עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שאלתי היא פשוטה .. האם ניתן לדעת דרך כלשהי.. מה מספר הסיריאלי של הדיסק הקשיח שהגיעה עם המחשב? זה בשביל לוודא האם הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו זה אותו דיסק קשיח שנקנה עם המחשב.. זה חשוב לי מאוד ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lior.B,

פרטי המחשב שלי הם : מעבד : Pentium® Dual-core CPU E6300. מהירות המעבד : 2.80 GHz. זיכרון RAM במחשב : 2 ג'יגה. כרטיס מסך : NAVIDIA GeForce 8400 GS. ספק כוח : AC220V. נפח אכסון בהארד דיסק : 465 ג'יגה בייט. מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate. מארז : Cooler Master תוכנות אופיס 2007. אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה היום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sasha_iq,

המפרט הבסיסי שהורכב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בניתי את המפרט הבא בIQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 845 זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 427 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 488 ספק כוח : CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤ 524 מארז : COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤ 378 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤ 1304 הייתי רוצה לצמצם קצת בחלקים שייצא 3.5K ולא 4K כמו שיצא. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY ברזולוציה 1368X768 ולכן אני לא צריך כרטיסממש מפלצתי, אני אצטרך 4870 לרזולוציה כזו? לטווח של שנתיים בערך 4850 יספיק או שעדיף כבר עכשיו ללכת על 4870? הייתי רוצה לצמצם קצת במארז ובספק, לא חשוב לי מארז יפה,…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה מראש לכל העוזרים. אני מנסה לעזור לאחי לבנות עבורו מחשב טוב שמשמש לעריכת וידאו מקצועית. ברשותי כרטיס עריכה חדש מדגם matrox rt x2 hd אשר עבורו אני מנסה להתאים מערכת איכותית בסכום של כ5000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט אם היתרון גדול.) לא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמציגים מפרטים ראויים אני מאוד מקווה שבפורום נכבד זה אמצא מבינים בתחום שיוכלו לעזור לי. טוב נתחיל, חברת מטרוקס יצרנית כרטיסי העריכה מציינת באתר שלה כי הם בדקו מספר מערכות שעליהם הם מוכנים להתחייב שהם טובים וישנם מפרטים נוספים שממליצים עליהם סוחרים שונים אם כי הם לא נבדקו על ידם. המלצת החברה ללוחות אם : http://www.matrox.com/video/support/rtx2/rec/mb_sys/home.cfm כמובן שאני אעדיף לוח שתומך בזיכרון גדול אם כי במחירים של הי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש המלצה לנייד באיזור ה-3500 ש"ח. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך. דגש על מסך 13.3 (אשמח להמלצה או 2 לגבי מסכי 14 אבל לא יותר גדול מזה). אין דרישה ליציאות ספציפיות. עבודות אינטרנט בלבד משמע כמה דפי אקספלורר, תוכנות מסרים למיניהן וכו'.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי כולם, אני חייל, ומחפש מחשב נייד יחסית חזק, שיהייה איתי בנסיעות וישמש אותי כשאני לא ישן בבית (שזה רוב הזמן). הסתכלתי קצת מסביב וראיתי שאין באמת על מה לדבר עם תקציב של פחות מ5000 ש"ח. התקציב הוא 5000 עם אפשרות חריגה עד ל5500 נפרט לרגע את הדרישות: * מטרות המחשב? תכנות (הכל מדרייברים לwindows ועד לאפליקציות מובייל) + סרטים + משימות יום-יום אחרות. * גודל המסך? איזור ה13", הייתי מעדיף מט, אבל זה לא חובה * רזולוציית המסך? יותר מHDReady, הייתי מעדיף fHD, אבל גם 1600X900 או משהו בסגנון זה סבבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 3 שעות. 4 זה כבר סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by EladBna,

היי חברים, אז אחרי שהתאפסתי קצת על הרצונות. מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. המחשב ישומש בעיקר לשימושים בסיסיים, טיפה קוד ועיצוב אבל בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות קל יחסית, עד 2 קילו מקסימום, עם כמה שיותר חיבורים. אני הולך להשתמש במצלמת Obsbot tiny 2 בשימוש בו. מעבר לזה, חשוב שתהיה מערכת המפעלה, 16 ג'יגה לפחות זיכרון ועדיפות לטרה דיסק קשיח.

12. היי אני רוצה מחשב שקט ככל האפשר עם רכיבים טובים. למרות שי לי כבר בערך מפרט אבל אני לא בטוח שהוא שקט. אז אם אפשר בבקשה לקבל מפרט למחשב שקט.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש מפרט לקולנוע ביתי,עד 3000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dan_dekel,

אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. סבא שלי קיבל מאורנג' במסגרת איזה חבילה את המחשב הנייד של HP מדגם HP Pavilion dv6 - 1110ej זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/res/YKM/prog..._ds_israel.pdf האם זה מחשב טוב לסרטי HD ולהריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חתיכת התלבטות ??? אנחנו רוצים ליקנות לאחותי מחשב למגמת מחשבים בתיכון שתתחיל בה בשנת הלימודים הבאה חשבנו על אסוס 1005 השאלה 1. אם המסך לא קטן מידי ללימודים כאלו? 2. אם לא עדיף הדגם 12" של אסוס שהבנו שהסוללה שלו חלשה יותר וכן גם המעבד וכרטיס המסך שלו(לעומת ה 1005) 3. אם לא כדאי כבר ללכת על דגם של 15"....מה המותג הקל ביותר...המומלץ? 4. אולי כדאי לוותר על הניידות כי צריך מחשב חזק ללימודים כאלו ?(מחשב נייח?) הרבה שאלות... תודה מראש למי שיש לו סבלנות לענות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tdzm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הסוגים של המעבדים של המחשבים הניידים: 1. CORE DOU ---- סידרת ה T2300,T2400,T2500 לבין 2. CORE 2 DOU --- סידרת ה T7200,T5600,T5500 אני שוקל לקנות מחשב נייד ושמתי לב שהמעבדים מסעיף 1 יותר יקרים. מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by galza,

היי, האם קיים מתאם למחשב נייד עם יציאות USB 3? הכוונה בעצם כמו כרטיס PCI עם יציאות USB 3 למחשב בנייד שיציאות הUSB שלו הן רק USB 2.0.עדיפות כמובן למתאם קטן ולא מסורבל אם קיים... תודה גל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ההארד דרייב בלפטופ IBM ThinkPad Pentium 3 הלך לעולמו, האם אני יכול לקנות חדש? אם כן, איפה? כמו כן, האם אפשר להרחיב זיכרון בלפטופ הנ"ל?(יש לו 128).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itay127,

שלום אני צריך מפרט ב4000 שקל, ישמש בעיקר לדברים עסקיים אבל גם לפרו אוולושין(כמו פיפא), אני לא צריך ציוד הקפי,כרטיס מסך אני מעדיף nvidia, דיסק קשיח איכותי ושקט, לא מתוכנן OC, אני יתקין עליו ויסטה, צריך צורב דיוידי, מארז יפה ואיכותי, וזהו..

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OreoCookieh,

היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים