עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 9055,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי איך אני מעדכן את הדרייבר של הנייד? הורדתי דרייבר מNVIDIA והוא נותן לי הודעת שגיאה (ראה תמונה 1) בתיקיה של הדרייבר יש קובץ בשם (dpinst (driver package installerכשאני מתקין את הקובץ dpinst אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת (ראה תמונה 2) [attachment deleted by admin]

3. מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, עד אתמול הכול עבד כרגיל,משומה המעבד חושב יותר מידי בכול פעולה שאני עושה,אם זה בהפעלת ICQ או אנטרנט מה שהוא לא עשה בעבר. אלו הפעולות שעשיתי: *בדיקה לרוגלות *מחיקת קבצים ע"י ניקוי דיסק *איחוי דיסק וזהו,משומה זה לא עוזר... בעיה שניה משומה הוא לא מתחבר בWiFi לרשתות שבעבר הוא היה מתחבר בקלות שלא דורשות סיסמא. יש פיתרון אחר לבעיה? [attachment deleted by admin]

6. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד לדברים בסיסיים (אינטרנט ,אופיס) ומשחקים כמו FIFA . הוא חיפש פה בארץ ואז התקשר אלי עוד חבר מארה"ב שגם הוא מחפש מחשב ואמר לי שהוא קונה בחצי מחיר מחשב יותר טוב ומהמחשבים פה בארץ. עכשיו זה שחיפש פה בארץ במקרה העבודה שלו היא עם הרבה טיסות כמעט לכל מקום (גם סין,תאילנד,ארה"ב ועוד). השאלה איפה הכי כדי לקנות מחשב ולאיזה חברה תומכים ויש אחריות פה בארץ למחשבים שלהם מחו"ל(קראתי הרבה הודעות פה על זה והבנתי שיש עם זה בעיה). במחיר שהוא חשב להשקיע פה בארץ הוא באיזור 4000 ש"ח. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yuval Charuvi,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…

9. Started by Syrul,

היי. אני מעוניין לרכוש זיכרון SSD בגודל 128 ולהתקין אותו על המחשב הנ"ל. מישהו יודע כיצד ניתן ואיפה ניתן לבצע? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום אני אשמח לחוות דעת על שילוש שאני רוצה לקנות, המחשב ישמש למשחקים, אני מצרף כרטיס GTX 570 למערכת, אני לא מתכנן OC יש לו צורך בלוח הזה או שאפשר לקחת משהו יותר פשוט ? [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1285 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 [/td][/tr][/table]תודה מראש !

11. היום רכשתי Dell Studio 1535 ללא מערכת הפעלה. אני מעדיף להתקין XP, היות ולקחתי רק 2GB זיכרון, ובכלל אני לא מתלהב מהויסטה יותר מדי. עד עכשיו הספקתי לעבור על הרבה דיונים ברחבי הרשת על בעיית הדרייברים לאקספי, והמסקנה שלי היא שאין בנמצא דרייברים לכל החומרה שמתאימים לXP. למישהו יש מידע בנושא? מישהו מריץ אקספי על מחשב כזה ויכול לתת עצה? כרגע אני לא רואה ברירה אלא להתקין ויסטה ולקוות שזה יסחוב בסדר...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yanivu,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKXN672ES1 אני לא סגור על כלום אבל אני כן מחפש תמורה טובה לכסף (סדר גודל של 3000 שח אבל גמיש) לדוגמא פה יש מסך HD, מחשב עסקי, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח מהיר וכו'. אם יש למישהו הצעה טובה יותר אשמח לשמוע אני מעוניין להזמין היום. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by israel1970,

אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, כבר פתחתי נושא בעבר אבל אני רוצה לפתוח ממש לפני שאני מזמין בשביל להיות בטוח. המפרט אמור להיות לגיימינג בלבד, ולא מתוכנן OC. אם יש דרך להוריד מ8000 שקל ולהשאיר אותו באותה רמה פחות או יותר אז תעשו את זה. אני צריך עדיין 500 GB הרד דיסק משיקולים אישיים. תודה רבה. מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2271 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤751 צורב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מפרט מספר 1: [table][tr][td]מעבד אינטל פנטיום 4 64 ביט מהירות LGA775 3000 דגם 630 זיכרון מעבד 2MB קאש זיכרון DDR2 512MB מהירות 667 חברה OEN כונן CDRW X52+DVD ASUS/SONY/Samsung לוח אם VIA P4 775 P4M900 VGA+AC+LAN של חברת Giga Byte עם חיבור PCI-EX דיסק קשיח Seagate 80GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים עכבר אופטי בחיבור PS2- המקלדת והעכבר מגיעים כ-סט של חברת GigaByte דגם - GK-KM5000 שחור רמקולים שולחניים מהודרים 550 W- כולל מגבר פנימי מסך דק "17 LCD TFT שלוש שנות אחריות (לא החלפה של אחד באחד) כרטיס מסך OB 6 יציאות USB - 4 מאחורה ו2 מקדימה זיכרון כרטיס מסך - עד 128MB כרטיס הקול תומך 7.1 כרטיס רשת 10/100 כניסת PCI-EX הספק של ספק הכוח…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by iNfeKTziA,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור סטודנט למדעי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשרי גם להזמין מחו"ל (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מידע שמציגה קבוצת חקר השוק TrendForce מבהירה שהכוננים המכאניים עדיין רלוונטיים מאוד גם במחשבים ניידים, אך כונני ה-SSD מצמצמים את הפעם, ובקצב שיא לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nex,

אהלן, לקראת רכישת מחשב מבוסס 8600K. מתכנן OC קל, אך לא קיצוני על איזה קירור ללכת? ברור לי שהקטגוריה החמה תהיה נוקטואה D15 וחבריו.. השאלה אם הנ"ל נחוץ, ושווה את ההשקעה הכספית? חשוב לי גם המראה שלו, מאחר והולך על מארז עם חלון. לא חייב אחד מואר ופנסי, אבל שיראה קשור האם למשל המרקורי 120 של אנטק יספק את הסחורה מבחינת ביצועים? או להשאר בתחום קירור האוויר תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DolevSP,

מעבד: i5-2300 (ללא אחריות) לוח אם 1: Gigabyte B75M-D2V (שנתיים אחריות) לוח אם 2: Asus P8H61-M-LX (ללא אחריות) זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHz (שנה וחצי אחריות) כרטיס מסך: Gigabyte GTX650Ti 2GB Windforce II OC (שנתיים אחריות, חדש ומעולם לא היה בשימוש)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alexander-tech,

מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מעוניין במחשב שיחזיק 3-4שנים בלי להחליף חומרה כמו מעבד או לוח אם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3 'fifa'nfs 'bf 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של חברת dell hm 2312 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא כ 1200$ והמטרה העיקרית היא לימודים באוניברסיטה שזה אומר תוכנות אופיס קצת אינטרנט ותוכנות עם גרפיקה בסיסית מסך 13-14" , עדיף עם תחנת עגינה (לא כזאת שמתחברת דרך USB) לא חובה כונן אופטי פנימי, חיצוני יספיק בינתיים חשוב שהמשקל לא יעלה על 2.3 ק"ג רצוי סוללה שתחזיק כ-6 שעות עם ביצועים טובים. אם יש פרט חשוב ששכחתי, תגידו לי ואני אעדכן תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אחותי משתמשת באופיס,אינטרנט, וסרטים ברזולוציה גבוהה בלבד. היום הייתי בבאג והמוכר המליץ לי לקחת את המחשב עם הכרטיס המשודרג למרות שהיא לא משחקת משחקי תלתמימד - בגלל שהוא טען שהכרטיס האינטגרלי של אינטל לא מספיק טוב ל FHD. לי זה לא נשמע הגיוני, אבל אני מבקש דעה מבעלי ידע. תודה. (המחשב יקנה מחר בצהריים לכן אני מבקש את עזרתכם). דגם רגיל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10694 דגם עם כרטיס מסך משודרג http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=10693 יש סיבה כלשהי לקחת את המחשב היקר יותר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים