עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  2. זקוק למפרט של עד 3000 שקל לצרכי אינטרנט ומשחקים לאח שלי הגדול תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום חברים, אני רוצה להחליף לאבא שלי את המחשב, במחשב מבוסס AMD בסביבות 2500 ש"ח. השימוש העיקרי במחשב הוא סוליטר ו- remote desktop למחשב בעבודה. ציוד הקפי כבר יש. כמו כן, ישנם כמה HD בחיבור IDE, אז צריך לפחות חיבור אחד כזה על ה-mother board. תודה מראש, BigBen99

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by kizi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד, בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות מהמחשב: *מיועד ללכת איתו הרבה, אז חשבתי ללכת על 13 אינצ' מסך. *מיועד למשחקים עם גרפיקה לא מטורפת (כגון מנג'ר ומשחקי אסטרטגיה), אז אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, אבל מומלץ שיהיה מחשב עם מעבד חזק שיחזיק הרבה זמן. *כמובן שלא פחות מ-4 ג'יגה רם, אם אפשר אפילו יותר. * ייעשה שימוש לצפיית סרטים וסדרות. *עדיפות לאחריות ארוכה משנה. *עוד שנתיים בערך הייתי שמח להשתמש בו גם ללימודים (לא משהון שמצריך תוכנת עיבוד כבדות). אלירן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחיר עד 2000 דולר, תביאו גם כאלו שעולים 3000 דולר יהיה אפשר לקמבן משהו בEBAY... מה שאני צריך שיהיה בו: א) כרטיס מסך מעולה (מיועד להריץ גם משחקים כבדים מאוד) ב) מודם ADSL מובנה ג) BLUETOOTH וזהו אני מוכר את שלי ויקנה בכסף הזה לפטופ, תודה רבה רבה רבה עריכה: היחיד שעולה לי בראש זה ACER FERRARI 4005WLMI :-\

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.

8. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל, כאשר המחיר לעיל יכלול את עלות הרחבת האחריות לשלוש שנים (אגב - אני מעוניין רק במחשב עם הרחבת אחריות כזו) הדרישות שלי למחשב: חלונות XP, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, ניגון סרטים במסך מלא....די בסיסי בקיצור אני לא יודע אם אני מעדיף מסך מבריק/מט - אצטרך לראות זאת כדי להחליט, אבל נראה לי שמבריק... חשוב לי מעבד חזק כפול ליבה וזכרון DDR2. זמן סוללה לא קריטי - שיהיה משהו סטנדרטי... משקל - לא רלוונטי. חשבתי על מחשב נייד "15.4 LENOVO 3000 N200 0769-EMG מה אתם אומרים?? יש המלצות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: הפעלת תוכנות אדריכלות ועיצוב פנים:AUTOCAD 2009-2010,כאשר השימוש הראשי במשאבי המחשב יהיה בשימוש התוכנה הנ"ל. שאר התוכנות פחות מצריכות כח ומשאבים מהמעבד והקונפיגרציה של המחשב. חשוב לציין דבר מאוד חשוב:המחשב אמור להגיע מארה"ב.שוטטתי קצת באתרי מכירות המחשבים ומצאתי 6 דגמי מחשב שהייתי שמח לקבל את חוות דעתכם בהנ"ל: 1-http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 2- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149414&type=product&id=1218036213682 3- http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9167947&type=product&id=1218041998788 4- http://www.bestbuy.com/site/olspage.js…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  12. * מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב נייד שישמש למשחקים בזמן העבודה בלילות אני רוצה שיריץ טוב משחקים חדשים ובעיקר FIFA תקציב עד 6K ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזק אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  15. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by gilvi,

שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ומביאים לי מחשב נייד ועכשיו אני צריך לבחור דגם. חשוב לי בעיקר שיהיה אמין בגלל שכנראה האחריות לא תתפוס בארץ, שיסחוב גם בעוד 3 שנים... אני אשתמש בו בעיקר לראות סרטים, לאינטרנט, לעבודות משרדיות(אופיס) והורדות, הוא לא מיועד למשחקים כבדים. גודל מסך מועדף - 14 אינטצ', אבל כל דבר בין 13 ל-15 יהיה בסדר. זמן סוללה - כ-3 שעות. משקל - שלא יהיה כבד מדי, 3 קילו ומטה, המאפיין הזה לא חשוב במיוחד(רק מתחת ל-3). אם ניתן, עדיף עם אחריות שתופסת בארץ ל-3 שנים. תקציב, כפי שכתוב בכותרת, עד 600 דולר, אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להוסיף עוד כ-100 דולר. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. שלום, אני צריך מחשב נייד עד 2500 שקל גג. השימושים הם סטונדנט שבדיוק מתחיל ללמוד באונ' כך שהוא צריך בעיקר אופיס, אינטרנט וריצה שוטפת של המחשב, שלא ירוץ לאט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by stava88,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים וממש קצת גיימינג (Team fortress ולא הרבה מעבר) גודל מסך 15.6 משקל הנמוך האפשרי במידה ועונה על הדרישות עדיף יציאת HDMI לא צריך בלוטות' או משהו כזה 320GB מינימום כונן רגיל , אין צורך באחריות בינלאומית ואם אפשר לקבל מערכת הפעלה אז כמובן עדיף. אנא עזרו לי למצוא משהו טוב במחירים הנ"ל, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Gil28,

לעבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים... זקוק ל-2GB זיכרון ומעבד חזק...

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by uk1980,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שח שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה, תמונות וקצת סרטים וזהו לא לשיתוף קבצים . הוא אמור להיות מחשב נוסף ללימודים, כמו כן יש ברשותי מחשב נייח . רציתי גם לדעת אם זה חשוב שתהיה יציאת pcmcia לחיבור לאינטרנט או שיש את זה בכל מחשב או שיש דרכים אחרות כדי לחבר כרטיס רשת אלחוטי, ואם יציאת s video חשובה ולמה היא משמשת, התקציב הוא עד 5500 שח אך עדיף שיהיה פחות אני פשוט לא רוצה לקנות מחשב שבעוד שנה לא אוכל לעשות בו כלום. כמו כן רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס amd ואם כן מה זה אומר מעבד sempron אם זה המקביל של amd לסלרון? תודה...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. אהלן. התקציב מאוד מזערי, כ1000 שח, לא נדרשת מערכת הפעלה. מחשב לצורכי לימוד בלבד - שיוכל להחזיק וורד,אקסל,וגלישה במספר כרטיסיות בו זמנית. גודל - 15.6 אשמח להצעות * בדקתי בksp ומצאתי את הדגמים הבאים - https://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

22. בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? נמוך ככל האפשר, בסביבות 4K 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 14' נראה לי כבר גדול. אם אפשר גם 7' מספיק... 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 2KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אבל רצוי מאוד. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי - רק VGA. יציאת component או S-VIDEO יכולה ל…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בהמשך לת'רד המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265973.0 נוכחתי לדעת שגם 2KG לנייד זה יותר מדי, מה שמאלץ אותי לעלות בתקציב ולרדת במשקל... אני מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? בסביבות 6-8K אבל גמיש (לצערי) 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 1.5KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים