ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי =] יש לי מפרט שמישהו סוס הכין לי SoulMaster כל הקרדיט לו.. הוא עזר לי כל כך, לא היה לי מושג בגרוש.. התקציב הוא 6K ואני מנסה כמה שיותר להפחית. תראו: אשמח לעצות.. אני רוצה לדעת אם זה שווה, או שכדאי להוסיף, להוריד, לשנות וכו' תודה D:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤900 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=450VXEU קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤113 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-FREEZER-7-PRO אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤1 כמות:1 http://www.skypc.…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול תקציב די נמוך 3000-3500 ש"ח המקסימום של המחשב זה סרטים.. איך זה למשל http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=788971 ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור פתיחה יש לציין שאני לא מבינה גדולה בכלל בחומרה, כך שיותר מאשמח לשמוע הצעות לשיפורים, במידה ויש כמובן. לוח אינטל מקורי Isleton946G זיכרון מטמון של 2-4mb 2L Cache במעבד זיכרון מחשב 512mb גגר-2 667Mhz דיסק קשיח מהיר Samsung sata-2 160gb 8mb צורב מהיר Samsung/LG DVD-RW X16 כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb כרטיס קול איכותי סטריאו High Definition כרטיס רשת מהיר 10/100 מארז SUPER ATX מפואר ואיכותי 6 כניסות USB2 מהירות- 4 מאחור ו2 בחזית המארז מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי ארגונומי רמקולים סטריאופוניים איכותיים. Core 2 Duo 1.86 E6300-ש"ח 2990 Core 2 Duo 2.13 E6400-ש"ח 3290 המחשב אמור לשמש סטודנטית שזה אומר בעיקר הרבה מסמכים, אבל גם הרבה מוזיקה,…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה , לתוכנות - google sketchup 3d max autocad / revit v ray rhino מדובר בתוכנות לארכיטקטורה ודיגום 3D , כולל רינדור . המחשבים שנראים לי משתלמים וטובים הם הבאים - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32727 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3578&products_id=33254 מהחיפושים אלו נראים כמו התמורה הטובה ביותר אשמח לשמוע מה אתם אומרים , כולל על המעבד והכרטיס הגרפי. וכן לקבל המלצות למערכות מחשוב אחרות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמנו המלצתם לי על מחשבים בשביל חברים (וגם עלתה אפשרות לאחד בשבילי) אבל לא יצא לי לקנות לעצמי את המחשב, עבר מאז זמן ותהיתי אם תוכלו להביע את דעתכם בנוגע למחשב G46VW W3050H / G45VW 3057H אמנם מדובר על מחשב עם מסך קטן יחסית אבל הבנתי שאם אחבר אותו לטלויזיה כרטיס המסך שלו אמור לא להתפוצץ. ברשותכם כמה שאלות: 1) האם יש למחשב כונן/צורב CD/DVD ? 2) האם זמן הסוללה שלו נחשב לסביר? (זאת אומרת שעתיים של עבודה בוורד ואקסל ללא שקע) 3) האם הוא רועש בעבודה מתונה? באם לדגמים הללו אין כונן/צורב CD/DVD האם יש בארץ דגם של המחשב הזה (G45) אשר יש בו כונן שכזה? (באתר של ASUS רשום שיש) ואם אין האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בעל ביצועים דומים (או עדיפים ) באותו מחיר אשר יש לו כונן שכזה?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים כבדים אינטרנט וסרטים . (ללא OC). *לוח אם אם SLI למרות שאני לא ישתמש בו עכשיו אבל בעתיד כינראה שכן.ואם כמה שיותר פיצ'רים.אם תמיכה ב-PCIX *זיכרון 1024K.(512*2 שיהיו זכרנות מחברה אמינה ושיעשו את העבודה. *צורב DVD.*2 *כרטיס מסך אופטמלי לרזולוציה של 1280*1024 כי יש לי מסך LCD ושיהיה pci-x *מעבד כולם אומרים AMD טוב למשחקים אז נילך אם זה. (שיגיע עם מהירות של 2200MHZ ויותר ). *דיסק קשיח אחד רפטור 36 (10000)ואחד רגיל אם 120GB. *רמקולים אכותים 5.1 כמה שיותר צליל נקי ואפקטים מאשר עוצמה. *מארז לא לשכוח *תקציב לפי מה שנידרש (לא להגזים).
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לHTPC 000430 AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core 0.00 372.03 1 372.03 002707 Gigabyte GA-7S748 SIS 748 Motherboard (FSB400, DDR400, AGP8X, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] 0.00 363.89 1 363.89 002170 Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 64MB Retail Video Card VIVO/Tuner 0.00 1,299.62 1 1,299.62 002538 DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory 0.00 149.97 2 299.94 000675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! 0.00 630.12 1 630.12 000584 CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz 0.00 44.63 1 44.63 002419 Pioneer DVR-106 4/2/12//16/10/32 DVD±RW ( Bulk ) …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח זה באמת הגבול העליון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים והרבה..יש לי פער ענק להשלים אחרי חמש שנים שלא נגעתי במשחק מחשב ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19' של LG..אין לי מושג מה הרזולוציה הטבעית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל!החל ממאפיה 2 שיצא לאחרונה וכלה בדום המקורי משנת 90. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-