עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

2. Started by lovakosh,

מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sasha_iq,

המפרט הבסיסי שהורכב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני עומד לרכוש את המעבד הנ"ל משומש ואשמח להמלצות על לוח אם+זכרון, רצוי מKSP. חשבתי על הזכרונות האלו: http://ksp.co.il/?store=kspnazarta&uin=11914 2X2Ghz 1333mhz 7-7-7, זולים וטובים ממה שזה נראה. יש עוד הרבה זכרונות בערך באותו המחיר, אם יש משהו משמעותית טוב יותר, אשמח להמלצה. בקשר ללוח אם באמת שאין לי מושג מה לקנות. המידע הבא יוכל לעזור: * אני מתכנן לבצע קצת OC, כנראה לא הרבה מעל ה4ghz. * לא מתכוון לעשות מערך SLI\CROSSFIRE. * אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה על לוח האם. * FireWire-אני מוסיקאי ומקליט כלים דרך כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים דרך FW IEEE1394, כך שרצוי לוח עם חיבור FW איכותי. אם לא, אז כדאי להתחשב תקציבית ברכישה של כרטיס חיצוני שעולה בערך 100 שקל. * אין לי ממש צו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mordydd91,

מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kobx,

שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nir29nir29,

אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dw3939,

שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22, 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אם חדש בפורום אבל בעצם ישן .. מבקר פה דיי הרבה אבל אף פעם לא הייתה לי דילמה שדרשה הרשמה . אני מעוניין במחשב שלא יעלה על 4500 . הדילמה הגדולה באמת היא בתחום לוח האם .. +CPU : Athlon XP 2100 + \ 2200 MB 1. ASUS - A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 או להוסיף כמה שקלים וללכת כבר על לוח עם הסריאל ATA ...? הבדל של משהו כמו 100 שקל .. Gigabyte - 2. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire או ללכת על דגם פשוט יותר ללא הפייר וייאר .. האמת למה אני צריך אותו .. Abit - KD7 Ultra,AGPx8,lan,usb2.0,+raid כמובן כול הלוחות על בסיס ציפסט VIA KT 400 . לוח נוסף הוא של MSI : KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 זיכרון : SumSung 400MHZ 256 MB כאן הרבה אולי יבקרו אותי אבל ... כולבי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת משחקים + עריכת וידאו (לא מקצועית מדי) + סרטים DivX וכו' (בלי מערכת סראונד). ללא מסך! תקציב: 6000ש"ח. המפרט: Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz, FSB800, Hyper-Threading, 1MB Cache Motherboard: Asus P4C800 Deluxe i875P/FSB800/DC DDR400/SATA/AGP 8X/*Giga LAN*/Audio/Raid/Firewire Memory: Corsair Ultra Series 2x256MB CAS2 5ns DDR PC3200 400Mhz Graphic Card: MSI Raedon 9800Pro TV,DVI 128MB Disk: …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני שבועיים שלחתי מחשב נייד לתיקון בחנות מחשבים.. בעיה ידועה, מחשב לא נדלק.. קיבלתי אותו היום.. לאחר שנאמר לי מה התקלה והציעו לתקן תמורת 700 שקל.. לא שווה בכלל.. אז אמרתי לא. קיצר היום קיבלתי אותו עם תופעה שונה לגמריי.. אחרי שפרקתי אותו לגורמים גילית שחצי מהדברים בפנים בכלל לא שלי. מסך, מקלדת, כרטיס זכרון של 128 שהוחלף ב-64, כרטיס רשת (Mini PCI) ולוח אם שרוף. זה פשוט העלה לי את הסעיף.. חטפתי עצבים.. מחר אני אלך לחנות להתלונן, אבל מה עוד אפשר לעשות אם הם לא יהיו מוכנים להקשיב לי? יש מקום שאפר להתלונן? יש מישהו שמטפל בדברים כאלו?! אודה על תגובה מהירה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אודה לעזרתכם בדחיפות..חייב לבצע רכישה במהלך השבוע!אנא הציעו שיפורים. - כרטיס המסך הוא כרטיס נמוך וישן מכיוון שמועניין לחכות לכרטיסים חדשים תומכי DX10 ,דעתכם?ומה אתם מציעים לקחת במידה ולא להמתין? - האם השקעה בספק כוח כמו זה היא מיותרת? - האם כדי לקחת לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 (965P) - ATX שעולה 942 ש"ח? מה ההבדלים?? המפרט: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 736.67 ש"ח LEADTEK Geforce 7300 GS 256MB (256-512) DDR (64bit) TV OUT/DVI-b 387.58 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. * מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by נאוה 2017,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אין צורך באביזרים (מסך, מקלדת וכו') מבקש בהמלצה גם כרטיס מסך ומארז. למעשה מדובר בשילוש + כ.מסך + מארז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by daniely,

אהלן,אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קונקרטיות או חנויות מומלצות בארה"ב-אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מנסה להריץ אנדרומדה אבל הוא עושה לי קונצים ואני מאוד רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לו לרוץ חלק. יש לי כמה צילומי מסך (דרך הפלאפון, סליחה מראש) שאני בטוחה שמישהו כאן יכול להסיק מהם יותר מסקנות ממני. זה התחיל בזה שניסיתי להריץ את המשחק בפעם הראשונה וקפצה ההודעה הזו: עשיתי גוגל על הדרייבר המדובר וכשניסיתי להוריד אותו קפצה ההודעה הבאה: חזרתי אחורה לדרישות של המשחק, הנה הן: ממשיכה בקישורים כי זה לא נותן לי להעלות עוד תמונות. צילמתי את הנתונים שהופיעו ב-CPU-Z: http://imgur.com/Cl5Syvs http://imgur.com/IS5OE8T http://imgur.com/hU0NMvq http://imgur.com/BrY2Ggm http://imgur.com/zfQN4vX ht…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תכני HD בתוכנות פרימייר וAVID, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר, AVID, פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים אססין קריד 4, באטמן ארקהאם אוריג'ינס, באטלפילד 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready. לא יכול…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. בעקבות ההמלצות הטובות שלכם כשאני קניתי את המחשב שלי לפני ארבעה חודשים, חזרתי לחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב כמו שמפורט בכותרת הוא איזור 3100 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? עד 13.3. אפשר מבריק. * משקל רצוי? הסטנדרט ל13.3... אפשר עד 2.5 אני מניח אבל בגדול כמה שיותר קל יהיה יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב, 3.5 שעות וצפונה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אני לא מכיר מחשבים שלא באים עם זה היום... כן, זה יהיה נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160, אבל לא נבכה אם זה יהי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים