עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Rockout,

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום! אני עכשיו קניתי מחשב ממוצע שאני עומד לשדרג. המפרט לפני השדרוג: מעבד core i3 2100 לוח אם : H6\H1 אני לא כל כך זוכר 4 גיגה זכרון 500 גיגה קשיח השדרוגים: כרטיס מסך geforce nvidia 1 gb שעולה 320 שקלים. השאלה היא אם לשדרג ל i5 או I7 המחשב בלי השידרוגים עולה 1100 בהנחה מיוחדת התקציב הוא עד 1700 עם חריגה של 200 ש"ח ללא חומרה המחשב מיועד למשחקים כמו crysis 2 gta iv gta san andreas counter strike combat arms

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by flatlinE,

שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0. [table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td] 47₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td] 190₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td] 21₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 273₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 95₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט …

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. עריכת הנהלה: אנא פרסם בטריידזון שלנו - זה המקום

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. היי לכולם, אני סטודנטית לאנימציה ומחפשת המלצות למחשב שאוכל להשתמש בו לשאר שנות הלימוד שלי. מצטערת מראש אם ההסברים שלי יוצאים קצת מבולבלים\לא סגורים על עצמם, אני לא הכי מבינה במחשבים. המחשב הוא לשימוש בתוכנות אנימציה ועריכה כבדות יחסית כגון מאיה, Z-Brush, TV Paint, After Effects ודומיהן. גודל המסך של המחשב הנוכחי שלי הוא 16 אינץ', מה שנהדר לעבודה אך גם מאוד כבד לסחיבה. מצד שני, אני לא מעוניינת במחשב מיניאטורי, מאחר ומדובר בעבודות גרפיקה. זמן סוללה ארוך יהיה נחמד, אך לא דחוף. לא נדרשות יציאות מיוחדות מלבד קורא כרטיסים [מה שכבר נמצא built in במחשב הנוכחי שלי]. גודל מינימלי של קונן קשיח 200 ג'יגה, למרות ששוב, לא חובה. כונן CD\DVD רצוי, צורב ו\או בלוריי לא. אחריות בינלאומית - …

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ביגלל היא שמירה על הוראות יצרן במה שנוגיעה לשמוש נכון במחשב נייד נספו בדליקה ברחבות 6 בני משפחה היה זכרם ברוך בבקשה להעביר את זה לכול מי שאפשר באתר ומחוץ שילמדו ויזהרו ותנו כבוד בלי דיבורים מיותרים שלא קשורים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים