עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Adamson,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Decktor,

המחשב של ההורים של אשתי הלך לעולמו אז אני מתכוון לתת להם את השילוש שלי + הספק כוח כי הם גם ככה עובדים אך ורק על WORD ואינטרנט. כמובן שאני מעדיף מפרט מותאם ל OC ככה שאני אוכל להוציא ממנו את המקסימום, וחשבתי בינתיים לקחת לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועם חריץ PCIE בשביל לקנות את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים (אני גם ככה בקושי משחק). התקציב הוא מקסימום 1500 שקל עדיף כמה שפחות, ואני קונה ב KSP פשוט כי הם היחידים שיש להם סניף ליד הבית שלי. בכל מקרה זה סגנון המפרט שחשבתי עליו: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 495 1 495 LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E 335 1 335 1GB TwinMOS DDRII 667 180 2 360 350W TruePower 12cm Fan Power Supply 180 1 180 Total price 1370 …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3200 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 עד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה,משחקים בקטנה,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) משתמש כבד, עובד הרבה עם vmware ,GNS3 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 14 ו GTA בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sandman61,

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX950 ¤1 MSI K8N Neo4-F NFORCE4620 ¤1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL730 ¤1 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA600 ¤1 PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS1360 ¤1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X280 ¤1 Sunbeam Transformer BLUE400 ¤1 HEC 400TRT 24PIN285 ¤1 120mm Fan with sensor control70 ¤1 הרכבת מחשב חדש170 ¤1 סה"כ: ¤ 5465 המארז נראה כך: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/images/C%202-1.jpg המארז מגיע עם 2 מאווררי לדים 80מ"מ בחלון בצד כמו שאפשר לראות בתמונה, עוד מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש אפשרות למאוורר 120 מ"מ מקדימה אז גם אותו שמתי ... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי חבר'ה. אני לא כל כך מבין במחשבים, הפעם האחרונה שבניתי מחשב גיימינג הייתה ב2012 ומאז הכל השתנה. אשמח מאוד לייעוץ במפרטים, תודה! התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2600-2800, מעדיף לא לחרוג. מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): חשוב לי מאוד לקבל הרבה fps בcsgo. זה המשחק היחיד שאני משחק, ובתכלס המחשב הזה נבנה רק בשבילו. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי על 100fps, וזה בעיה:( כל שאר הצרכים נעשים על מחשב נייד ועל הps4. האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד לא רע, מעבד Core2Duo 1.73 2 עם 2GB RAM ואפשרות עד ל4, 250GB דיסק קשיח. אבל הוא עם כרטיס גרפי On-Board... סך הכל ברמה העקרונית אין דבר שמונע ממנו להריץ משחקים טובים כמו PORTAL, CNC3 וכדומה, והם אפילו רצים, רק שמקרטעים בגלל הכרטיס הגרפי המשובח של Intel. אז חשבתי, מה אם אני אקנה כרטיס גרפי חיצוני? אפילו אם אני אקנה אחד בינוני אני יכול להגיע למצב שאני מריץ אפילו משחקים חדשים ומפוצצים על המחשב(בערך כמו שאני מריץ פורטל עכשיו, אבל עדיין). אבל הבעיה היא שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, חיפוש קצר באינטרנט לא העלה פרי, כי אני אפילו לא יודע איזה חברות עושות דברים כאלו. יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר מידע על העניין? זה בכלל ראלי(וגם אם לא, אני עדיין …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, S-ATA, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 472.47 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2575.23 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Keyboards : Logitech Internet Navigator Keyboard [ ¤ 161.9…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Joh,

1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Shtupel,

מה דעתכם על זה? http://www.belkin.com/us/p/P-F5L001/ לא מחפש רמקולים ותוספות. עד 200. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sahargt,

היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איזור התקציב 2000 ש"ח אני בצבא ויוצא לי לסגור דיי הרבה בצבא והיה נחמד יותר אם היה לי מחשב נייד קטן כזה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב וברוכים הנמצאים. בכוונתי לרכוש מחשב (למעשה שניים) חדש. טרם נרשמתי לפורום קראתי את המדריך לרכישת מחשב חדש וכן הצצתי במפרטים, ואני מודה ומתוודה שהבלבול רק החריף. אני זוכר שפעם, לפני אי-אילו שנים, זה היה כל כך פשוט... בכל מקרה אני אגדיר את הצרכים שלי - מחשב לעבודה באופיס + עבודה עם מצלמה דיגיטלית (הורדת תמונות, איחסון), שיתאים לסרטי DVD (ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי ''22). האמת שאני לא משחק במשחקים פרט -אולי - ל-FLIGHT SIMULATOR ואני לא יודע אם זה אומר שצריך להשקיע גם בכרטיס מסך. הייתי גם רוצה שהמחשב יתאים למערכת ההפעלה VISTA. נראה לי שזהו בגדול. עכשיו -אילו מהמפרטים מתאימים לי ? מישהו יכול להמליץ על חנות (באינטרנט או במציאות הקיומית) טובה? מה אתם יכולים להגיד על IVOR…

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by דיוגנס,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AlphaRomeo,

יש לי מחשב מסוג Gigabyte w566-n עם המפרט הבא: מעבד t9300 2.5GHz 6mb כרטיס מסך nvidia 8400 256MB זכרון כרגע 2GB אבל בקרוב אני משדרג ל 3/4GB כרגע מותקן לי Windows XP. אבל לאחרונה הוא עושה לי הרבה בעיות. אני רוצה לפרמט ועל הדרך להשתדרג אולי ל' win7 לפי מה שהבנתי המעבד שלי תומך ב 64 BIT. יש לי את ההתקנה גם של 32 וגם של 64BIT. מה יעבוד לי יותר טוב? האם כדאי לנסות להתקין את ה 64BIT או שהוא יקרטע לי ויגרום לכל מני בעיות? (בכל זאת, זה לפטופ)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם , . אני זקוק למפרט מבוסס קונרו , ללא ציוד הקפי : מסך רמקולים צורב ופלופי. רצוי עם הלוח הבא: DFI INFINITY 975X/G . והמעבד כמובן : E6300. אני מתכנן OC אז ששאר החלקים יהיו בהתאם. לא צריך יותר מ80GB דיסק קשיח, כדי שיעמוד בתקציב. וכרטיס מסך : 7600GT, זקוק להמלצה לחנות באיזור המרכז אין לי בעיה לפצל קנייה כדי לעמוד בתקציב תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idooo,

שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by wArezm0n,

היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yoni Klivansky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי, מצאתי מחשב טוב של MSI בארה"ב. הבעיה היא כמובן נושא האחריות בישראל. האם יש דרך לקבל אחריות בארץ למחשב MSI שנרכש בארה"ב. במידה ולא, האם שווה לדעתכם מחשב זול ללא אחריות? איזה תקלות יש בדרך כלל במחשבים ניידים לאחר שנה, שנתיים וכו'? באיזה סדר גודל של הוצאה יהיה מדובר במידה ואין לי אחריות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Cowerd,

טוב אז אני מתלבט בין שני מפרטים שאני רוצה לקנות מחר אני לא יודע מה כדאי למשחקים כבדים ואולי OC שאני לא יודע איך עדיין בעתיד... אממ אז מה כדאי הנה המפרטים: המפרט הראשון מנועה מחשבים www.noacomp.co.il הכול יצא 9650 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ANTEC P160 1 ¤ OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 1 המפרט השני הוא מפנדס הוא עלה 10,000 שקל :E AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Westren Di…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי =] יש לי מפרט שמישהו סוס הכין לי SoulMaster כל הקרדיט לו.. הוא עזר לי כל כך, לא היה לי מושג בגרוש.. התקציב הוא 6K ואני מנסה כמה שיותר להפחית. תראו: אשמח לעצות.. אני רוצה לדעת אם זה שווה, או שכדאי להוסיף, להוריד, לשנות וכו' תודה D:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by GnApple,

מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים