ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום.חבר שלי קנה היום HP 6282 עם שנה אחריות מבאג.הם מציעים שדרוג לאחריות ל3 שנים ב600 שקל בערך.זה כדאי?עד כמה האחריות חשובה בשנה השנייה והשלישית?לא יהיה יותר זול פשוט להכניס אותו למעבדה פרטית אם יתקלקל?תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח נושא חדש ומסודר, מקווה שזה בסדר , בקודם זה כבר היה לא ברור מחשב ראשון : המחשב לאינטרנט,כלי פיתוח תכנה ,קצת עריכת סרטים (עם FIRE WIRE עדיף...) לא צריך מסך,מיקלדת,עכבר,רמקולים צריך צורב DVD כרטיס גראפי לא יקר כי המחשב לא למישחקים כמעט עדיף להשקיע בשאר הדברים ומעדיף ג'יגה זיכרון 4000 זה הסכום ועדיף בהחלט מקום שנותן עם תשלומים, בלי חריגות בבקשה פרט ל 150 שקל של הרכבה . חוץ מזה אני צריך עוד מחשב ב4500 לINTENET וOFFICE בלבד כולל מסך דק ו,מדפסת משולבת וכל הציוד ההיקפי(עכבר,מיקלדת,רמקולים...), המחשב יכול להיות יותר חלש כמובן אבל שיהיה טוב ,אני מניח שאם זה באותה חנות ייתנו לי הנחה או 12 תשלומים במחיר מזומן כי אני קונה שניים. אז בבקשה תנו הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor ;D i dont need a monitor
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד 6K אם ניתן לחסוך אז כן לא ניתן לחרוג מהתקציב השימושים יהיו משחקים וגם דברים שבשגרה כמו עבודה משרדית ומשחקים. יש צורך שמסך יהיה כלול בתקציב ללא ציוד היקפי.(אולי רמקולים אם יתאפשר בתקציב אבל לא על חשבון איכות המפרט) שיוכל להריץ את משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. מבחינת שקט אני מניח שמשהו כמו 7 פשוט שיהיה אפשר לישון עם המחשב באותו חדר. OC- הבנתי שעם מעבד 2500K ו-MUGEN 2 מקבלים תוצאות טובות אז אני מניח שמתוכנן OC בעתיד. מבחינת חנות אני גר בדרום(קרית גת) אבל אני יכול להרחיק עד ראשון לציון הבנתי שTMS חנות טובה והם בדיוק פתחו שם מרכז שירות וחוץ מזה מאוד חשוב לי שיהיה לי מענה על כל מקרה אז אמינות חשובה לי. כמה נקודות: -הייתי רוצה שהמארז יהיה גם קצת אסתטי. -אם תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את המחשב הנ"ל לHTPC - המטרה העיקרית היא הרצת סרטי HD, האם המפרט הנ"ל יחזיק ? *כרטיס המסך הוא 6600GT. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I7 8gb Geforce 335 מצב חדש. בלי שריטות, תקלות. לא היה הרבה בשימוש. כמה שווה היום?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי לקנות מחשב נייד בן 10 חודשים כמעט, ורציתי לדעת אם כדאי לי או לא כדאי לי לקנות אותו. דגם המחשב הוא: IBM X31 - Intel pentium M Centerino 1.5GHz + 512 mb ram המחשב מוצע למכירה ללא תחנת עגינה ועם הארד דיסק 40 ג'יגה. בעל המחשב הסביר לי ש 1.5GHz Centerino עובד כמו מעבד במהירות 2.7GHz האם זה נכון? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחזיק לי לפחות 5 שנים ומעלה והשאלנה הראשונה שעלתה בראשוני (השלב הראשוני) איזה חברה לבחור ?,כי יש מלא חברות ומינימום אחריות שאני מעוניין זה 3 שנים רציתי לשאול איזה חברה תממש את האחריות בצורה המהיימנת ביותר בארץ שלא תעשה "בעיות" ואי מימוש בעתיד אני יודע ולא דוגל בעידוד תחלופת מחשבים ניידים בטווח קצר ומודע לייצור מוצרים שלא יחזיקו הרבה-ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה-וחברה שמשקיעה במחשבים! ואני מתלבט בקניית מחשב נייד שבנוי טוב כנראה מחברת אסוס מסדרת הדגמים החדשים או של דל בגלל המוניטין שיש להם מתלבט כרגע בבחירת חברה בלבד. השלב הבא שלי-זה בבחירת המפרט תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב בתקציב מאוד נמוך. שימושים מאוד מאוד בסיסיים. שמיעת אודיו, שימוש בתוכנות חיפושים בתנ"ך (תורה אור/רזי דרזין. למי שמכיר). כתיבת מסמכים. אין צורך אפילו בפתיחת כרום או דפדפן כלשהו. כן חשוב שיעבוד כמו שצריך. שיעלה מהר, ושפשוט יעבוד בלי לקרטע (למרות התקציב הנמוך). תודה רבה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא צורך בדפדפן. (פירטתי למעלה את השימושים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב המחשבהנשא של לנובו SL 500 לא מוציא לי סיגנל ל line out של הכרטיס קול!!! זה לא דרייברים כי המחשב משמיע מוסיקה דרך הרמקולים הפנימיים של המעבד ואם נאמר אני רוצה לעביר שמע לרמקולים חיצוניים או אוזניות אז ברגע חיבור הקונקטור הרמקוליים הפנימיים של המחשב הנישא מתנתקים אך אין העברת שמע ל LINE OUT אשמח אם למשהו יש תשובה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירסמתי את הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494365.0, שם ביקשתי חוות דעת על מפרט המוצא בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&comp=31 לאחר בירור, הבנתי שמפרט טוב והבעיה היא רק המפרט והספק. דחקתי את המחיר עוד קצת ושיניתי קצת את המפרט לפי ההמלצות שקיבלתי, ואשמח לחוות דעת נוספת: דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12021 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) נקנה בתחילת 2013
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אנימטור וגרפיקאי ומתחיל ללמוד בקרוב תלת מימד וקומפוזיטינג. אני צריך שעם המחשב אוכל לעבוד בכול השלבים והתהליכים של עבודה בתלת מימד: מידול, אנימציה, רינדור וכו', כמו כן צריך להתאים לקומפוזיטינג עריכה וגם להמשיך עם אנימצית דו וגרפיקה. תוכנות לדוגמה שאעבוד איתם: תוכנות adobe, autodesk ואני יודע שיהיו בעתיד עוד תוכנות. 1. תקציב מקסימלי 4K. אפשר ורצוי לנסות לחסוך. אם אין ברירה אפשר לחרוג מהתקציב. השקט חשוב בסולם 8 צריך לכלול מערכת הפעלה windows ואופיס הגירסה לא משנה לי. צריך להרכיב את המחשב בחנות. לא משנה לי איזה חנות. אני גר בתל אביב אך לומד בירושלים ויכול לאסוף גם משם אם צריך. יש מסך גודל HI221 רזולוציה מקסימלית 1050X1680 אך צריך מסך נוסף לעבודה בתלת מימד. יש צו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אבא שלי מתנן לקנות מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית בלבד. לא יהיו משחקים, רינדורים, עריכה וכו'. הנה מפרט שחשבתי עליו: שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ Lite-On 52/32/52//16 Combo Black CD-RW/DVD-ROM 1 249 ¤ Intel Celeron 2.66GHz Socket 478 256K BOX CPU 1 519 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 379 ¤ Albatron PX865PE Pro Soccet 478 Motherboard 1 449 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 2 478 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Albatron Geforce FX5200LP1 AGP 128Mb DVI Video Card 1 319 ¤ D-Link DWL-G520+ G2.4GHz 54Mbps Wireless PCI Adapter 1 23…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי להפעלת משחקים גדולים, תכנות אתרים בשפת צד שרת ועיצוב בפוטושופ ( גם אתרים ). המחשב הוא כהשקעה גם לטווח הרחוק, ואני רוצה להדגיש את זה. אין בכוונתי לקנות מחשב עוד שנתיים בגלל שהחלקים ישנים מדי והם לא תואמים לדרישות שיהיו עד אז. הנה מה שאני ניסיתי להרכיב, תנו לי חוות דעת, תיקונים, שיפורים וכל מה שאתם חושבים. אפשרות א' : מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: GigaByte965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון: 1GB TwinMOS DDR II 667 כרטיס מסך: Sapphire (ATI) X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E כונן קשיח: ?WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מארז: ?Chieftec Mesh Silver / Silver / Black - להוסיף את כל המאווררים האפשריים ! (…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon XP 2100+ T-bred Motherboard: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Memory: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling: Thermalright SLK 600 + Vantec Thermoflow 80mm Hard Disc: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: ATI Radeon 9700(np) 128MB DDR Floppy: 1.44MB 3,5" Floppy Drive DVD-ROM: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor Keyboard / Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Speakers: Altec Lansing AVS300 24W 2.1 Speakers Case: Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting Power Supply: HEC (Heroichi) 300AR-T 300W Power Supply על הציוד ההיקפי (מארז, רמקולים, בצורב אין צורך) א…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני חוסך בנתיים כסף... אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי כשיצא ה- GEFORCE FX אבל אני ממש לא יודע מה לעשות בקשר למעבד עצמו... אני בעקרון חושב על קניית מעבד AMD אבל הבנתי שיצא ה- ATLON 64 BIT עוד כמה זמן... ואני לא יודע מה יהיה יותר כדאי כשישר יצא ה- GEFORCE FX לקנות את המחשב ואת המעבד הכי טוב או לחכות עוד כמה חודשים שיצא ה- AMD 64 BIT ולשבור את הראש בנתיים... תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב של סבא שלי כבר בן 6 וחצי והגיע הזמן לשדרגו הכנתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. התקציב הוא עד 3000 ש"ח ודגש על מארז שקט וטוב, חשוב לו השקט. Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695 Intel SSD 330 Series 120GB SSDSC2CT120A3K5 Sata3 Retail, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2670 ANTEC Mini P180, יחידות 1 ₪512 http://www…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-