ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה למכור ביד שניה את המחשב שלי. המפרט שלו: מעבד E5300 עם קירור פאסיבי 4 GB של RAM כ.גרפי Gainward GTX 550Ti כונן קשיח 250GB צורב DVD של LG כ.רשת PCI של TP Link מארז Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה בערך 350 ש"ח) ספק כוח של Antec (לא זוכר דגם, עלה בערך 300 ש"ח) מסך Dell U2412M כמה סביר לבקש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד high end שיספק אותי ללימודים וגם למשחקים ותוכנות שגוזלות הרבה משאבים מכרטיס מסך והדיסק קשיח. הדרישות שלי מהמחשב גבוהות אז אני גם מוכן לחרוג מהתקציב בעוד קצת אם יש משהו מתאים. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, ישומי postgressql. * גודל המסך מעדיף 14 בשביל הקומפקטיות בהרצאות באוניברסיטה. אבל מוכן להתפשר על 13 או 15 אינץ. * רזולוציית המסך? רצוי כמה שיותר קרובה ל1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מוארת וללא מספרים בצד * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה כמה שיותר חזקה, 5-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? צריך SSD לפחות 128GB, מספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד PENTIUM D 3.4 800MHZ DUAL CORE 2X2MB לוח GIGABYTE שמתאים למעבד הנ"ל (לא זוכר דגם) זיכרון KINGSTONE 1 GIGA 667 כרטיס מסך ATI9200 256MB דיסק WD160 GIGA צורב NEC-DVD מסך NU19 אינצ' 8 MS מארז 500W תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שיש לי כרגע הוא כזה CPU: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB CPU Fan: ASUS CRUX P5M2-8SB3W Motherboard: INTEL Sorento D945GNT Power supplay: ROCKETEER Spire® 500W With 12' FAN RAM: 4G DDR2 533Hz Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: Creative Live 7.1 24Bit KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Razer Diamondback PLASMA Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: Just an Ordinery Case with 4 Fan's 8' & 6 USB's עכשיו מה שאני רוצה לשדרג זה את את המעבד ל- Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4MB Cache s775 1066MHZ 1840 ¤ את המאורר ל- Zalman 9500 Cu LED 290 ¤ …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית עבודה משרדית תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ, CivilCAD , AutoCAD , Office,אינטרנט, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הצעה לערכת השדרוג הזאתי למחשב DUAL CORE 4400+ S939 ATHLON64 לוח אם: MSI K8N DIAMOND (ערכת שבבים של NFORCE4) 2 ג'יגה זכרון DDR1 איכותיים (ויש ברשותי עוד כמעט ג'יגה משלי להוסיף) ZALMAN 9500 קירור למעבד וכרטיס מסך NX7900GT 256MB PCIX EVGA KO מה דעתכם? האם זה מחשב טוב שיספק אותי לזמן מה? ויריץ כול המשחקים, תוכנות, חלונות VISTA וכו' בלי בעיות?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני חייל ואני מחפש לפטופ לבסיס בעיקר כדי ללמוד טכנות אבל גם לגיימינג וסרטים. התקציב שרשמתי הוא 3.5k אבל אם יש הצעות בפחות או יותר (אבל באזור) הם יתקבלו בברכה. המשחקים שישוחקו במחשב הם בעיקר rpg כמו פולאאוט 3 וניו ווגס, torchlight2, skyrim ומשחקי ניהול משאבים למיניהם. אני לא מבין ממש ברכיבים או בoc, אבל מערכת הפעלה חייב שיהיה windows. שמעתי שasus הם טובים מאוד אבל אשמח גם להצעות אחרות. תודה חברים ומצטער שזה לא בדיוק לפי הטופס אבל משום מה אני לא מצליח להעתיק אותו..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הראשוני שלי היה 4000 כולל הכל... אבל זה נסחף טיפה כדי שיצא לי בדיוק מה שרציתי... המחשב לא מיועד למשחקים, הוא מיועד לעבודה יומיומית וריבוי משימות.. ואמור להחזיק 5 שנים לפחות.. אני עומד לעשות OC בינוני-משמעותי למעבד, רק כדי לקבל עוד תמורה למחיר... [glow=red,2,300]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ₪918[/glow] [glow=red,2,300]לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪459[/glow] מארז: THERMALTAKE WING RS 100 Piono Black Mirror Coating 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪197 [glow=red,2,300]זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪422[/glow] [glow=red,2,300]קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצות והפניות למפרט למחשב גיימינג לא מטורף מידי, שיוכל להריץ משחקים עכשווים ושייצאו בשנה הקרובהת אבל אני לא מצפה להמשיך להריץ משחקים חדישים גם בשנתיים-שלוש הבאות ברמה מטורפת, התקציב הוא עד שלוש וחצי, אני באמת לא מבין איך המעבדים של AMD עובדים, מה המהירות, היכולות האיכות, אין לי מושג, אני יותר בן אדם של אינטל (פשוטים יותר לא?), חשבתי על כרטיס חדש יחסית של רדאון כי שמעתי שהם מעולים יחסית למחירים שלהם, וכמובן אני לא אתפשר על מערכת קירור שתהיה נחוצה למערכת שאני אקנה כי היא לא חשובה פחות. תודה מראש לעוזרים, אחלה פורים חבר'ה שאלה - מה ה cache tray נותן למעבד? זה יותר חשוב מה GHZ של המעבד? זה המפרט שבניתי לעצמי, חרגתי קצת מהתקציב, מה אתם אומרים? מעבד: …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שואל בשביל חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים ועריכת וידאו חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD אין צורך בכרטיס מסך, קיים SAPPHIRE NITRO+ RX 580 Special Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט שבניתי לשיפוטכם... הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מסך Samsung 2033SW Plus 20" 5ms DVI 1:50000, יחידות 1 ₪755 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1263 Edimax EW7318Ug USB WireLess Card, יחידות 1 ₪86 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=506 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1204 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שראיתי כל מיני הצעות למפרטים בנושאים אחרים כאן בפורום הרכבתי מפרט שאני חושב שהכי מתאים לי במסגרת התקציב. אני צריך חוות דעת סופית לגבי המפרט לפני הקנייה בעיקר לגבי 2 דברים שאני מתלבט לגביהם. 1. SSD האם שווה להוסיף 100-150 שקל ולהחליף את מה שבחרתי באחד מהכוננים האלה ? (פשוט ראיתי שהם גם מאוד מומלצים) ADATA XPG SX8200 במחיר של 659. Samsung 860 EVO במחיר של 600. 2.מארז חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט יחסי מאוורר,מרווח ונגיש לניקוי אבק (מצטבר אצלי המון). האם ה-P8 מספיק לזה ? לא מפריע לי למתוח עוד קצת את התקציב אם יש מארז שממש יותר מומלץ. ושאלה נוספת לא צריך קירור למעבד ? לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לפתוח סדנת מייקינג בבית הספר שלי, הבעיה שאין לי תקציב. אני רציני לחלוטין. אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. 1. מה התקציב המירבי? לא. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לתת נתח שמנמן ממשכורת המורה שלי וגם שרשרת מפסטה שהתלמידים יכינו לתורם הנדיב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בסקראץ' ומיינקראפט למתחילים. אחר כך כמה דברים פשוטים במיקרו:ביט ואפילו משהו קטן בארדואינו. 3. האם יש צורך בציוד…
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו ניסה להתקין על המחשב דרייברים לאחד מהכרטיסי מסך AMD\INTEL שהם לא של דל אלא כל מני מודים שמסתובבים באינטרנט ? דל פשוט לא ממש מעדכנים את הדרייברים אז רציתי לדעת אם יש משהו ששוה להתקין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה נייד חדש רציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע: 1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ? 3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב htpc, שיריץ את boxee על לינוקס, ויתחבר לטלויזיית lcd 42" full Hd (1920x1080) lg60fr כרגע אני מחכה לion של נוידיה, שאמור להיות מאוד זול, ולתמוך ב 1080p. הייתי מעוניין לדעת מה המפרט הזול ביותר שיכול לתפקד כhtpc. (ולכן אין תקציב, אני לא יודע מה הטווח). דגשים (לפי סדר חשיבות): 1. מחיר. 2. שקט. 3. upscaling (גם בתוכנה). 4. תמיכה בלינוקס. (כך שלא צריך רשיון למערכת הפעלה). 5. גודל (קטן ככל האפשר). 6. אין צורך ביכולות הקלטה, אבל הייתי מעוניין לדעת כמה זה עולה. 7. אין צורך באלחוט - יש יציאת ethernet ליד הטלוויזיה. 8. יש מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft wireless 1000. אם יש משהו יעודי וזול, אשמח לדעת. תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-