עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שני נושאים שונים בתכלית: * זה לא מנוסח לפי החוקים שלכם, אבל זה מכיוון שאני לא מחפש מחשב ספציפי אלא התייחסות לנושאים מסויימים שיאפשרו לי למצוא את המחשב שלי בקלות 1. אני רוצה לקנות מחשב נייד זול (2000-2500 שח) שיחליף את הדל וסטרו 1510 שלי שנפטר לא מזמן. הדרישות הכלליות שלי נוגעות בעיקר לשימוש אינטנסיבי בדברים הרגילים - אני רגיל לעבוד על עשרות חלונות פתוחים במקביל, כאשר כולם מכילים לא יותר ממסמכי וורד והמון חלונות אינטרנט. א. מכיוון שחשוב לי לא להוציא המון כסף על המחשב, ואני עדין רוצה שהוא ימלא את תפקידו, הייתי רוצה לדעת איזה חלק במפרט של המחשב הוא מהותי לי לתפקוד השפיר שלו, כלומר האם שווה לי להשקיע במעבד מסוים, האם בכמות זיכרון מסוימת, או שאולי בכונן. כאמור, במחיר הזה אני מ…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by yaaraer,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  3. שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  4. מפרט: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : מביא משהו טוב 700 ואט ומעלה, אל תתיחסו לספק. זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT תקציב:כותרת... אני רוצה כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים על מקסימום,תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by Moshe132,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by -Blaze-,

מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by zmatangal4,

שלום קוראים לי מתן אני רוצה לעשות bitcoin mining עכשיו אני צריך מחשב חזק מאוד אין בעיה כספית מה שצריך שיהיה בו 4 כרטסי מסך שהמעבד שלהם ביצועיו גבוה והכרטיס לא צריך להיות עם הרבה ג'גיה עכשיו הכרטיסי מסך צריך לפעול באופן פסיבי ושהמהיררות של התחממות שלהם לא תיהיה גבוה אלה נמוך עכשיו אני רוצה 4 כאלה שבינהם גופי קירור ומאווררים שקטים והלוח אם יוכל לקבל 4 כרטיסי וגופי קירור אחד בן השני שאר הדברים פחות קריטים לכל העוזר תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. למטרות גיימינג ובכללי איזה כרטיס מבינהם נחשב חזק יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  12. הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום רב ובוקר טוב. נתבקשתי למצוא מחשב נייד טוב לסביבת הסלון בבית. התקציב כאמור עומד על 2500 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. דרישות מהמחשב מאוד פשוטות: אינטרנט, OFFICE ( לא במסגרת התקציב) , סביבת WINDOWS, וחשוב מאוד: יציאת HDMI ומעבד גרפי (גנרי?!) התומך בשידור 3D מלא לטלוויזיה. שטח אחסון מכובד יהיה ייתרון, כל עוד הדבר עומד במסגרת התקציב. בעניין המשקל, הסוללה והעיצוב ניתן להתפשר. המחשב לא הולך לצאת מהסלון יותר מדיי. גודל מסך רצוי : או 15" או 17" . לא פחות מזה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by levinir1234,

שלום לכולם, אני יודע שהמפרט שלי גרוע ושהשקעתי יותר מדי במעבד והרבה פחות בכרטיס מסך. אבל למרות זאת הייתי רוצה לדעת האם המפרט שלי מסוגל להריץ,אפילו על LOW העיקר שלא יתקע. המשחקים הם- GTA COD NFS FS וכאלה..... את המחשב כבר קניתי(הוא אמור להגיע בימים הקרובים). המפרט: מעבד- Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB לוח אם- Asus P8H61-M LX B3 מאוור למעבד- Scythe Katan a 3 CPU Cooler זיכרון- G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הרד דיסק- ern Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX וספק כוח- Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan צורב DVD- Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA מערכת הפעלה- Windows 7 HOME PREMIUM 64 Bit

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  17. המחשב מיועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים + סרטי FHD + מוזיקה. המפרט הנ"ל : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137860§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D החלפה של המארז ב- CoolerMaster Silencio 450 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7471 החלפה של כרטיס מסך ב- Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB GDDR5 : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3839 והחלפת כונן קשיח Samsung F4 EcoGreen HD204UI : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6044 ציוד היקפי : Logitech MK520 http://ksp.co.il/?uin=11877 Logitech Z506 5.1 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5873 סה"כ 4965 ש"ח. מה אומרים ?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Slider2,

היי, אני מעוניין במחשב נייד למשחקים, חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי שמתאים למשחקים כבדים- http://www.ebay.com/itm/MSI-GT780DX-Gaming-i7-2670QM-12-gig-Nvidia-GTX-570M-1-5-GDDR5-Dynaudio-Sound-/290732428039?pt=Laptops_Nov05&hash=item43b100cb07 מישהו יודע אם המחשב הזה יחזיק מעמד מול משחקים חדשים לכמה שנים? האם יש מחשב שנחשב מחשב יותר טוב למשחקים? העלות שלו היא 4700 ש"ח (קרוב משפחה מביא לי אותו מארה"ב). אשמח לעזרה! תודה מראש... המפרט שלו- GT780DX Turbo Enhanced Special Edition Specs: Intel Core™ i7 Mobile Processor Technology-Core™ i7 2670 QM 2.2 ghz -3.1 ghz (MAX Turbo) 17.3" FHD LED (1920 x 1080) Widescreen Anti-Glare Display (For gaming) Mobile Intel HM67 …

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. התקרה היא 5K.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות וגם וידאו באיכות FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Avid, Maya 3D, Final Cut. מיועד לשימוש תדיר וכבד במהלך קורס ואולי בהמשך גם לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הנה המפרט: המחירים: לוח אם: ASUS Sabertooth X79 Intel X79 LGA 2011 ATX Intel Motherboard 1670 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14142 כונן קשיח: SDSSDX-120G-G25 http://ksp.co.il/?uin=15084 610 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14740 540 ש"ח זיכרון: http://ksp.co.il/?uin=14090 620 ש"ח כרטיס מסך: Zotac GTX680 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 2690 ש"ח מעבד: Intel Core i7 3930K 3.2Ghz 12MB 2890 ש"ח ספק כח: http://ksp.co.il/?uin=13635 450 ש"ח קירור Noctua NH-D14 SE2011 CPU COOLER 290 ש"ח מבקש חוות דעת מבחינת : האם החלקים תואמים אחד לשני? והאם המפרט שווה או שאפשר לשפר באותו מחיר? האם הספק כח מספיק למחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  21. אני פתחתי נושא של בחירת מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536360.0 ואז העלתי תסכום ורציתי לדעת אם לDell Inspiron 7720 6171 אין מתחרים לסכום של עד 7100 תודה לעוזרים ועוד שאלה אחת מה ההבדל בין 6171 ל6170

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום, אשמח מאוד לעזרתכם! 1. תקציב המקסימאלי - 4000 ש"ח א) לנסות באזור ה3000 ש"ח 2. שימושי המחשב - מיועד לעבודה על תוכנות גראפיקה, בעיקר עיצוב בתוכנת פוטושופ, סביבת עבודה PC 3. ללא ציוד היקפי א) כרטיס רשת עם Wi-Fi, ניתן גם דונגל במקום.. 4. הארד דיסק 250G, אשמח גם לדעת כמה יעלה עם 500G 5. יהיה טוב שיהיה שקט, אבל לא כדרישה... 6. עם מערכת הפעלה של ווינדוס 7 + אופיס HOME 7. לא מתוכנן שדרוג מחשב

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים. * גודל המסך? 15.6 או יותר * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (אלא אם כן זה מייקר משמעותית) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה כן חשוב: 1. אמינות. דגם שאין אצלו בעיות ידועות ואחריות…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים