ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי, אני זקוק להמלצה למפרט לשימוש ביתי (אופיס, גלישה וכו'). התקציב הוא עד 3K, אבל לא חייב להשתמש בכולו אם לא חייב. אשמח לקבלת הצעות (BTW, מדור מפרטים מומלצים לא מחזיר שום דבר בקטגורית משרדי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אשמח אם תסבירו לי מה ארוויח מהלשקיע יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אשמח בבקשה לקבל מפרט בתקציב של עד 3000 ש"ח (אין צורך במסך או בציוד היקפי). השימושים של המחשב: שימוש משרדי (אינטרנט, אופיס, תוכנות מתמטיות, קצת תכנות, בסיסי נתונים). המחשב צריך להתאים גם לצפייה בוידאו באיכות טובה ושיתאים למשחקים קלים (פרו אבולושיין, פיפ"א, רד אלרט 3 וכו'). אני רוצה גם שיהיה מבוסס אינטל. תודה !
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעבוד טוב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס ותוכנות עסקיות) למשך כמה שנים המפרט צריך לכלול: מקלדת ועכבר בסיסיים (אני מעדיף Logitech) 2*1024MB זכרון 667 (לVISTA) דיסק קשיח 80 GB (אני מעדיף סמסונג) קירור למעבד שהוא יותר טוב מקירור סטוק תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי חבר שמעוניין להרכיב מפרט מחשב מולטימדיה שיתחבר למסך הפלזמה שכבר יש לו. המארז לא חייב להיות מהודר (ימצא בתוך נישה), כרטיס מסך אשר יוכל לנצל שידורים ב HD וכן סרטים בקידוד דומה. רצוי מחנות באזור ראשל"צ (כגון skypc). הייתי מנסה להרכיב לבד אבל אני לא ממש יודע אילו חלקים צריך להשקיע בסוג מחשב שכזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר וגם קצת סרטים יש לי מסך T240,רמקולים מקלדת עכבר יש הכל. צריך רק תמחשב נא להשתמש ב 6,500 עד 7,500 לא פחות הדברים שאני מבקש שיהיו במחשב מעבד I7 החדש + קירור שיתאים למעבד מארז CM690 וכרטיס מסך 4870 1GB כל השאר שלכם. מעוניין לשחק ברבולוצייה מקסימלית אכן, ומתוכנן Oב מהחברה והשקט מאוד חשוב לי (אבל לא מוכן לוותר על המארז המדהים CM690) נא שהמפרט יהיה מהחנות TMS בבקשה, תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב גיימינג חזק שיריץ משחקים כמו: CoD Portal Half Life GTA IV Mass Effect Halo 2 Skyrim ועוד..... ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים, ואולי קצת פוטושופ CS5. רצוי שקט (אך זה לא קריטי) מסך טוב יש לחרוג קלות מהתקציב שהוא 3500 ש"ח אני לא ממש מבין במחשבים ואני חדש ב-HW אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אם תסתכלו על התאריך הרשמה שלי אז תוכלו להבין שפעם אולי הייתי בעניינים אבל מאז שהתגייסתי אני OUT לגמרי כבר כמה שנים... :-) תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב שרוב מה שיעשו בו זה לראות סרטים וסדרות, אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט משחקים...? דגשים שחשובים לי: מעבד אינטל מסך 22" לא צריך רמקולים מארז LIAN LI הקלאסי שיהיה שקט ! תודדה רבההה :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אוקיי המחשב צריך להריץ תוכנות חלק אבל לא הרבה עבודות גרפיות... יותר מסמכים ומשחקים מהסוג הפשוט. נועד יותר בשביל לימודים אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ כמה משחקים לא כמו farcry אלא כמוlittle fighter 2 רק כדי להעביר את הזמן... אני יותר בכיוון של HP אבל אם יש יותר טוב אז תחליטו. אני גם מעדיף שיהיה ג'יגה זיכרון ומסך 15.4 אם אני רוצה לראות סרטים כלשהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר נושא בקשר לזה, אבל העניין השתנה, אני הולך לרכוש את המחשב הנייד ישירות מהיבואן. עדיפות למחשבים של DELL או HP, תקצבתי את זה בבערך 5300-5500 שקל מאחר ואני מאמין שמחשב שנמכר בחנות במחיר כזה אפשר לקנות אצל היבואן ב4000 שקל בערך, במיוחד שאני משלם במזומן. אני צריך מחשב למטרות אישיות, משחקים ברמה סבירה (לא זקוק לכרטיס מסך מעולה, מספיק לי כ.מ סביר), עבודה עם קבצים גדולים ומסדי נתונים של 50-100 מגה, מדובר בקבצי טקסט לרוב, עבודה עם פוטושופ ולעיתים במקביל עבודה עם FF כשלפחות 8-10 טאבים פתוחים במקביל ולרוב אאוטלוק ועוד 2 תוכנות מסרים פתוחות מהצד, ככה שאני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון, צפייה בסרטים באיכות טובה, חשוב לי שיהיו חיי סוללה ארוכים (3-3.5 שעות לפחות), וכמה שיו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: "Ultrabook 12-14 - לא חייב שיהיה באיזור הקילו וקצת, אפשר גם 2 קילו וקצת אם יש דגם כזה שכדאי לקנות אותו. כונן SSD - רצוי שלא יהיה 20-30GB (כמו אסוס ועוד חברות שמציעות כונן מאוד קטן וכונן HD רגיל גדול) אלא 128/256, אין לי בעיה להשתמש בכונן חיצוני בשביל סרטים/סדרות. 8GB RAM או לפחות אופציה לשדרג ל-8 במחיר סביר. מעבד i7 (למרות שאני לא מאמין שזה יכנס במחיר) או i5 ivy bridge. אם צריך עוד קצת תקציב כדי לקבל משהו ממש טוב אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה לגבי מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית ואינטרנט. על המחשב לכלול: צורב יכולת חיבור אלחוטית, ואם ניתן - יציאות לחיבור לטלויזיה, לרמקולים ולמערכת קולנוע ביתי. באופן כללי על המחשב אני מעוניין לשים תמונות (ולהקרינם על הטלויזיה) ושירים (ושלהשמיעם במערכת). תודה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים - אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי , בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה , אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות , חייב מעבד של 2 ליבות לפחות , רצוי מעבד של אינטל בלבד אם אפשר , בכל מקרה המחשב עצמו מיועד ללימודים ולכתיבה בתוכנות…
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים של המחשב: אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי. בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה. אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות למרות שאני דיי בטוח שאין יותר מ- 320 גיגה לנייד אז את הכי הרבה שאפשר אני צריך. חייב מעבד של 2 ליבות לפחו…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תקציב : מינימלי דרישות : שיפעיל Access, word, powerpoint וכו', כולל גלישה באינטרנט. ציוד היקפי : עכבר אין העדפה לשום חברה או חלק, רק שיפעיל את הדברים הבסיסיים ושיהיה בתקציב מינימלי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אחי העני מחפש מחשב נייד משומש למטרות בסיסיות. הדרישות: מעבד: לפי מה שהבנתי, לפחות Celeron M ומעלה (למרות שאין לי מושג איזה מעבדים יש מעליו). מסך: עדיפות למסך 14 אינ'ץ, דיסק קשיח: לפחות 20 גי'גה, מהירות: לפחות 5,400 סל"ד, עם זיכרון מטמון לפחות 8 מגה. זכרון ראם: יותר מ250 מגה. כרטיס רשת אלחוטי: חובה משקל: לא משנה. מקש העכבר: עדיפות לג'וייסטיק במקום משטח נגיעה. סוללה: שתספיק לפחות לשעה. רשת אלחוטית: 802.11b ו-802.11g במהירויות תאורטיות של 11Mbit ו-54Mbit. Bluetooth - לא חובה. מטרות: עבודה עם מסמכי WORD ואקסל, צפייה בסירטי DIVX. אשמח לקבל טיפים איזה מחשבים ניידים בידיוק לחפש ביד שנייה... ממה להיזהר וממה לא
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אח שלי מעוניין לקנות מחשב נייד הוא סטודנט הוא צריך מחשב נייד טוב עם מסך 15 אינץ לפחות שיהיה מחשב מהיר... משחקים לא צריך משו רציני שיפעיל נגיד סימ סיטי זה מה שהוא אוהב... תודה מראש=] צריך גם שסוללה תהיה חזקה לאורך זמן וגיגה זכרון ועדיפות למעבדים כפולי ליבה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם....מה שחשוב זה שהוא יוכל לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ולעיתים רחוקות ישמש גם כנייד.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הבא אני עתיד להשתחרר מצה"ל וחשבתי שזה זמן מצויין לקנות מחשב חדש אחרי 4 שנים זקוק רק למחשב עצמו ללא אביזרים חיצוניים נלווים. בכל מקרה שימושי העיקריים במחשב הינם סרטים וסדרות, מוסיקה, פוטושופ אינטרנט והרבה ממנו מבחינת המשחקים אני לא יודע, כי כרגע אני לא משחק ולא חושב על לשחק אבל מצד שני, במידת הצורך אם אני ארצה לשים איזה משחק או משהו בשנה הקרובה שלא תיהיה לי פתאום בעייה של תאימות התקציב הוא 2500 ש"ח ואני מעדיף מחשב מבוסס AMD בעל מארז איכותי ושקט (אני לא נוהג לכבות את המחשב אף פעם) אני רוצה לשרג גם לווינדוס 7 ב"ה אז שיריץ אותו ומהר שיהיה מחנות אמינה במרכז. (פעם קודמת קניתי בKSP ולא היו לי יותר מידי בעיות אבל אם אתם מכירים מקום יותר טוב באיזור ת"א/פ"ת וכדו.. אז…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס פה ושם(המחשב להורים) ללא ציוד הקפי ומחברה באיזור חיפה והקריות: SKYPC נועה מחשבים TMS... אפשר חריגה של 50 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
המחשב מיועד למולטימדיה בעיקר (סרטים מוזיקה וכו') לא כולל מסך ולא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) **עדיפות להרכבה מ KSP אבל לא חובה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-