ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לקראת רכישת מחשב מבוסס 8600K. מתכנן OC קל, אך לא קיצוני על איזה קירור ללכת? ברור לי שהקטגוריה החמה תהיה נוקטואה D15 וחבריו.. השאלה אם הנ"ל נחוץ, ושווה את ההשקעה הכספית? חשוב לי גם המראה שלו, מאחר והולך על מארז עם חלון. לא חייב אחד מואר ופנסי, אבל שיראה קשור האם למשל המרקורי 120 של אנטק יספק את הסחורה מבחינת ביצועים? או להשאר בתחום קירור האוויר תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי ב-fox pc את המפרט הבא:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1412. חשבתי להזמין אותו ולבצע בו כמה שינויים: להחליף hd ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 וכרטיס מסך ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 עכשיו,יש לי 2 שאלות: 1.האם באמת ניתן לשנות מפרט שמוגדר כמערכת מוכנה ואם כן כמה חלקים אפשר לשנות מבלי לאבד את ההנחה שאני מקבל על המערכת כי כשבניתי את המערכת באתר שלהם בעצמי המערכת המוכנה באמת יצאה זולה יותר. 2.עכשיו מכיוון שאני לא מתכנן cf והמפרט מוגדר כ cf ready האם כידאי לי לשנות גם את הספק כח?אבל מה שכן זה שהכרטיס מסך שאליו אני רוצה להחליף עבר oc מהחברה ואני מתכן גם oc למעבד בעתיד. זה מפרט שאני בניתי שמתאים מאוד לדרישות ש…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בעלי גרפיקה גבוהה (FC4 ASSASINS CREED ועוד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת. לא צריך אביזרים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש , מפורט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לי הקנייה הבאה: אני צריך תשובה דחופה כי הקנייה צריכה להתבצע עוד כמה שעות... CORE 2 DUO 2.0GHz T7250 זיכרון פנימי 667 2GB, מסך 13.3 אינץ +מצלמה,כרטיס מסך NVIDIA8400 ,דיסק קשיח 160GB ,צורב DVD,ויסטה פרמיום ,שלט אינפרא,אלחוטי +בלוטו'ת,קורא טביעות, אחריות לשנה המחיר הוא 4200 ... חפשתי דגם דומה בזאפ ואין .. אז אין לי שום מחיר שאני יכול להשוות אליו ... (הדגם ב 5800 הוא בלי ה 8400GS) תודה לכל העוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤343 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 4 - מחיר: ¤42 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤446 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤178 סה"כ: ¤3789 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת כבר המון זמן מחשב נייד איכותי לשימוש ביישומי אופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. אני רוצה מסך מט, 5.6, מעבד I5 או I3 - מה שעדיף מבחינת מהירות ומחיר. אחריות יצרן ל3 שנים מאתר בית הלקוח. המחשב ממש דחוף לי. איזה מפרט מומלץ לי? איזה דגמי מחשב מומלצים? אני לא מבינה בזה בגרוש ואפשר למכור לי זבל ביוקר.. למשל רציתי לקנות מחשב שהמפרט שלו נשמע מעולה ואז אמרו לי שהוא זבל, חלקים חלשים, וזו סדרה בכלל לנוער. אשמח לקבל תשובה בהקדם! גמר חתימה טוב לשנה טובה ומתוקה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב כמעט מלא בתקציב של משהו כמו 3200 שקל כרגע מה שחשבתי עליו זה: Athlon XP 2500+(512k 333) Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (שני סטיקים) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! HEC (Heroichi) 300ER Power Supply אני כניראה יזמין את זה משני חנויות כך שיצא לי יותר זול כי במילא אני מרכיב לבד עכש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וזה משמעותי אני מוכן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (fifa, call of duty , gta v) תכנות והתעסקות עם מערכות הפעלה בתוך מכונות וירטואליות ( vmware workstation+visual studio) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, vmware workstation, gta v , fifa 17,call of duty 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (WebStorm ,IntelliJ ,Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 מסך 23 אינץ' (אפשרות ל- 24 אינץ' בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הניידים של Acer? מישהו מכיר/התנסה? אשמח לקבל גם לינק לביקורת על הניידים שלהם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪63[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GH81MHD3[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, al…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייח למשחקים עד 6000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציה המירבי הוא 6000 ש"ח ולא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. דוגמאות: Valorant, League of Legends בעיקר ולפעמים משחקי Single Player טובים למשל Cyberpunk 2077 כשיצא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רמת חשיבות של 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם : Gigabyte EP45-UD3P מעבד : Intel Core2Quad 9550 קירור מעבד : Scythe Mugen 2 זכרונות : 2x2GB OCZ Platinum 1066MHz כרטיס מסך : ATi HD4890 Vapor-X מארז : Antec 902 ספק : Enermax MUDO 82+ 650W לא עבר OC מעולם, לא עשה שום בעיה מעולם. ללא הארד דיסק. יש אפשרות להוסיף גם מסך 22 אינץ' Samsung SyncMaster 226bw
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מבקש חוות דעת על מפרט הנ"ל (למשחקים ללא OC, ללא ציוד היקפי בהיקף תקציב של 4500-5000 ש"ח). רק מסקי-פיסי http://www.skypc.co.il 793 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 539 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 316 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 456 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP 996580 1,372 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe CGAX-4872DD 144 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 309 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 488 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 79 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. סה"כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחותה הקטנה של ידידה שלי יש יום הולדת 16 בקרוב, והוחלט לרכוש לה לפטופ חדש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח והדרישה מהמחשב הנייד היא.. ובכן, דרישה בסיסית למדי, מחשב שיעבוד בצורה סבירה, לא גדול מדי, לא כבד מדי, שיהיה מסוגל להריץ OFFICE בסיסי ומשחקים בסיסיים [ואינני מדבר פה על יישומים גראפיים כבדים], גלישה באינטרנט והאזנה לשירים. משהו שיספק את צרכיה של נערה בת 16. אין פה עדיפת למשהו ספציפי, אם כי אני נוטה לסלוד מנטבוקים, גם בגלל חיי סוללה מעליבים וגם בגלל המעבדים החלשים. גם בתחום גודל המסך אינני מעדיף משהו אחד על פני האחר. אודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-