ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
I7-3520M@2.9GHZ 8GB זכרון ראם (שודרג לעומת 4 במקור) 500GB HDD + 120GB SSD (שודרג, הכונן החדש של Crucial BX120 שמורכב במקום הCD) כל השאר לפי המפרט המקורי האחריות נגמרה ממש לא מזמן. מגיע עם Win7 ורישיון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקלים (אפשר לחרוג ב200-500 שקלים במידה ויש שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. השאיפה היא The Witcher 3, GTA V ומשחקים שיצאו בזמן הקרוב (אין לי דוגמא ספציפית, אבל אשמח אם המחשב יחזיק זמן שכן אני משדרג מחשב פעם בכמה שנים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מדובר במסך טלוויזיה בגודל 32 אינץ' שעובד ברזולוציות של עד 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?במחשב הנוכחי שלי יש דיסק קשיח בנפח של טרה בייט כך שאין צורך בדיסק קשיח חדש 5. עד כמה חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחי קיבל הצעה למפרט הבא למחשב מדיה סנטר (סלוני) לסרטים HD שיש לו טלויזיה HD READY AMD ATHLON 2 X3 445 3.1G מאוורר Scythe Shuriken Rev B Gigabyte MA785GMT-UD2H Chipset -Kingston 2GB DDR 3 1333MHZ CL9 Samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ - דיסק קשיח Samsung SHS233 X 22 sata ata black - צורב ANTEC NSK2480 HTPC שלט ANTEC VERIC - מחירו 130ש"ח הערות והארות? מחיר כולל 2300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני צלמת ואני זקוקה למחשב מתאים עבורי. רוב השימוש שלי במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות premier.אני זקוקה למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות שלי.התקציב שלי עבור מחשב (ללא מסך) הוא 5000 ש״ח.להלן פרטים נוספים:1. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש״ח ואני מוכנהלהשתמש בכל התקציב, העיקר שהמחשב יהיה טוב. אין באפשרותי לחרוג מתקציב זה.2. אני צלמת ולכן רוב השימושים במחשב יהיו לעריכת תמונות ועבודה עם photoshop ו-lightroom. לעיתים עריכת וידאו (premier). כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וכ״ו. כמובן שהשימוש במחשב יהיה תדיר מכיוון שזוהי עבודתי.3. אני זקוקה גם למסך טוב אך המחיר שלו לא כלול ב-5000 ש״ח. איני יודעת מה מחירם של מסכים טובים ולכן אשמח להמלצות.4. אני זקוקה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מריץ מערכת הפעלה XP על מחשב עם 2Gb זיכרון של DDR2 במהירות 400Mhz. כמה החלפת הזיכרון ל- 800Mhz אמורה לשפר את הביצועים של המחשב בהנחה שהפעולות המרכזיות הן Office וגלישה סטנדרטית (לא משחקים או סרטים)? תודה אייל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Adobe cs6 באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? נייח DELL 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוי שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב יהיה מערכת החזקה והעיקרית במשרד. חשוב להיות מותג DELL אפילו אם זה אומר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד HP 5310M הבעייה היחידה שאין לו יציאת VGA (רק HDMI ) האם כדי להתחבר למקרן קיים כבל מ HDMI ל VGA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה להרכיב שני מפרטים בתקציב בסביבות 4000 שקל . הראשון ישמש בעיקר למשחקים לא מתוכנן OC, לפחות כרגע ואם בכלל אז לא רציני, ככה שהוא צריך להיות מספיק חזק. חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 959.01 ] Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [ ¤ 584.99 ] - מה ההבדל בין זה לגרסת הפרו ??? Memory : 2 * DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 246.24 ] Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 494.98 ] Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1219.18 ] Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Powe…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ- 2500 שקלים ללא מסך למשחקים ולגלישה באינטרנט. אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן DVD,צורב,כרטיס מסך, עכבר אופטי,מקלדת רגילה. תודה רבה ! הגעתי למפרט הבא, האם הוא טוב? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 367.98 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 479.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce 4 MX440SEN1 64MB DDR TV-Out Retail Video Card [ ¤ 303.31 ] 1 Floppy : Teac / Al…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.scan.co.uk/reviewsys/ עם היינו משנים תמעבד ל AMD וכמובן תלוח אם המחשב היה פצצה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי המחשב ואני צריך מחשב למשחקים. הזמנתי תמפרט הזה: מעבד- Intel E6300 (מחיר 1049 ש"ח) לוח Gigabyte GA945p S3 RH (מחיר 555 ש"ח) זכרונות- Twinmos DDR667 512mbX2 (מחיר- 315 ש"ח לסטיק, 630 סה"כ) כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950pro 256mb (מחיר 1165 ש"ח) כרטיס קול Creative Audigy2 ZS retail (מחיר 430 ש"ח) צורב - LG GSA H22A/N DVD-RW (מחיר 190 ש"ח) הארדיסק Seagate 250GB SATA2 NCQ 16mb buffer (מחיר 435 ש"ח) מארז Compucase 6A19black+HEC400w (מחיר 415 ש"ח) סה"כ 4716 החלטתי לרד בכרטיס מסך ל 7600GS .. המפרט יהיה טוב למשחקים ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 E6300 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? 1GB DDR2 667 Kingston פעמיים 160GB Westerndigital 500W Enermax Liberty סה"כ 5025 ש"ח ב-KSP אני רוצה לקנות עכשיו את הכרטיס מסך הזה ובעוד שנתיים אני אקנה אחר שתומך DX10 בקשר למעבד והלוח אם אני לא בטוח אם זה יספיק לכמה שנים (אז תאמרו אם יש לכם משהו אחר) כדאי לעשות OC? אם כן, אז מה להוסיף?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחלק מדגמים שעון של מעבד יהיה מאד לאט (למשל 1.2 במקום 1.8 אצלי) אם מוציאים בטריה ועובדים רק עם חשמל. וזה נשאר לאט בלי קשר להגדרות או עומס. בעיה ופתרון (יקר) http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-71222 כדאי לדעת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו יצע להנסות עם המחשב הנ"ל? אני שוקל לקנות אותו... מטרתו היא צפיה בסרטים, כתיבה בשיעורים ובעצם בבית להיות כמו שולחני... האם מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1) התקציב הוא 4000-4200 שקל לא ידוע לי עדיין אם זה מזומן או לא 2) מטרת המחשב הוא למשחקים כבדים שירוץ גם עוד 3-4 שנים למשחקים אבל גם לעבודה משרדית לאופיס מוזיקה צפייה בסרטים אבל בעיקר למשחקים 3) כן ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אפשר אלחוטיים המחיר שאני מוכן לשלם בשבילם הם 50-120 בערך.. 4) לא צריך : כרטיס קול 5) כן העדפה שבלוח אם יהיה אסוס כרטיס מסך ATI 4870 שיהיה OC בדיסק קשיח שהחברה יהיה WD אם אפשר 500GB וב RAM החברה תיהיה 4GB G.SKILL 6) כן שהמחשב יהיה מאוד שקט ויפה! אולי מארז הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 7)הרכבת מחשב במעבדה שהם ירכיבו(החברה) 8) שהמחשב יהיה שקט! 9)שקט מאוד ומעוצב יפה! 10)OC בינוני לכרטיס מסך בעיקר ואולי מעבד 11)GTA IV, CRYSIS,NBA…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטודנטית לעיצוב וגרפיקה מבקשת עזרה. המטרה: עיבוד תמונה, אילוסטריטור, תלת מימד שונות, עריכת וידאו והפקת אפקטים, אנימציה וכיוצא באלו. משחקים כבדים לא רלוונטיים. להערכתי מהירות מעבד פחות חשובה לעומת נפח RAM וגודל דיסק קשיח, אבל אשמח לשמוע מבעלי הנסיון כאן. אנא הביאו בשיקול זמן עבודה בסוללה סטנדרטית ואם כדאי לדעתכם המליצו סוללה תחליפית. רצויה יציאה למסך חיצוני. חשוב מאד השירות זמינות ואיכות כלומר מקור (יצרן / ספק) שניתן לסמוך על השירות שלו גם מקצועית וגם על נכונות לתמיכה (לכן נדמה לי שמוצרי HP לא יהיו רלוונטיים). מה שממש לא חיוני זה: BlueTooth , קורא כרטיסי זיכרון מובנה, קורא טביעת אצבע, וצעצועים דומים. התקציב אמור להספיק גם לאבזרים אם צריך כמו סוללה גדולה יותר מהרגיל או …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-