ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. שוב אני נאלץ לבקש מכם חוות דעת על מפרט. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (l4d2 / BFBC2 /CRYSIS וכו'). יש לי כבר מארז,ספק (500W),כרטיס מסך 8800GT ,דיסק קשיח וציוד הקפי- על OC אני מוותר .... מעבד,לוח אם וזיכרון,חשבתי על המפרט הבא: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET 287.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ - 1 1 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 149.00 ₪ - 1 1 RSM אקספרס - הרכבת מחשב מהיום להיום 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ-1285 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במקרה באתר הזה: http://www.overclockerscave.com/index.php/98-performance-laptops-overview/279-asus-rog-g750jw-and-g750jx-gaming-laptops הוא מציג את הדגם החדש של ASUS. נתונים מרשימים ביותר אבל אני לא יודע אם זה אמיתי בכלל. נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ROG, ואין שום אזכור אפילו קטן לדבר הזה. ייתכן שזה הנייד הבא שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הדברים הבאים: לוח אם:ABIT IS7E CHIPSET INTEL 865PE מעבד:INTEL PENTIUM 4 3.0E FSB 800 HT זיכרון:שתיים של 256 מגה בית DDR דיסק קשיח:h.d 120gb 8mb s-ata כרטיס מסך:G-FORE FX 5500 128MB AGPX8 צורב של LG 52X cd:asus 52X ומארז פשוט כרטיס קול 6 ערוצים מובנה על הלוח וזהו ממה שאני יודע המחשב ניקנה לפני שנה וחצי רציתי לדעת מה כדאי לשפר בו כי אני לא מרוצה מימנו אני רוצה מארז יפה וטוב עם מסנני אבק וקירור טוב שמעתי שיש כרטיסי מסך חדשים עם גרפיקה חדשה וטובה מה אתם ממליצים בשביל שהמחשב יוכל לעבוד עם משחקים הכי כבדים באיכות טובה וזהו תודה לכל העוזרים מתן.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייח עד 4000 ש"ח כולל מסך+למשחקים חזקים דפדפתי בין אתרים ומצאתי הצעה מה דעתכם תרדו עד למטה לשדרוג שמציעים: http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=e8400&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=0&aff=〈=HE מחכה לתגובתכם תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעזרה מכם בניתי מפרט מחשב ב ksp אשמח לחוות דעת שלכם על המחשב המחשב מיועד לבן דוד שלי ילד בן 13 שאוהב משחקים כמו gta וכו' .. הנה המפרט אשמח אם תגידו לי אם הוא דיי מתאים למשחקים כמו שאמרתי gta 4/5 קונטר סטרייק משהו כזה .. וכו' מעבד : Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 כרטיס מסך : Sapphire Radeon R7 250 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E (מאוד חשובה לי החוות דעת על הכרטיס ) דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III כרטיס קול ורשת מובנים ספק כוח: Antec Bas…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים בתקציב די מוגבל [ אפילו מומלץ להוריד אותו קצת]. ללא מסך [ יש לי LCD 19" של סמסונג] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ומשחקים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? רצוי HD או LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מUSB אחד * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB (לא מבין בסוג) * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה עם ביצועים בינוניים ומעלה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמו שציינתי, מחשב התומך גם במשחקים, אבל לא חייב בהגדרות הכי גבוהות סכום המחשב צריך לנוע באיזה ה4000
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו מחפשים מחשב נייד ביתי עד 3000 ש"ח שיהיה נוח לשימוש, שיענה על דרישות ביתיות של גלישה (דיי מרובה) ומידי פעם על גרפיקה (פוטושופ וחבריה..) ראיתי את המחשב הנ"ל אך אינני יודעת אם יספיק. http://fre.co.il/items/1299537#Image_1 אשמח לקבל הצעות נוספות. שיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ידוע אם asus g73 יכלול את הכרטיס nvidia geforce gtx 480m אם כן,ידוע מתי יצא וכמה יעלה? אם לא,אתם יודעים אם יצא\מתי יצא דגם של asus אם nvidia geforce gtx 480m תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנושא הקודם שפתחו אך אני פותח חדש עם יציאתו של הכרטיס החדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306175.0 אני רוצה מחשב ב7000 שקל שיכלול את הGTS החדש , מסך LCD תותח למשחקים ומחשב שקט שיחזיק לי לשנים ארוכות כי אני לא משדרג, ואני חוזר שום OC לא יבוצע. תיתכן קפיצה עד 7500 שקל אם צריך אך מומלץ שלא. תודה. =]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבא שלי קיבל מאורנג' במסגרת איזה חבילה את המחשב הנייד של HP מדגם HP Pavilion dv6 - 1110ej זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/res/YKM/prog..._ds_israel.pdf האם זה מחשב טוב לסרטי HD ולהריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. במהלך החיפושים למחשב 15+ אינצ', משך את תשומת לבי הנייד הזה מחברת HP השימושים שלי - בגדול DESKTOP REPLACEMENT, צפייה בסרטים HD, תוכנות אופיס, פוטושופ לפעמים, ומעט מאוד משחקים. תקציב - פחות מ 5000 ש"ח הנייד הזה לדעתי משלב מבנה חזק ועמיד, ומפרט לא רע בכלל. מה שטוב שעם כל הקופונים שישי כרגע לניידים מחברת HP, ניתן לקנות מפרט מרשים ב 800$ בלבד! ِ * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 7200RPM SATA Hard Drive from 250GB 7200RPM SATA Hard Drive * 512…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מלפני 4 שנים שעדיין עובד ורץ. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט,אופיס,ותוכנות מ- ADOBE CS5. אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל איטיות המערכת בעת הפעלת תוכנה או שתיים ביחד מ-CS5. ישנן אף פעולות שאני לא יכול ליישם בפוטושופ עקב מיעוט זכרון RAM (התוכנה מודיעה לי שהפעולה לא יכולה להתבצע בעקבות מיעוט בזכרון) וזה מעצבן אותי. כמו כן אני מתכנן ללמוד גרפיקה ואני מייעד אותו לשם. קנייה של מאק (על סוגיו השונים) לא באה בחשבון משיקולי עלות/תועלת. חשבתי על שידרוג של המעבד,לוח אם,כרטיס מסך וזכרונות ואולי להוסיף SSD של בין 60-64 ג'יגה למערכת ההפעלה ו-CS5. או לחילופין החלפת כרטיס המסך לזה שמצוין מטה והוספת 2/4 ג'גה נוספים (DDR2) כמו כן חשבתי על התקנת מערכת הפעלה נוספת לצד הווינדוס לשם ניסיון של…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ומשחקים. בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי . לא נראה לי שיש צורך לכונן דיסקטים, ואין סיבה לכ.קול לא מובנה... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למשחקים (סרטים וקצת פוטושופ) ורציתי לשאול לדעתכם עליו ובקשר לאפשרות אחרת מעבד i5 750 +מאוורר של הקופסא לוח אם GA-P55M-UD2 gigabyte זיכרון 2GB 1333mhz transcend X2 כרטיס מסך HD5770 ספק HEC 500W מארז ANTEC עם 2 מאווררים צורב LG זה יוצא בערך 4000 הכרטיס מסך לא חזק ביחס ל4890 וgtx260 לכן חשבתי שיגיע הזמן אפשר לקנות עוד 5770 לקרוס פייר בגלל הצריכת חשמל הנמוכה שלו (500W אמור להספיק ?) אבל מצד שני אפשר ללכת על מעבד Athlon IIX4 וכרטיסמסך HD 5850 . זה יוצא אותו מחיר כולל. (ה5850 שווה בביצועים כמעט לשני 5770 על קרוספייר) אני לא יודע עד כמה התפקיד של המעבד חשוב בתמונה הגדולה של השרשרת ביצועים ואיפה להשים את הסדר עדיפויות. האם האטלון יהווה צוואר בקבוק ? איפה באמת הת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA,Battle field -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה(עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, רק למסך מינימום 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי במדור מחשבים מומלצים ושיניתי מעט. אשמח לדעת אם יש הצעות ללשיפור או אם יש צורך בשינוי בגזרת הספק או לוח האם. האם הספק יספיק לכרטיס מסך כזה? המחשב מיועד למשרד, מידיי פעם שימוש באוטוקאד ומשחקים קלים לילדים קטנים. לא מעוניין ב i3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪786 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪38 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪300 מארז: Antec NSK-3100 כמות: 1 - מחיר: ₪150 ספק כוח: FSP Aurum S 400W A.PFC Gold 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בן דוד שלי טס הערב עד שלישי ללס וגאס. אני סטודנט להנדסה ומתחיל בשנה הבאה לימודים לתואר שני - הדבר כולל הרצת תוכנות סימולציה דוגמת ANSYS FLUENT,CFX ואני חייב לפטופ חדש בלי שום קשר. מסך - 13.3-15.6 חשוב לי שיהיה כמה שיותר דק וכמה שיותר קל. זמן סוללה - תאכלס 5 יספיקו. תקציב - עד 1500 דולר. זה כבר הרבה אבל זה המחיר של הסמסונג סידרה 9. אני דיי דואג ש15.6 יהא גדול מידי [כרגע משתמש ב-14] אבל אני לומד הכול מהמחשב [לא כותב הבהרצאות בד"כ.. אני מצלם ועובד עם המחשב] בגלל העבודה השניה שלי אני זקוק למחשב שייראה באמת מרשים כי אני אציג איתו פרזנטציות למשקיעים - זו הסיבה שחשוב לי שיהיה דק וקל [לנשיאה כמובן... אני כל יום מ8 בבוקר עד 8-9 בערב באוניברסיטה ככה שכל היום המחשב עלי] תודה חבר'ה!…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-