עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתכנן למכור את כרטיס המסך הנוכחי שלי + ספק ואת המעבד הנוכחי (מלפני שנתיים) כמה שווה כרטיס מסך galaxy mdt x4 geforce gtx 570 1gb והספק ENERMAX NAXN ENP550AWT 550W ATX12V Active PFC Power Supply? כמה שווה המעבד Intel i7 2600?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אז אני הולך השבוע לקנות מחשב ובניתי לי מפרט מכל מיני הצעות שקיבלתי : מעבד INTEL P-D LGA775 3.0GHZ 930 800MHZ FSB 2*2Mb EM64T DUAL CORE 3Y = 1436 כל השאר מksp : לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 1 550 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 440 440 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 250 250 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6 400W 1 460 460 סה"כ 3780 בכללי זה יוצ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת. אפשר להמתח עם קצת חריגה לא רצינית... תודה ושבת שלום אנשים..

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הוא כותב לי את הדברים הבאים: מסך ראשון: מסך שני: מה אתם מציעים?, הבעייה היא שאני צריך את הקבצים שעל המחשב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למישהו שרוצה להשתמש בלפטופ רק לעבודה משרדית, אינטרנט, ביתית בעיקר, דפדפן עם 10-12 טאבים ו2 תוכנות מסרים במקביל שירוצו מהר. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732726 מדובר במחשב חדש, אחריות לשנה, חדש חדש מהחנות, קיבלתי הזדמנות לרכוש ב-800 ש"ח, אין פה עבודה בעיניים בוודאות (אני מקבל את זה במחיר כזה מסיבות שלא אפרט כאן) אם אני לא לוקח את הלפטופ אני יכול לקחת WII או את הטלוויזיה הבאה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734061 באותו המחיר ככה שאני מתלבט.. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by naamani3,

שלום, אני מבין קצת במחשבים אבל המון זמן לא קניתי מחשב חדש (בטח לא נייד) ככה שאני לא ממש מכיר את המחירים בשוק ולא מכיר את כל הדגמים של המעבדים (יש כל כך הרבה סוגים של I3\5\7) או את כרטיסי המסך. אני צריך לקנות מחשב חדש, בעקרון הוא אמור לשמש ללימודים אני כנראה לא אריץ עליו משחקים כבדים (אם בכלל) אבל בגלל שזה לא מחשב נייח ואני מאמין שאם אני אקנה מחשב עם כרטיס מובנה הוא לא יריץ שום משחק אני רוצה לקנות כבר מחשב עם כרטיס מסך סביר (שיריץ לדוגמא פיפא ו-NBA החדשים ולא יקרוס כשייצאו חדשים בשנה הבאה) לא ממש חשוב לי שזה יהיה ב-Ultra או משהו כזה, כי מדי אני פעם אני מאמין שארצה לשחק בו. שורה תחתונה אני רוצה מחשב עם מעבד טוב (נניח I5) כרטיס מסך נורמלי (פירטתי למעלה) ו-SSD, השאלה שלי ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, הוצע לי המפרט הבא למחשב לצורך עיצוב גרפי : המחשב קצת חורג מהתקציב של בערך 3000 ש”ח עם גמישות וכרטיס המסך של אינטל נראה לי קצת מוזר…. מבקש מפרט מקביל ביכולות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300, גמיש במקצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית(לא וידאו), פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי לא טרקטור… 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

9. Started by tidan27,

מעוניין לרכוש מחשב מיני לצפייה בסרטים משחקים וגלישה באינטרנט Intel Core i7 Intel NUC NUC6I7KYK Mini כונן קשיח Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E250BW 250GB SSD זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 SODIMM מה אתם אומרים על המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הרגע קיבלתי אישור מאמא שלי שהיא מוכנה להוציא לי 6000 שקל על המחשב .. ואני לא יודע איזה מחשב אני רוצה ... צריך את העזרה שלכם... המחשב מיועד לסרטים מוזיקה ולמשחקים... במחשב אני צריך שיהיה מסך דק (17 או 19), צורב די וי די, רמקולים (2.1 או אפילו רגילים), וכל השאר יאללה תנו בהצעות ... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אשמח לקבל הארות/ הערות על המפרט הבא לגיימינג. התקציב סביב 5500, אין כוונה לבצע .O.C, אלא להריץ משחקים מתקדמים הקונפיגורציה המוצעת: לוח אם - GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 או: Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray זיכרון RAM: DDR3 1666Mhz 2x4GB KINGSTON Dual Channel CL8-8-8-24 או: PATRIYOT או: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח: WD או: SEAGATE SATA3 1TB DVD SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כ. מסך Nvidia GeForce 570GTX SOC 1280MB-5 EVGA מארז - ARMOR A60 מגיע עם מאוורר 20ממ ,USB 3 :חיצוני לפנל הקידמי או: : Thermaltake …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Santa ^^,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קצת וסרטים אולי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arieltsror,

שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…

15. אני עומד לרכוש את המעבד הנ"ל משומש ואשמח להמלצות על לוח אם+זכרון, רצוי מKSP. חשבתי על הזכרונות האלו: http://ksp.co.il/?store=kspnazarta&uin=11914 2X2Ghz 1333mhz 7-7-7, זולים וטובים ממה שזה נראה. יש עוד הרבה זכרונות בערך באותו המחיר, אם יש משהו משמעותית טוב יותר, אשמח להמלצה. בקשר ללוח אם באמת שאין לי מושג מה לקנות. המידע הבא יוכל לעזור: * אני מתכנן לבצע קצת OC, כנראה לא הרבה מעל ה4ghz. * לא מתכוון לעשות מערך SLI\CROSSFIRE. * אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה על לוח האם. * FireWire-אני מוסיקאי ומקליט כלים דרך כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים דרך FW IEEE1394, כך שרצוי לוח עם חיבור FW איכותי. אם לא, אז כדאי להתחשב תקציבית ברכישה של כרטיס חיצוני שעולה בערך 100 שקל. * אין לי ממש צו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adixboy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות על גבי לינוקס בVirtualBox, על בסיס WIN. גיימינג קל-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא בראש סדר העדיפויות. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שאפשר, אך לא על חשבון זמן עבודה ומפרט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tibia,

אני צריך מפרט ב 4000 למשחקים כולל מסך ! לא אכפת לי איפה תרכיבו ... אני רוצה n4 אני משלם במזומן אם זה חשוב בכלל ... 80 gb יספיקו לי . כעת אני עם 40 ואני לא ממלא אותו לא צריך רמקולים לא מקלדת + עכבר !!! תודה לכולם מחר אני קונה ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by deadelus,

שלום אני צאיך עזרה בקניית מחשב חלקי למשחקים בתקציב של עד בערך 4300 בלי מסך,כרטיס מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,כרטיס קול,הארד דיסק,ובלי סידירומים וצורבים למיניהם הנה מה שאני צריך : מעבד : אני מעדיף לקנות רק amd לוח אם : אם כבר יצא אז nforce 2 של asus אם 6 יציאות pci ו3 סלוטים לזיכרון זיכרון : עדיף 256 של samsung ב צי'פ אחד 2100 או 2700 האחד מביניהם מארז : מקצועי למשל כמו של enermax או lian li אבל עדיף של antec ורצוי עם חלון קירור : למעבד לא אכפת מהמחיר בקשר לקירור אני רוצה להשקיע ! 5 מאווררים : הכי זול שיש 80 מ"מ hardcano או משהו דומה : כדי לעקוב אחר הטמרטורה במחשב ואחרון חביב ספק כוח 350 וואט לא אכפז איזה חברה אבל אם ייכנס במחיר הייתי מעדיף enermax מקוה שתוכלו לעזור לי ! בבק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב למשחקים, עבודה (תיכנות) וסרטים... חשוב לי כשאני קונה מחשב לקנות רכיבים שהם מתקדמים טכנולוגית כדי שהמחשב יחזיק שנתיים לפחות. אני לא עושה OC, ואני לא מתיימר להיות גיימר מטורף עם SLI וכאלה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר על איכות. זה המפרט שיצא לי (לא כולל מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, כרטיס קול, מקלדת ועכבר שכבר יש לי מספיק טובים): מעבד Intel Q9450 1540 ¤ לוח אם ASUS P5Q3 890 ¤ זיכרון OCZ DDR3 2GB 1600Mhz 740 ¤ כרטיס מסך ATI HD4870 1420 ¤ מארז Antec P182 725 ¤ ספק Modu82+ 525W 550 ¤ מאוורר BigTyp 120VX 210 ¤ סה"כ: 6075 ¤ המחירים הם לפי KSP. נראה לי שפיספסתי איפשהו כי זה נראה לי יקר מדי, אולי אני טועה. לכן אני צריך חו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KRS1,

בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xDa,

אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי מה הסיבה שבמפרטים המומלצים לגיימינג באתר ממליצים על מעבד i7 במפרטים שיש בהם רק כרטיס מסך אחד ולא SLI?

23. Started by GefilteFish,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח אינני יודע מה לקנות עם הכסף הזה אנא עיזרו לי המערכת שלי (למקרה אם זה עוזר למישהו): מעבד: פנטיום 4 כרטיס מסך: Geforce 2 MX 100\200 מערכת הפעלה: ווינדוס 98 זיכרון: 256 RAM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש

25. Started by huber,

הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.