עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dipon,

המחשב מיועד לגיימינג כבד יחסי ופעולות רגילות לא כולל מסך וציוד היקפי גמיש במחיר אם צריך לגלוש מעבר בשביל שיפורים משמעותיים אז אין לי בעיה מלבד זאת שום בקשות מיוחדות, תודה (:

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  2. אני זקוק למפרט שיהיה מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי ומסך אפשר קצת לחרוג תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ofir_z1,

שלום, אני קונה חשב חדש מחנות קיי אס פיי המחשב ללא מסך , ללא מקלדת רמקולים ועכבר וכל שאר ציוד ההיקפי המחשב לעבודת של אינטרנט - משחקים - הורדות - חשוב שיהיה 200 ג'יגה - צורב דיוידי (לא משוכלל) ומערכת קירור , מארז חזק עם מאווררים - חשוב לי שהמארז לא יהיה חם* התקציב 4000 שקל אם אפשרות טיפה מעל בחנות קיי אס פי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Dark Crow,

אני צריך מפרט למחשב ב4500 בעיקרון אני רוצה שהמחשב יוכל לטעון משחקי מאודד כבדים שרודרשים רמה גבוהה של המחשב ליראות סרטים ולשמוע מוזיקה ובקיצור מחשב נוער חזק

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by drorh1,

תראו בניתי מפרט תגידו לי אם הוא טוב.. ואם הספק כוח יחזיק את המארז והכרטיס מסך וכו... זה המפרט: מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 580 1 580 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 535 1 535 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 215 2 430 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units Total 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1690 1 1690 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 מארזים‏ Thermaltake Price Units Total Thermaltake Soprano VB1000BWS 425 1 425 ספקי כוח‏ Antec Price Units Total TruePower Trio 430W Active PFC (12…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by dudisrea1,

אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by p-o-i,

זקוק למפרט ב5.5K לעריכת וידאו בדחיפות...צריך הכל כולל מסך 22" פשוט...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by tenana,

שלום, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש, הייתי מעוניין לקבל שתי הצעות, אחת עם מסך והשנייה בלי, ואין צורך בציוד היקפי נוסף מלבד מקלדת פשוטה (לוג'יטק רגילה תהיה סבבה). כונן קשיח רצוי 500 ג'יגה, ואם אפשרי אז גם להכניס צורב דיוידי (לא בגדר חובה). המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה רגילה.. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים (ככה שאני אצטרך מעבד \ כ.מסך חזקים) , שישמש לעבודה עם XP (אולי vista בעתיד) \ Linux בתקציב של 5500-6000 שקל. שמעתי שבקרוב יגיעו מעבדי קונרו לארץ, האם הם יהיו מהירים בהרבה מהקיימים מסידרת D? אגב, בהרבה בנצמרקים אני רואה ש AMD לוקחת את intel בביצועים, אז למה בכל זאת בהרבה מפרטים שפורסמו כאן מופיע מעבד של אינטל?

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by ExiledSiren,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GUILD WARS 2 BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 אבל כנראה מסך חדש בקרוב בנוסף מחבר לטלווזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

11. Started by mongol,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט וסרטים וקצת למשחקים ללא ציוד הקפי זקוק ל250 ג'יגה הארד דיסק, עדיף כרטיס קול שלא מובנה על הלוח אם. תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by yoakall,

אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ללא ציוד הקפי עיקר שהיה במחשב כרטיס מסך 6800 הרגיל לא המחולש כל המחשב מיועד לאובר קלוניג אז אם מישהו שמבין יכול לבנות לי מפרט מותאם שכל הרכיבים יש יכולית אובר קוליינג טובה תודה (אפשר קצת לחרוג מתקציב)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by valorien,

שלום חברים. אני זקוק למפרט חזק ככל שתוכלו לתכנן לטובת עבודה גרפית בעיקר. יש צורך במסך CRT 17 אינץ' ואין צורך בציוד היקפי כלשהו. בעיקרון אני נוטה חזק לטובת AMD אבל הצעות רלוונטיות הכוללות מעבדי אינטל יישקלו גם הן בכובד ראש. המפרט הולך להירכש בשבוע הבא עלינו לטובה. תודה רבה לעוזרים. מכל מלמדיי השכלתי.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oranShoshany,

אני צריך מפרט למחשב שיהיה בלי כרטיס מסך כי אני מחכה לכרטיסים החדשים ושיהיה E6300 אני מתכנן לעשות OC תודהההההההההההההה =]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by oranShoshany,

מפרט ב6000 שקל ללא כרטיס מסך וללא ציוד היקפי למשחקים וOC תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  17. בעיקר למשחקים אבל כמובן שיהיה סוסי ככל הניתן גם בדברים אחרים תודה מראש אחים שלי!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by Cyb3r,

חייב להיות מעבד AMD Athlon 64 Venice אפילו אל תחשבו להציע אינטל מהם סבלתי מספיק מחשב חזק עם קייס טוב וכרטיס מסך שגם כעבור שלוש שנים אני לא אתבייש להגיד את השם שלו כונן קשיח 160GB את הכונני תקליטורים ופלופי לא צריך לכלול, אני לוקח ממחשב אחר RAM של 1GB בתזמונים טובים ומהירות סבירה המחשב בעיקר למטרות גיימינג

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  19. לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום, לאחר קריסה של המחשב (פנטיום 4, 2.4, עם 512 זיכרון וכ.מסך 6800 AGP), זקוק למחשב חדש בתקציב מינימלי של כ- 2500 (לבן שלי) המחשב משמש לאינטרנט, Office, וקצת משחקים (FIFA, NFS, FAR CRY, ורצוי גם החדשים). אני מצפה שיתן שדרוג כלשהו ביחס לקיים כמובן. יש לי מסך CRT שלא מתוכנן להחלפה בקרוב ולכן לא צריך להשתולל עם כרטיס המסך דגש על אפשרות לשדרוג המחשב בטווח של שנה, כשיהיו עוד מזומנים. השדרוג יהיה בעיקר לטובת אפשרות משחקים חדשים ורציניים יותר. אין צורך בציוד היקפי האם כדאי כבר להתקין מחשב חדש עם VISTA או להישאר עם XP ? אם מומלץ VISTA, אז יש לשלב גם במחיר. תודה מראש לעונים,

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  21. אוקיי אז ככה כרגע יש לי מחשב מאוד ישן בן 5 שנים + ואני מעוניין ליקנות מחדש חדש אשמח לקבל 2 מפרטי מחשב : 1)מבוסס על AMD 2)מבוסס על אינטל. ואם אפשר בדרך חוות דעת קטנה על כל אחד מהמפרטים ווהמלצה לבי איזה מבניהם יוצא את המקסימום בהתאם לתקציב הנ"ל.. *בטח תישאלו אותי על oc איך שקואים לזה לפי מה שאני מבין באופן ממש קצר זה המרת מרהרץ אין לי בדיוק מושג בדיוק מזה אשמח לקבל פירוט קטן.. תודה..

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by liav12,

אממ השאלה בכותרת...אבל מעבד אינטל, לא AMD (: תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום חבר'ה, אני מחפש לקנת מחשב נוסף, מה אתם ממליצים? הנה השאלון, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט, משחקים לא כבדים כגון משחקי פייסבוק אולי טיפה יותר מזה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. סקייפ, מדיה פלאייר, וינדואוס 7, אופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא , שימוש ביתי... ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא למשחקים רזולוציה 1024 * 768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אוקיי, אז לפני כחודש ביקשתי כאן מפרט, והגעתי למסקנה שאני הולך על מעבד אינטל ועקב זאת, חיכיתי עד ירידת המחירים. ובכן, היום הגיע, ואני מבקש מפרט שנית. אתן פרטים על השימושים ומספר העדפות, ואת המפרט שהציעו לי לפני ירידת המחירים. קודם כל, מחכה לי במגירה eVGA 8800 GTS 640MB שהגיע לא מזמן מארה"ב, מה שגורם לתקציב של 4,500 לרדת לכ-3,000 ש"ח, וחוסך מכם את השאלה של כרטיס המסך. סוג המעבד, כפי שציינתי פונה לכיוון אינטל, וחשוב לציין כי אני מוכן להיות גמיש במחיר שלו, כלומר ניתן להוסיף ללא הגזמה לתקציב במטרה לגרום למחשב לחיות מעט יותר. נתון אחרון הוא, שהתאהבתי במארז NZXT Trinity שחור (יש בכלל עוד צבעים?), אז אשמח אם הוא יוכל להצטרף לחגיגה. אני משתמש במסך LG L204WT 20', ואני רץ איתו על…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים