ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברה? אחותי מתלוננת על איטיות במחשב הנייד שלה, לנובו R60e אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג לה קצת את הראם, יש לך 512 DDR2 667MHZ השאלה שלי היא כזו עד כמה ניתן לשדרג? האם יש כאן עניין של דואל צ'אנל? או במילים אחרות, עד כמה קריטי זה יהיה אם אוציא את הזכרון הקיים ואכניס 2GB (והאם כדאי 800?אותו מחיר) או אפילו אכניס בנוסף בברכה, מתן
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי כמה הצעות למפרטים מכל מיני מקומות. הצרכים שלי זה בד"כ מולטיטסקינג והרצה של מספר תוכנות כבדות בו"ז(פוטושופ פלאש 3DSMAX ). כמו כן גם מידי פעם איזה משחק וכמובן סרטים ב HD. יש לי t220p להלן המפרט שאני מתכנן להזמין אחרי כל הלבטים - רק רציתי את דעתכם הסופית לוודא שהכל פיקס מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1546 לוח אם: [..] DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ¤1194 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 7-7-7-20 - PLATINUM EDITION : OCZ3P1333LV6GK ¤560 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 מחיר סופי: ¤…
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, עבודה עם OFFICE, סרטים, מוזיקה ושאר הדברים הרגילים. לא מיועד למשחקים. רצוי HD של לפחות חצי טרה, אם אפשר בתקציב הזה להכניס טרה - מצויין. על המחשב ירוץ וינדוז XP 32 אבל נראה לי שעדיף לשים 4 ג'יגה זיכרון. כאמור, לא מיועד למשחקים ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק. אין צורך בכל ציוד היקפי ואין צורך במסך. תודה למי שייעזור :-)
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב נייד Dell latitude D505 (חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה אבל הוא לא טובים). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש למשחקים, בתקציב של 2500, כך שאני צריך רכיבים לא יקרים אבל עם ביצועים יחסית טובים. התקציב הוא ללא אביזרים חיצוניים, רק הקופסה עצמה עם כל מה שכלול בה. מערכת הפעלה כבר יש לי, אין לי העדפה לחברות/דגמים מסויימים, ומצדי שהמחשב יישמע כמו טרקטור, העיקר שיעבוד. אלו הרכיבים העיקריים שאני רוצה לדעת מה הם שווים, ואם אפשר במחיר שלהם להשיג משהו בעל ביצועים טובים יותר. מעבד: intel core2 quad q8200 לוח אם: 775 64 bit intel g31 ספק כוח: vp-550watt זיכרון: 4G ddr2 kingston כ. מסך: palit geforce 9600 smart 1G אם עוד חסר מידע לגבי משהו, תגידו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 בלי חריגה (במזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבד…
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר. כמו שאמרתי. המחשב לשימוש ביתי בסיסי. קצת אינטרנט ומשחקים קלים. לדעתי אין צורך אפילו בכ.מסך נפרד, אבל זו רק דעתי. תקציב עומד על 1600 עד 1800 ש"ח כולל מע"מ (1900 אם באמת באמת יש הצדקה). כמובן שאין OC ואין עדיפות ל- AMD או Intel. אין צורך בציוד הקפי או מסך. מאחר והוא גר ליד כפר סבא, אז יש עדיפות לחנויות בישובים מהאיזור, אבל לא חייב כי הוא עובד ברחובות. כך שחנויות בראשל"צ למשל גם תופס. מעדיף לא לקנות מ- KSP או IVORY אלא אם כן באופן חריג יש המלצה על סניף טוב ואמין. הקניה מתוכננת להיום בערב. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור. ראיתי את הפוסט הזה שבו מופיעים שני מפרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419235.0
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם... אחי דפק את המחשב שלו לגמרי הפעם אז אני צריך מחשב חדש בשבילו. התקציב הוא 2000 שקל. בעיקר אופיס/אינטרנט/סרטים... אם אפשר לדחוף מעבד טיפה מהיר בשביל המשחקים זה יהיה אחלה. אז כמו שכתבתי, אני צריך הכל חוץ מספק שיש לי (500 של TT וכרטיס מסך 9800GT) לא צריך ציוד היקפי. אני גר בראש-העין (מרכז למי שלא שמע על החור) אז אעדיף חנויות שקרובות אליי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II ¤402 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2768 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2684.96 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מארז NEXT TEMPEST http://ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 כ.מסך שיש ברשותי הוא EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED…
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן קונה מחשב ואני צריך המלצה למחשב שהשימוש שלו יהיה משחקים בעיקר + וכולל מסך. חשוב גם שיהיה די שקט. תקציב- 4,500ש"ח תודה.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם שווה לחכות חודשיים ללוחות החדשים והמעבדים החדשים?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט מיועד לנער מתבגר שיריץ משחקים על מסך 19' או 20' לא נראה שיחליפו מסך בשנים הקרובות. לא יהיה OC ולא כל כך חשוב השקט והעיצוב. העיקר ביצועים. בניתי לו משהו בסגנון כזה. מה אתם אומרים? מה אפשר לשפר בהם? מפרט 1: Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-S3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=769 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman, יחידות 1 ₪616 http…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בניתי משהו מזיגזג נא חוו דעתכם המטרה:תכני FHD ללא קרטועים (פענוח חומרה??) המפרט בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC . השימושים שלי יהיו 80 אחוז סרטים (בעיקר HD) ו-20 אחוז גלישה. אין לי שימוש וגם לא יהיה לצורכי משחקים. המחשב יחובר לטלוויזיית LCD ברזולוציה FULL HD. אני מעוניין שהמחשב יציג ב"קלות" סרטים באיכות P1080 גם בגדלים של 20~ GB לסרט. אני מעוניין במחיר המינימאלי ביותר שניתן להגיע ועדיין שיעמוד בדרישות אלו. זה מפרט שחשבתי עליו, אך אין לי מושג אם אכן יעמוד בהצגת תכני FULL HD P1080: מעבד: Intel Core 2 E6300 445 ש"ח קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 75 ש"ח לוח אם ASUS P5Q-EM G45 Chipset כולל כרטיס מסך (on board) ATI X4500HD כולל יציאת HDMI 685 ש"ח זיכרון תוצרת Kingston נפח MB 2048 800MHz 140 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים עם מסך 22 אינץ' בלבד. שיחזיק לי לפחות 3 שנים. תודה,
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חבר'ה,אני מעוניין בשילוש ואני צריך גם כרטיס מסך און בורד או לא לא משנה לי. התקציב הוא 1500-2000 שקל. כתשלום מינימאלי על שירותכם אפרסם את הוידאו הזה להנאתכם... http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב זול לסטודנטית. הדרישה היחידה שלה ממנו הוא שיעבוד ושיעלה בסביבות ה2.5K אני הוספתי לדרישות מסך מט, והגעתי לשני הדגמים האלו: Dell Vostro A840 מעבד: Intel Core 2 Duo T5670 1.86GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות 3 שנים Levono N500 4233-72G מעבד: Intel Pentium T3400 2.16GHz זכרון: 2GB דיסק: 250GB אחריות שנה אחת עוד פרמטרים שחשובים לי זה מקלדת נוחה ושהמחשב לא יתחמם יותר מידי באזור המקלדת. אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים בעלי המחשבים הנ"ל. כמו כן, אני אשמח לקבל עוד הצעות.... כרגע אני נוטה לN500 מכיוון המחיר היותר נוח. תודה, M86
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-