ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אחרי 8 שנים עם המחשב הנייח האחרון (שנבנה, אגב, בפורום זה) הגיע הזמן להחליפו אשמח לעזרתכם בבניית מפרט... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד Compaq 610, החלק במטען שמתחבר למחשב נשבר, ולא נראה שאפשר להחליף חלק מהכבל, מכיוון שהוא מתחבר ישירות לתוך השנאי של המטען. על המטען/שנאי כתוב: HP INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz 65W האם עדיף לרכוש מטען יעודי או מטען אוניברסלי? במידה ומטען אוניברסלי, מה בדיוק לבקש? (האם יש כמה סוגים?), כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? במידה ומטען ספציפי, מה בדיוק לבקש? (מטען שמתאים לכל מחשבי HP? לכל Compaq? לדגם הספציפי?) בנוסף, כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? או בקיצור, מהי המלצתכם? :-) תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב ללא ציוד היקפי וללא דיסק קשיח (יש לי חדש ) בעיקר עבור משחקים בתקציב של עד 1700 ש"ח אם אפשר ללא חריגה. אני יודע שהסכום לא רב אבל זה לצערי מה שאולי יהיה לי אני צריך ממקום אמין באזור המרכז אם ניתן אפילו מ- skypc זה עדיף. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי מספר ימי "בנייה והרכבה" אינטנסיביים הרכבתי (בעזרתם האדיבה של חברי הפורום) את המפרט הזה, מחר מתכנן להזמין. אשמח לתגובות ודעתכם, האם נשאר משהו שאפשר לשנות? נ.ב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד למטרת עבודה (תוכנות אופיס בעיקר) ועריכת תמונות קלה (אשמח אם Corel Paint Shop Pro Photo XI תוכל לרוץ עליו חלק). חשוב לי שהמסך/כרטיס מסך יהיה מספיק טוב כדי שאוכל לערוך בקלות את התמונות (תמונות לא כבדות). בנוסף, אשמח אם אוכל לשמוע בו מוזיקה באופן סביר ולראות סרטונים באיכות 720p (יוטיוב, avi.). הנקודה הכי חשובה היא שהוא יהיה קל ככל שניתן (כמה שפחות, ולא מעל 2 קילו). הסכום- עדיף עד 4,000 שקל, אבל אם המחשב מאוד אטרקטיבי אשקול גם עד 5,000 שקל. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא HD), עריכה גרפית קלה (דו מימדית) * גודל המסך - בין "13.3 - "11.6 * משקל רצוי - כמה שפחות - 1-1.8 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה ארוך- שתספיק ל…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים אני מחפש מפרט לשדרוג את המחשב שלי. חשוב לציין שאני רוצה לנדוד עם כמה שיותר חלקים מהמחשב הנוכחי אל החדש. אז הרכיבים הבאים צריכים להיכנס למפרט: כוננים קשיחים: Western Digital 80GB 7200 RPM SATA wd800jd-60lua0 Hitachi 500GB 7200 RPM SATA hds721050cla362 כונן + צורב DVD: NEC DVD-RW ND-3520A LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B כרטיס טלוויזיה: PCI AVerTV Super 007 ואחרי החפירות שלי, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכה גרפית …
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, היות ורכישת המחשב המתוכננת מלפני מספר חודשים נדחתה, אודה לעזרתכם למפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מתלבט בין: Dell Vostro V3450-2450 Dell Inspiron N411Z-2430 Asus U31SG-RX103V בגדול, זה התקציב והסוג דרישות +\- , המחשב מיועד ללימודים, משחקים בקטנה, סרטים ואינטרנט. יש עדיפות ל 14 אינץ אבל אם הווסטרו הרבה יותר מומלץ לדעתכם ארד ל 13.3. מאד מאד אודה למי שיתרום מזמנו ומהידע שלו. במידה ויש למישהו המלצה למחשב באותו טווח מחירים שהרבה יותר מומלץ לדעתו זה יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, לצערי דרכתי בטעות על הנוטבוק שלי וגיליתי מסך עובד אך סדוק לחלוטין עם פגיעה מאסיבית בפיקסלים. מדובר בנייד מסדרת הeee של asus אשר עלה לי בזמנו כ1600 שחור. האחריות מזמן עברה, לא שזה משנה במקרה שלי, אך שביררתי כמה יעלה להחליף מסך דרך רונלייט(היבואן הרשמי), דרשו 700 שחור על החלפה. מבדיקה קצרה ברשת עולה שדרך מעבדות פרטיות עלות החלפה של המסך נעה בין 600 ל700 שח. סיפור קצת יקר לטעמי, כאשר מוצאים בחול מסכים לנייד הזה ב200 -300 שח, ללא הרכבה כמובן. כדאי לי לעשות? לרכוש מסך מחול ולבקש הרכבה בארץ מה, או לשלם ליבואן סכום מופרז? סליחה על הכתיבה הלוקה, אני נאלץ להשתמש בגלקסי. שלי עד שהמחשב יתוקן בדרך זו או אחרת
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
להלן מפרט שהרכבתי לפי המידע בפורום. אודה לחוות דעתכם (השאלון בהמשך): Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪156 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪797 A-Data Premier 16GB (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪569 TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪487 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪114 ANTEC P183 v3 Front USB3.0, יחידות 1 ₪797 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪472 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בסיסי ,אין שום דרישות מיוחד רק שיוכל להתמודד עם סרטים כמו צריך. זה המפרט וזה הדיל הכי טוב שנתקלתי בו לחומרה כזאת. RV511 מסך "15.6 1366x768 WLED HD מעבד Intel® Core™ i3-380M Processor (3M Cache, 2.53 GHz) זיכרון 2GB DDR-3 1066Mhz דיסק 250GB 5400RPM SATA מערכת הפעלה Win 7 Premium שפת ממשק אנגלית סוללה 4-Cell Lithium-ion upto 2h כ. מסך Intel HM55 כונן DVDRW Dual Layer תקשורת אלחוטית 802.11b/g מקלדת רגילה צבע מכסה עליון שחור מידות ס"מ 38x25x3.6 משקל ק"ג 2.7 חיבורים VGA, RJ45(LAN), RJ11(MODEM), MIC, SPK, 2xUSB 2,,HDMI החששות שלי לגבי 1. הכרטיס מסך ,זה לא הכרטיס הסטנדטי המובנה שאני תמיד רואה (3000HD) ,יש הבדל? 2. מעוניין ב עוד 2 גיגה זיכרון, יש בעי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, tera, swtor, wow, gw2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-