עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ItachiSan,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …

2. Started by R3,

טוב אני צריך את הפרטים הבאים: מעבד 805 לוח סבבה לא צריך OC 250 ג'יגה מקסטור SATA 2 זיכרון 2*512 כרטיס מסך נחמד לא מטורף משהו בסביבות ה700+- מסך CRT איכותי רצוי של LG מארז נחמד יפה ואיכותי.. צורב דיוידי כונן דיוידי וזהו.. המחשב מיועד לגלישה שוטפת+משחקים מדי פעם לא ממש גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים.. עכשיו חובה שהמחשב יהיה מKSP והתקציב 4-4.2 אלף שקל.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by op_111,

ערב טוב לכולם הלפטופ שלי (IBM T43) מתיישן והחלטתי להוסיף לו מתחרה בדירה - מחשב נייח! אני מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט בעל הדרישות הבאות: 1. התקציב שלי הוא 2650 ש"ח במזומן. אולי אני אצליח לחרוג, אם כן אז לא בהרבה 2. מטרות המחשב: מטרה עיקרית - לימודים (גלישה ואופיס בעיקר). מטרות משניות - משחקים (לא דרישות גבוהות מדי) וצפיה בסרטים 3. ציוד היקפי: אין צורך (גם לא במסך) אבל אם אתם מכירים חנויות שבהם קונים ומקבלים מתנה רמקולים/מקלדת/עכבר אני אשמח 4. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כונן דיסקטים, הארד דיסק גדול מ-320 גיגה גם לא 5. העדפה לחברה או חלק מסוים: אני מעוניין בכרטיס מסך של ATI ולא Nvidia - זה מה שיש לי עכשיו ואני יותר ממרוצה מהחברה 6. קירור: א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, עד אתמול הכול עבד כרגיל,משומה המעבד חושב יותר מידי בכול פעולה שאני עושה,אם זה בהפעלת ICQ או אנטרנט מה שהוא לא עשה בעבר. אלו הפעולות שעשיתי: *בדיקה לרוגלות *מחיקת קבצים ע"י ניקוי דיסק *איחוי דיסק וזהו,משומה זה לא עוזר... בעיה שניה משומה הוא לא מתחבר בWiFi לרשתות שבעבר הוא היה מתחבר בקלות שלא דורשות סיסמא. יש פיתרון אחר לבעיה? [attachment deleted by admin]

5. אז ככה יש לי הנחה משמעותית על החברות האלו ואני יכול להזמין כמעט כל דגם של החברות הנל, אני מתעסק בעיקר במוזיקה Cubase גלישה באינטרנט, אני צריך במחשב לפחות 250 Gb ושיהיה מהירר כי אני עובד עם תוכנות כבדות, כרטיס קול לא חשוב כי יש לי חיצוני.. גודל מסך 14.1, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ban26,

אני מחפש מחשב למשחקים כבדים אינטרנט וסרטים . (ללא OC). *לוח אם אם SLI למרות שאני לא ישתמש בו עכשיו אבל בעתיד כינראה שכן.ואם כמה שיותר פיצ'רים.אם תמיכה ב-PCIX *זיכרון 1024K.(512*2 שיהיו זכרנות מחברה אמינה ושיעשו את העבודה. *צורב DVD.*2 *כרטיס מסך אופטמלי לרזולוציה של 1280*1024 כי יש לי מסך LCD ושיהיה pci-x *מעבד כולם אומרים AMD טוב למשחקים אז נילך אם זה. (שיגיע עם מהירות של 2200MHZ ויותר ). *דיסק קשיח אחד רפטור 36 (10000)ואחד רגיל אם 120GB. *רמקולים אכותים 5.1 כמה שיותר צליל נקי ואפקטים מאשר עוצמה. *מארז לא לשכוח *תקציב לפי מה שנידרש (לא להגזים).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רוצה לקנות מחשב חדש: לגלישה עם הרבה חלונות בו זמנית + משחקים קל עד בינוני (כרגע הכל רץ היטב עם במחשב P4 630 3Gh +כרטיס מסך GeForce 6600GT ) המחשב החדש בתצורה הבאה: CPU ??? Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 - TRAY או ??? Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX לוח אם (תומך בכל המעבדים עד 1333, אבל זיכרון רק עד מהירות 800) GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nForce 7100) - mATX לא מוסיף כרטיס מסך, מסתפק בכרטיס OB שהוא יותר טוב ממה שיש לי היום זיכרון 4GB 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original X2 מארז ANTEC Three Hundred - The Versatile Case ספק כח Antec Neo HE 430 Watt High Efficiency דיסק SAMSUNG 1000GB (HD103UJ) -32MB - 7200RPM S-A…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ableton ופלאג איןים, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית: 2560x1440, חשוב שיהיה אפשר גם יותר בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, אם יש סיבה להמתין אשמח לשמוע עליה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? FW…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני שואל בשביל ידידה... יש לה לאפטופ בלי כונן דיסקים, אז התקנת הווינדוס נמצא אצלה בסוג של חוצץ, ואז היא יכולה לפרמט בקלות. היא שואלת אם אפשר להעביר את המידע הזה לכונן חדש - גדול יותר (היא רוצה טרה, אני לא יודע כמה הגודל הנוכחי שלה... חושב 500 או משהו). ככה שההגדרות יהיו זהות (כשלוחצים F8 זה מעלה את ההתקנה של הווינדוס לפירמוט)... זה בערך מה שהבנתי ממנה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TeaTime,

חבר שלי מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב והוא מחשב מחשב נייד ללימודים. המחשב יהיה נטו ללימודים, ככה שביצועים במשחקים חסרי משמעות. הוא מחפש בעיקר זמן סוללה ארוך וגישה אלחוטית (מן הסתם). משקל וגודל לא משנים לו. מה מומלץ בטווחים האלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים כמו sims 3 וצפיה בסרטים. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi וvga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... תודה רבה! שכחתי להוסיף את התקציב, עד 3500 שקל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MS-D,

שלום רב ! עקב קניית מחשב חדש החלטתי לנסות והרכיב מחשב בעצמי החנות שבחרתי בה היא KSP עקה המחירים הנוחים .. אז הנה המפרט מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT Silver מחיר 5732 ¤ המחשב כולל הרכבה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by הסולידי,

שלוםלכל הפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא המפרט הכולל של המחשב שאני מתכוון לרכוש בקרוב. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה צריך להביא זאת בחשבון. כמו כן העבודה מתבצעת על המחשב עם מספר ישומים במקביל. המפרט שבניתי: C2D E6300 לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB :Aeneon (אולי כדאי 2X512MB במקום ה- 1GB ???) דיסק קשיח של היטאצ'י : ‏Deskstar 160GB SATA II‎ במהירות 7200RPM כרטיס מסך Point Of View: ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ מארז : ‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - No PSU מקל…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rsigall,

שלום, לאחי יש מחשב נייד Lenovo ThinkPad T61 8892-79G, עם Windows XP SP2. למחשב יש כרטיס מסך nVidia quadro NVS 140M. הרזולוציה הרגילה של המסך היא 1400x1050. הבעיה היא שהכל קטן מדי, גם אם משנים את ה-DPI (למשל ל-120DPI). אם משנים רזולוציה, לרזולוציה קטנה יותר, התמונה "נמרחת" ודי מעוותת. כאשר אני נכנס אל "לוח הבקרה של nvidia" יש שם אופציה בשם "השתמש בשיטת nvidia לשינוי גודל". כאשר אני אומר לו שלא ישתמש בזה, אז הוא משאיר שוליים שחורים ברזולוציות נמוכות יותר. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות רזולוציה ושהתמונה לא תימרח ותתעוות, ושנראה גדול יותר? בתודה מראש, רון.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vourt,

הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, החלטתי שאני קונה מחול את המחשב הבא Processor: Intel Core i7-3667U Processor (4M Cache, up to 3.20 GHz) Operating system: Windows 7 Professional (64 bit)Display type: 14.0" Premium HD+ (1600x900) LED Backlit Display, 720p HD Camera, Mobile Broadband Enabled Base: Intel HD 4000 Graphics in Intel Core i7-3667U Processor with 4GB 1333MHz DDR3L On BoardTotal memory: 4 GB PC3-10600 DDR3L SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Hard drive: 128GB Solid State Drive, SATA3 שאלתי היא האם אני יוכל להחליף את הכונן SSD 128 בכונן SSD 512 ? וגם שאלה טיפה לא קשורה האם COD MD2 יעלה על המחשב הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …

19. Started by nail,

hey folks.. im having problems with writing hebrew on my computer... so sorry im writing in english... i have 1500 NIS to spend and i wan't to upgrade my current computer.. i currently have: CPU1) AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1890MHz (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 mainboard) (RAM) 1GB ( (VGA1) NVIDIA GeForce 6600 GT (Omega 2.169.21) (128MB), i want to upgrade the motherboard, the cpu and the ram.. but i have a budget of 1500 nis.. from what i know.. maybe its best to upgrade to INTEL now.. so any offers are available... for now im planning on keeping my video card, because its pci-e and i won't have any problem putting it on any motherboard... thanks in …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני צריך מחשב (לחבר) - אז ככה הוא רוצה מסך LCD הוא עדיין לא מנוסה בעולם המחשבים אז אין משהו מיוחד להתמקד בו - מה שבטוח שאוברקלוק לא יהיה ההעדפה שלי (אישית ) היא אינטל אבל לא נראה לי ריאלי במחיר הזה אינטל אז..... ( אם יש אפשרות למשהו זול יותר - יתקבל בברכה - אז העודף נשקיע במדפסת , מצלמה או רמקולים איכותיים יותר) תודה רבה!!!!!!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Toxic321,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 3000 ש"ח שיהיה לסרטים\WORD\EXCEL וכדומה.. המחשב לא יהיה למשחקים ואם כן אז קלים. זה יהיה המחשב העיקרי של הדירה, לכן אשמח אם למחשב יהיה צורב, בכל מקרה כונן דיסקים חובה. המחשב נקנה כמתנה לזוג צעיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה בד"כ בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה שיהיה יציאת VGA או HDMI לצורך חיבור לטלווזיה * Bluetooth? אפשר, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, מקסימום 1TB לא חושב שהם יצטרכו יותר * כונן אופטי? חובה, אם יש אפשרות שהכונ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by re5pect,

מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …

25. Started by adixboy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות על גבי לינוקס בVirtualBox, על בסיס WIN. גיימינג קל-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא בראש סדר העדיפויות. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שאפשר, אך לא על חשבון זמן עבודה ומפרט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.