עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ramk,

אהלן כולם שוב, תודה לchevy שהראה לי איך מנסחים את השאלה פה נכון. אז ככה- * מטרות המחשב-חיבור למסך הפלזמה לצורך צפייה בסרטים באיכות hd, גלישה כללית באינטרנט, לימודים. * גודל המסך-עד 14 אינץ', לא כל כך משנה לי אם זה מט או לא. * רזולוציית המסך-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אין לי מושג מה זה. אין לי דרישות מיוחדות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-עד 6 שעות בגלישה רגילה באינטרנט\לימודים, עד שעתיים בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI ,USB * Bluetooth- כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-750 ג"ב ,אני לא כל כך מבין בסוגים, אשמח אם מישהו יוכל לעזור * כונן אופטי-לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- מה זה? * האם…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש יום-יומי, אבל גם לשמש כ WEB SERVER ויפעל 24/7! ה Web-Server ירוץ כ Virtual Machine חשוב מאוד שיהיה שקט המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל‏ Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך‏ ASUS - nVidia GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארזים‏ Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ----------------------- מה הייתים מחליפים במפרט הנ"ל??? ומה הייתם בוחרים כ לוח אם למחשב זה? ספק? מערכת קירור? התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לפני שאמלא את השאלון, אסביר שפירסמתי בקשה דומה בפורום ניידים, שם הומלץ לי לבדוק אופציה למחשב נייח בתקציב הנ"ל. המחשב מיועד לאחותי. מבחינת התקציב, הראשוני הוא 1800 שקלים. במקביל, אני בודק אופציה להוסיף לה כ-1000 ש"ח לתקציב בעצמי, כך שהתקציב השני הוא 2800 שקלים+-. אשמח לקבל הצעה לשני התקציבים הנ"ל. סה"כ היא מחפשת לשחק רק במשחק סימס 4, באיכות טובה+, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 שקלים למפרט אחד+2800 שקלים כאופציה למפרט חזק יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם כך הוא נמוך. אם יש אופציה למשהו באמצע, בין שני התקציבים הנ"ל בלי להתפשר הרבה אז גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מהתקציב של 2800 שקלים אני מש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by forumman,

המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by קייזרמן,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד בתקציב של בין 5000 ל- 6000 ש"ח. אני רוצה ויסטה... לכם אקח זיכרון של שני ג'יגה. ואשמח למעבד ליבה כפולה במהירות של 2 ג'יגה הרץ. מסך מט ולא מבריק כמובן... לא אלך על הקטנים כי הם יקרים, לכן אני מניח שהגודל הוא 15.4 אינץ'. שימושי אינטרנט ומעט תוכנות גרפיקה. יש למישהו המלצה גורפת על מחשב ש"כולם מרוצים ממנו"? יש כל כך הרבה!!! ההתלבטות היא בעיקר בין HP ל בין DELL אינספיריון החדש... למרות ששמעתי שהמסך שלו גרוע. או ששמעתם על משהו אחר... יש המלצות??? אני אובד עצות! תודה רבה לכולם....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dor sas,

שלום רציתי לדעת אם ידוע אם asus g73 יכלול את הכרטיס nvidia geforce gtx 480m אם כן,ידוע מתי יצא וכמה יעלה? אם לא,אתם יודעים אם יצא\מתי יצא דגם של asus אם nvidia geforce gtx 480m תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, הרכבתי מפרט בעצמי, לאור המלצות שקיבלתי כאן ובפורום מעבדים, ואחרי שקראתי הרבה מדריכים וביקורות כאן באתר, אבל חלק מהדברים (כמו מארז) בחרתי בלי יותר מדי ידע... אשמח לקבל את חוות דעתכם: מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ¤778.00 לוח אם ASUS M2N-E - ¤604.00 2 X זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 - ¤381.00 (סה"כ 762 ש"ח) כרטיס מסך ASUS EN7600GS SILENT HTD 256MB PCI-E - ¤684.00 כרטיס טלויזיה Hauppauge MCE WIN-PVR 150 - ¤549.00 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W - ¤415.00 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 סה"כ: 3792 ש"ח את שאר הרכיבים יש לי: HD, צורבים, מסך, כ. קול וכו'. יש לציין שהמחשב מיועד לויסטה, אינטרנט והורדות, וצפיה בסרטים DVD ו-HD. אני לא …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. amd3400 k8ns gigabyt 512 a-data 80gb raidmax cobra hec 475 x800xtpe + הרכבה=6351 שווה???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. באופיס דיפו ב 4300. הנה המפרט מאתר HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3885123.html#null תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום , בניתי את המפרט הזה : אני צריך קירור טוב וחזק ומארז שיתאים, ויהיה ממש טוב אני אישית חשבתי ללכת על ה Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led שעולה בערך 450 ש"ח אבל הוא רוצה לקנות את ה Antec Performance One P180 שעולה כמעט פי 2 השאלה היא אם הוא באמת יותר טוב? עד כמה ? כדאי להשקיע בו או שה GYGABYTE אמור להספיק? ואיזה קירור אתם ממליצים למפרט הזה ? לשני הרכיבים יחד התקציב הוא בערך 2000 ש"ח תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by HellBoY,

אני צריך מפרט לחבר עד 3500 שקל בלי מסך בלי רמקולים רק הקופסא מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by israel1970,

אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, יש לי כרטיס מסך (ניצול יחיד מהפסקת חשמל.. אני מקווה) Radeon HD 6850, אני צריך להתאים לו מחשב לגיימינג עם אפשרות לשדרוג עדין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, WASTELAND 2... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 22 - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך…

15. Started by oren.nk,

1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן, בדקתי במדור מחשבים מומלצים ושיניתי מעט. אשמח לדעת אם יש הצעות ללשיפור או אם יש צורך בשינוי בגזרת הספק או לוח האם. האם הספק יספיק לכרטיס מסך כזה? המחשב מיועד למשרד, מידיי פעם שימוש באוטוקאד ומשחקים קלים לילדים קטנים. לא מעוניין ב i3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪786 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪38 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪300 מארז: Antec NSK-3100 כמות: 1 - מחיר: ₪150 ספק כוח: FSP Aurum S 400W A.PFC Gold 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by _DavidB,

אני צריך מפרט למחשב מksp או כל חנות אחרת טובה בתקציב של 5 אלף , תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by creed111,

לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

22. היי, אני לא גיימרית אבל כן צריכה לבצע פעולות מתמטיות כבדות (חישוב מטריצות), מה שמשפר עבורי את הביצועים זה המון זיכרון cache ו ram. שאלה נוספת, האם תוספת של כרטיס מסך טוב יכולה גם לעזור בשיפור ביצועים? כמו כן, אשמח להמלצה ספציפית של ספק ומארז. רוב האנשים לא אוהבים להשקיע אבל בעיניי ההבדל הוא יחסית זניח להשקעה הכוללת והתמורה מאוד חשובה (שקט + אין נפילות מתח שפוגעות ברכיבי המחשב). בהנחה וצריך להשקיע בכרטיס מסך זה המפרט שבניתי: 1910 ₪ - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1499 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-GAMING5 S2011-3 2130 ₪ - 32GB (8Gx4) Corsair Vengeance PRO DDR3 2400Mhz 1070 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB DDR5 OC 299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - SSD Crucia…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים