ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בדחיפות..חייב לבצע רכישה במהלך השבוע!אנא הציעו שיפורים. - כרטיס המסך הוא כרטיס נמוך וישן מכיוון שמועניין לחכות לכרטיסים חדשים תומכי DX10 ,דעתכם?ומה אתם מציעים לקחת במידה ולא להמתין? - האם השקעה בספק כוח כמו זה היא מיותרת? - האם כדי לקחת לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 (965P) - ATX שעולה 942 ש"ח? מה ההבדלים?? המפרט: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 736.67 ש"ח LEADTEK Geforce 7300 GS 256MB (256-512) DDR (64bit) TV OUT/DVI-b 387.58 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4. המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם). זה המפרט: E4500 לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק) HDD 160GB 2GB GEFORCE 9500 אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5 לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא) 4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?) כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה. אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23. תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד בתקציב של בין 5000 ל- 6000 ש"ח. אני רוצה ויסטה... לכם אקח זיכרון של שני ג'יגה. ואשמח למעבד ליבה כפולה במהירות של 2 ג'יגה הרץ. מסך מט ולא מבריק כמובן... לא אלך על הקטנים כי הם יקרים, לכן אני מניח שהגודל הוא 15.4 אינץ'. שימושי אינטרנט ומעט תוכנות גרפיקה. יש למישהו המלצה גורפת על מחשב ש"כולם מרוצים ממנו"? יש כל כך הרבה!!! ההתלבטות היא בעיקר בין HP ל בין DELL אינספיריון החדש... למרות ששמעתי שהמסך שלו גרוע. או ששמעתם על משהו אחר... יש המלצות??? אני אובד עצות! תודה רבה לכולם....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש, אני רוצה שהוא יריץ משחקים כבדים לאיזה 3 שנים בגרפיקה בסדר, אח"כ קצת פחות לא משנה לי. אהה והוא לא ל OC, אני לא עושה ולא אעשה שום OC אף פעם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-RW / DVD-R…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני צריך את הפרטים הבאים: מעבד 805 לוח סבבה לא צריך OC 250 ג'יגה מקסטור SATA 2 זיכרון 2*512 כרטיס מסך נחמד לא מטורף משהו בסביבות ה700+- מסך CRT איכותי רצוי של LG מארז נחמד יפה ואיכותי.. צורב דיוידי כונן דיוידי וזהו.. המחשב מיועד לגלישה שוטפת+משחקים מדי פעם לא ממש גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים.. עכשיו חובה שהמחשב יהיה מKSP והתקציב 4-4.2 אלף שקל.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שקרא, אחרי כל הבלאגן שהיה לי עם המאיץ (LEADTEK 6600 GT AGP), והחנות (נתנה לי BULK במקום RETAIL והביצועים היו בינוניים מדי) החלטתי שאני פשוט הולך להשקיע יותר כסף ולקנות כמה חלקים חשובים! התקציב הוא 2500 ש"ח (אם אין ברירה, אז קצת יותר). והחלקים שאני צריך הם - לוח אם שיתמוך כמובן ב PCI-E, לא חשוב לי OC, עם SATA-II. מעבד AMD 64 bit, לא Sempron, אני *שונא* מעבדים מוחלשים. מאיץ גרפי רצוי ATI GTO, אבל חזק מה 6600GT. בינתיים, ככל הנראה, אני אצטרך להשאר עם הספק הג'נרי 400W המחורבן שלי. מה נראה לכם? אפשר להרכיב מפרט כזה שכל הרכיבים בו חדשים או שאני אצטרך לוותר על משהו ולקנות אותו כיד-שניה, ואם כן מה עדיף משלושתם? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפטופ חדש לסטודנטית. היום היא משתמשת בנייד הישן שלה מהתואר הראשון שכבר ממש מקרטע asus eee עם מסך 10 אינצ'. התקציב הוא 3000 עם אפשרות חריגה ל 3500 יש מישהו שמגיע מארה"ב בעוד חודש ויכול לקנות לנו שם אבל זה אומר שצריך אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ וגם עדיף שהמחיר יהיה נמוך יותר * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט עם קצת SPSS ואופציה לסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד קילו וחצי (חשוב! 1.8 לא בא בחשבון) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות בעבודה עם אופיס ואינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray ASUS P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channe Corsair HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular sapphire hd5850 שמתי את הלוח עם ה 2 PCI כי הוא יקר מהלוח השני בפחות מ 100 שקל הארד דיסק אני אקח מהמחשב הישן בינתיים. אני רוצה לעשות לו OC מייד לאחר שאקבל אותו האם הלוח מתאים ? למישו יש לוח דומה? ועד כמה אפשר להעלות את המעבד? האם יש בעיה או התנגשות כל שהיא בין החלקים? איזה מאוור כדאי לשלב כאן? אני צריך המלצה גם על מארז מתאים ושלא יהיה יקר אם מישהו מכיר. ואם מישו יודע ויכול להסביר לי מה זה ה 16X PCI E אני רק יודע שזאת טכנולוגיה חדשה ומהירה יותר אבל א…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, ספק, קירור למעבד, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי רק בינוני לכרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ב3500 כולל מסך LCD 17' כולל הציוד ההיקפי עדיף מlogicpc כולל בניה בלי ווינדוס עם צורב (לא צריך ממש צורב DVD אבל ההבדל מחירים כבר די זניח אז תעשו מה שאתם רוצים) הארדיסק של 80 גיגה יספיק וזהו נראה לי... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש, בעבר עזרתם לי הרבה ברכישת לפטופים אני מעוניין לפטופ בעיקר לגלישה באינטרנט. כנראה כרגע אני מעוניין בגודל של 13 אינץ . הדגם הזה: Dell Vostro 1320 T6570 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 הסתדר לי טוב בתקציב, ונראה לי גם מבחינת הנתונים שלו. הבעיה היחידה שאני לא שלם איתה זה שהמסך אינו LED. 1. מה אתם אומרים, ההבדלים הם קריטים בין ה LCD המיושן ל LED החסכוני? 2. מה אתם אומרים בכלליות על המחשב? יש לכם המלצות נוספות בתקציב? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עשיתי מפרט, הוא ניראה ממש יפה, רק שהוא קצת עולה על הגבולות, בכול זאת... אם אני אקח ANTEC 300W Smart Power זה יספיק למחשב הזה? 2.4GHz C Intel P4 Radeon 9800 NON Pro ASUS P4P800 כרטיס קול Creative Sound Blaster Live 5.1 כונן קשיח 40GB 2MB Buffer 7200 RPM DVD של BENQ צורב של SAMSUNG עם 8MB BUFFER FLOPPY Geil Golden Dragon PC3500 Series Retial המארז הכי חלש של אנרמקס (שהוא בכלל לא חלש) 2מאווררים של ThermalTake שהם Ball Bearing 2 ב 50 ש"ח דיי ג'נריים 2 מאווררי Smart Fan 2 מאוורר 1 שבא עם המארז מקווה שלא שכחתי שום דבר, בכול זאת מה שיש זה ככה: 1) זה כבר 5000 שקל, אני לא יכול לעבור 5000 שקל, ואני צריך עוד ספק וקירור למעבד, אם תוכלו להציע משהו אז תודה, אהה ולא לשכוח שזה ל OC…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג ושימושים כלליים. האם זו תקופה טובה לדעתכם למהלך כזה? האם כדאי לחכות ל-BF? ל-zen2? אחרי שראיתי את מעבדי 9th gen החדשים של אינטל, נראה לי שבפעם הראשונה אלך על AMD וחשבתי על כיוון של 2700x או 2600x. בכל מקרה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k עם חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. נכון להיום מסך FHD בודד. אולי בעוד שנה-שנתיים אתקדם ל-2K וכמובן אחליף כרטיס מסך בהתאם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף? כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב שהומלץ לי בפורום לשימושים הנ"ל . זקוק למחשב נוסף לשימושים הנ"ל ( SC2 לא משוחק הרבה ) מסך סמסונג P2350 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT חשבתי על המפרט שבקישור http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2657 בלי הכרטיס מסך ולהעביר את הכרטיס הנוכחי שלי 9800GT למחשב החדש . אפשרות נוספת המפרט שבהמלצות הפורום ( בלי כרטיס מסך) בקישור http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135019§ion=293&target=רב%20תכליתי אשמח להצעות אחרות או לשינויים במפרט עצמו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף קונה מחשב חדש. אז בבקשה תעזרו לי עם המפרט. אז ככה: 1. תקציב: עד 4000 מקסימום (בלי מסך) ! 2. רכיבים לפי סדר עדיפויות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב) א. לוח אם. ב. כרטיס מסך. ג. מעבד. ד. מארז. ה. זיכרון. ו. הארד דיסק. ז. DVD. ח. כונן דיסקטים. : 3. חשוב לי שיהיה לוח אם טוב עם כרטיס קול onboard כי חבל לי להשקיע עוד 300 שקל על כרטיס קול. 4. במסגרת התקציב אני מעדיף INTEL. 5. אני צריך את המחשב ל- משחקים, מולטימדיה, אינטרנט, קצת תיכנות. 6. בלי מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. רק את המחשב עצמו. ודבר אחרון אני ישמח מאוד אם תבררו לי איפה אפשר להשיג (עדיין) Radeon 9500 Pro 128 DDR אבל שתהיה שחורה טובה, ולא פגומה או סחורה שחז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, S-ATA, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 472.47 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2575.23 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Keyboards : Logitech Internet Navigator Keyboard [ ¤ 161.9…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח ישן: dell optiplex 960 intel core 2 vpro, צרפתי למטה קובץ מידע על המחשב מאתר אינטל. אני צריך להתקין תוכנות גרפיות: Photoshop, אילוסטרייטור XD. וצריך מחשב שיעבוד בצורה חלקה. האם המחשב שברשותי, מתאים לתוכנות שציינתי, או אולי אפשר לשדרג אותו ולהוסיף לו רכיבים שיהפכו אותו ליעיל לפוטושופ וכו'? התקציב עד 3.500 ש"ח. תודה מראש! desktop-optiplex-960-customer-brochure-en.pdf
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/reviewsys/ עם היינו משנים תמעבד ל AMD וכמובן תלוח אם המחשב היה פצצה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-