ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects אולי גם Autodesk Maya העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis, COD, Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי ב-fox pc את המפרט הבא:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1412. חשבתי להזמין אותו ולבצע בו כמה שינויים: להחליף hd ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=704 וכרטיס מסך ל-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 עכשיו,יש לי 2 שאלות: 1.האם באמת ניתן לשנות מפרט שמוגדר כמערכת מוכנה ואם כן כמה חלקים אפשר לשנות מבלי לאבד את ההנחה שאני מקבל על המערכת כי כשבניתי את המערכת באתר שלהם בעצמי המערכת המוכנה באמת יצאה זולה יותר. 2.עכשיו מכיוון שאני לא מתכנן cf והמפרט מוגדר כ cf ready האם כידאי לי לשנות גם את הספק כח?אבל מה שכן זה שהכרטיס מסך שאליו אני רוצה להחליף עבר oc מהחברה ואני מתכן גם oc למעבד בעתיד. זה מפרט שאני בניתי שמתאים מאוד לדרישות ש…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! השימושים של המחשב: משחקים(לא כבדים) , תוכנות וסתם גלישה באינטרנט. כולל מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים' חובה צורב. לא חובה CD-ROM. 10X!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אשמח לחוות דעת על הדגם הבא:http://www.bhphotovideo.com/c/product/1028566-REG/lenovo_20a70037us_x1_carbon2_i7_4600u_8gb_256_ssd_windows_8_1_14_t.html מתכנן לרכוש אותו בחנות הזו בניו יורק. האם יש עליו אחריות בינלאומית? קראתי את הפוסט הנעוץ שלכם על בירור אחריות, ועדיין לא הבנתי חד משמעית, אודה לעזרתכם. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי חודש של חיפושים מצאתי מפרטי מחשבים שתואמים את את מה שרציתי ואת המחיר. יש שני מחשבים שהמפרטים שלהם בדיוק אותו דבר. ההבדל הוא שאחד הוא של לנובו ב 3000 שח והשני ב2600 של אייסר. המפרטים הם בדיוק אותו דבר, אבל הבחור מהחנות אומר שעדיף לי את הלנובו. כמה זה משמעותי?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן קניתי מחשב נייד. וכרגע אני רוצה להרחיב את הRAM שלו ל4GB מ2GB. אז הנה כמה שאלות: 1- איך אני יכול לבדוק כמה סלוטים תפוסים אצלי בנייד (מבלי לפתוח את המארז) 2- הנה הנייד שקניתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm אז האם יש צורך להתאים זכרון מיוחד? ואם כבר איזה בדיוק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אפשר להוריד במפרט הזה כדי להוריד אפילו 100 שקל? בלי לגעת בספק [ אלא אם כן יש לכם ספק כח אחר במחיר נמוך יותר מהספק שבחרתי, ועם יכולות שוות פחות או יותר... חשוב שיהיה לו תמיכה במתח לPCI-E .... וחשוב שהוא יהיה מעל 400W ]. תודה מראש לעוזרים :]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, - שימוש: עריכת וידיאו מקצועית, צריך שיהיה מהיר וחזק גם ב-4K. צריך שיאפשר עבודה חלקה בזמן עריכה אינטנסיבית, זמן רינדור מהיר ויציב. שיהיה מהיר וחלק בטיימלין. - תקציב: עד 7000 ש"ח. פחות יהיה נהדר - תוכנות: פרימייר, אפטר אפקטס, דה וינצ'י ריסולב - מעבד: אומרים שרייזן עובד הוא מהיר יותר לעריכה ורינדור. כרגע יש לי רייזן ואין לי תלונות. יותר ליבות. - כרטיס גרפי: שיהיה חזק - RAM: כמה שיותר חזק שיאפשר עבודה חלקה, 64GB - SSD: לפחות 1 טרה SSD מהיר. יש לי שני SSD שאני אביא מהמחשב הנוכחי - גיימינג: אני עושה קצת גיימינג, אבל לא משהו רציני - קירור: מעדיף קירור רגיל ולא נוזלי. אבל חשוב שגם לא יהיה רועש מדי. - ציוד הקפי: אין צו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! טוב היום סופסוף הוחלט על קנייה של מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקי מחשב! ובאתי פה לקבל עזרה בבחירת החלקים....נתחיל אם מה שאני לא צריך: -מארז- מבחינת קירור אני מסודר . -מסך. - כונני CDROM\DVD -עכבר -מקלדת -רמקולים -ספק-יש לי של ANTEC 480 מה כן, יש לי העדפה לכרטיס מסך שאני אוכל להרכיב עליו את ה ARCTIC SILENCER V.3 יש לי אחד ואני לא רוצה להיפטר ממנו.... וגם עוד משהוא שהוא לא חובה להוסיף אבל סתם.....בעניין של הסאונד מותר לי רק אוזניות...שמעתי שיצאו אוזניות של 5.1 ורציתי לדעת אם זה טוב למשחקים? (שוב המחשב הוא רק למשחקים!) אה ועוד משהוא אני הייתי רוצה כרטיס רשת טוב (אם זה עושה הבדל משמעותי על אחד מובנה בלוח אם) ואני חושב שזהוא.....אם אני אזכר במשהוא אני יערוך....…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה, בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס, יש לי מספר שאלות, דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די? בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה? כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד בגודל 13.3-14 שמתאים ללימודים + לעריכת סרטים בשביל הכיף. מחפש מחשב חזק שלא נתקע ושיש לו סוללה חזקה. מעדיף ב5000 אך אם שווה להגדיל את התקציב ניתן גם ב5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אך במידת הצורך ניתן לחרוג ל5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לימודים + מדי פעם עריכת סרטונים וסרטים בשביל הכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון על מחשב נייד 14, אך החלטתי שאקנה קטן לעבודה (מצאתי משהו), ולבית אני אקנה אחד שכמה שיותר גדול עם מסך איכותי ללא מגע, לא מתקפל,לא למשחקים, ללא פיטצ'רים שמייקרים, וגם מוותר על איכות בניה אם צריך והכל לטובת מסך OLED איכותי עם צבעים מדוייקים ושיהיו קרובים לתקציב כמובן שאם יש משהו שנותן תמורה למחיר ונותן לי ביצועים משמעותיים אז אשמח לשמוע. אם יש צורך בחריגה אז אשמח לשמוע ובמקסימום אקנה מאילת. תודה מראש
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! בחודש הקרוב אקנה מחשב נייד חדש ללימודים לתואר הראשון, מKSP סניף אילת (אני גר בבאר שבע, ויש הנחה על מוצרים באילת ולכן שווה לי יותר לקנות שם) שני הדגשים הכי חשובים לי: -מקלדת נוחה להרבה מאוד הקלדה. הבנתי שאם לוקחים מחשב נייד דק, אז המקלדת תהיה גרועה בהתאם. ולכן, לא אכפת לי מהעובי של המחשב. העיקר שתהיה מקלדת נוחה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הסיבה שבחרתי במעבד האסוול היא כדי לחסוך בסוללה. תקנו אותי אם אני טועה וזה לא באמת עוזר. השאלון של חוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים. הרבה הקלדות, שימוש באינטרנט וזהו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. חשוב שיהיה מאט. לא אוהב השתקפויות. * רזולוציית המסך? לא משנה לי. העיקר שתהיה מקלדת נוחה וזמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב HP PAVILON DV6 2010 . מעבד : intel core i3 m330 2.13 Ghz 4 ג'יגה ראם ווינדוס 8 64 ביט כרטיס מסך : GEFORCE G105M גודל זיכרון : 320G המחשב סה"כ עובד בצורה טובה אבל הבעיה היא שכנראה הבטריה שלו נגמרה והוא עובד רוב הזמן כשהוא מחובר לחשמל. הפתרון זה פשוט לקנות סוללה חדשה. כמה המחשב שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 1.7GHz Willamette, על לוח אם ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533). זה לא משהו. מה החלופה הכי זולה ומשתלמת בשבילי מבחינת מעבד ולוח? *הכוונה לעלות/תועלת. ת'נקס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-