ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בבנתי מפרט מחשב ל אינטרנט סרטים מוסיקה ולימודי mcse דרישות סף : לוח אם שיש בו רק כ.רשת וכרטיס קול ללא כ. מסך מסך LCD 17 אינטש\ תודה
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שקל לא כולל מסך. הוא עורך בפוטושופ + GIS (שכבות של קרקע . . .). בקיצור השאלות שלי הם: 1. לעריכת תמונות מה יותר חשוב מעבד חזק מאוד ו/או זכרון גדול ? 2. האם לבחור במעבד AMD או INTEL , מי מציג ביצועים טובים יותר בעריכת תמונות ? 3. האם ניתן להרכיב מפרט כזה ב 3000 שקל ? אם כן אז איזה ? והכי חשוב למה ? תודה. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו שמתאים למה שאני זקוק .
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3200, אפשרות חריגה של כ100 ש"ח, ישולם מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? KSP (יש לי אצלם יחס מועדף בחיים לא היה לי איתם בעיות) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט ובלי מארזים כגון הNSK4480 שהם מאוד מכוערים... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני ארכיב לבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט... 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לצורך גרפיקה וקידוד עד 6000 שח לא כולל מסך
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב הולך לשמש למס' דברים : 1. תכנות 2. אינטרנט 3. משחקים - בעיקר משחקי רשת על המחשב ירוצו הרבה פרוססים ברקע, אנטי ווירוס , פיירוול , תוכנה של HP למדפסת, Itunes ... המחשב צריך להחזיק מעמד מספר שנים..... התקציב - סביבות 5000 שח, יש כבר מסך מקלדת ועכבר תודה !
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לולם אני זקוק למפרט לשידרוג המחשב לרכיבים הבאים מעבד זיכרון לוח אם כרטיס מסך (איכותי) תודה ובברכה
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשימוש ביתי סביר. שימוש באינטרנט, תוכנות מסרים מיידים, צפייה בוידאו ומשחקים בינוניים, לא כבדים במיוחד. תקציב מקסימלי-2500 ש"ח, ללא חריגות של מאות שקלים. חבר שלי קצר בכסף. יש כמה בקשות: המארז צריך להיות אסתטי. לא יקר, אבל גם לא אחד שנראה כמו לבנה עם כפתורים. 1 GB זיכרון ו-300GB בדיסק הקשיח מינימום. כרטיס מסך לא משולב, אבל גם לא יותר מדי יקר...אני מאמין שמשהו בסגנון החלשים של ג'יפורס סדרה 7 יכולים לבצע את העבודה. אין שום OC, ללא ציוד היקפי משום סוג. ללא כונן משום סוג. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בעיקרון התקציב הוא עד 1700 מעוניין לחסוך איפה שאפשר שימושים עיקריים של המחשב הם אינטרנט ואופיס לא חושב שמשהו מעבר לזה אולי טיפה סרטי HD לא OC ולא משחקים מעוניין לשמור על אופק שידרוג ולכן לשלב את המעבדים מהסידרה החדשה (I3) שמתי עין על המפרט הזה מה דעתכם? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשי…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה ואני זקוק למפרטים למחשב לשימוש משחקים תוכנות גלישה וכדומה.. כולל ציוד הקיפי , ללא מסך. התקציב הכולל הוא 2500 שקלים. כן אין הרבה כסף אני יודע אבל בזה נאלץ להסתפק.. עוד משהו אין לי מושג במעבדים החדשים האלה כפולי ומרובעי ליבה אז באמת אל תשימו סתם מפרטים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קצת משחקים, אינטרנט סרטים... עדיפות למעבד אינטל מה אתם אומרים על זה: e4500 p5gc2 320gb sata2 16mb geforce 8500gt 512mb dvd burner sata case + 500w psu מסך: lg1953tr
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, אני מתעניין בקנית מחשב חדש בתקציב של עד 5000 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט , פוטושופ וחשוב שהמחשב יוכל להריץ טוב משחקים. הנק' הבאות חשובות וצריך שיהיו כלולות במפרט : *מעבד חזק וטוב מבית אינטל *כרטיס מסך חזק מבית ATI *זיכרון גדול בנוסף חשוב שהמחשב יהיה שקט. אבקש גם המלצות לחנויות שעדיף לקנות מהן את המחשב באזור ירושלים/המרכז. תודה .
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך מפרט לשרת עד 10,000 ש"ח. בנתיים הרכבתי מפרט ב - PCH ככה שתגידו לי גם מה דעתכם עליו... ואני צריך מארז לארון שרתים מכוון שהשרת הולך להיות ממוקם בחוות השרתים של אינטרנט זהב. CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1473.49 ] 1 Hard Discs : Maxtor 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 1698.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 451.7 ] 1…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני זקוק למפרט חזק ביותר לשרת, השרת שמאור להחזיק די הרבה שרתי משחק למשחקים כמו et cs dod solat mu וכ'ו גם כן psybnc webhost ושרת רדיו גדול במיוחד אז אני זקוק למפרט כפי שאתם רואים עצבני וקטלני! הסכום הוא 15000 שקל או 3000$ אין צורך במסך מקלדת ועכבר ! דגש על הראד דיסק גדול במיוחד אפשר גם שני הארדיסקים מהירים שיתנו לי 500 גיגה וגם שהיה מהיר במיוחד וזמן גישה היה קצר במיוחד. גם כן אני זקוק ל 2 גיגה של ecc ddr של חברה מוכרת ושהיו מהירים לוח אם עם תמיכה של 2 גיגה ecc ddr ו2 כרטיסי רשת ומעבד כפול אני זקוק גם לשני לכרטיסי רשת 2 מהירים שיעמדו בקצב תעבורה גבווה של חוות שרתים בבקשה ללא חרוג מהתקציב כי זה התקציב ואם אפשר לינק לחנות ממנה אתם מביאים תמפרט עריכה: המעבד צר…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר אליכם שוב לקראת קניית מחשב נוסף לעסק. בפעם הקודמת עזרתם מאוד והודות להמלצתכם נקנה מחשב. תחנת עבודה לשימוש של עיבוד תמונה מקצועי כרטיס מסך חייב לכלול יציאה לשני מסכים - רצוי לשלושה מארז שמכיל לפחות 4 דיסקים זכרון - המקסימום שמערכת ההפעלה מזהה לא יהיה אובר קלוקינג אין כוונה להריץ משחקים על מחשב זה בנוסף, שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס וכו... אין צורך במערכת הפעלה חוקית. מתוכננן לעבוד עם XP PRO התקציב עומד על כ-5K ש"ח. סטיה של עד 1K אפשרית. אין צורך לכלול מסכים במפרט, יש צורך בשאר הציוד ההקפי. תודה לכולם מראש, טל זהר
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הדרישות העיקריות הן 4 ג'יגה של זיכרון פנימי, כרטיס מסך יעודי מסדרות firegl או quadro fx ודיסק קשיח גדול כמה שניתן (אם ניתן לעשות מערך רייד במסגרת התקציב אז מה טוב). בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט ללא מסך, אשר ישמש לעבודה בתוכנות שרטוט והדמייה תלת מימדית (בעיקר סוליד), אינטרנט ואופיס. לא יהיה כל שימוש במחשב למשחקים. הדרישות העיקריות הן כרטיס מסך יעודי רלוונטי מהסדרות של Nvidia או ATI (כמה שיותר חזק מה טוב), לפחות 4 ג'יגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח גדול או אם אפשרי אזי אפילו שניים גדולים שיעבדו בתצורת רייד. עוד אני אציין כי לא מתוכנן ולא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב מהסוג הזה - כך שזה לא שיקול. מבחינת התקציב, אזי התקציב גמיש ביותר והוא שיקול של עלות - תועלת. כעיקרון תחנת עבודה זו אני נוטה להחליף כמידי שנתיים, כך שאין טעם לרכיבי חומרה אקזוטיים. יחד עם זאת חשוב כי המפרט יהיה חזק מאד (מי שמכיר את תוכנת הסוליד וורקס יודע מה זה לפתוח ולעבוד עם הרכב…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-