ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
AMD 64 3500+ MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX+BOOSTER Club3D ATI Radeon X800XT PE ViVo 256MB Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM+120GB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk (הגיע הזמן להביא אותה ב OC) הייתי צריך ללכת על ה FX55 (היה לי תכסף לזה) אבל וויתרתי, עכשיו שאני חושב על זה טוב שכך . נוו מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בעלי גרפיקה גבוהה (FC4 ASSASINS CREED ועוד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת. לא צריך אביזרים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש , מפורט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 3360 מחשב נייד Lenovo IdeaPad U310 מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG מחשב נייד Asus X401A-WX435H אסוס מחשב נייד HP ProBook 4340s C5C76EA אחרי בדיקה שעשיתי אלו התלבטויות שלי. עדיפות ראשונה לאמינות המוצר, ובנייה מרכיבים איכותיים ובטוחים עד כמה שאפשר. שאר עדיפויות: משקל נמוך (עד 1.8ק"ג) , 13-14 אינץ' ודק. אם פיספתי משהו ויש עוד רעיונות אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס שימוש משרדי. נשאר שנה אחרונה לתואר המחשב הקודם עשה את שלו אז צריך משהו. מקווה שתוכלו לעזור לי למרות המגבלה בתקציב, חשוב לי מעבד i3 אפילו אם אפשר למצוא בסכום הזה. * גודל המסך? 15' 14' * משקל רצוי לא קריטי רק שלא יהיה כבד יתר על המידה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL ASUS תקציב 1800 1500ש"ח תודה רבה ואשמח להמלצות חיוביות שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא הקודם שפתחו אך אני פותח חדש עם יציאתו של הכרטיס החדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306175.0 אני רוצה מחשב ב7000 שקל שיכלול את הGTS החדש , מסך LCD תותח למשחקים ומחשב שקט שיחזיק לי לשנים ארוכות כי אני לא משדרג, ואני חוזר שום OC לא יבוצע. תיתכן קפיצה עד 7500 שקל אם צריך אך מומלץ שלא. תודה. =]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף... הגיעה הזמן להפטר מהP3 שלי... (כן אני נותן אותו למוזאון המקומי תמורת מליונים) אז הנה החלקים שהזמנתי.. אם יש משהו לשפר אז בבקשה... אסור לחרוג מ4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Twinmos 512MB 3200 - 265 >ksp.co.il Connect3D X800GTO 256MB PCI-E - 950 > noacomp.co.il Compucase 6A19 Black - 370 > pandas.co.il DFI NF4 ULTRA INFINITY - 585 > pandas.co.il AC Feezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il אחרכך אני יוסיף עוד 512... המחשב מיועד משחקים, ואני מחבר אותו לTV (לראות סרטים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד פעם פונה אלכם לקבלת חוות דעת שלכם על המפרט שניסיתי להרכיב. אני שמתי לב שהרבה פה מציעים לקחת מפרט למשחקים על בסיס מעבד Intel ולא AMD , אז אני כבר לא יודע מה לעשות , הייתי רוצה לשמוע מכם איזה מעבד בכל זאת לקחת בשביל משחקים , איזה כדאי יותר ? , ותנמקו למה וגם תבדקו את המפרת שהרכבתי עם מעבד Intel , האם הכל בסדר במפרט הזה? מראש תודה. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854 כמות: 1 מחיר: 963 ש"ח ( למזומן:934 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. 3000 , לנצל את כל התקציב , חריגה עד 100 שח 2. שימושים עיקריים - משחקים "קלים" למדי , גלישה 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 21-22, מקלדת/עכבר, רמקולים 4-5 . יש צורך בכל החלקים. 6. שקט מחשב - 7 7. לא מתוכנן OC 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. המחשב יקנה רק מזיגזג 10. מארז בינוני בלבד (MID) 11-12. לא מתוכנן שדרוג ולא חשוב לשמור על האפשרות לשדרוג. זה מה שהרכבתי בינתיים: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Logitech Optical mouse WHITE (S96) (oem)- PS2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11909 כמות: 1 מחיר: 49 ש"ח ( למזומן:48 ש"ח ) התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_i…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים בהזרמה לטלוויזיה FHD, סדרות, אינטרנט. משחקים אבל לא חובה חיית משחקים. לשחק בתדירות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות החלטתה של אינטל לשדרג את המפעלים שמייצרים את המעבדים, נוצר מצב שהיצרניות של המחשבים מדווחות על מחסור של עד 5 אחוזים בין הרצוי למצוי, כאשר אצל היצרניות הסיניות המצב אף חמור יותר. הצרות של האחת הן ההזדמנות של השניה, וכך, AMD הגדילה את הנתח כמעת פי שניים, משמונה אחוזים למחש עשרה, כי לא מעט יצרניות נאלצו לפנות ל - AMD כדי שיוכלו בכלל לייצר מחשבים. כל זה עד בערך אוגוסט. לא ברור עד כמה זה יפגע במעבדים השולחניים, אבל לפי העבר, צפויה עליה במחירי המעבדים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-