ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עריכת הנהלה: אנא פרסם בטריידזון שלנו - זה המקום
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאנימציה ומחפשת המלצות למחשב שאוכל להשתמש בו לשאר שנות הלימוד שלי. מצטערת מראש אם ההסברים שלי יוצאים קצת מבולבלים\לא סגורים על עצמם, אני לא הכי מבינה במחשבים. המחשב הוא לשימוש בתוכנות אנימציה ועריכה כבדות יחסית כגון מאיה, Z-Brush, TV Paint, After Effects ודומיהן. גודל המסך של המחשב הנוכחי שלי הוא 16 אינץ', מה שנהדר לעבודה אך גם מאוד כבד לסחיבה. מצד שני, אני לא מעוניינת במחשב מיניאטורי, מאחר ומדובר בעבודות גרפיקה. זמן סוללה ארוך יהיה נחמד, אך לא דחוף. לא נדרשות יציאות מיוחדות מלבד קורא כרטיסים [מה שכבר נמצא built in במחשב הנוכחי שלי]. גודל מינימלי של קונן קשיח 200 ג'יגה, למרות ששוב, לא חובה. כונן CD\DVD רצוי, צורב ו\או בלוריי לא. אחריות בינלאומית - …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביגלל היא שמירה על הוראות יצרן במה שנוגיעה לשמוש נכון במחשב נייד נספו בדליקה ברחבות 6 בני משפחה היה זכרם ברוך בבקשה להעביר את זה לכול מי שאפשר באתר ומחוץ שילמדו ויזהרו ותנו כבוד בלי דיבורים מיותרים שלא קשורים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
נייד בן שנה דגם EDGE 11, התחיל להכבות מייד בתחילת הפעלתו. הודעת שגיאה: FAN ERROR. המחשב היה בשימוש ממש מינימלי של אולי 4-5 ימים כל חודש. גלישה, אופיס וקצת סרטים. האם יש מה לעשות מלבד לקרוא לשרות?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע בביצועים אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איזה 1000 שקל פחות או יותר בשביל לשדרג את המחשב..אני רוצה להפוך אותו ליותר מהיר,ושיתן ביצועים טובים בגיימינג משחקים כמו CS COD BF וכולי'.. וגם אם קשור שמהירות הרענון תהיה יותר גבוהה.. מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT] זיכרונות- System Memory 2043 MB] DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)] מארז-C…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עם כניסתי לשנת הלימודים באוניברסיטה החלטתי למכור את הלפטופ ולעבור לאולטרא-בוק קליל ודקיק שיהיה על הגב שלי מדי יום ביומו. הבנתי שמעבדי הIvy Bridge החדשים מספקים תמיכה סבירה בגרפיקה. אם הדבר נכון (אני מאמין שלא יותקנו עליו משחקים, אבל בכל זאת ארצה לשמור על האופציות פתוחות) הדגשים שלי בגדול הם: כונן SSD (אני מאמין ש128 יספיק), שיהיה קל משקל, ומעבד IVY BRIDGE. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין.. מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא ממש חשוב. * זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * שיהיה צורב DVD * כונן BLURAY: לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-