ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה במציאת מפרט למחשב נייד בשביל חבר תודה מראש * מטרות המחשב? בגדול רוב העבודה תהיה סביב האופיס * גודל המסך? ''15מינימום לא קריטי מאט/מבריק * רזולוציית המסך? לא קריטי , 1366x768 אני מאמין שיספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי , הכי קל שאפשר להשיג בתקציב הכולל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 , VGA * Bluetooth? רצוי אך לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500 גיגה אני מאמין שיספיק , אם אפשר יותר מה טוב. * זכרון פנימי: 4-8 גיגה , מה שאפשרי במחיר * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש לקנות מחשב נייד לצורך עבודה,אינטרנט , תכנות דגש על מעבד חזק לגבי משחקים ממש לא קריטי. תקציב 2500 שקל גודל מסך רצוי 15.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במפרט שמשחקים ירוצו ברמה בינונית ואולי גבוהה אם אפשר. כמו כן מעדיף שסרטי HD ירוצו טוב...אפשרות לחריגה קטנה אם באמת נדרש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים. צריך ציוד הקפי: מסך 19 עכבר+מקלדת צורב DVD מחיר עד 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מפרט לחבר עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה/אופיס. כן להרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר דגמים, תקציב עד 3000. Dell Vostro 5481 - לא מצאתי בכלל ביקורות עליו.. Lenovo Ideapad 330 Lenovo Ideapad 530 צריך את הלפטופ ללימודים, עבודה וכו'. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת בימים האחרונים על הארכיטקטורה של ה- core i לניידים. ממה שיצא לי לקרוא הבנתי שסדרת ה- i5 עדיפה מבחינת ביצועים על פני הדגמים התחתונים של ה- i7. אולי בגלל שהדגמים של ה- i5 רצים על תדרים הרבה יותר גבוהים מרוב סדרת ה- i7? האם מישהו מכיר? יכול לאשר/להכחיש? ראיתי גם שאינטל הכניסה לתוך המעבד את כל מה שהיה פעם north bridge מה שגורם לירידה בצריכת החשמל של המעבדים. ובנוסף אינטל הכניסה כרטיס גרפי שיושב על ה cpu ושניהם יודעים להעלות/להוריד תדרים בצורה דינמית על פי הצורך. מה שמעלה את השאלה, האם יש צורך בכרטיס גרפי חיצוני? ונגיד שאני קונה לפטופ עם כרטיס גרפי חיצוני, באיזה מהמעבדים הגרפים ייעשה שימוש? החיצוני או הפנימי? האם כרטיס גרפי חיצוני גורם לצריכת חשמל גבוהה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין למכור את המחשב נייד שלי מדגם: Samsung NP530U4E-S01 למחשב הוספתי 4GB מדגם: G.SKILL F3-12800CL9S-4GBSK נקנה בארץ לפני חצי שנה בערך, במצב מעולה, עם כל האביזרים והאריזה, באחריות לעוד שנתיים וחצי. אשמח להערכת מחיר, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מכיר את העולם הזה והמושגים כמעט ובכלל ואני אשמח לעזרה בבחירת מחשב. מחפש מחשב להריץ חוץ מאופיס ופריסיל גם תוכנות עריכה (סטיל פוטושופ) וקצת משחקים. מחיר של 3000 - 4000 בערך. רב תודות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזור התקציב 2000 ש"ח אני בצבא ויוצא לי לסגור דיי הרבה בצבא והיה נחמד יותר אם היה לי מחשב נייד קטן כזה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? שלום לכולם!!! אני די חדש בפורום הזה, אני לא מבין כל כך טוב במחשבים ויש לי הרגשה שבחנויות רוצים למכור לי חתול בשק לכן הייתי רוצה דעה אובייקטיבית מכם עבור מפרט מחשב שנועד למשחקים וגם מוזיקה וטוב ללימודים שלי כסטודנט. מסך טוב יש לי כמו כן את כל תוכנות ההפעלה הרלוונטיות אנא מכם תאזרו בסובלנות כלפיי,כי אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. התקציב שלי הוא בין 3000-3500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסומג Samsung 900X בדר"כ, הסוללה שלו מחזיקה לי יום שלם... אז אני מתעצל לקחת איתי את המטען... אבל תמיד כשאני לא לוקח איתי מטען - אני מגלה שאני צריך אותו... אז אני רוצה לקנות עוד מטען, שיהיה תמיד בתיק למקרה הצורך אני מתלבט בין מטען מקורי, לחלופי (כך או כך אני אזמין דרך eBay)... השאלה היא האם כדאי להשקיע במטען מקורי או שסתם חבל על הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שברשותי הוא מחשב של hp, מסוג pavillion dv6- 2130. מעבד i5, זיכרון 4 ג'יגה רם, כרטיס מסך של nvidia g-force לא זוכר בדיוק את הדגם אבל יש לו זיכרון 1 ג'יגה משלו. הבעיה היא כזאת: לפני כמה שבועות התחילו פסים מרצדים לאורך המסך, תופעה שהלכה וגברה עד שנהייתה בלתי נסבלת. פניתי לשירות של hp, (המחשב בן שנה וקצת אבל עשיתי אחריות מורחבת ל- 3 שנים) הגיע שליח ואסף את המחשב. לאחר זמן המתנה של כמעט שבועיים כולל שליחויות וכולל תיקון, החזירו לי את המחשב וטענו שהוחלף לוח אם! החזירו לי את המחשב תקין, על פניו, משום שעכשיו, לאחר פחות משבועיים שוב מתחילה התופעה: זה מתחיל מכך שיש הבהוב חלש מאוד מאוד ברקע ומתגבר תוך מספר ימים שבועות לפסים שמרצדים על המסך כך שלא ניתן לעבוד על המחש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין בקניינת מחשב נייד. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). מחשב לעבודה שישמש כתחליף למחשב נייח. גודל המסך: בין 15.6 ל 17 אינץ'. משקל רצוי: לא משנה כל כך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. לא נדרך סוללה לטווח ארוך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. יש צורך ב HDMI. גודל מינימלי לכונן קשיח 250GB ומעלה יספיקו. בעיקרון הוא מצא שני מחשבים ורצה לשאול מה עדיף: :Toshiba L675D מעבד: AMD Athlon™ II Dual-Core Mobile Processor P320 מערכת הפעלה: Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)* מנוע גרפי: ATI® Mobility Radeon™ HD 4250 זכרון גרפי: 256MB-1405MB dynamically allocated shared graphics memory RAM: 4GB כונן קשיח: 5400RPM עם 500GB מחיר: 1700 ש"ח ללא אח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה. מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול. מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו). מעבד: אינטל, העדפה ל-I7 זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3. כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל! דיסק קשיח: WD 640GB לוח אם: בהתאם למפרט... מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור) דרישה: * אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: מיועד למשחקים סרטים וOC פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים L204WT מסך ''20 LG L204WT - LCD מחיר לפריט - 2,061.00 ¤ 2,061.00 ¤ 18424 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,112.00 ¤ 1,112.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 1,100.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ LV182 כרטיס מסך WinFast PX7900 GS TDH TDV256MB מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ 1,051.00 ¤ 250YS דיסק קשיח Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר לפריט - 460.00 ¤ 460.00 ¤ 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 191.00 ¤ * צבע לבן 191.00 ¤ CAC-T05-UW מארז COOLER MASTER Centuri…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא לעצמי נייד, במסגרת העבודה שלי אני צריך לעבוד עם WINDOWS + LINUX עבודה עם MATLAB + MODELSIM כך שאני צריך לפחות 4GB RAM וכוח עבודה כמה שיותר אני מעוניין שהנייד יהיה כמה שיותר קטן אני מכוון לאזור ה-13" , 17" וכ"ד כנראה לא בא בחשבון עדיפות למאיץ גרפי של NVIDIA עם יציאת HDMI (לא חייב אך אני מחפש לראות סרטים ממנו גם) דגמים שמצאתי היו: n3010/r13 של DELL קישור לחנות: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Vostro 3300 של DELL קישור: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm יש גם את Aspire 5740G של ACER בגדול אני נוראה נוטה ל-n3010 של DELL הוא נותן לי כמעט הכל, פרט לכרטיס מסך שקצת אוכל לי את הלב שהוא ATI התמיכה של החברה הז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-