ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הצעות לשיפורים? 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 618.55 ש"ח 2 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1,157.00 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 511.75 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 75.65 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black 396.05 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 631.90 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה זה , המפרט שלי , שיקנה (טפו, טפו ,טפו) ב16: Athlon 64 3000+ S-939 K8N Neo4 Platinum או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 2* 500DDR 512MB A-DATA או 2*512 TIWNMOS SPEED PRIMIUM BH-5 GIGABYTE 6600GT WD 160 GB 7200 ATA-100 (8MB NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ( עם ספק , אבל אני קונה אחר במקומו) MS Internet + MS Mouse Optical CREATIVE SBS 370 sub + 2sp ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או כל ספק 24PIN אחר אני צריך עצה בקשר לספק, לוח אם ולזכרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור בעתיד הקרוב את החלקים הבאים ורצית לדעת מה השווי... לוח אם : Gigabyte X48 DQ6 מעבד : Q6600 קירור למעבד Thermaltake V1 זכרונות : 2X1GB Geil EVO ONE תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה, כמה שצריך במידת הצורך (אך הצרכים שלי מינימלים לכן לא נראלי אני יעבור את ה2000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, ראשלצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. 3000 , לנצל את כל התקציב , חריגה עד 100 שח 2. שימושים עיקריים - משחקים "קלים" למדי , גלישה 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 21-22, מקלדת/עכבר, רמקולים 4-5 . יש צורך בכל החלקים. 6. שקט מחשב - 7 7. לא מתוכנן OC 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. המחשב יקנה רק מזיגזג 10. מארז בינוני בלבד (MID) 11-12. לא מתוכנן שדרוג ולא חשוב לשמור על האפשרות לשדרוג. זה מה שהרכבתי בינתיים: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Logitech Optical mouse WHITE (S96) (oem)- PS2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11909 כמות: 1 מחיר: 49 ש"ח ( למזומן:48 ש"ח ) התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_i…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב חדש.. ואני צריך מפרט שבעיקר יריץ לי משחקים (פיפא 09, COD4) ותוכנות כמו פוטושופ.. יש לי כבר מסך 22" אז משו שיתאים לו כרטיס מסך טוב שיסחוב יפה. אני לא מתכוון לעשות OC דרישות קטנות: מעבד אינטל+4 ג'יגה זיכרון 3500 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד אתמול הכול עבד כרגיל,משומה המעבד חושב יותר מידי בכול פעולה שאני עושה,אם זה בהפעלת ICQ או אנטרנט מה שהוא לא עשה בעבר. אלו הפעולות שעשיתי: *בדיקה לרוגלות *מחיקת קבצים ע"י ניקוי דיסק *איחוי דיסק וזהו,משומה זה לא עוזר... בעיה שניה משומה הוא לא מתחבר בWiFi לרשתות שבעבר הוא היה מתחבר בקלות שלא דורשות סיסמא. יש פיתרון אחר לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כמה שיותר כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ללא SSD כבר יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הנייד הזה (עם מעבד ה I5 והכרטיס NVIDIA) והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המחשב ויכולים לתת לי עליו דיעה לטובה ולרעה. במיוחד מה שמעניין אותי זה זמן הסוללה. בביקורת ש YNET עשו עליו רשום שהוציאו קצת יותר מ 6 שעות בשימוש סביר אבל הם לא רושמים מה זה שימוש סביר וכבר קראתי קצת דעות ברשת שאומרות שלא הוציאו ממנו יותר משעתיים וחצי מקסימום 3 שעות וזה עם שימוש של אינטרנט ואופיס בלבד, אז בעיקר מעניין אותי זמן הסוללה שלו בשימוש של אינטרנט, אופיס וכו' וזמן סוללה כאשר רואים סרט למשל. בגדול ההתלבטות שלי היא בין ה Q330 לבין ה Asus U35JC-A1 כשההבדלים המהותיים בשבילי הם מצד אחד המעבד של האסוס חלש יותר אבל זמן הסוללה שלו ארוך יותר. בנוסף לסמסונג יש יתרון ק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מעוניין בדעתכם לגבי מפרט שאני מתכוון לקנות בקרוב שיהיה בעיקר למשחקים וגם לסרטים וסדרות HD. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤238 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 כמות: 1 - מחיר: ¤1229 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 3 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤581 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤352 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי!…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי דרוש לי מחשב לשימוש ביתי חזק במיוחד בעל ביצועים הגבוהים ביותר בטווח של 2000-2400 ניצול מקסימלי של הסכום גג חנות מועדפת KSP בלבד מצ"ב מפרט שבניתי KSP מעבד Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד :Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות :Kingston HyperX FURY 2x4GB DDR3 1600Mhz CL10 Kit כרטיסי מסךOn Board Intel HD Graphics 4600 דיסקים קשיחים :Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III צורבי DVD :LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספקי כוח :Antec 450W Active PFC VP450P PSU מארז sharkoon vs4s black atx case no psu
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב המפרט הקיים אצלי במחשב סה"כ טוב אבל אני מחפש להאיץ את המחשב בתקציב של עד 500 ש"ח לשימושים כליים (אינטרנט ואופיס) ומשחקים קלים: Motherboard: CPU Type TripleCore AMD Athlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Kingston [ TRIAL VERSION ] BIOS T…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-