ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט. תקציב של עד 4000-4500 ש"ח, קנייה בארץ, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות למחשב שמגיע עם NUMPAD בצד של המקלדת. דברים חשובים - חיי סוללה, קל משקל, ביצועים ואיכות מסך. אשמח להמלצות! תודה עריכה: כרגע עם נייד לנובו EDGE 15 שתם זמנו, יש לו מעבד I7-5200U , 6GB RAM וכונן SSD 256GB, כך שאשמח ללפטופ מתקדם ממנו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםלכל הפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא המפרט הכולל של המחשב שאני מתכוון לרכוש בקרוב. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה צריך להביא זאת בחשבון. כמו כן העבודה מתבצעת על המחשב עם מספר ישומים במקביל. המפרט שבניתי: C2D E6300 לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB :Aeneon (אולי כדאי 2X512MB במקום ה- 1GB ???) דיסק קשיח של היטאצ'י : Deskstar 160GB SATA II במהירות 7200RPM כרטיס מסך Point Of View: 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - No PSU מקל…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים. צריך ציוד הקפי: מסך 19 עכבר+מקלדת צורב DVD מחיר עד 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האייסר http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html הלנובו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11730 אני ממש מתלבט מצד אחד המעבד של האייסר טוב יותר, אבל הכרטיס מסך של הלנובו טוב יותר למרות שאני לא חושב שאני הולך להשתמש בו למשחקים רציניים.. רק אולי GTA SA מדי פעם ואותו כל מחשב יריץ.. מה אתם ממליצים? איזו חברה עדיפה בכללי אייסר או לנובו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב נייד Lenovo ThinkPad T61 8892-79G, עם Windows XP SP2. למחשב יש כרטיס מסך nVidia quadro NVS 140M. הרזולוציה הרגילה של המסך היא 1400x1050. הבעיה היא שהכל קטן מדי, גם אם משנים את ה-DPI (למשל ל-120DPI). אם משנים רזולוציה, לרזולוציה קטנה יותר, התמונה "נמרחת" ודי מעוותת. כאשר אני נכנס אל "לוח הבקרה של nvidia" יש שם אופציה בשם "השתמש בשיטת nvidia לשינוי גודל". כאשר אני אומר לו שלא ישתמש בזה, אז הוא משאיר שוליים שחורים ברזולוציות נמוכות יותר. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות רזולוציה ושהתמונה לא תימרח ותתעוות, ושנראה גדול יותר? בתודה מראש, רון.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט עם שם של חנות מומלצת אם אפשר תקציב עד 17,000, שיכלול כרטיס מסך QUADRO תודה לעוזרים (ללא ציוד היקפי)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולהוציא עדיין ביצועים ברמה גבוהה, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far Cry 3, Battlefield 3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 21.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שאלה קצת מוזרה. מחשבים חדשים בימינו עושים רעשים? בכל אופן - 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק בזה. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש את המחשב הזה, עם המעבד הנ''ל. רציתי לשאול את דעתכם: 1. אם הוא מתאים לשימושים משרדיים. 2. למה יש שם זכרון DDR3 (לא שזה מפריע לי)? 3. למה זה לא בא עם חלונות 7, או אולי אני יכול לבקש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היות ויש לי 6800gt חיפשתי לוח שמכיל חריץ agp וגם חריץ pci-e בשביל האפשרות לשדרג כרטיס מסך בעתיד. ההעדפה המקורית שלי היתה לוח 939+agp+pci-e +venice 3000, אולם לא מצאתי כזה עבור מעבד amd. בתור gamer מה שחשוב לי זה כרטיס המסך והאפשרות לשדרגו, משום שידוע לי שהגורם שהכי קריטי בהרצת מישחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שפניתי לכיוון intel. ומצאתי לוח שעונה לכאורה לדרישות asua vintage pe2 חיפשתי ביקורות מקיפות על הלוח אם הזה : mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1428&lg=0 www.linux-tested.com/results/asus_vintage-pe2.htm newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16856110035 אולם לא מצאתי וזה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי מדובר באיזה מוטצייה עם ביצועים עלובים אולם לא מצאתי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן:-) אני מחפש מחשב נייד מתאים לעריכת וידאו - מחשב שיחזיק את תכנת Avid בעריכת חומרי HD עם אופציה להשתדרג בהמשך לגרסאות מתקדמות יותר. התקציב שלי עד 5000 ש"ח, אם זה לא ריאלי אשמח לשמוע תקציב מינימלי לדעתם: * מטרות המחשב? עריכת וידאו על Avid Media Composer 6 ו-Adobe Premiere CS6 * גודל המסך? לא קטן מ15'' * רזולוציית המסך? HD, רצוי 1920x1080 אבל אפשר גם 1366x768, לא משנה עם מבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מידי אבל אין לי בעיה להתפשר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי אבל לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, eSATA, VGA / DVI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB , אין חובה לSSD *…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד ל-OC, טיפה משחקים, סרטים, ובעיקר שימוש בסיסי של אינטרנט, מוזיקה, וקצת פוטושופ. התקציב שלי היה עד 1500 שקל, אך כשהבנתי שעם מעבד AMD לא אוכל להוציא הרבה ב-OC החלטתי בסופו של דבר להשקיע עוד 1000 שקל ולבנות מערכת שתהיה טובה ל-OC. עכשיו הבנתי שפנטיום E זה סדרה שהיא דיי כשלון, אבל פה באתר באיזה מאמר המליצו על הדגם הזה ל-OC. האם הוא מעבד סביר? מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Scythe Kama Cross כמות: 1 - מחיר: ¤190 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤355 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤411 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את התקציב מ 4 ל 5 והוספתי פירוט קצר לגבי דרישות נוספות מהמפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. שימושי המחשב: משחקים [70%], תכנות [20%], וירטואליזציה [10%] (עבור סלולר, לינוקס, שרתים אחרים לבדיקות) א) תדירות כבדה ב) משחקים: Diablo 3, Battlefield 3, Prototype 2 (ועתידים לבוא מן הסתם) ברזולוציה FHD (מסך 22/24 שכרגע אין – ישודרג בעתיד הקרוב) ג) שואף להגדרות מקסימליות 3. ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. שקט: 6-7 6. ללא OC 7. ללא מ"ה ואופיס 8. חנות: גר בפ"ת. לא KSP או אייבורי. חשבתי על TMS. צריך משלוח. 9. תוספות: חיבור USB3 כונ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-