ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט לקולנוע ביתי,עד 3000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: 2X eVGA 260gtx Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard 7200 RPM Seagate Barracuda 500gb Thermaltake Roughpower 850W Thermaltake Armor+ MX Case * התקציב הוא בערך 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב היא נטו משחקים. * כל מה שנדרש הוא החלקים אותם הזכרתי לעיל. * אין העדפה לחברה מסויימת. * נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך בעדיפות גבוהה שיהיה שקט. * אין צורך במערכת הפעלה. * לא מתוכנן O/C כלל, אך יכול להיות נחמד לנסות בעתיד. * המחשב הולך להיות מחובר לטלויזיה 32" ב-720P, אך בקרוב ארצה לשנות זאת ל-1080P. הכל בר שינוי למעט הכרטיסי מסך שכבר הוזמנו מח…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטודנטית מחפשת לפטופ בגודל 13 שיהיה קל. מטרות? אינטרנט ויישומי office בלבד. יש כמה דגמים בתקציב עם haswell? או שאמור להגיע כל רגע? אין חשיבות לסוג המסך, רזולוציה, חיבורים. זמן סוללה של 3-4 שעות יספיקו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם למחשב שאני מתכוון לקנות בחודש הקרוב, התקציב שלי עומד על 8,500 ללא אפשרות חריגה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, הורדות בביטורנט, עריכת סרטים ביתיים (ולכן צריך Firewire) יישומי אופיס (2007) וקצת משחקים (בלי אוברקלוק). מיותר לציין שאני צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות את גירסת הultimate של vista. בנוסף, מסך 19" ומארז שחור (עקב ניסיון עגום, אני לא מוכן לשמוע על Compucase - לא על המארזים שלהם ולא על הספקים שלהם. שמעתי דברים טובים על פוסידון נדמה לי של gigaByte ). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה רכיבים מהמחשב הישן שלי ברשותי הארדיסק סטה 200 ג'יגה וכרטיס מסך PCIe x800 אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל לא מוצא חנות עם כל הרכיבים שאני רוצה שעושה משלוחים או ממוקמת באיזור חיפה נתניה המפרט שאני מעוניין בו הוא: לוח אם asrock conroexfire-esata2 מעבד e6300 עד 1100 שקל זכרונות ddr2 667mhz cl3/4 2x512mb קיט במחיר של עד 800 שקל!! (ראיתי cl4 של ג'י.סקיל ושל קרושואל cl3 בפנדס אבל כשהזמנתי נתנו לי תירוצים ש"אזל במלאי" ויום אחרי זה העלו את המחיר ב200 שקל בשני המקרים!) מארז compucase hec 6A19 300w פנדס היו הכי קרובים לשילוב וגם נותנים מחירים ממש טובים אבל הם שיחקו משחקים אז ביטלתי אם מישהו מכיר חנות באיזור הצפון או שעושה משלוחים ומציעה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני מעוניין לשחק בו משחקים אבללל, אני לא רוצה לשלם יותר כסף רק כדי שהמשחק ירוץ עם עוד פעלולים; משחקים חדשים במינימום גרפיקה, בלי שהמשחק יקרטע. האם הכרטיס של אינטל מסוגל? GF8400 GS שמוצע על הרבה ניידים? או שבשביל כל משחק מהשנה האחרונה צריך לפחות HD 2600 או GF 8600 GT? תודה :jump1:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלווו אני כנראה רוצה לקנות מפרט מCom4u המפרט למשחקים כבדים כמו HL2 DOOM3 וכל אלו.. הנה המפרט שחשבתי עליו סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר 1,085.58 1,085.58 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 504.78 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ (האם הזיכרון הזה סביר?) 608.17 608.17 1 דיסק קשיח 120GIGA 7200RPM SERIAL ATA מבית SEAGATE (שהם כותבים Serial ATA הם מתכוונים שזה SATA??) 2,736.75 2,736.75 1 כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800GT 256mb RETAIL מבית LEADTEK 161.16 161.16 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 (איך הכונן הזה?) 310.00 310.00 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אהלן וסהלן, אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות קאד. לא מצאתי משהו עדכני בארכיון הפורום לגבי דברים דומים ואינני בטוח שאני זקוק לאותן דרישות כמו הגרפיקאים אז.. למבינים בנושא הקאד - אני לא זקוק לסימולציות כבדות וגם לא לרינדורים תכופים. ההרכבות שאני בונה הן לא כבדות, לא יותר מ1000 חלקים באסמבלי. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב? שימוש בתוכנות גרפיות כבדות כדוגמת סולידוורקס, אינוונטור, אנסיס, סוליד אדג' וכו'. השימוש בהן די תדיר, כמו שאמרתי למעלה אין לי צורך מיוחד בסימולציות או ברינדורים. דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השגתי כבר במחיר ממש טוב מעבד i7-4790k box ו gigabyte 970 G1, בנוסף לזה אני חושב על להזמין: [TABLE=width: 620] [TR] [TD][h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]GH97MD3H[/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-H97M-D3H[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪485[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%]CORE-2300-BLN[/TD] [TD=width: 55%]Seasonic 500W + Fractal Design Core 2300 Black[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 1…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הנייד הזה (עם מעבד ה I5 והכרטיס NVIDIA) והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המחשב ויכולים לתת לי עליו דיעה לטובה ולרעה. במיוחד מה שמעניין אותי זה זמן הסוללה. בביקורת ש YNET עשו עליו רשום שהוציאו קצת יותר מ 6 שעות בשימוש סביר אבל הם לא רושמים מה זה שימוש סביר וכבר קראתי קצת דעות ברשת שאומרות שלא הוציאו ממנו יותר משעתיים וחצי מקסימום 3 שעות וזה עם שימוש של אינטרנט ואופיס בלבד, אז בעיקר מעניין אותי זמן הסוללה שלו בשימוש של אינטרנט, אופיס וכו' וזמן סוללה כאשר רואים סרט למשל. בגדול ההתלבטות שלי היא בין ה Q330 לבין ה Asus U35JC-A1 כשההבדלים המהותיים בשבילי הם מצד אחד המעבד של האסוס חלש יותר אבל זמן הסוללה שלו ארוך יותר. בנוסף לסמסונג יש יתרון ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התקציב פלוס אפשרות להוספת כרטיס מסך (לא למשחקים) - אשמח לשמוע חוות דעת לגבי המפרט והאם הייתם מחליפים משהו. דגש על מחשב שקט כמה שניתן..ואשמח להמלצה על כרטיס מסך בסיסי כאמור. מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 890 ₪ - * חדש * - 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15 דיסק קשיח: 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty מארז: 459 ₪ - Fractal Design Node 304 Black - Mini ITX ספק כוח: 270 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 500W A.PFC 85ּּ+ 5 Years Warranty קירור מים למעבד: 385 ₪ - Corsair Hydro H60 High …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר- לחסוך, אבל ללא פגיעה משמעותית בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BO3 כשיצא (ONLINE) בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך FHD, לכן צריך שהמפרט יכלול מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
באתר GAMETRAILERS יש השוואה איך נראה GTA4 ב-XBOX360 לעומת PC. בהתחלת הסרטון רואים מהם דרישות המערכת של המחשב. כמה אמור לעלות מחשב כזה היום?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים, עבודות משרדיות * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שפחות אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר להניח שיהיה ליד המחשב שקע חשמל כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? לא מעניין * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 128 לפחות, אם אפשר SSD אשמח. * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך לא חובה * האם …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי ולחבר שלי שתי מפרטי מחשב. חבר שלי רוצה מחשב לאינטרנט ואיי סי קיו וקצת משחקים ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בערך 3300 וחשוב שיהיה טוב במשחקים. מפרט שהציעו לי: intel cpu core2duo 3 ghz e8400 6m 775 1333 מעבד 842 ש"ח asus mb p5k l775/1600 atx לוח אם 531 ש"ח asus en8500gt silent/htp/512m/a כרטיס מסך 300 ש"ח כרטיס קול 8 ערוצים מובנה hd כרטיס רשת 1g מובנה שתי כרטיסי זיכרון של קינגסטון ddr2 של 1gb כל אחד 800hrz מאה עשריים ושלוש שקל כל אחד hd wd 320gb 7200rpm מאתיים תשעים וחמש ש"ח מארז 247 ש"ח סך הכל 3148 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המחיר נורמלי , זול או יקר? 2. עכשיו אני צריך כולל מסך שייצא 3300 ש"ח איך אני עושה את זה ומה כדי …
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, COD-OB, AC1-3, Fifa11.. and more.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט המקורי שבחנתי לקנייה היה: מעבד E6300 לוח ג'יגהבייט GA-965P-S3 Rev3.3 כ. מסך Leadtek PX8800GTS מחיר 1844 ש"ח. דיסק WD 250GB 16MB SATA2 מארז Thermaltake Soprano ספק ENERMAX Liberty 400W מע' הפעלה Vista Home Premium 64Bit התקציב הוא כ 6000 ש"ח, והמחשב מיועד למשחקים ועריכת וידאו בייתי.לא יהיה OC. לאחר שעיינתי בפורום הגרפיקה, ברשימת הכרטיסים המומלצים, חשבתי אולי,מכיוון שאני לא כזה גיימר "כבד", ל "הוריד" את רמת כרטיס המסך ולקנות כרטיס ATI Radeon X1950XT ובהפרש המחיר לקנות כרטיס לכידת וידאו Pinnacle 500pci 1.מה דעתכם 2.האם כדאי/רצוי להוסיף קרור למעבד, ואם כן איזה ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-