SLI 1,063 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=152 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel SLI-Ready CL4 497 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?producti…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by osher_co,

שלום לכולם אני כבר שבוע מחפש לקנות מחשב גודל מסך 14 אינץ מעבד I7 512 GB 8 זכרון Geforce 940Mx ואני רוצה שיהיה חיבור רשת קווי שמתי לב שברוב המחשבים כבר לא קיים חיבור רשת קווי. אבל מצאתי אחד שכן מה דעתכם עליו? HP Pavilion 14-BF100NJ / 2PP13EA - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23192&s... והאם יש המלצות למחשב אחר שעומד בנתנוים? תודה רבה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MaorK,

אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8 DS/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=usje-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07PB5M8DS&linkId=dc25bfd312fc61fe34799f7296a698d7 אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל, כפי שרשמתי לצרוכי לימודי מדמ"ח ושימוש יום יומי בסיסי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, המחשב הנייד שלי מתחמם בצורה לא הגיונית ואני מניח שיש בו הרבה אבק ובעיקר המאוורר לא ממש עושה את העבודה, איך אפשר לנקות את המאורר בצורה הכי פשוטה? או שכדאי לי לתת למישהו שיעשה את הניקוי? המחשב הוא Asus K43S. ומה אתם אומרים על משטח קירור? האם זה יכול להוות תחליף או שבכל מקרה צריך להחליף/לנקות מאוורר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avielkoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני בע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.