עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yanivsas,

אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב מבוסס AMD לשימושים ביתיים של אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות ושיחות בסקייפ. לפי מה שהבנתי מסך מומלץ הוא VIEWSONIC VP930 ולכן ארצה שיופיע במפרט, בנוסף בציוד ההיקפי צריך רמקולים סבירים וסט מקלדת עכבר לא אלחוטים. עדיפות למפרט מ-IQPC (קירבה לבית). תודה מראש

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by Danman,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג. מכיוון שהתקציב שלי דל יחסית, חשבתי ללכת על 8800GT ומעבד אינטל זול לאוברקלוקינג (E2180 לדוג') אני לא צריך ציוד היקפי, צורב והרדיסק. ממפרטים שניסיתי להרכיב כבר, עושה רושם שזה התקציב שאני צריך, אבל אם אין ברירה אני אוכל להתגמש ב100-200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by gaya,

אני מחפש מחשב סבבה בעיקר עבור משחקים וסרטים בסכום של עד 3.5 גג. יש לי מסך 19" רחב לא מתכנן OC ולא צריך צורב. ןאני אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה באיזור הקריות.

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  4. אז ככה בימים הקרובים אני אמור לקנות מחשב ב5K, אז אני צריך חוות דעת על מפרט שבניתי בעיקר למשחקים. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤350 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 …

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  5. אולי OC בעתיד. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe BOX E4400B ¤ 667 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 554 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT White ¤ 398 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤ 393 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 802 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 162 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3424

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by emilio,

AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by doreiny,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן מחר רכישה של אחד מהמחשבים הנ"ל בואותו סכום של 4000ש"ח (ליד שניה כמובן) שני המחשבים בני חודש עם אחריות לשנה סגורים בתוך קופסה אני דיי מעדיף את ה hp בעל מעבד משודרג לדגם שלו t7300 במקום t7100 הוא בעל גיגה זיכרון (שאני מתכוון לשדרג ל2 גיגה) +קורא טביעות אצבע יש לו רק חיסרון אחד לטעמי והוא הכרטיס מסך (intel x1300 256mb) חוץ מזה לדעתי הוא עדיף בהרבה מבחינה חיצונית גם על ה acer הacer בעל 2 גיגה זיכרון עם מעבד 1.8 כפול ליבה של amd וכרטיס מסך nvidia 8400gs המחשב הזה לדעתי ממש נשמע טוב חוץ מהקטע של המעבד שנראה לי שהולך לטובת hp החיסרון הנוסף שלו לטעמי הוא ה"לוק" שלו שממש לא מתקרב ל hp מה אתם אומרים ? על מה אתם הייתם הולכים? האם ה x1300 חלש משמעותית …

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  8. מספר הערות : *אני לא מהגיימרים הכבדים אבל מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים והכבדים ביותר ובצורה סבירה את המשחקים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות *בנוסף למשחקים ישמש המחשב גם לתוכנות גרפיקה) כגון פוטושופ (לא תוכנות תלת מימד תוכנות אופיס ולגלישה באינטרנט *המחשב לא ישמש כמעט לצפיה בסרטים *ציוד היקפי כולל מסך) 19 אינצ 'לא רחב (רמקולים מקלדת ועכבר *לא מתוכנן OC לא בשעת הקניה ולא בעתיד *מעדיף איכות על יופי ולכן בציוד כמו מסך או מארז לא להתייחס למראה החיצוני תודה מראש לכל המיעצים

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  9. יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית בעיקר (אינטרנט), שמיעת מוזיקה, ומדי פעם צפייה בסרטים. ללא משחקים או שום דבר אחר. ___ 1. מה התקציב? 3000 ¤. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , מקלדת ועכבר רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא תודה מראש לעונים, אמיר.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  11. אני מחפש מחשב לעריכת וידאו+HT, כולל כל ציוד היקפי שקשור לעניין מלבד מקלדת/עכבר ורמקולים. תקציב 5K פלוס-מינוס.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by 4you,

שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב חדש , המחשב מיועד בעיקר למשחקים (משחקי רשת ומשחקים כבדים) המחשב ממוקם בחדר שהוא גם חדר שינה לא צריך מסך, DVD כונן, ציוד היקפי, תודה

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  14. צריך המלצות לחבר, עיקר השימוש זה משחקים, אינטרנט ותוכנות בסיסיות (אופיס אנד שיט) בכל מקרה, שיהיה חזק כמה שאפשר (גם אם זה אומר להתפשר בנושא המסך). תכללו בבקשה גם את כל מה שנוגע בקשר לקירור (מעבד, מארז וכו') תודה מראש על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by omer-m,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 7000 ש"ח בחריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב ישמש אותי לעבודה על הרבה תוכנות במקביל ולכן צריך להיות חזק יחסית. תוכנות שיהיו בשימוש הן למשל אופיס אוטוקאד מאטלב סוליד וכיו"ב (בו זמנית). היעוד של המחשה הוא לעבידה משרדית (ללימודים ועבודה במשרד) אבל הייתי רוצה גם להריץ עליו משחקים מידי פעם. (אני לא גיימר, אז לא המשחקים הכי כבדים שיש . . .) אה כן, המחשב צריך לדעת להתחבר לרשת דומיין אז המערכת הפעלה צריכה להיות (בשאיפה אם אפשר) XP פרו או (אם אין ברירה) ויסטה אופיס ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Warped,

אהלן, לפני כמה ימים נעזרתי בכם בשביל לבנות מפרט לשדרוג. בסוף הוחלט שהמחשב שלי יעבור הלאה ואני אקנה את שאר הרכיבים ולא רק מה שצריך לשדרוג. בכל מקרה, הנה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לעזרה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 מאוורר למעבד - ??? ABIT IP35-E או Gigabyte P35 DS3L DDR2 2048MB 800MHZ CL4 של OCZ או G.Skill BFG 8800GT הארדיסק אני מעביר מהמחשב הקיים LG DVD Rom x16 Black CORSAIR 450VX Thermaltake Sorprano אשמח לכל הצעה.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  17. למשחקים בעיקר, ללא תכנון OC תודה מראש

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  18. לפני חודש וחצי-חודשיים חבר שלי הרכיב לי מפרט. אני מניח שזה כבר לא עדכני והוא גם המליץ לי לשאול בפורום פה לראות מה השתנה במהלך החודשיים האחרונים. זה המפרט כדלקמן: אם תוכלו, כתובו לי מה אתם מציעים לשפר, להוסיף להוריד וכו'. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by kfir_dnd,

שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ככה שאם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים אני צריך מפרט לשרת כאשר התקציב שלי הוא 4000 ש"ח ואני שם דגש מיוחד על המעבד וזכרון של כ320GB. חשוב לי שהשרת יהיה יציב ואמין ושלא יצטרך תיקון כל כמה חודשים. תודה מראש כפיר

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  20. טוב דבר ראשון לטל,מצאתי מקור מימון מסויים,אז יש לי את הכסף חחח. עכשיו לשאלה עצמה,הרכבתי 3 אפשרויות שונות ל:מעבד+קירור למעבד+לוח אם+ספק. 2 האפשרויות הראשונות לא יעברו OC,והשלישית מתוכננת לעבור את הOC שTMS עושים חינם. מה לפי דעתכם עדיף? אפשרות ראשונה שם חלק סוג מחיר חלק מעבד AMD 5000 603 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro 1170 לוח Gigabyte M61P-S3 AM2 GM61PS3 414 ספק Enermax noisetaker 420W 357 אפשרות שנייה שם חלק סוג מחיר חלק מעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe BOX E4500B 699 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro 117 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support 452 ספק כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 216 אפשרות שלישית - י…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום לכולם, הנני קובי חדש בפורום. הייתי מעוניין להתייעץ בקשר למחשב נייד חדש. התקציב שלי כולל עבודה קשה +מתנות + אבא\אמא הוא 7000 שח. (הישג יפה לסטודנט לפי דעתי) אני מעוניין במעבד T7X00,2g, 160GB HDD. אחרי שוטטות באינטרנט וקצת חיפוש באתר הבנתי שהDELL 1520 מאוד מומלץ, והאמת שהנתונים מרשימים, אבל הבעיה היחידה שלא מצאתי מקום שמוכר ב7K~ עם כרטיס 8600GT. (החנות היחידה באילת ואני לא מעוניין ליסוע עד לשם אם אני יצטרך לממש את האחריות). כל השאר מוכרים אותו סביבות 6.6~ עם 8400GS מחשב שרציתי לשאול עליו הוא MSI GX600 שמאוד דומה בנתונים לDELL אבל המחיר קצת מטריד 6300 עם כרטיס8600GT 512MB. אשמח לקבל הצעות מקבילות למחשבים בנתונים מתאימים LENOVO למשל (אולי מקום שיעשה לי את הדל עם הGT ב7K…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום לכם חבר שלי רוצה לשדרג את רוב המחשב שלו .... עכשיו זה המחשב שיש לו : http://img106.imageshack.us/img106/5002/wizzardke1.png עכשיו הוא רוצה לקנות : להוסיף זיכרון .. 1 ג'יגה מינימום כרטיס מסך מעבד לוח אם התקציב שלו הוא עד 2500 ש"ח עכשיו הוא רוצה את המחשב למשחקים לא כבדים בכלל ... כמו : CS & Knightonline ככה שהוא לא צריך את הבסט.... אשמח אם תעזרו לי לבנות לו מפרט שיתאים לו.... תודה רבה לכם !

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by nush,

כתבתי ללא הגבלת תקציב למרות שיש לי תקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל שיספק את הדרישות שלי. אני לא יודע לשים גג לתקציב מכיוון שאני לא מבין בדגמים של מחשבים ניידים. חשוב לי לציין שהכוונה היא לצאת במינימום הוצאות שיספקו אותי. אני אתחיל: קודם כל, חשוב לי שבמידה ואני אפרמט את המחשב בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה להשיג את הדרייברים של המחשב. אז ככה, המחשב הולך לשמש במשך היום לשמיעת מוזיקה, הרבה גלישה באינטרנט, ICQ, ועבודה. אני לא צריך מהמחשב שום כרטיס גרפי מטורף כי לא הולכים לשחק בו שום משחקים. מה שכן די חשוב לי שיהיה לפחות 1 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק(כדאי 2 ליבות) לפי מה שהבנתי מומלץ לי לקחת HP, אבל אני פתוח לכל ההצעות שתציעו לי. לאחר שתראו לי דגמים ומחירים, אני א…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  24. הלך לי המחשב ואין הרבה כסף למחשב.. בעיקרון המחשב לא למשחקים..עבודות,תוכנות,מוזיקה,אינטרנט וסרטים מדיי פעם וגם לא צריך שום ציוד היקפי..גם לא צורב רק מארז ומה שבתוכו..ואולי גם לא כרטיס מסך כי יש לי GEFORCE 4 MX שהוא לא ממש טוב אבל מספיק לדרישות רק שאני לא בטוח שהוא יתחבר ללוחות אם החדשים.. מישהו יכול להמליץ על איזה מפרט שיתאים פחות או יותר לדרישות האלה ולא יחרוג מהמחיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by tomer434,

טופס בקשת מפרט ללא צורך מסך רק מחשב :-* פרטי התקציב : תקציב סופי של מבקש המפרט : 5200 האם יש סיכוי לחריגה ובכמה :100-150 פרטי השימושים של המחשב : למה נועד המחשב? משחקים חדשים כמו Call of duty 4 Crysis ואת המערכת של ויסטה הכי טוב שאפשר =) אני אוהב משחקי רשת כמו Silkroad וכו' שלא ממש דורשים הרבה =) פרטי ציוד הקפי: האם אתה צריך ציוד הקפי כלשהוא? לא אם כן איזה? לא צריך כלום יש הכל (אך אם אפשר להוסיף בצד מקלדת ועכבר כמה המחיר בלעדיהם וכמה איתם) חנות : האם יש חנות ספציפית שאתה מעוניין לקנות ממנה ?לא אך שהחנות תיהיה אמינה כי מספיק היה לי בעבר =) אם לא איפה אתה גר? (כדי שנוכל להתאים לך חנות באזור)איזור פתח תקווה - מרכז צורת תשלום : אשראי (כמה תשלומים) בבקשה …

• 7 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.