עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jean-paul Attia,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, חבר שלי עשה Relocation לבוסטון ארה"ב והוא צריך לקנות שם מחשב נייד. אך הציבו לו 3 מגבלות: 1. חייב להיות סוני או IBM 2. לא לעבור את ה - $1900 (פלוס מינוס 10%) 3. צריך צורב CD-R רגיל משולב בנגן DVD. 4. רצוי מאוד שיהיה קל משקל. המחשב יהיה לעבודה עם קבצים גדולים (בעיקר תמונות). ולא למשחקים בכלל (הבר מזל הזה קיבל תקציב נפרד גם לזה...!) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אזניות ומיקרופון. אבקש לא להשקיע בציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר אזניות וכו'.. אני מעדיף שעיקר הכסף יושקע בחומרת המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…

6. Started by Chura,

יש לי אפשרות להביא מעבד ממש בזול, ואני מרכיב לבד אז יש לי אפשרות לקנות ממספר חנויות... מעבד - חו"ל: Intel Pentium D 950 Dual Core 3.4Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 880NIS לוח - סקיי פי.סי : GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 565 NIS זיכרונות - נועה מחשבים : MUSHKIN XP2-5300 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 3-3-3-10 - 1500 NIS כרטיס מסך - סקיי פי.סי : Leadtek WinFast PX7600GS TD256M - 580 NIS כונן קשיח - פלונטר : 7V250F0 - 250 GB 7200 RPM SATA2 16mb - RoHS - MaxLine 3 family - NCQ - 540 NIS צורב - קיי.אס.פי : Pioneer DVR-111 Black - 250 NIS כרטיס TV - פנדה : Leadtek WinFast TV2000 XP - 190 NIS ספק כוח - די.איי טק : Enermax Liberty 400W ELT400 - 450 NIS מארז - גולדטופ : Gigabyte 3D Aurora (GZ-FS…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 1 450 ¤ AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1 1320 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 250 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 57.38 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 530 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 694.47 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 1 855.63 ¤ Thermaltake 460W 120mm APFC Power Supply 1 542.59 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 7150.07 ¤ איך המפרט ומה צריך לשפר בו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by errorking,

שלום , יש ברשותי מחשב בן 4-5 שנים ועליו לוח אם - asus P8Z68-V אני מעוניין להחליף מאיץ מסך עד כה היה לי NVidia gtx 560 ti ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש וחזק - gtx 1060/1070 שאלתי היא היא הלוח אם שלי מתאים ויתמוך במאיצי מסך מהדור החדש עם לפחות 6GB ? בתודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nimrodim,

להלן הרכיבים הדרושים לבנית המערכת ומ"ס מחשבות על הפריטים: CPU: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1050 ¤ CPU COOLING: Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 240 ¤ MOTHERBOARD: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 940 ¤ GRAPHIC CARD: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450¤ MEMORY: PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 1,380.00¤ - POWER SUPPLY ??? השאלות: 1. המלצות לספק זול, יציב שיכול להחזיק את המערכת הנ"ל עם הרדיסקים 2 X + צורב + נגן DVD ואשר יוכל להחזיק OC קל עד בינוני, בנוסף רציתי לדעת האם יש צורך בחיבור 24 פינים? בלוחות NFORCE 4 או הניתן להשתמש בספקים ע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות עם הרבה וירטואליזציה, ועיצוב גרפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול כרטיס מסך - אני אשתמש ב-GTS450, והארד דיסק כבר יש - Intel SSD 730 Series 240GB. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן אבא שלי צריך לעבודה מחשב נייד חזק..... עד 7500 שקל.... דרישות: סנטורינו 1.5GHZ הארדיסק לפחות 40 אבל גם 40 זה טוב כרטיס רשת WIFI שן כחולה צורב כרטיס מסך משו כמו 9800P כי הוא הולך להשתמש בתוכנות ענקיות כי זה אתר בנייה רצוי חריץ זכרון לSD אבל זה אפשר לוותר אם לא תמצאו אינפרא חשוב USB2.0 פיירוויר תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן 3 שנים (לא יודע מה זה בינלאומית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד : - E8300 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,2.83 GHz : 755 ש"ח. או - E 8400 , ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,3.0 GHz 815 ש"ח. בעקרון שניהם אותו דבר חוץ מהפרש קטן במהירות ..זה משמעותי? או - ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB - לא ממש מבין בזה לעומק אבל נראה חלש יותר מהקודמים... מה עדיף משלושתם?האם הם ממש מתחממים ? כרגע יש לי 2140 ..ממוצע של 30 מעלות..המעבדים החדשים מתחממים יותר? לגבי מעבדי AMD אין לי ממש מושג בין כל הדגמים שלהם ונראה שאינטל טובים יותר..או שיש דגמים טובים יותר (של AMD )בטווח המחירים הזה? כרטיס מסך: -‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של ג'יגה בייט 745 ש"ח. או ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מבקש ביקורת על המפרט הבא ב 6000 ש"ח למשחקים ואינטרנט והוא בנוי להיות שקט מאוד וחזק: דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 645 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1870 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt 600 ¤ 1 Logitech Media Keyboard Elite 155 ¤ 1 Logitech G5 Laser Mouse RETAIL 250 ¤ 1 Altec Lansing ATP3 380 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 6085 תגידו מה נראה לכם.. תודה מראש ויום טוב !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tirani8,

שלום, אני צריך מפרט של מחשב לילד קטן בגיל 8. כלומר למשחקים פשוטים סרטים מצויירים ועבודה משרדית להורים. חשבתי על המפרטים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=293&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode=1 (עם שדרוג לצורב DVD ושדרוג לכרטיס מסך 8400GS) אם אפשר חוות דעת, המלצות למפרטים נוספים והמלצות מאיפה לקנות. (חייב שתהיה חנות עם שירות טוב!)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC . השימושים שלי יהיו 80 אחוז סרטים (בעיקר HD) ו-20 אחוז גלישה. אין לי שימוש וגם לא יהיה לצורכי משחקים. המחשב יחובר לטלוויזיית LCD ברזולוציה FULL HD. אני מעוניין שהמחשב יציג ב"קלות" סרטים באיכות P1080 גם בגדלים של 20~ GB לסרט. אני מעוניין במחיר המינימאלי ביותר שניתן להגיע ועדיין שיעמוד בדרישות אלו. זה מפרט שחשבתי עליו, אך אין לי מושג אם אכן יעמוד בהצגת תכני FULL HD P1080: מעבד: Intel Core 2 E6300 445 ש"ח קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 75 ש"ח לוח אם ASUS P5Q-EM G45 Chipset כולל כרטיס מסך (on board) ATI X4500HD כולל יציאת HDMI 685 ש"ח זיכרון תוצרת Kingston נפח MB 2048 800MHz 140 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Santa ^^,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קצת וסרטים אולי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Savage2,

אז מסתבר שהמחשב שלי כבר בן 7 (רציתי לשדרג את הזיכרון שלו ורק אז גיליתי שהוא אפילו לא תומך ב-DDR3). הגיע הזמן למחשב חדש אני משחק מדי פעם במחשב, אבל אני לא גיימר. חשוב לי יותר שאני אוכל לעבוד על המחשב גם בעתיד. 1. התקציב הוא 3600 ש"ח. אם יש משהו שממש מצדיק חריגה, אפשר לחרוג עד 4,000 ש"ח (אבל רק אם באמת יש סיבה טובה) 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מבוסס C2D 2GB זיכרונות (אם אפשרי אז DDR2-800) כרטיס מסך סביר - למשחקים, אבל ממש אין צורך ב-high-end ולא ברזולוציות מטורפות מסך LCD טוב ספק יציב וכל שאר הדברים אחת המטרות המרכזיות שהוא לא יצלע בהרצת ויסטה באופן מלא, עם כמה יישומים במקביל/משחקים.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Z1Z1Z1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?חח גם ככה אין הרבה... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכוון הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dror.eitan,

שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אני הולך לקנות את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זכרון: G.Skill\Crosair\ADATA DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 כ.מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB מארז: Coolermaster CM 690 Black קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm ולהוסיף מאווררים לפי הכמות שאפשר, העיקר שיהיה שקט! ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V קשיח: seagate / WD 500 GB 32mbit cache 7200 rpm כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זה המפרט שאני שולח לחנויות. הספק החזק יחסית זה בשביל שדרוגים\OCים עתידיים. אשמח להמלצות לחנויות לקנות מהן או לחנויות שעלי להמנע מהן, תודה. יום טוב לכ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים