עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני סטודנת ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים התקציב שלי הוא 5000 שקל יש לי מספר שאלות לגבי המחשב: ראשית האם יש המלצה על מחשבי HP אני יודע כי בעבר היה איתם בעיה במתן השרות שלהם, אבל אני יודע כי זה השתנה בזמן האחרון, האם אתם ממליצים עליהם או לא. לגבי המחשב המפרט הינו: מעבד Core 2 Duo זכרון של לפחות 1GB הרדיסק של לפחות 120GB צורב DVD תקשורת אינטרנט אלחוטית יצאת ודאיו. חיבור FireWire היתרון יש לי מבצע סטודנטים במחשה הזה: http://www.ibm4u.co.il/product.aspx?p_id=7086 ב 4200 שקל אשמח לקבל תגובות ועזרה עמיר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב מרוחק מהראוטר (nighthawk). אני לא רוצה לשרשר כבל רשת בכל הבית. אני מחפש wireless bridge שיתחבר לרשת הרגילה שלי (בצורה אלחוטית) ויאפשר חיבור של המחשב ישירות אליו (בצורה חוטית). אני רוצה לחבר את המחשב בקצב גבוה לרשת. למישהו יש נסיון עם פתרון כזה? יש המלצות למכשיר מסויים שמתאים? התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש על העזרה

3. הבנתי שלמחשב נייד יש מאוורר קטן בפנים וכן שניתן לקנות סטנד מתחתיו עם מאוורר נוסף , אבל עדיין יש בעיה כי הסטנד גבוה ולא תמיד נוח לכתיבה וכן הטמפ' והלחות גבוהים בקיץ (בחדר דרומי לפחות 30 מעלות למי שזוכר בקיץ ) כך שהאויר חם גם במצב של איוורור (וגם עם מאוורר נוסף בחדר שמכוון למחשב), האם יש פגיעה מתמשכת במחשב במצב כזה ואם כן אז לשקול מחשב נייח עם 3 מאווררים במארז או שאין הבדל בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אז אני הולך השבוע לקנות מחשב ובניתי לי מפרט מכל מיני הצעות שקיבלתי : מעבד INTEL P-D LGA775 3.0GHZ 930 800MHZ FSB 2*2Mb EM64T DUAL CORE 3Y = 1436 כל השאר מksp : לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 1 550 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 440 440 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 250 250 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6 400W 1 460 460 סה"כ 3780 בכללי זה יוצ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by motie,

בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני צריך מחשב בתקציב 7000 שח עדיף שימוש חלקי בתקציב המטרה העיקרית של המחשב הוא משחקים בגרפיקה גבוהה רזולוציה 1680X1050 ללא צורך בציוד היקפי הרעש לא חשוב בכלל (1) לא מתוכנן אוברקלוק למחשב אני מעדיף שתיכלל מערכת הפעלה ווינדוס 7 (לא חייב) אני גר בחדרה אין דרישות לחיבורים מיוחדים או מארזים לא מתוכנן שידרוג משמעותי של המפרט בהמשך אך יש דגש על כרטיס מסך חזק מאוד !!!! לא משנה של נווידיה או רדאון עם תמיכה ב DIRECT X 11

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gohan,

אני צריך מפרט ב4000שקל כולל מסך למשחקים. המסך רק צריך להיות 17" ומסוגל לרוץ ב1024 על 768 ב100 או 85hz תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מורמ,

שלום, אני לא מכיר את העולם הזה והמושגים כמעט ובכלל ואני אשמח לעזרה בבחירת מחשב. מחפש מחשב להריץ חוץ מאופיס ופריסיל גם תוכנות עריכה (סטיל פוטושופ) וקצת משחקים. מחיר של 3000 - 4000 בערך. רב תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zzz727,

הציעו לי ולחבר שלי שתי מפרטי מחשב. חבר שלי רוצה מחשב לאינטרנט ואיי סי קיו וקצת משחקים ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בערך 3300 וחשוב שיהיה טוב במשחקים. מפרט שהציעו לי: intel cpu core2duo 3 ghz e8400 6m 775 1333 מעבד 842 ש"ח asus mb p5k l775/1600 atx לוח אם 531 ש"ח asus en8500gt silent/htp/512m/a כרטיס מסך 300 ש"ח כרטיס קול 8 ערוצים מובנה hd כרטיס רשת 1g מובנה שתי כרטיסי זיכרון של קינגסטון ddr2 של 1gb כל אחד 800hrz מאה עשריים ושלוש שקל כל אחד hd wd 320gb 7200rpm מאתיים תשעים וחמש ש"ח מארז 247 ש"ח סך הכל 3148 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המחיר נורמלי , זול או יקר? 2. עכשיו אני צריך כולל מסך שייצא 3300 ש"ח איך אני עושה את זה ומה כדי …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by slamdunk,

היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mwalker03,

היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gal555,

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן,אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה על תמונות.מחשב שתוכנות כמו פוטושופ יוכלו לעבוד עליו בצורה חלקה מבלי להתקע כל רגע... התקציב הוא בסביבות ה2-5 אלף,חשוב לי לציין שאני לא מחפש שוםדבר מפואר .מחשב פשוט שיאפשר לעבוד על הצילומים שלי גם כשאני בבסיס בצורה חלקה וטובה. איזה נתונים צריך בכלל לבדוק?יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, אני מחפש תחליף ללפטופ. השימוש שלי צריך לכלול מחשב עם כונן 500 ג׳יגה שיפעיל תוכנה מסויימת קבוע בלי לכבות אותו. לכן רצוי מחשב קטן ככל הניתן עם צריכת חשמל נמוכה וחיבור לאינטרנט. חשבתי שאפשרי לעשות את זה על רספברי פאי אבל לא הצלחתי להפעיל תוכנה עם קובץ exe על win 10 iot. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או להמליץ על מחשב מיני מסויים שיהיה הכי זול בנמצא. תודה רבה, גיל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barhanin87,

היי. חשבתי לקנות את המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=48033&select=.268..271..214..2185..462. ואני רוצה להוסיף לו זיכרון ל 16 ג'יגה. לע מצאתי בשום מקום מידע האם יש לו מקום להוספת זיכרון ועד כמה אפשר להוסיף. אשמח לעזרה. תודה

19. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. חשוב שיהיה בו זיכרון של 1 גיגה צורב DVD רצוי כרטיס מסך ולוח אם איכותי

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by red_socks,

קודם כל שלום לכולם ותודה על העזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בינוניים בערך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר Counter Striker Global Offensive , Teamfortress , DayZ , Garrysmod , A.V.A , Smite משחקי FPS לרוב . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ymds,

Dell vostro 1320. מישהו מכיר? יודע? יכול לספר מנסיון? בחיפוש של הפורום אין תוצאות. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה (4500 ש"ח - הורידו את המחיר :-)) או את ה-Dell vostro 1320 (עם שדרוגים של 7200 RPM ו-4GB ב-4200 ש"ח). שווה להוסיף את הכסף? מבחינת רזולוציה, מסך LED וזיכרון cache ל-HP יש יתרון מה גם שהוא מגיע עם מע' הפעלה, אבל האחריות היא לשנה בלבד.. הבנתי שגם הביצועים שלו יותר חזקים... השאלה עד כמה HP נחשבת לאמינה בתחומה, ואם לא עדיף את ה-Dell. הבעיה היא שאני לא מוצאת שום מידע באתרי סקירות, שזה גם מעט מחשיד... תודה ושבוע טוב! HP Pavilion dm3-1110ej http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=1010EJ&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Dell vostro 1320 http://www.nayadnay…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by epichorus,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שבניתי, השימושים הם בעיקר עבור צפייה במדיה אבל גם יש צורך באפשרות לגיימינג קל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪563 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: SilverStone MILO ML-03B USB3 HTPC Black כמות: 1 - מחיר: ₪396 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪274 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP כמות: 1 - מחיר: ₪457 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים