עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mo_ster,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tazok,

אוקיי אבא שלי החליט להחליף מחשב נייד הוא כרגע בארה"ב והוא רוצה לקנות אחד התקציב הוא 2000 דולר המחשב צריך להיות פשרה מסויימת הוא צריך להיות קל [לא כמו המחשב שיש לו כרגע ששוקל כמעט 3 וחצי קילו] אבל שיהיה לו כונן cd/dvd/cdr/dvdr לא ממש משנה בעיקרון עדיפות על צורב... המסך צריך להיות ממוצע בגודל לא חייב להיות ענק.. כרטיס מסך ממש לא משנה אלא שיהיה לו את היכולת הבסיסית לנגן סרט divx [זה בשביל העבודה] גודל הרד דיסק... מינימום 20GB אבל זה לא ממש גם ככה אבא שלי לא ממלא את זה.. 512MB זיכרון כדי שהמחשב לא יקרטע עם מעבד Centrino... ושיעבוד כמה שיותר זמן... בלי קשר אני מעדיף שהדגם יהיה כמה שיותר חדש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי לפטופ של סמסומג Samsung 900X בדר"כ, הסוללה שלו מחזיקה לי יום שלם... אז אני מתעצל לקחת איתי את המטען... אבל תמיד כשאני לא לוקח איתי מטען - אני מגלה שאני צריך אותו... אז אני רוצה לקנות עוד מטען, שיהיה תמיד בתיק למקרה הצורך אני מתלבט בין מטען מקורי, לחלופי (כך או כך אני אזמין דרך eBay)... השאלה היא האם כדאי להשקיע במטען מקורי או שסתם חבל על הכסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by chiff,

חבר שלי רוצה למכור נייד שלו אחרי שנה בשימוש המחשב הוא של חברת alienware מעבד T8100 geforce 8600M gt 120gb hd 1 giga איזה מחיר כדאי לו לדרוש עליו לא ידעתי כל כך מה להגיד לו? ואם מישהו יודע עם מעבדות שמטפלות במחשבי DELL בארץ יטפלו גם במחשבי ALIENWARE

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים אני בקרוב מתחיל לעבוד במקום שיצריך ממני בערך שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, לשם כך אני מעוניין להצטייד בלפטופ שעליו אני אוכל לעבוד בנסיעות (בעיקר על אנימציות, פטושופ, ותוכנות מיפוי כמו ArcMap), דברים שחשובים לי שיהיו: ____________________________________________________________________ לפחות שני שקעי USB-C כשאחד מהם הוא עבור טעינה שקע HDMI לא צריך מסך ברזולוציה מעל 1080p I7 13-14 אינץ' (לא מסך מגע) לפחות 16 ג'יגה ראם, אם יש אפשרות להרחבה בעתיד אז בכלל מבורך אם קיים כרטיס מסך בינוני (לא על בסיס המעבד ולא משהו ברמה של RTX) ____________________________________________________________________ אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by TrueLook,

http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nir29nir29,

אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by solikt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by deadelus,

שלום אני צאיך עזרה בקניית מחשב חלקי למשחקים בתקציב של עד בערך 4300 בלי מסך,כרטיס מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,כרטיס קול,הארד דיסק,ובלי סידירומים וצורבים למיניהם הנה מה שאני צריך : מעבד : אני מעדיף לקנות רק amd לוח אם : אם כבר יצא אז nforce 2 של asus אם 6 יציאות pci ו3 סלוטים לזיכרון זיכרון : עדיף 256 של samsung ב צי'פ אחד 2100 או 2700 האחד מביניהם מארז : מקצועי למשל כמו של enermax או lian li אבל עדיף של antec ורצוי עם חלון קירור : למעבד לא אכפת מהמחיר בקשר לקירור אני רוצה להשקיע ! 5 מאווררים : הכי זול שיש 80 מ"מ hardcano או משהו דומה : כדי לעקוב אחר הטמרטורה במחשב ואחרון חביב ספק כוח 350 וואט לא אכפז איזה חברה אבל אם ייכנס במחיר הייתי מעדיף enermax מקוה שתוכלו לעזור לי ! בבק…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idooo,

שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים, אחרי שראיתי כל מיני הצעות למפרטים בנושאים אחרים כאן בפורום הרכבתי מפרט שאני חושב שהכי מתאים לי במסגרת התקציב. אני צריך חוות דעת סופית לגבי המפרט לפני הקנייה בעיקר לגבי 2 דברים שאני מתלבט לגביהם. 1. SSD האם שווה להוסיף 100-150 שקל ולהחליף את מה שבחרתי באחד מהכוננים האלה ? (פשוט ראיתי שהם גם מאוד מומלצים) ADATA XPG SX8200 במחיר של 659. Samsung 860 EVO במחיר של 600. 2.מארז חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט יחסי מאוורר,מרווח ונגיש לניקוי אבק (מצטבר אצלי המון). האם ה-P8 מספיק לזה ? לא מפריע לי למתוח עוד קצת את התקציב אם יש מארז שממש יותר מומלץ. ושאלה נוספת לא צריך קירור למעבד ? לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לש…

14. Started by ran123,

CPU AMD 2800+ 64BIT BOX, M.B GIGABYTE 8KNS, MEMORY 512X2 CORSAIR 3200C2 DUAL DDR, VGA ALBATRON 6800GT, HD WD 160G S-ATA, 1.44, DVD LG, DVD-RW LG 4082BB,CASE COMPUCASE 6919 + ENERMAX 350W מחיר באתר: 6999.00 ¤ מחיר השוק: 7348.95 ¤ אחריות: שנה מצב: ניתן להזמין מערכת משחק למקצוענים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pet4a,

הנקודה האדומה בTHINKPAD נשחכה איפה אפשר לקנות חדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Titanium,

ככה יש לי שתי מפרטים אחת מחברת איבורי ואחת מגולד טופ תגידו מה דעתכם? גולד טופ - gigabyte GA-K8NS N-force3,STAA Athlon64 bit geil value series 512 MB DDR PC3200 400MHz AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer SAPPHIRE ATI 9800 Pro 128MB DVI 256Bit AGP*8 RETAIL DVD LG GSA4120B +-R/RW IDE X12 8.5GB DUAL LAYER Bulk ATX 350Watt IVORY: AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer MSI K8N Neo Platinum 400MHZ RAID SATA 8.1SOUND ETC... 512 PC3200 DDR Kingston 400MHZ LG GSA4120B +-R/RW IDE X16 8.5GB DUAL LAYER Bulk MSI Ati Radeon 9800Pro 128MB 256Bit Case:ATX…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אנחנו מתכננים להחליף את המחשב. רציתי שתעזרו לי למצוא את המפרט האופטימלי בשביל השימושים שלי והכסף שאותו אני רוצה להשקיע. המפרט לא צריך להיות כולל: - מסך - מקלדת - עכבר תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by נאוה 2017,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, הרכבתי מפרט בעצמי, לאור המלצות שקיבלתי כאן ובפורום מעבדים, ואחרי שקראתי הרבה מדריכים וביקורות כאן באתר, אבל חלק מהדברים (כמו מארז) בחרתי בלי יותר מדי ידע... אשמח לקבל את חוות דעתכם: מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ¤778.00 לוח אם ASUS M2N-E - ¤604.00 2 X זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 - ¤381.00 (סה"כ 762 ש"ח) כרטיס מסך ASUS EN7600GS SILENT HTD 256MB PCI-E - ¤684.00 כרטיס טלויזיה Hauppauge MCE WIN-PVR 150 - ¤549.00 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W - ¤415.00 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 סה"כ: 3792 ש"ח את שאר הרכיבים יש לי: HD, צורבים, מסך, כ. קול וכו'. יש לציין שהמחשב מיועד לויסטה, אינטרנט והורדות, וצפיה בסרטים DVD ו-HD. אני לא …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אור בנאי,

אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. דרוש מפרט [לא בשבילי] למחשב כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) בתקציב 3000 לעבודה משרדית. המפרט צריך להיות מTMS או פנדה, עם עדיפות לפנדה כי יש צורך מובהק שהחנות תיהיה מב"ש. יש כבר מפרט מאייבורי עם אחלה הצעת מחיר שאני בטוח שיהיה קשה מאוד אם כי בלתי אפשרי לתת הצעה כזו בתקציב הזה, אבל בכל זאת אני צריך לבנות מפרט אחר מחנות אחרת כמובן. זה המפרט בכל אופן: מארז לבן + ספק 500MAX. כ.רשת 1G LAN OB לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מאוורר למעבד פנטיםו 4 AR D.C 775 צורב SATA LG DVDX18 DL כ.מסך INTEL GMA950 OB דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD מעבד אינטל PD925 3G 4M DUAL CORE זכרון SAMSUNG 1GB DDR2 667MHZ - שתי יחידות כ.קול 7.1 OB (שמונה ערוצים) מסך L222WT LG עכבר אופטי 5 לחצנים לבן מקל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maor1v,

אני מחפש כעת מחשב נייד. השימושים העקריים שלי במחשב הם כלליים (לימודים, גלישה), אני גם עורך וידאו חובב ולכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ premiere pro ולערוך סרטים. התקציב שלי הוא 3000 שח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים