ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם לגבי המחשב הזה בתור HTPC/מחשב לצפייה בסרטים? איזה משחקים הוא יוכל להריץ ברמה סבירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עשה Relocation לבוסטון ארה"ב והוא צריך לקנות שם מחשב נייד. אך הציבו לו 3 מגבלות: 1. חייב להיות סוני או IBM 2. לא לעבור את ה - $1900 (פלוס מינוס 10%) 3. צריך צורב CD-R רגיל משולב בנגן DVD. 4. רצוי מאוד שיהיה קל משקל. המחשב יהיה לעבודה עם קבצים גדולים (בעיקר תמונות). ולא למשחקים בכלל (הבר מזל הזה קיבל תקציב נפרד גם לזה...!) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מאוד לעזרתכם לקבלת מפרט למחשב הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20K ניתן לחרוג קצת אם הכרחי (עד עוד 2K) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי כבדים שיש, עבודה בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים וסדרות,המחשב יפעל כל הזמן. חשוב שהמחשב יהיה חזק מאוד עם רכיבים איכותיים ויחזיק לפחות 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים טובים, רצוי שיהיו רק 2 או 3, התקציב שלהם יהיה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי שלום לכולם אני חדש פה. שמעתי רבות על האתר הזה נראה לי נחמד מאוד. עכשיו לעניין: אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי מפרט טוב עם הדרישות הבאות: מעבד 3.6 צריך חברה מצוינת למעבד הזה. כרטיס מסך שיוכל לעמוד בכל דרישות המשחקים של היום[או לכמעט כולם].שיהיה משהו בסביבות 128,256 מגה בכרטיס. 120 ג'יגה במחשב. RAM 1024 מגה בייט. וכל השאר הדברים אני רוצה שיהיו מצוינים כי אני הולך להשקיע במחשב הזה המון כסף. תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור סטודנט למדעי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשרי גם להזמין מחו"ל (…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מחשב שימש בסופו של דבר גם למשחקים (אם כי המשתמש הוא לא גיימר, וזה גם לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב.. - אך צריך להתכונן לבואו של דום3, הלו2 וכו') כרטיס מסך הינו נתון, ומדובר ברידאון 9000 פרו (זה נתון ואין מה להעיר לגבי העניין) יש כבר צורב, מקלדת ועבכבר ולמעשה, דרוש כל השאר.. - המחשב לא יעבור אוברקלוקינג ההתלבטות שלי היא האם לקנות Athlon זול, כלומר XP2500/2600 -להשקיע בפנטיום 4 2.8 -או Athlon64 2800 ה A64 2800 כאמור הכי חזק, אך גם יקר בכ 200 שקל מהפנטיום 4 ומערכת BARTON תעלה כ 800 שקל פחות מהפנטיום 4 טכנולוגית, תוך חודש נכנסים ציפסטים חדשים 915/925 ולכן אני לא יודע כמה שווה להשקיע כיום בפנטיום 4 (או שמא מדובר גם כך בהשקעה ארוכת טווח ולכן עניין זה לא רלוונטי?) האם לדע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd 939 3000 box msi neo4 platiniom 512 a-data wd 80 gb x850xt sepphire lg 16x dvd supertalent aluminium silver hec 425 +הרכבה. מחיר 6850 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד ל-OC, טיפה משחקים, סרטים, ובעיקר שימוש בסיסי של אינטרנט, מוזיקה, וקצת פוטושופ. התקציב שלי היה עד 1500 שקל, אך כשהבנתי שעם מעבד AMD לא אוכל להוציא הרבה ב-OC החלטתי בסופו של דבר להשקיע עוד 1000 שקל ולבנות מערכת שתהיה טובה ל-OC. עכשיו הבנתי שפנטיום E זה סדרה שהיא דיי כשלון, אבל פה באתר באיזה מאמר המליצו על הדגם הזה ל-OC. האם הוא מעבד סביר? מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Scythe Kama Cross כמות: 1 - מחיר: ¤190 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤355 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤411 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עד כ- 5000 ש"ח. הרכבתי את המחשב הבא. קראתי באתר היצרן של הכרטיס מסך שצריך ספק כח עם מינימום 12V 28A לכן אני זקוק לעזרתכם (אולי 420W יספיק???) אשמח לחוות דעתכם בעיקר לגבי הזכרונות, לוח-אם וספק הכח. האם המפרט מאוזן? כמובן שאני מעוניין להוזיל את המפרט ככל שניתן. לא מוכן להתפשר על כרטיס המסך. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤571 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1706 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤223…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מחשבים שבערך עומדים בתקציב שלי: HP NX500 Lenovo 3000 C200 עם מעבד Dual core Fujitsu Amilo pro V3405-2 היתרון של הפוגיטסו וה-HP בשבילי הוא המסך הקטן (14") אולם ללנובו יש מוניטין (אבל הוא היקר מביניהם) אני מחפש מידע לגבי האמינות של כל אחד מהם ולגבי השירות בארץ אשמח גם לשמוע בעד ונגד על המחשבים מבחינת ביצועים ועבודה לא היו לי ניידים לפני כן ומבחינת שימושים הם כולם מספקים אותי (למרות של-HP אין Dual core ואני תוהה אם זה יפריע לי בעתיד) השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ולראות תמונות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כנסו למפרט ותנו תגובות!! אני רק צריך לקנות זיכרון וזהו!! (בבקשה לא לסגור את הנושא הזה ועם אתם חייבים תגידו למה?)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנהטובה עד מאוד. אני חושש שהמחשב שלי הולך ונעשה מיושן קמעא (בסופו של דבר, הוא כבר בן חמש..) ותוהה כמה יעלה לי לשפץ אותו. יש לי שני הארדיסקים (אחד SATA-2, השני IDE רגיל) וצורב דיוידי וכלמני כאלה. אני מחפש בעיקר לוח אם (כרגע יש לי NFORCE 4), מעבד (1.8 של AMD) וכרטיס מסך חדש (GEFORCE 6600); אני מניח שאולי כדאי לקנות גם ספק כוח חדש. אני משתמש במחשב בעיקר בשביל לימודים אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ברזולוציה סבירה (למשל, אני אשמח אם הוא יוכל להריץ את COD 5 החדש וכו'). האם אפשר למצוא מפרט לפריטים כאלה בטווח מחירים של 2500-2000 שקל? אין צורך לצרף גם את הזכרון RAM, אני ממילא אקנה 2 ג'יגה אם אחליט לשפץ. שאר הציוד קיים ותקין.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-