עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! אני מעוניין לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי עבור תחנת עבודה שתשמש בזמן הפנוי גם למשחקים ברזולוציות גבוהות. מפרט זה אינו כולל מערך דיסקים SAS + בקר PCI-e שהוא מעבר לתקציב (של 16K) שיירכש בנפרד. המחשב יעבור המהרה לבאס של 450MHZ לפחות. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX 1,690 קירור למעבד: Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 413 מאווררים להיטסינק: Scythe MINEBEA 120MM 1,600rpm 27.0dBA 63.6CFM X2 180 לוח אם: ASUS P5E64 WS Evolution 1660 זיכרון: OCZ 4GB kit DDR3 1800MHZ PC3-14400 8-8-8-27 Platinum OCZ3P18004GK 2,300 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 X2 CF 2,844 דיסק קשיח: WD Caviar Black WD1001FALS - 1TB SATAII 32MB 7200 RPM 1,118 מארז: CoolerMa…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי. אני זקוק להמלצה על נייד לשימוש בסיסי (אינטרנט, מסמכים וכאלה), בסכום של עד 400$. הסכום בדולרים, מכיון שההזמנה תעשה מחו"ל. פתחתי שרשור ב TomsHardware (פה), אבל פתאום חשבתי שאפשר גם לפתוח פה, אולי פה מישהו מכיר משהו יותר טוב. סדר העדיפויות בקניית המחשב: גודל מסך - 14"-15" מחשב מהיר מחברה טובה. משקל נוח לנשיאה. זמן סוללה ארוך. מחשב מעוצב, עדיף בצבע ורוד/אדום. (מדובר במחשב בשביל בחורה אז בעיקרון, האופציות שלי כרגע, הן: 2 האופציות למחשבים חזקים יחסית: HP 15-f018dx at BestBuy ASUS D550CA-RS31 at Amazon.com ובתקציב נמוך יותר (סביבות ה 300$) Toshiba Satellite BC55-B5201 Refurbished from Toshiba.com Asus X551MAV-EB01-B fr…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט מאייבורי, אני חושב שזה הכי טוב בשביל המחיר הזה, מה אתם אומרים? -------- AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX MSI K8N Neo4 Platinum OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII MSI NX6600 LE 256MB NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Chenbro Gaming Bomb + 350W AOC HT751 Logitech Internet Pro Keyboard Black Logitech® Pilot® Wheel Mouse BLACK רמקולים 2.1,איכות שמע טובה, אחרי שקצת שיחקתי עם האקולייזר =].. מצלמת רשת חמודה =]. ^^^^^^^^^^^^ כל זה בסה"כ 4300 ש'ח. ???

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הרכבתי מפרט למשחקים (סרטים וקצת פוטושופ) ורציתי לשאול לדעתכם עליו ובקשר לאפשרות אחרת מעבד i5 750 +מאוורר של הקופסא לוח אם GA-P55M-UD2 gigabyte זיכרון 2GB 1333mhz transcend X2 כרטיס מסך HD5770 ספק HEC 500W מארז ANTEC עם 2 מאווררים צורב LG זה יוצא בערך 4000 הכרטיס מסך לא חזק ביחס ל4890 וgtx260 לכן חשבתי שיגיע הזמן אפשר לקנות עוד 5770 לקרוס פייר בגלל הצריכת חשמל הנמוכה שלו (500W אמור להספיק ?) אבל מצד שני אפשר ללכת על מעבד Athlon IIX4 וכרטיסמסך HD 5850 . זה יוצא אותו מחיר כולל. (ה5850 שווה בביצועים כמעט לשני 5770 על קרוספייר) אני לא יודע עד כמה התפקיד של המעבד חשוב בתמונה הגדולה של השרשרת ביצועים ואיפה להשים את הסדר עדיפויות. האם האטלון יהווה צוואר בקבוק ? איפה באמת הת…

5. Started by EBanzir,

היי לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי ואשמח לעצה שלכם לגבי כמה חלקים שאני חושב על לקנות. חלקים נוכחים: מעבד - AMD Ryzen 5 1600 16GB Ram - 1K Speed כרטיס מסך - GeForce GTX 1080 לוח אם - Gigabyte AB350M-D3H-CF (AM4) אני חושב על להחליף את המעבד, קירור, Ram, אחסון, קייס אלה החלקים שחשבתי על לקנות: https://pcpartpicker.com/list/tpxjGq פחות או יותר כל החלקים מ Amazon חוץ מהקייס שהוא מהארץ בנוסף, רציתי לשאול אם אתם יודעים אם המבצעי Black friday התחילו ב Amazon או לחכות ל27 לפני שאני מזמין? תודה רבה מראש!

6. Started by idos123,

היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 ‏DDR3 1333Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ‎ כ.מסך : ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HellBoY,

אני צריך מפרט לחבר עד 3500 שקל בלי מסך בלי רמקולים רק הקופסא מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jepe,

מחשב חדש,כמה זמן לטעון אותו פעם ראשונה? 12 שעות בלי להפעיל זה מספיק? יש לציין שהפעלתי אותו רק לכמה שניות כדי לבדוק שהוא עובד לפחות. הדגם הוא Fujitsu Siemens Amilo M3438G

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב! אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל). לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר. אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן. התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר. אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז). אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר. תודה רבה מראש ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rroonnii,

ברצוני לשדרג את המחשב [ראו מפרט בצד]שזה אומר מעבד,קירור למעבד,לוח אם, זכרונות וכרטיס -מסך. אני צריך מעבד שיתן לי בעתיד [כמובן לא 10 שנים ] לשדרג כרטיסי מסך בלי שהמעבד יגביל אותי לכן הרכיבים שהיו לOC . שאותה חנות תעשה אוברקלוק למעבד. תנו הצעות ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - [כמובן שיצא לי ממש פחות מהתקציב ששמתי] http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849 הוא משתווה ל4870 . והאם הוא יסחוב ככה שנה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, כבר פתחתי נושא בעבר אבל אני רוצה לפתוח ממש לפני שאני מזמין בשביל להיות בטוח. המפרט אמור להיות לגיימינג בלבד, ולא מתוכנן OC. אם יש דרך להוריד מ8000 שקל ולהשאיר אותו באותה רמה פחות או יותר אז תעשו את זה. אני צריך עדיין 500 GB הרד דיסק משיקולים אישיים. תודה רבה. מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2271 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤751 צורב…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3200 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 עד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה,משחקים בקטנה,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) משתמש כבד, עובד הרבה עם vmware ,GNS3 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 14 ו GTA בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WOT. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש מסך ישן יחסית.. כנראה שאצטרך מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ערב טוב, ברשותי מחשב נייד של Toshiba מדגם Satellite A500-1DN אשר רכשתי לפני כ- 4 שנים. מאז שקניתי אותו אני משתדל מאוד לשמור עליו ולא מוריד דברים שאני לא צריך וכו'. מאז שקניתי אותו לא פירמטתי אותו ולאחרונה שקלתי לעשות זאת עקב בעיות קלות. לדוגמא: - כניסה איטית לשולחן העבודה לאחר איתחול. לעיתים הוא גם נתקע במסך ה"ברוך הבא" ולא זז. - מדי פעם כשאני סוגר את המסך ופותח שוב- הוא לא נדלק, אא"כ אני סוגר שוב ופותח. - בעיות כלליות של מהירות (עבודה, לא גלישה). אני לא בטוח כמה זה טוב לפרמט בגלל שגם יש לי תוכנות של Toshiba שקיבלתי עם הנייד ואני לא יודע אם אוכל להשיג אותן שוב אם אפרמט. עם זאת, יש לי דיסק מקורי של ווינדווס ופירמטתי לא-פעם את המחשב הנייח שלי, כך שאני…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idan_avni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3,watch dogs,the last of s ועוד משחקים שיצאו בעתיד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות עם הרבה וירטואליזציה, ועיצוב גרפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול כרטיס מסך - אני אשתמש ב-GTS450, והארד דיסק כבר יש - Intel SSD 730 Series 240GB. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בקשה ראשונה היא מפרט למחשב מבוסס אינטל כולל מסך 17" בתקציב 5500. נראה לי מעבד 3.2 64 BIT בקשה שנייה היא בנצ'מארקים בין AMD לאינטל של סוקט 939...כי לא הצלחתי למצוא משהו מעודכן. ובבקשה בלי תגובות: AMD טובים יותר..יש לי סיבה לבחור אינטל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Gohan,

אני צריך מפרט ב4000שקל כולל מסך למשחקים. המסך רק צריך להיות 17" ומסוגל לרוץ ב1024 על 768 ב100 או 85hz תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rotem123,

שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים