עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor ;D i dont need a monitor

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) תשלום: 6075 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVY381EA 3600 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E 4000 שימושים: גיימינג כמו 2+gta iv Call Of Duty 5 Crysis Warhead Assassin's Creed1 על HIGH+-

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mambabajamba,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כונן ssd 16GB Ram i7 hq התקציב שלי הוא 5000-6000 ממה שראיתי רק אסוס ולנובו מוכרות את המפרט הזה בתקציב הזה ועל שתי החברות האלו קראיתי ביקורות ממש רעות על השירות לקוחות במקרה של תקלה במחשב השאלה אם יש איזשהי אלטרנטיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MaorOz,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מחשב הייד 13 אינטץ אני מטלבת בין כמה דגמים של DELL Vostro V130 או Vostro V3350 או INPSIRION 3010 או אולי INSPIRION 4050 רציץי לקבל חוות דעת שלכם איזה גדם מומלץ יותר מבחינת איכות חומרים? סאונד טוב? או אולי ללכלת על דגם מקביל של TOSHIBA? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחר העזרה שלכם בת'רד קודם שיועד למפרט של אינטל, ולאחר קריאה מרובה של ביקורות, שוכנעתי ש AMD עם ליבה כפולה יהיה הרבה יותר משתלם לצרכיי, ובכלל שמדובר כאן במוצר שטוב בהרבה ממעבדי הליבה הכפולה של אינטל. רק לתזכורת היסטורית, צרכי הם מולטיטסקינג, לא משחקים, לא אוברקלוקינג. מפרט האינטל שלי היה Asus P5LD2 DELUXE (FSB 800MHz) - 1100 NIS Pentium 4 2.8 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE (FSB 800MHz) - 1630 NIS PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS כעת אני חושב על המפרט הבא, כאשר ההתלבטות שלי היא: 1. בין שני לוחות אם שמקבלים יופי של ביקורות חיוביות (האם יש לוח של אסוס אשר מומלץ יותר משני אלה במפרט? לא מצאתי). 2. אודה לכם גם אם תמליצו מקום לרכוש בו. בדקתי בנועה ובפנדה וראיתי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by moniav,

שלום לכולם אודה להמלצתכם בבניית מפרט למחשב רב שימושי 1 התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח,בסביבות שונות, מוצרי Office, משחקים , עריכת ווידאו א) התוכנות העיקריות. VS, RAILS, מוצרי ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1980X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? עתירי גרפיקה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני בודק קניית מחשב לחבר. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. תקציב סדר גודל של 5500 ש"ח(לא כולל מסך, מחיר לאשראי). הקניה צריכה להתבצע בחנות אחת(ולא לפי מפרט שמורכב באינטרנט) באיזור המגורים של החבר( ראיתי רכיבים רבים שלא נסחרים בחנויות הרגילות אלא רק באינטרנט, כנ"ל לגבי דגמים חדשים מאוד). ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא לגבי: א. כרטיס מסך - איזה. ב. מאוורר למעבד - האם צריך ואם כן איזה. ג. ספק כח - אם צריך ואיזה. ד. מארז - איזה מומלץ. ה. זכרון - האם עדיף ללכת על kingstone ddr400 512mb במקום? והאם ניתן להחליף בשלב מאוחר (ללא סיבוך וללא עלות גבוהה בחנות) : ספק כח, מאוורר למעבד. בשלב הנוכחי אני מתכוון לקנות כרטיס מסך אחד בלבד. להלן המפרט: athlon 64 3000+ 939 - 900ns asus a8n sli d…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. המשחק שכרגע עשה לי את הבעיות והוא הטריגר לרכישת מחשב חדש זה - Subnautica http://store.steampowered.com/app/264710/Subnautica/ הבעיות שחוויתי הן תזוזה לא חלקה, קפיצות ותקיעות ולפעמים אפילו טעינה איטית של פני השטח. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. יש לי הארדיסקים קשיחים רגילים ככה שגם את זה לא צריך. …

16. Started by Ivan,

בחלק מדגמים שעון של מעבד יהיה מאד לאט (למשל 1.2 במקום 1.8 אצלי) אם מוציאים בטריה ועובדים רק עם חשמל. וזה נשאר לאט בלי קשר להגדרות או עומס. בעיה ופתרון (יקר) http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-71222 כדאי לדעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס בעיקר, עבודה משרדית אבל קצת משחקים כמו football manager וגם גלישה, פייסבוק, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה בבית ליד החדר של הילדים, מעדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

18. מתלבט אם לקנות את המחשב הזה ביד שניה.. כמה שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gil28,

סטודנטית מחפשת לפטופ בגודל 13 שיהיה קל. מטרות? אינטרנט ויישומי office בלבד. יש כמה דגמים בתקציב עם haswell? או שאמור להגיע כל רגע? אין חשיבות לסוג המסך, רזולוציה, חיבורים. זמן סוללה של 3-4 שעות יספיקו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. חתיכת התלבטות ??? אנחנו רוצים ליקנות לאחותי מחשב למגמת מחשבים בתיכון שתתחיל בה בשנת הלימודים הבאה חשבנו על אסוס 1005 השאלה 1. אם המסך לא קטן מידי ללימודים כאלו? 2. אם לא עדיף הדגם 12" של אסוס שהבנו שהסוללה שלו חלשה יותר וכן גם המעבד וכרטיס המסך שלו(לעומת ה 1005) 3. אם לא כדאי כבר ללכת על דגם של 15"....מה המותג הקל ביותר...המומלץ? 4. אולי כדאי לוותר על הניידות כי צריך מחשב חזק ללימודים כאלו ?(מחשב נייח?) הרבה שאלות... תודה מראש למי שיש לו סבלנות לענות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אבא שלי צריך מחשב TABLET לצורך העבודה שלו, המחשב ימומן ע"י העבודה, אבל עדיין צריך שיהיה במחיר הגיוני. עלה לי הרעיון של ה-HP Pavilion tx2520ej שיש לו נתונים לא רעים יחסית. מה אתם אומרים עליו? על המסך שלו? על הזמן בטריה, מעבד ועוד...והאם יש לכם המלצה על אחד אחר שהוא יותר טוב לדעתכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, נכון להיום המפרט של המחשב שלי: מארז CM690 ספק כח corsair 650tx v2 לוח אם p55a ud4 מעבד i5 760 זיכרונות 4GB transcend קירור מעבד hyper tx3 כרטיס מסך 7950 gigabyte oc windforce כונן קשיח SSD crucial c400 128GB כונן קשיח Samsung 1TB כונן אופטי סטנדרטי אני מעוניין בעיקר לשדרג את הזכרונות והמעבד, דבר הגורר גם החלפת לוח אם וקירור למעבד כי בנוסף אני גם לא מרוצה כל כך מהקירור הנוכחי. לסיכום, אני מעוניין בהמלצה של שילוש - לוח אם, זיכרונות, קירור ומעבד. מבחינה תקציבית אשמח להיות חסכני ולשמור על יחס עלות תועלת טוב. מבחינת דרישות וביצועים - אני לא מתכנן OC, למדתי מנסיון שאני לא ממש צריך את זה ועם המעבד הנוכחי שלי עושה עבודה טובה (לא מדהימה) גם היום אז אני לא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ב-4000 לצורך משחקים וסרטי HD עם LED. שיפעיל משחקים כמו GTA ו-CALL OF DUTY במרמה טובה. חשבתי על Toshiba Satellite L505-13Z http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749596 או על Acer Aspire 5740G I3-330M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748380 ואני צריך את העצה שלכם ואם יש מחשב יותר טוב אני אשמח להצעה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים