עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת מהכל, משחקים פה ושם בעיקר Diablo 3 ן WOW עבודה מזדמנת ב Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. לפני יומיים חבר שלי המליץ על המפרט הזה הוא מיועד לגיימינג כבד צריך מערכת הפעלה ולא צריך ציוד היקפי ובעוד שנה מתוכנן אוברקלוק. יש לי העדפה לקנות באייבורי (שם קניתי את המחשב הקודם שלי) המחיר רשום בצד ימין סה"כ 5395 ש"ח 165 מארז Thermaltake V3 [table][tr] [td] 355ספק כוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרון [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונן אופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימאלית X24 [/td] [/tr] [tr] [td] 1440כרטיס מסך [/td] [td] …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?

5. Started by yakir4u,

. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by erashel,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by noam31,

המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. Started by chelsky26,

ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. Started by galstarik,

1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Snufkin,

הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by avirank,

אהלן חברים לפני שנה פלוס רכשתי מפרט שהיה לי חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך לא כל כך, כי חשבתי לפר בעתיד (לא היה לי כסף). עוד בעיה עם המחשב או שזה פשוט ככה המעבד או שבגלל שהקירור סטוק או בכלל המארז, אבל הוא ממש רועש במצב מנוחה קופץ השימוש בCPU לעשרים וחוזר לאפס. קיצר אני מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק שהספק של יוכל להתמודד איתו, אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ באטלפילד 3 ועוד משחקים שעתידים לצאת בלי בעיה ועל רזולוצייה של FULL HD. מעבד: amd phenom II x4 965 3.4ghz לוח אם: gigabyte ga-ma785gmt-ud2h זיכרון: 4GB כרטיס מסך: 5770 מארז: coolermaster elite 335 black atx ספק: seasonic 500W active pfc 80+ 12cm fan ss-500et ממש תודה לעוזרים, באמת שתתפרעו עם המחירים( 2000-2500) רק שהכל יתאים כ…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  15. צונזר

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכנות אנליזות (אלמנטים סופיים, SOLID, UG וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Patran, Solid, UG ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעשה בו גיימינג. יעשה בו גיימינג, אבל אין לי דוגמאות ספציפיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1180 , מסך "2…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי אני דיי noob בבניית מחשבים, אז רציתי לקבל את הביקורת שלכם על המפרט הבא: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪277 Enermax NAXN 500W , יחידות 1 ₪326 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 Westren Digital 3TB 64MB Green WD30EZRX, יחידות 1 ₪880 Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪857 Asus P8H67-V B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪639 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪233 Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba, יחידות 1 ₪77 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3528 מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט \ צפייה בסרטים. ניסיתי …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן המחשב הוא ASUS U36 SG כשאני רוצה לשחק או לראות סרט אני מחבר אותו לטלוויזיה אבל ברגע שאני סוגר אות המחשב (כלומר מקפל את המסך) הוא עובר למצב שינה, יש אפשרות להגדיר לו שגם שהמסך מוחשך והוא מחובר לצג אחר הוא ימשיך לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. היי חברים. ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש מארה"ב. המחשב יהיה בעיקר לשימוש לימודי (אופיס וכו') אבל גם רצוי שיהיה סביר למשחקי MMO שונים. התלבטתי מעט בנוגע לULTRABOOKS אבל ראיתי שאין להם מאיצים גרפים וגם הדיסק שלהם בדר"כ מאוד קטן (128-256GB). בכל מקרה, אם ללכת על משהו כזה חשבתי בכיוון של ה-ASUS U31XE DH52: http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=asus+ux31e-dh52&N=0&InitialSearch=yes או האם כדאי ללכת על מחשב כבד יותר (במחיר דומה) אבל עם ביצועים גרפים טובים יותר. כמו זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/833833-REG/ASUS_N55SF_RH71_N55SF_RH71_15_6_Notebook_Computer.html ועל איזה הייתם ממליצים? אגב, למישהו יש אתר מומלץ להזמין ממנו בארה"ב? אני מכיר רק את BNH. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מהשנה האחרונה והעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.