ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב חזק לפיתוח בעיקר (visual studio וכו'). הבנתי מאנשים שi5 מספיק חזק אבל בנוגע למחשבים ניידים i7 מתקרר יותר טוב אז עדיף. בנוסף אשמח לקבל את דעתכם לגבי רכישת כונן קשיח מסוג ssd ולשים עליו את מערכת ההפעלה ולקנות כונן נוסף להרחבה (כדי שיעבוד יותר מהר). * מטרות המחשב? צפייה של סרטים + פיתוח * גודל המסך? 15 - 17 * משקל רצוי? לא משנה * זיכרון? 8GB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חייב גדול במיוחד אבל עם ssd או אפשרות להרחבה של אחד כזה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים שיהיה גם עתידי מבחינת מפרט זאת אומרת שיתאים גם למשחקים של שנים הבאות.. חשוב לי שיהיה יציאת HDMI וכרטיס מסך טוב החברה לא משנה לי זאת אומרת NVIDIA או ATI מחשב שיהיה שקט עם מקלדת מוארת גודל 15.6 או 13.3 שלא יהיה כבד מדי.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה את המשחקים הכבדים שייצאו בשנתיים הבאות, בין אם זה GTA או קול אוף דיוטי, + היותר חשוב - שזה יהיה מסוגל להריץ בצורה טובה תוכנות פיתוח כבדות כמו ויזאל סטודיו ופוטושופ, מכיוון שאני מתכנת. אפשר להגיד שהמחשב יהיה 70% עבור תכנות, ו20-30% משחקים, ככה שכן, לא צריך כרטיס מסך מופרז ומטורף, אבל לא לחסוך במשהו פשוט מדי שלא יהיה טוב. הכי חשוב, שהמחשב ידע לזוז גם כאשר אעמיס עליו בתוכנות רבות במקביל, שלא יצלע ויגסוס לי. *יש לי העדפה לAMD, אבל אם INTEL לדעתכם טובים יותר, או מציעים משהו טוב יותר אז אפשר גם INTEL. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם ממש כדאי אז גם לעבור אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ני…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רובו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח - רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה ווידאו 1080p במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, BF3, FC3, Max Payne (השדרוג כמובן הוא בכדי לחזור לשחק במקסימום הגדרות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" (1680*1050) כרגע. אחליף למסך FHD בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עריכה- אפשר לדלג ישירות ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535655.msg4575795#msg4575795 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [pre]*כל ההודעה נערכה*[/pre] המפרט הנוכחי: אין צורך בכונן קשיח, אני אשאר עם הנוכחי! אני רוצה מחשב גיימינג לסטודנט תפרן, אחד שיחזיק לי לשנה הקרובה מקסימום. סה"כ מיועד ל-3 משחקים: World Of Warcraft, COD:MW3 ובנוסף ה-COD שמתוכנן לצאת לקראת סוף 2012 על הגדרות בינוניות מינוס כמובן (לא מצפה ליותר מדי). רזולוציה: 1050*1680 **אם אפשר, אז קירור שקט למעבד ולא הזוועה שמגיע בבוקס. מהמארז הקודם, יש כבר 2X120 מאווררים שקטים. ***יש לוחות אם ש…
-
- 71 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אקסל - כבד (כולל קבצים מאוד גדולים (מאות מגה) וחישובים מאוד מורכבים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעונ…
-
- 34 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעתי מחבר שהפורום הזה הוא הטוב ביותר לדברים מהסוג הנ"ל, אני כבר לא מעודכן במה שיש היום בשוק, לכן אשמח בעצתכם. המפרט שאני מבקש הוא ספציפי ומיוחד, בתקציב של עד 5000 ש"ח: לוח אם ומעבד - הכי חשוב מבחינתי - do your best כרטיס גרפי לא כזה מעניין - לא אשחק עליו בכלל, אלא בעיקר עבודה רציפה ותוכנות כבדות שתי יציאות למסכים (dvi עדיף) - אם צריך כרטיס גרפי מיוחד לזה אז סבבה שתי יציאות PS2 למקלדת ועכבר (במחשבים החדשים יש רק יציאה אחת משולבת) רמקול מובנה בפנים כונן floppy כונן DVD קורא כונן DVD צורב (חייבים להיות נפרדים!) ללא דיסק קשיח, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. חיבורי SATA מארז - עדיפות לקטן כמה שיותר. RAM: זכרון DDR3 ו8 ג'יגה לפחות (חשוב מאוד שיהיה חזק מהיר והרבה ממנו)…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אחד המעצבים בעבודה אצלנו צריך מחשב חדש ואני רוצה להרכיב לו מחשב חזק לעיצוב גראפי מקצועי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועיצוב גראפי בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Photoshop CS5, Flash, After Effects, Premier, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך מחשב בעיקר לצורכי עבודה (אינטרנט / תכנות ודברים דומים). אני נמצא המון בנסיעות ולכן 13 זה הגודל המתאים +-. ההתלבטות היא בין: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps13-2467m.htm ל: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH0EF37E4 התרשמתי שהVostro קצת יותר נוח (בעיקר בהקלדה - מקשים). מבחינת ביצועים הם דומים (לפחות במפרטים שהצגתי) , אך בכל זאת 128GB ל XPS זה חסרון. אז השאלה היא מה בעצם הרעש שעושים מ XPS? סה"כ ההפרש בינו לבין ה vostro זה חצי קילו... אשמח לכמה עצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום אך פחות או יותר מבין בחומרה כך שאין שום סיבה לדאוג אם אבין אתכם או לא ;D בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב, בין 1000 ל-1200 ש"ח (כפי שכתוב בכותרת). אשמח אם לא תהיה חריגה מ-1200, כמובן שאם ייצא זול יותר זה יהיה מעולה. הצרכים שלי הם כך: צפייה בסרטי Full-HD (אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסדרות וסרטים ב-HD) וכיוצא בכך, אני גם רוצה לחבר את המחשב לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית 5.1) באמצעות כבל אופטי עדיף... גלישה באינטרנט ו...זהו, למעשה. אני מחפש שיהיה שקט ושהמארז יהיה קטן ככל האפשר. כפי שכבר הבנתם הצרכים שלי הם לא בשמים וזהים לזה של אדם המחפש HTPC, חוץ מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אני לא רואה שימוש נוסף למחשב הזה. תודה רבה רב…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-