ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש, אני רוצה שהוא יריץ משחקים כבדים לאיזה 3 שנים בגרפיקה בסדר, אח"כ קצת פחות לא משנה לי. אהה והוא לא ל OC, אני לא עושה ולא אעשה שום OC אף פעם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-RW / DVD-R…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין המון במחשבים, לכן דברתי עם "איש מחשבים" ( ) על המפרט, על הצרכים שלי וכו'. אני רוצה מחשב שיעלה מקסימום 6000 ויוכל להריץ (באופן סביר, אין לי סטנדרטים כאלה גבוהים : ...) את המשחקים של 2007. הוא הציע לי את המפרט הבא (לא כולל מסך ותוספות כמו רמקולים אמיתיים...). INTEL PENTIUM 4 DUAL CORE 2*2.8 800 1MB MOTHERBOARD: INTEL GRAND COUNT 101 800 MHZ RAM: MB DDR 1024 400 MHZ HARDDRIVE: SATA W\D 7200 250 GB SCREEN CARD (BAH, I GOTTA IMPROVE THE ENGLISH): GEFORCE PCI-E 6800 GS 256 MB DDR 3 DVI GIGABYTE CASE: P.4 W 350 BURNER: LG DVD SOUND CARD: AC 97 NETWORK CARD 100\10 KEYBOARD + OPTIC MOUSE SPEAKERS: CREATIVE SB 260 כל זה, לפי הרשימה שהוא נתן לי, עולה 5…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שקרא, אחרי כל הבלאגן שהיה לי עם המאיץ (LEADTEK 6600 GT AGP), והחנות (נתנה לי BULK במקום RETAIL והביצועים היו בינוניים מדי) החלטתי שאני פשוט הולך להשקיע יותר כסף ולקנות כמה חלקים חשובים! התקציב הוא 2500 ש"ח (אם אין ברירה, אז קצת יותר). והחלקים שאני צריך הם - לוח אם שיתמוך כמובן ב PCI-E, לא חשוב לי OC, עם SATA-II. מעבד AMD 64 bit, לא Sempron, אני *שונא* מעבדים מוחלשים. מאיץ גרפי רצוי ATI GTO, אבל חזק מה 6600GT. בינתיים, ככל הנראה, אני אצטרך להשאר עם הספק הג'נרי 400W המחורבן שלי. מה נראה לכם? אפשר להרכיב מפרט כזה שכל הרכיבים בו חדשים או שאני אצטרך לוותר על משהו ולקנות אותו כיד-שניה, ואם כן מה עדיף משלושתם? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני יורד עוד שבוע לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב (אשמח על הדרך להמלצה לחנויות שכדאי לקנות מהן, אולי כאלה שישתדלו לדאוג שהרכיבים יהיו במלאי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי באחוז השינוי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אזניות ומיקרופון. אבקש לא להשקיע בציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר אזניות וכו'.. אני מעדיף שעיקר הכסף יושקע בחומרת המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף? כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו, הוא קנה את המחשב לפני שנתיים, והוא מתחיל לעשות בעיות. השדרוג מיועד למשחקים כבדים, ואמור להחזיק לו עוד שנתיים לפחות. כאמור רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. אם אפשר, שהזכרונות יהיו לפחות 2GB, עדיף בסטיק אחד, כדי שיהיה אפשר להוסיף אחד זהה לאחר מכן.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת בימים האחרונים על הארכיטקטורה של ה- core i לניידים. ממה שיצא לי לקרוא הבנתי שסדרת ה- i5 עדיפה מבחינת ביצועים על פני הדגמים התחתונים של ה- i7. אולי בגלל שהדגמים של ה- i5 רצים על תדרים הרבה יותר גבוהים מרוב סדרת ה- i7? האם מישהו מכיר? יכול לאשר/להכחיש? ראיתי גם שאינטל הכניסה לתוך המעבד את כל מה שהיה פעם north bridge מה שגורם לירידה בצריכת החשמל של המעבדים. ובנוסף אינטל הכניסה כרטיס גרפי שיושב על ה cpu ושניהם יודעים להעלות/להוריד תדרים בצורה דינמית על פי הצורך. מה שמעלה את השאלה, האם יש צורך בכרטיס גרפי חיצוני? ונגיד שאני קונה לפטופ עם כרטיס גרפי חיצוני, באיזה מהמעבדים הגרפים ייעשה שימוש? החיצוני או הפנימי? האם כרטיס גרפי חיצוני גורם לצריכת חשמל גבוהה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייח ביתי 1. תקציב - עד 3,500 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית, אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. צריך SSD + HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות 11. אופק שדרוג המחשב - לא מתכנן לשדרג אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר, האם מחשב מותג יהיה יותר אמין ?: https://www.pc365.co.il/product-19672-Dell_Vostro_3670_MT_VM_RD09_11057_Windows_10_Home_במלאי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14, לא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן 3 שנים (לא יודע מה זה בינלאומית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 6K אם אפשרות לחריגה. אני צריך מסך , מקלדת ועכבר. אני צריך שהוא יריץ day of defeat ואת ה GTA שעומד לצאת. יש סיכוי שהוא גם יריץ Call of duty 4 ? בקשר להארדיסק אני יסתפק ב160. בניתי משהו: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב Mac Mini בחנות של אפל (מהאתר הרישמי) רציתי לדעת אם זה אפשרי ואפשר להזמין משם ללא חשש. ומה לגבי מיסים וכו'?.. אשמח לדעת עוד ממישהו עם ניסיון מרכישה מהאתר הרישמי שלהם שהביא את זה לישראל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא רוצה להריץ משחקים על high, בתקציב עד 3500. הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם עליו. ספויילר מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Box ₪998 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-6500-B מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 ₪45 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=ACALPINE11R2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2 LGA1151 Intel H110 DDR3 PCI-E VGA ₪290 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=GA-H110M-S2D3 זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 HX424C15FB2/8 2400MHz…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC . השימושים שלי יהיו 80 אחוז סרטים (בעיקר HD) ו-20 אחוז גלישה. אין לי שימוש וגם לא יהיה לצורכי משחקים. המחשב יחובר לטלוויזיית LCD ברזולוציה FULL HD. אני מעוניין שהמחשב יציג ב"קלות" סרטים באיכות P1080 גם בגדלים של 20~ GB לסרט. אני מעוניין במחיר המינימאלי ביותר שניתן להגיע ועדיין שיעמוד בדרישות אלו. זה מפרט שחשבתי עליו, אך אין לי מושג אם אכן יעמוד בהצגת תכני FULL HD P1080: מעבד: Intel Core 2 E6300 445 ש"ח קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 75 ש"ח לוח אם ASUS P5Q-EM G45 Chipset כולל כרטיס מסך (on board) ATI X4500HD כולל יציאת HDMI 685 ש"ח זיכרון תוצרת Kingston נפח MB 2048 800MHz 140 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המעבד הנ"ל משומש ואשמח להמלצות על לוח אם+זכרון, רצוי מKSP. חשבתי על הזכרונות האלו: http://ksp.co.il/?store=kspnazarta&uin=11914 2X2Ghz 1333mhz 7-7-7, זולים וטובים ממה שזה נראה. יש עוד הרבה זכרונות בערך באותו המחיר, אם יש משהו משמעותית טוב יותר, אשמח להמלצה. בקשר ללוח אם באמת שאין לי מושג מה לקנות. המידע הבא יוכל לעזור: * אני מתכנן לבצע קצת OC, כנראה לא הרבה מעל ה4ghz. * לא מתכוון לעשות מערך SLI\CROSSFIRE. * אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה על לוח האם. * FireWire-אני מוסיקאי ומקליט כלים דרך כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים דרך FW IEEE1394, כך שרצוי לוח עם חיבור FW איכותי. אם לא, אז כדאי להתחשב תקציבית ברכישה של כרטיס חיצוני שעולה בערך 100 שקל. * אין לי ממש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 4000 למשחקים כולל מסך ! לא אכפת לי איפה תרכיבו ... אני רוצה n4 אני משלם במזומן אם זה חשוב בכלל ... 80 gb יספיקו לי . כעת אני עם 40 ואני לא ממלא אותו לא צריך רמקולים לא מקלדת + עכבר !!! תודה לכולם מחר אני קונה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-