עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. שלום אני מחפש מפרט למחשב, אם אפשר עד 5000 ש"ח. אלה הם החלקים שחייבים להכלל: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2X1GB 800MHZ RAM כרטיס 8800GT 512MB של חברה כלשהיא דיסק קשיח 320GB 16M Cache לוח אם P-35. צורב DVD X20 או X18... את השאר, מארזים (אם אפשר, עם חלון!) וספקים, תחליטו אתם.. אני לא כל כך מבין באלה.. שיהיו טובים יחסית! *לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת אוזניות רמקולים מיקרופון וכו'. אוקיי ו2. רציתי לקנות מחשב ב ZED.CO.IL אבל אבא שלי אמר לי שהוא מעדיף לשים יותר כסף על חנות עם שירות יותר טוב (ZED בקושי עונים בטלפון). הבעיה היא שלקנות מחשב בחנות מחשבים רגילה (לא אתר) זה כבר יקר מדי אז הצעתי לו שנקנה ב SKYPC כי אומרים לי פה ובעוד מקומות שזו החנות אינטרנט הכי טובה. אבל זה עדיין אומ…

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by ady,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ₪, אלא אם כן תוספת קטנה מעבר לזה מצדיקה מאוד או הכרחית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה שוטפת (אינטרנט, משרדית, סרטים עד איכות HD), פיתוח תוכנה (ויז'ואל סטודיו, מכונות וירטואליות, קומפיילרים למיניהם, מטלב וכו'), גיימינג . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. – ADOBE AFTER EFFECT ,SONY VEGAS CINEMA 4D ,ADOBE PHOTOSHOP BF BC2 CSS COD MW2 ועוד משחקים ותוכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אני מחפש נייד באיזור ה4000-4500 לצורך אינטרנט עבודות ומשחקים (לא הכי כבדים. כמו קאונטר סטריק פחות או יותר). ועד 3k אלו שלושת האפשרויות שלי, מה מביניהם הכי טוב? זה ב4,399 ש"ח http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=11983&CatCode=134 זה ב4,390 (לא כתוב במפרט את מהירות המעבד ומשקל המחשב) http://ivory.co.il/product.asp?productid=907&CatCode=315 או זה מksp ב4390 ש"ח (לא כתוב את משקל המחשב במפרט) ‎GIGABYTE‎ ‎W566U-DC2TM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphi…

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  5. איזה באסה... שניה לפני שאני קונה את המחשב הנייד שסוף סוף עונה על הדרישות שלי, אני פתאום רואה שהמהירות הארדיסק שלו היא 5,400 RPM. ממה שאני קורא באינטרנט, חלק אומרים שזה עלול ליצור צוואר בקבוק ולפגוע בביצועים של המשחקים והמערכת ההפעלה, וחלק אומרים שההשפעה מינורית. האם המהירות של ההארדיסק היא באמת כזאת קריטית? אני צריך לבדוק מחשבים אחרים? :s05:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sofix45,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט פשוט למחשב אופיס/אינטרנט על סמך הפורום.. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by yakirm1,

ויש שם כמה עם "או" אז תעזרו לי לבחור בניהם שמחר אני יתן תרשימה מסודרת תודה לעוזרים~! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM או מעבד 2 : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 או קירור : Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 או לוח אם: ASUS P5N-E SLI ספק כוח: Enermax Liberty 500W 32A @ 12V או ספק כוח : OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU זיכרון: PQI 2048MB DDR2 800MHz CL5 או זיכרון: Super Talent DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 1GB Super Retail כונן אופטי…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לדחיפות להמלצה למפרט לטובת מחשב לעריכת מעגלים מודפסים. העבודה בתוכנות דומות ל-AUTOCAD, ב*דו-מימד*. עיקר העבודה היא חישובים ארוכים ומסובכים ותצוגה גרפית דו-מימדית של הרבה מאוד שכבות (לא יודע האם צריך כ.מסך חזק..). אשמח להמלצתכם המהירה שכן אני צריך לרכוש את המחשב עוד היום. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 4motion,

שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by FalseStart,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט עבור מחשב בו השימוש העיקרי יהיה עבור יצירת מוזיקה ועבודת עם תוכנת cubase. כרטיס קול חיצוני המתחבר לFIREWIRE כבר יש לי, עכשיו צריך את כל השאר משהו שנתקלתי בו שיכול לשמש כנק' התחלה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1662 תקציב מקסימלי : 2K (אני יודע שהמפרט בלינק יקר יותר, מצד שני, אין צורך ב2 HD ואולי אפשר לצמצם בשאר הרכיבים) שימושי המחשב: AUDIO, אופיס, גלישה. לא מיועד לגיימינג כלל. יש צורך בציוד היקפי למעט מסך. חשיבות השקט: 7 לא מתוכנן OC אין צורך בחלונות/אופיס העדפה לחנויות באזור המרכז/אשדוד FIREWIRE - חובה DUAL MONITOR - חובה לדעתי HD של 500GB יספיק. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by IceScream,

היי, אחותי צריכה מחשב ללימודים, לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו'), ללא שום תוכנות עריכה או דברים כאלה.. בכל אופן הדרישות הינן: 1. לא כבד 2. מסך "14 איכותי 3. סוללה חזקה כמה שאפשר 4. עדיפות לSSD 5. עדיפות לחברת Dell תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tr3x,

שלום,איני מבין כל כך במחשבים ניידים ולכן אני מבקש את עזרת המומחים פה. אני רוצה מחשב שיתן את התפוקה הטובה ביותר ביחס למחיר. אין צורך במערכת הפעלה כי אני כנראה אתקין אותה בעצמי. דברים שחשובים לי: מחשב קל כמה שיותר חיי סוללה ארוכים מסך סטנדרטי,לא גדול מידי וגם לא קטן מידי לא מתחמם\מפזר חום כל כך שהנייד יראה יפה עם ציפוי מבריק ויפה + מסך איכותי. הסתכלתי קצת בפנדה מחשבים והמחשבים של גיגה בייט נראו לי די טובים ויפים,איך הם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by civic_ex,

DELL הרבה יותר יקרים גם HP..., ואני יכול להשיג לנובו עם מפרט טכני הרבה יותר טוב מהם במחיר שלהם, למישהו יש סיבה מוכחת?

• 23 תגובות
    • 15k צפיות
  17. Started by lompy,

כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. היי לכולם... מבקש מכם חוות דעת לפרט הנ"ל מ KSP למחשב ב 3300 ש"ח מקסימום ללא ציוד הקפי וללא מסך. המחשב מיועד לסטודנט....מריץ סימולציות של MATLAB וסביבות פיתוח כמו .NET ....המון גלישה.....סרטים ומוסיקה.....ולפעמים משחקים כמו NFS MOST WANTED... מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים MAXTOR 160GB (8MB) SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים FRONTIER IMPRESS Black מחיר 3000 ¤ בתו…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  19. הכרטיסים החדשים של NVIDIA ומעבדים חדשים של INTEL בפתח, ואני חשבתי לעצמי שאולי אני ימכור את המחשב הנוחכי ולרכוש אחד חדש. המפרט הוא: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Gigabyte MA 790X UD4P Scythe Mugen 2 CPU Cooler Zotac GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Kingston HyperX 4GB DDR2 1066Mhz 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB Corsair TX850W Power Supply CoolerMaster CM 690 II Plus להערכתי אני אמור לקבל עליו איזה 3K (או שאני חי בסרטים : ). לכל החלקים אין ממש אחריות (כי הכל נרכש מKSP ושם למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר אחריות).

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  20. זה נייד ממש איטי, אנחנו מחפשים להאיץ אותו כרגע מבלי לרכוש חומרה חדשה. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM HP 2230S זה הדגם. יש עליו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא צולע

21. Started by galgalgal2001,

ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את המחשב השולחני (כבר בן 10!!!) והעדפתי כבר ללכת על נייד אבל מרוב אופציות הלכתי לאיבוד. התמקדתי על כמה דגמים ספציפים ורציתי לשאול את עצתכם. הייני סטודנט כרגע ואני מחפש מחשב שיהיה מחשב שולחני נייד, הוא חייב להיות חזק כי אני מריץ עליו תוכנות כבדות של סימולציות כמו MATLAB , VHDL ועוד דברים אשר יבואו בעתיד. כמו כן אני אראה דרכו סרטים וללא ספק אחברו לטלוויזיה או מסך גדול, אשתמש ב OFFICE אינטרנט ומידי פעם PHOTOSHOP. דרישות: מעבד i5, 4G RAM , מסך 15'+, כונן קשיח שיהיה 7200RPM (גודל פחות משמעותי), כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים + משחקים בסיסיים (אני לא גיימר אבל מידי פעם זה נחמד), 3 שנות אחריות (הכרחי!) מחיר שאני מוכן לשלם, עד 5000 (או פחות כמובן). ראי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחשב נייח שהודלק פעמים בודדות, עם אחריות לשנה. מעבד- intel core i5 3470 , קירור למעבד של scythe- mugen 3 , זכרונות- 8GB 1600Mhz של Corsair , לוח אם- Gigabyte GA-B75M-D2V , ספק כח- FSP 350W מארז- Silverstone Precision , הארדיסקים- samsung 120GB SSD 840S , Segate 2TB SATA3 , צורב DVD של LG, מ"ה windows 8 מקורי כרטיס מסך מובנה המחשב נקנה ב3500 לפני פחות משנתיים. כמה הוא שווה כיום? מצבו חדש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by brum,

אהלן אני מבקש את דעתכם למפרט למחשב שאני מקבל מהעבודה. התקציב-עד 9000 ש"ח ללא מסך. אני רוצה שיהיה מבוסס על הקונרו של אינטל (לפי מה שהבנתי מכם הוא המעבד הטוב ביותר לפחות עד סוף השנה). צורב DVD, כרטיס מסך חזק (לא גיימר ממש...אבל משחק), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס קול משובח, הארדיסק מעל 160 (סרטים...), ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף. תודה רבה מחכה בקוצר רוח...

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by Zeliran,

אני מריץ את המחשב ב 50% בהירות, ללא אינטרנט אלחוטי, ושום תוכנות כבדות ואני מצליח לקבל רק שעתיים/שעתיים וחצי עם סוללת 6 תאים. הסוללה בת חצי שנה בלבד. האם נראה לכם הגיוני? ברוב הביקורות שראיתי באינטרנט רשום שהצליחו להגיע לאזור ה-3:30 שעות עם קינפוג דומה. כשאני בודק ב Power Manager אז הוא טוען שמצב הסוללה טוב, וכשאני מטעין אותה הוא גם טוען שהטענתי אותה עד הסוף.. הסוללה עדיין באחריות, יש מקום לנסות להחליף אותה? או מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.