ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך, התקציב הוא עד 3,000 שח. חשוב לי שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים בצורה טובה, אני לא איזה גיימר שמשחק במשחקים הכי חדשים וצריך כרטיס מסך באיזה 3000 ש"ח, אבל כן חשוב לי שמשחקים ירוצו עליו טוב. אחד הדברים שחשובים לי זה שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים בטלויזיה ושלא יהיו "תקיעות" בסרט. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה!! עשו לי כבר כמה, אבל אני רוצה שיהיה פה את הכי טוב שיכול להיות. תודה רבה!! מה אתם אומרים על זה? מעבד: Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - 1040 ש"ח לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - 580 ש"ח זכרונות: 1GB TwinMOS DDR II 667 (X2) - 1260 ש"ח כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E Sapphire ATi - 1690 ש"ח דיסק קשיח:250GB 16MB, SATA II Maxtor -450 ש"ח צורב: LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 190 ש"ח מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA 361 ספק: TR2 Power W0062 420W Silent (24pin 340 ש"ח סה"כ: 5911
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבחירת מפרט למחשב לאחותי שישמש בעיקר לאינטרנט כתיבת עבודות ואולי משחקים קלים עד עכשיו היא מסתדרת (בקושי) עם פנטיום 4 מלפני 6 שנים אז אני מניח שכל דבר יהיה שיפור.. התקציב הוא 1500-2200 עדיף כמה שפחות..לגבי השימוש אני לא יודע אם יש טעם לקנות כרטיס מסך חיצוני או מובנה ולהשקיע יותר במעבד.. בכל מקרה חשוב לי שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. לא צריך שום ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר וכו') תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. לוח אם: DFI BLOODIRON P45-T2RS אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ אחריות: שלוש שנים. צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 אחריות: שנתיים. קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מעבד ממש בזול, ואני מרכיב לבד אז יש לי אפשרות לקנות ממספר חנויות... מעבד - חו"ל: Intel Pentium D 950 Dual Core 3.4Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 880NIS לוח - סקיי פי.סי : GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 565 NIS זיכרונות - נועה מחשבים : MUSHKIN XP2-5300 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 3-3-3-10 - 1500 NIS כרטיס מסך - סקיי פי.סי : Leadtek WinFast PX7600GS TD256M - 580 NIS כונן קשיח - פלונטר : 7V250F0 - 250 GB 7200 RPM SATA2 16mb - RoHS - MaxLine 3 family - NCQ - 540 NIS צורב - קיי.אס.פי : Pioneer DVR-111 Black - 250 NIS כרטיס TV - פנדה : Leadtek WinFast TV2000 XP - 190 NIS ספק כוח - די.איי טק : Enermax Liberty 400W ELT400 - 450 NIS מארז - גולדטופ : Gigabyte 3D Aurora (GZ-FS…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש מפרט בסביבות מחשב נייח בסביבות 3,500 למשחקים כמו world of warcraft team fortress 2 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לשקול חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SolidWorks בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1 עד 10, הייתי אומרת 3 - לא כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם הבנתי נכון מה זה, אז לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! תקציב: 300-600 ש"ח עם חריגה קטנה (כמובן שאם יש בפחות מה טוב), אפשר גם הצעות מאמזון. מחפש הצעה ללוח mATX למעבדי Ryzen 3th GEN המעבד שיהיה בו הוא AMD Ryzen 5 3600 -תמיכה בזכרונות מהירים, לפחות 3200MHz -יציאת M.2 (גם אחת מספיקה) -מיקרו ATX -אסטטי ונאה, אך בגבול הטעם הטוב- בלי יותר מידי אורות צבעוניים וכו'. -אין צורך בכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים -ידוע כלוח אמין -משהו ששכחתי וכדאי להתייחס אליו . בקשר לPCI-E 4.0, לדעתכם נצרך או לא? הבנתי שכרטיסי מסך כיום לא עושים בו שימוש באמת. תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מפרט למשחקים בעיקר אני יודע שחסר בו דברים אבל אני צריך רק את מה שיש בו כרגע ..כונן יש לי ..דיסקים יש לי..קיצר רק מה ששמתי פה אני צריך יש משהו טוב יותר שאני יכול לשים בתקציב שלי? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤450 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 Value ¤122 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB800D2 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1308 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD מארז ללא ספק HEC 6A21B Black ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A21B-NPS …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז מסתבר שהמחשב שלי כבר בן 7 (רציתי לשדרג את הזיכרון שלו ורק אז גיליתי שהוא אפילו לא תומך ב-DDR3). הגיע הזמן למחשב חדש אני משחק מדי פעם במחשב, אבל אני לא גיימר. חשוב לי יותר שאני אוכל לעבוד על המחשב גם בעתיד. 1. התקציב הוא 3600 ש"ח. אם יש משהו שממש מצדיק חריגה, אפשר לחרוג עד 4,000 ש"ח (אבל רק אם באמת יש סיבה טובה) 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, קודם כל, גיליתי את האתר הזה עכשיו לראשונה ואני די כועס על עצמי שלא גיליתי אותו לפני כן, פשוט אתר מעולה . המפרט שאני מחפש כאמור: - תקציב של עד 4000 ש"ח, - למטרות משחקים בעיקר (רצויה מאוד גם תמיכה במשחקים כבדים יחסית), הצגת HD - יתרון. - ברשותי מסך samsung 2253bw בעל רזולוציה של 1680x1050 - אין לי צורך בציוד היקפי, בצורב, או במערכת הפעלה. - חשיבות לשקט- בערך 6.5-7 - יכול להיות מאוד שארצה לעשות OC בדרגה קלה עד בינונית (מתמצא למדיי) - עדיף הרכבה בחנות. תודה רבה מראש לעונים..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-