עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צונזר

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכנות אנליזות (אלמנטים סופיים, SOLID, UG וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Patran, Solid, UG ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעשה בו גיימינג. יעשה בו גיימינג, אבל אין לי דוגמאות ספציפיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1180 , מסך "2…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. שלום חברים, הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם בכלל יש טעם לשדרג. בעיה נוכחית: מחשב לא מהיר מספיק, לפעמים נכבה בלי סיבה, מתחמם יותר מידי, כרטיס מסך לא תומך 2 מסכים, ממיר וידאו לאט מידי, ופעולות פשוטות לוקחות לו יותר מידי זמן. מפרט נוכחי: מעבד: QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz 13 x 200 לוח אם עם כרטיס מסך מובנה AMD 780G/780V/790GX, AMD K10 זכרון פנימי: 2 * 2GB Kingston 99U5458-004.A00LF 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz 3 כוננים בחיבור SATA על סך 3 TB. מערכת וינדוס 7 32 ביט(אני יודע שזה לא מנצל את כל הזכרון) מה לעשות? חשבתי לקנות כונן SSD ומעבד מדגם Core i7 2600 ראיתי מפרטים עד 3 אלף שזה תצקיב מתאים. השאלה אם אני ארגיש בהבדל והאם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי אני דיי noob בבניית מחשבים, אז רציתי לקבל את הביקורת שלכם על המפרט הבא: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪277 Enermax NAXN 500W , יחידות 1 ₪326 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 Westren Digital 3TB 64MB Green WD30EZRX, יחידות 1 ₪880 Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪857 Asus P8H67-V B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪639 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪233 Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba, יחידות 1 ₪77 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3528 מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט \ צפייה בסרטים. ניסיתי …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן המחשב הוא ASUS U36 SG כשאני רוצה לשחק או לראות סרט אני מחבר אותו לטלוויזיה אבל ברגע שאני סוגר אות המחשב (כלומר מקפל את המסך) הוא עובר למצב שינה, יש אפשרות להגדיר לו שגם שהמסך מוחשך והוא מחובר לצג אחר הוא ימשיך לעבוד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי כיום לוח אם מדגם DG45ID עם מעבד Q6600 INTEL אני רוצה להחליף רק את הלוח אם ומה שהוא כולל כלומר ראם, מעבד, מאוורר ולוח. החלקים שאני רוצה מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ עולה 1435: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11848 לוח אם Z68X-UD3H-B3, עולה 742 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~950Z68X35~10~0.htm זיכרון, 8GB עם 2133GHZ, עולה 442 ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G8-213~15~0.htm (למאוורר אני אדאג בהמשך) עכשיו השאלה היא אם כל החלקים הללו יכולים לעבוד ביחד ללא בעיה כלשהיא? בנוסף, האם הלוח אם יכנס למארז שלי? במארז שלי כרגע יש כמו שאמרתי את DG45ID, האם הלוח של גיגבייט הוא באותו גודל? בונסף המח…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  9. היי חברים. ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש מארה"ב. המחשב יהיה בעיקר לשימוש לימודי (אופיס וכו') אבל גם רצוי שיהיה סביר למשחקי MMO שונים. התלבטתי מעט בנוגע לULTRABOOKS אבל ראיתי שאין להם מאיצים גרפים וגם הדיסק שלהם בדר"כ מאוד קטן (128-256GB). בכל מקרה, אם ללכת על משהו כזה חשבתי בכיוון של ה-ASUS U31XE DH52: http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=asus+ux31e-dh52&N=0&InitialSearch=yes או האם כדאי ללכת על מחשב כבד יותר (במחיר דומה) אבל עם ביצועים גרפים טובים יותר. כמו זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/833833-REG/ASUS_N55SF_RH71_N55SF_RH71_15_6_Notebook_Computer.html ועל איזה הייתם ממליצים? אגב, למישהו יש אתר מומלץ להזמין ממנו בארה"ב? אני מכיר רק את BNH. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מהשנה האחרונה והעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מפרט למשחקים ושימוש יומיומי בעיקר המפרט- http://www.tms.co.il/preview/spec/1bzr5w8y/1 [table] [tr] [td] קטגוריות [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪541 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור למעבד [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪46 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] MSI H61M-P20 HDMI VGA [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪232 [/td] [/tr] [tr] [td] מארז [/td] [td] Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪170 [/td] [/tr] [tr] [td] ספק כוח […

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, SC2, MW, Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב? בין 4K ל5K האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? טווח רחב מספיק המיוחד לדרישות מעדיף כמה שיותר למטההאם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן2. מהו היעוד של המחשב? סרטים, מוזיקה בעיקר ומעט משחקים3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב? רק מקלדת ועכבר חדשים, יש מסך ויש רמקולים. עכבר ומקלדת חוטיים! וצריך צורב DVD כמובן 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא, רק שיהיה מקום לכניסה של רשת כמובן 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא.6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? אני כן רוצה מערכת הפעלה win7 למרות שיש לי דיסק של XP בבית אני פתוח לרעיונות7. האם יש העדפה לחנותרשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלש…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by davidl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cookie18,

שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  17. היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NoaXD,

אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  19. שלום רב, יש לי Dell XPS 17 (נייד) שמכיל כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 555M. המחשב עובד כמו שצריך והכל רק שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך הפנימי של המעבד. כלומר, לפי מה שאני מבין, במעבדי i7 Second Generation (לפחות בזה) יש בתוך הCPU גם GPU של אינטל בשם Intel HD Graphics. אחרי מחקר קצר שעשיתי, להבנתי הבעיה היא שבBIOS, בתוך תפריט נסתר, הוגדר שהכרטיס המסך היחיד שיש (תוכנתית) זה הכרטיס החיצוני של Nvidia - או במילים אחרות הכרטיס הפימי של Intel נעול ברמת הBIOS. הBIOS שלי מעודכן לגרסה A17. אני צריך את הכרטיס מסך של אינטל בשביל טכנולוגיית הIntel My-WiDi אשר יכולה לעבוד אך ורק עם הכרטיס הפנימי. הפתרון כפי שאני מבין הוא פריצה של הBIOS כדי להציג את התפריט הנוסף ושם פשוט להגדיר שיש שני כ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Oded.Dwek,

אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3200 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV Modern Warfare 3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by guyk,

שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. שלום לכולם, ניגש ישר לעניינים: נתחיל בשאלון שביקשו למלא בחוקי הפורום. אני מעוניין במחשב למטרת משחקים עד תקציב של 6000 ש"ח ללא אפשרות חריגה, אך עם אפשרות לחיסכון. המחשב מתוכנן להרצת משחקים עתידיים (רוב הג'אנרים אך בעיקר FPSים) באיכות גבוהה מאוד ועריכת תלת מימד וקבצי פוטושופ גדולים. אין צורך בציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה. המחשב צפוי לשדרוג בעתיד כדי לשמר יכולות. הסתכלתי במפרטים המומלצים ובניתי בן כילאיים, לאחר בקשת הצעת מחיר מחנות מחשבים קיבלתי את ההצעה הבאה (סה"כ 4800 ש"ח כולל הרכבה), אבקש את חוות דעתכם: מארז: PHANTOM 410 NZTX ספק כוח: 12CM FAN A.PFCWIN+700 700W HEC לוח אם: GA-Z68P-DS3 GIGABYTE מעבד: Intel 3.3GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 2500K זיכרון: CEON 4GB DDR3 1333MHz…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, אין שום צורך במשחקים וכו' עם זאת התוכנות איתם אני עובד הן תוכנות שדורשות גרפיקה אחרי הכל, וממש נתפסתי על המחשבים הניידים של DELL, עכשיו מצאתי מחשב שממה שאני מבין במחשבים הנתונים שלו יתאימו לי ללימודים, הבעיה היחידה זה הכ.מסך שלו, שאותו אני לא מכיר, ולא יודע אם הוא יספיק לי, אשמח לתגובה בנושא. http://cutimg.net/img/viewimg.php?fileid=0d5ec5.jpg

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  25. שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים