ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
שלום, השגתי RTX 3080 מnewEgg ואני רוצה לקנות את שאר המחשב. יש לי מפרט שהייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. הוא הורכב בTMS אבל אני פתוח להצעות איפה לקנות, גר בתל אביב. איפה שההרכבה תיהיה הכי מהירה והמחירים יהיו הכי משתלמים. התקציב יחסית גמיש, אם יש פה משהו מיותר/מוגזם אז אשמח לשנות אותו אבל אם צריך להוסיף וזה משמעותי אז אפשר. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים [AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 2836 קירור למעבדים Noctua NH-U12A CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 403 לוחות אם Asus ROG STRIX B550-E GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 1156 זכרונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, VISUAL STUDIO, צפיה בוידאו באיכות FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14.1 אך גם 15.6 ו-13.3 בא בחשבון. מעדיף מאט אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חשוב לי שהכפתורים של העכבר יהיו רכים ונעימים כמו בסדרות ה T של לנובו למשל. * …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים ב4400 עם מקלדת ועכבר וצורב דיוידי
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חברה אני מאוד אוהב לעשות זאת ואם אפשר בבקשה תנו לי הנה דוגמא למפרט sli זול מאוד: cpu:amd athlon 64 3000 939 mother board:asus a8n sli deluxe video cards:x2 albatron geforce 6600 gt sli memory:geil 512 mb pc 3200 blue ddr sdram hd:western digital 80 gb sata 7200 rpm case:chenbro gaming bomb with 500 watt psu dvd rw:lg gsa 4161 b סך הכל:6695
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב של משחקים כבדים (gta 4 far cry 2 assassin creed) יש לי כבר בסיס ואני רוצה לדעת מה אפשר לשפר (בלי חריגה מהתקציב) זה מה שיש לי בינתיים (צריך מסך רחב עד 20 אינץ , ובקשר לקרור אני לא סגור) תודה מראש למי שעוזר (: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm ASUS P5QL PRO או GIGABYTE GA-EP43-DS3L SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA CoolerMaster CM690 Hiper HPU-4M630-PE 630W Arctic-Cooling Freezer XTREME Antec TriCool Trilight LED 120mm x2 Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle G.Skill DDR2 4096 (2048x2) 1066Mhz CK 5-5-5-15 PK Logitech MX518 Logitech G15 Gaming Keyboard
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנטית ומחפשת מחשב נייד. מעדיפה של דל או hp אך אם יש חברה אחרת מומלצת אשמח לשמוע. מסך: 13-14 אינץ' משקל - 2 ק"ג מעדיפה מסך מט שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס. מדובר במחשב שעשוי לשרת אותי כמחשב עיקרי (לא רק לסיכומי הרצאות). כמובן שמעדיפה סוללה לזמן רב אולם, המחשב נידותו של המחשב חשובה ולכן כאן אני מוכנה להתפשר מעט. בתודה ובברכה עינת
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה התקציב? 7000 ש"ח עם חריגה כמה שיותר מינימלית מטרות המחשב? המחשב עובר איתי דירה לתואר שני בטכניון, ישמש בעיקר לעבודה ומשחקים, אבל סביר להניח שגם לסרטים וכל מיני שטויות. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך מסך או רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. רצוי איכות קול טובה. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? דורש הרכבה. אני מבין שבתקציב הזה אפשר לדחוס כוח סביר. משהו כמו E6400 עם רדיאטור x1900xt.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 4.5 שבק חיים. אני מעוניין במחשב למשחקים שיריצו cod, dragon age, crysis2. להלן הנתונים: רזולוציית המסך 1680*1050 יש לי כרטיס מסך radeon 4870 עם ספק כוח 500 וואט. אני חייב להשאיר את הכרטיס הזה בגלל חיבור s-video שמתחבר לטלוויזיה השמנה שלי. הכרטיס יריץ לי משחקים חדשים? אין לי בעיה להישאר עם המארז הנוכחי שלי. יש לי דיסק קשיח 1t בנוסף, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח IDE, עבור המחשב שהפסיק לעבוד. אני אוכל להשתמש בו? לא צריך עכבר, מקלדת סידי-רום וכו׳. נראה לי שצריך את הרכיבים הבאים: מעבד (כולל קירור? אני לא מבין בזה) לוח אם זכרונות מה מומלץ לי בתקציב עד 1500 ₪?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאח של חבר טוב מחשב למשחקים תקציב : 4K אין צורך במסך רצוי שיהיה מבוסס על C2D כמובן מה שצריך : מעבד, לוח, זכרונות, כ.מסך, מארז, ספק מקלדת ועכבר אשמח להצעות, תודה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם בייעוץ עבור מחשב משרדי ע"פי הדרישות למטה. כרגע התכנון הוא למחשב אחד כאשר כנראה ירכש לפחות עוד אחד כזה ביחד או זמן קצר לאחריו ובעתיד פשוט נמשיך באותו הקו על-פי הצורך. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הנמוך ביותר שאפשר מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מסמכים ומצגות (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint), עריכה גרפית בסיסית (דו-מימד ב-Adobe Photoshop) ערכית וידיאו בסיסת (כדוגמת Camtasia Studio) עבודה בסיסית עם מודלים תלת מימד באמצעות תוכנה כדוגמת Catia Composer (דרישה בעיקר לכרטיס מסך, 1050~ לדעתי מספיק טוב אבל אשמח לחוו"ד טובה יותר) האם יש צורך …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריסה של המחשב (פנטיום 4, 2.4, עם 512 זיכרון וכ.מסך 6800 AGP), זקוק למחשב חדש בתקציב מינימלי של כ- 2500 (לבן שלי) המחשב משמש לאינטרנט, Office, וקצת משחקים (FIFA, NFS, FAR CRY, ורצוי גם החדשים). אני מצפה שיתן שדרוג כלשהו ביחס לקיים כמובן. יש לי מסך CRT שלא מתוכנן להחלפה בקרוב ולכן לא צריך להשתולל עם כרטיס המסך דגש על אפשרות לשדרוג המחשב בטווח של שנה, כשיהיו עוד מזומנים. השדרוג יהיה בעיקר לטובת אפשרות משחקים חדשים ורציניים יותר. אין צורך בציוד היקפי האם כדאי כבר להתקין מחשב חדש עם VISTA או להישאר עם XP ? אם מומלץ VISTA, אז יש לשלב גם במחיר. תודה מראש לעונים,
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על המפרט הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~sky120~88~0.htm ולהוסיף את המסך 2243BW. שימו לב שהמפרט כולל את ה2600HD וייתכן שהספק והמארז ג'נריים. אם אתם רוצים להציע מפרט חלופי אני מבקש שהחנות תהיה באזור ראשון לציון או רחובות. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
M-P מערכת מחשב -iv 3hz dual core bord sand לוח אינטל 945 sandusky cpu ip4. 3d מעבד אינטל dual core p4 3ghz z-ddr512 זיכרון 512 ddr-2 =קניתי 2 יענו גי'גה disk-250s דיסק 250 ג'יגה sata 7200rmp card a.160 כרטיס מסך 512 מגה asus 1600 dvdr-sam צורב דיוידי סאמסונג case 3001 מארז atx טי-קיי 1150 מסך דק 17 אינץ' 740N סאמסונג
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5200EP 128MB DDR Video Card [ ¤ 451.18 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 ללא מסך המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט.. אבל אני רוצה שהוא יהיה יציב מאוד כי …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט על פי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח כולל מסך, ציוד הקפי ומערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלים, סרטי HD, אופיס, MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שמיועד לגלישה ושימושים סטנדרטיים, ולעיתים מזדמנות גם לפוטושופ ועריכת תמונות. התקציב נע בתחום 2000-3000 ש"ח ואם אין סיבה טובה, אין צורך לנצל את כולו. יש כבר: מסך 19" (שאולי ישודרג ל-22 בעתיד ברזולוציה של 1680*1050), מקלדת+עכבר. לא מתוכננים משחקים או OC מכל סוג שהוא. הבנתי מקריאה כאן שפוטושופ עובד יעיל יותר עם מעבדי אינטל. מבחינת חנויות ישנה מגבלה לחנויות באזור חיפה. אחרי הסינון המתבקש נשארים עם פנדה, נועה, סקיי-פי-סי. אחת ההצעות שקיבל הינה ההצעה הבאה: Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1000 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7901 Intel Whitesburg DP55WB LGA1156, יחידות 1 ₪460 http://www.noacomp.co.il/product.asp…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט למשחקים הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח לא כולל מסך אך כולל ציוד היקפי איזור צפון (TMS יכול להיות מעולה)
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-