עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dark Respect,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, דרושה עזרה בהתאמת לוח אם למחשב חדש עם מעבד i3-SB 2120 , ללא כרטיס מסך בשלב הראשון. מטרת המחשב עריכת תמונות קלה בפוטושופ ובעיקר גלישה, איחסון ואופיס. -זכרון 4 ג'יגה 1333, -קשיח 500 ג'יגה 7200rp >>>האם סוג כרטיס רשת מובנה: Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN Controller(s), שווה ערך ל- 10/100/1000mbit ? תודה מראש... אורי

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500~ ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, BF3, הגדרות גבוהות, 1920X1080, מסך 23''. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7. 5. אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בינוני. 6. לוח בגודל ATX. 7. עדיפות לחנות TMS. המפרט עבור חבר שכבר סגור על מעבד, כרטיס מסך ומארז: i5-3570K Sapphire 7850 2GB OC Fractal Design 3000 תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מארז ARCTIC ספק ANTEC 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 560GTX TI 1G-5 GIGABYTE צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שמשמש בעיקר לגיימניג, צפיה בסרטי HD ותכנות. יש ברשותי ספק כח 600W שלthermaltake, צורב, מארז , 4GB זיכרון, מסך+ציוד היקפי ועותק מקורי של win7 64bit שאני מניח שאפשר להעביר למחשב החדש. אני מעוניין בכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וכונן של 2TB. לא מעוניין בOC טווח מחירים של 2000-3000 שקל.. אני מניח שזה יספיק. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  11. שלום אני מחפש המלצה למחשב ביתי המיועד לצרכי ילדים (בני 6 ו-10). הצרכים העיקריים של הילדים, סרטים, משחקים קלים ושימושי אופיס. אין לי מושג מה נדרש. נקודת המוצא שלי, המחשב הבא מאייבורי (אני לא נעול על חנות): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 ושדרוג הדיסק קשיח ל1 TB. אשמח ואודה להמלצותיכם. חשיבות של כרטיס מסך/קול וכדו'. בנוסף אשמח להמלצה לרמקולים ששימושם העיקרי לסרטים. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, שימושי אופיס ומעט משחקים ברשת (מחשב לילדים, הגדול בן עשר). א) ב…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. היי, אני בשלבי רכישת מחשב לפי המפרט המשרדי/ביתי המחוזק כולל ציוד הקפי שהומלץ כאן, אבל לא כל הרכיבים קיימים בחנות TMS בה תתבצע הקניה. להלן הדרישות: 1. מה התקציב? כ- 3,300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? Win7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? HDMI, USB3, WIFI 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא להלן המפרט שנבנה בחנות. אודה לעזרתכם בבדיקתו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by madror,

מה ההבדל בין ASUS N55 בדגם SL ל SF ? מלבד כרטיס המסך , לא מוצא הבדל . אשמח אם תאירו את עיניי בנושא (או שזה ההבדל היחידי). כמו כן אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "שלא במסגרת העדר" 15.6 בתקציב של עד 5000 שקל (HP ?) תודה מראש , דרור.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. תקציב כ2.5K גג 3K למשחק דיאבלו 3 בפרט http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements אני מעדיף מארז קטן, אם הם לא טובים למשחקים אז מארז רגיל המסך שיש לי הוא 22 אינץ במקרה וקיימת אפשרות לחיבור כרטיס המסך במקביל למסך מחשב ומסך טלוויזיה, אני אשמח לא כרטיס מסך של ATI הכונן הקשיח לא צריך להיות יותר מ500 מגה, יש כבר 3 טרה חיצוני הכי קרוב אלי זה KSP בתל אביב או משהו אחר באזור תודה דני

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by iziksas,

מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ???? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt????? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות????

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. מחשב נייד 15-15.6 אינץ' להורים לשימוש בסיסי עד 3K ש"ח, המחשב ישמש לגלישה ברשת עם הרבה טאבים פתוחים, פייסבוק, חדשות, משחקי פלאש לאחיינית, ניגון סרטים, סקייפ וכד'. חשוב שיהיה חזק מבחינת מבנה ולא יהרס במהירות. נפח 500GB יספיקו, עדיף כמה שיותר כמובן, אולי אאחסן סרטים במחשב. המחשב יקנה בארץ ואמור לכלול ווינדוס ברוסית, עדיף שתהיה אפשרות לחלק לתשלומים, מעבר ל3K. תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by kalda01,

מנסה להתקין WIN7 על DELL V131 חדש שהגיע רק עם LINUX. חיברתי כונן DVD חיצוני דרך USB. אחרי הטעינה הראשנית מבקש לבחור שפה, ואחרי זה אומר STARTING WINDOWS וכמעט מיד אחרי זה הודעת שגיאה: A required cd/dvd drive device driver is missing הודעה דומה יוצאת אם מנסים להתקין מFLASH DRIVE (יצרתי דיסק און קי BOOTABLE והעתקתי אליו את דיסק ההתקנה) איזה דרייבר חסר לו ? מאיפה אני מוצא את הדרייבר ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by momarzuk,

אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.