עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by נאוה 2017,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nadavkrv,

היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avivboker,

מחפש מחשב נייד ב סביבות 1500 הכי חזק שאפשר למצא במחיר כזה המחשב לסטודנט ככה שהוא לא דורש משהו מיוחד רק שיעבוד חלק למשך שלוש שנים יש הרבה זבל שמוכרים במחירים האלה לכן שואל כאן תודה

5. שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …

6. היי זה מה שבניתי על פי ידע כללי של השוק היום עם הסתכלות רחבה על העתיד , הרצתי שני מפרטים שהם כמעט אותו דבר בשני אתרים:: האתר הראשון הוא IPQC : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1477 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8-8-8-21 - F3-10600CL8D-4GBHK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤569 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 5.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arieltsror,

שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…

11. * מטרות המחשב? לימודים ומשחקים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? רצוי HD או LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מUSB אחד * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB (לא מבין בסוג) * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה עם ביצועים בינוניים ומעלה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמו שציינתי, מחשב התומך גם במשחקים, אבל לא חייב בהגדרות הכי גבוהות סכום המחשב צריך לנוע באיזה ה4000

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by freidkin.gilad,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪4…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by spartan932,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) 1 מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס זיכרון: geforce 8800 gts 512 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זה המפרט שיש לי כרגע , הרבה זמן לא התעדכנתי במשחקים ודברים חדשים. עד כמה טוב הוא יפעיל משחקים של היום ? תודה. והזיכרון הוא 3 גי'יגה לא 2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן חברה, אני מעצב גרפי 2D(פוטושופ, אילוסטרייטור) של בעיקר אתרים. הוצע לי לפטופ של DELL יד 2 ב1000 שקלים עם המפרט הבא: מעבד intel i5-480m זיכרון: 4 ג׳יגה, והכי קריטי לי כאן זה הכרטיס מסך המובנה שאני חושב שקצת בעייתי intel 4500 רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם הכרטיס באמת יהווה בעיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Syrul,

היי. אני מעוניין לרכוש זיכרון SSD בגודל 128 ולהתקין אותו על המחשב הנ"ל. מישהו יודע כיצד ניתן ואיפה ניתן לבצע? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. תקציב מקסימאלי - בערך 5000 ש"ח. אם אפשר לחסוך סבבה, אם יש סיבה טובה לחרוג מהתקציב - נחרוג. 2. מיועד לסלון - צפייה בתכנים מהאינטרנט (VOD למיניהם) ותכני HD, גלישה באינטרנט, משחקים לילדים, ניגון מוזיקה, ובעתיד אולי הקלטה מממיר של YES וקצת גיימינג (כשהילדים יגדלו, אבל כנראה נחליף מחשב כשנגיע לשם - הגדול שלי בן שנתיים...) 3. ציוד היקפי - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה בסלון ולרסיבר אז אין צורך במסך או רמקולים. צריך המלצה על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר עם אותיות בעברית. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - נראה לי שאני אמור להסתפק בכרטיס מסך מובנה במעבד/MOBO, לא צריך נפרד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 9. חשוב לי שיהיה שקט, כי הוא מיועד לנגן סרטים. המחש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מפרט למחשב שישמש כ-NAS התקציב: 2-2.5 (כפי הנראה מ-KSP) הרכיבים: לוח אם זכרון מעבד (+ מאורר אם צריך) ספק מארז (אין בעיה של מקום, לכן כמה שיותר סלוטים לHD זה מעולה - 6+) התוכנית היא להריץ לינוקס וNAS4FREE.. כרגע אין תכנון לשרידות למרות שאני לא שולל בעתיד.. אני לא כל כך בקיא באספקטים של צריכות חשמל של הרכיבים השונים לכן אשמח לעצתכם צודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני מעונים לרכוש מחשב חדש לצורך משחקים וחבר שלי הכין לי מפרט, אבל הוא אמר לי לשאול אותכם אם צריך לשנות משהו צריך להוסיף ספק כח וקרור למעבדים (אני חושב) זה המפרט הסכום הסופי צריך לצאת פחות מ5200 שח מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8789 AMD Athlon 64 Bit 3200 Socket AM2 Box CPU 489.00 ¤ 1 489 ¤ 1 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 348.00 ¤ 1 348 ¤ 2 1673 Genius KB-21e Multimedia Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 80.00 ¤ 1 80 ¤ 3 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 521.00 ¤ 1 521 ¤ 4 9082 Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 338.00 ¤ 2 676 ¤ 5 7236 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 551.00 ¤ 1 551 ¤ 6 8990 Logitech V100 Note…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ohad19,

אני מעוניין לרכוש שני מחשבים המיועדים למשחקים ושימושים כלליים (סרטים, אינטרנט וכו') ואפשרות ל OC קל בעתיד. התקציב למחשב הראשון הוא 6000 שח והוא כולל מקלדת ועכבר ובשבילו ארכוש בנפרד Dell 2007WFP. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ₪1111 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪639 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ₪1674 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪381 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪213 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ₪546 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ₪419 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ₪186 עכבר: LOGITE…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חבר'ה אני רוצה מפרט שיוכל להריץ ווינדוס ויסטה בצורה טובה, ובכל זאת משחקים ברמה הגבוהה. דרישות שלי הן מחשב ללא OC זכרון של 2 גיגה לפחות הארד דיסק עם או בלי רייד, אני לא יודע עם עדיף. כונן די וי די וצורב די וי די לא צריך מסך, עכבר, אבל צריך מקלדת טובה. רמקולים שיהיו טובים למשחקים וסרטים. מארז שיהיה מעוצב יפה, אנ יאוהב את השטויות האלו...לא רוצה מארזים כמו HEC אגב אני לא צריך מסך... מה נשאר עוד...לוח אם טוב..בסה"כ אני רוצה מחשב שיחזיק מבחינת ביצועים וביצועים גרפיים לשנתיים מינימום.. ויריץ משחקים ב- HIGH DEF אם יש הצעות תפרטו ואני אשמח לקרוא ולהגיב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by viperain,

שלום ! אני כרגע בבחירה קשה בין שני המחשבים הניידים הנ"ל: הוספתי את המפרטים ואת אתרי הבית. שניהם יעלו לי כ6200 ש"ח זה מחיר טוב? להלן הטענות שלי 1. אני נוטה ללכת עם ה ASUS מכוון שכרטיס מסך יותר חזק, מקבלים גם SPDIF וגם BLUETOOTH שמשום מה בHP החליטו שלא צריך וזה עצבן אותי וב HP נותנים שלט שלא שימושי. 2. ב ASUS גם מקבלים עכבר ותיק שאין לי מושג איך נראים אבל נחמד. 3. אני פוחד ללכת עם ה ASUS כי הדגם עדיין חדש ואין הרבה סקירות באינטרנט מקווה שמישהו פה מכיר אותו אבל הבנתי שהוא דגם טוב 4. לא אכפת לי שאני מפסיד פה חצי אינץ יותר ונראה לי הרזולוציה של ה ASUS מספיקה 5. הכל פה בהנחה ש ASUS מיצרת מחשבים ניידים טובים..זה הנחה נכונה? אז מה אתם אומרים ASUS? נתוני ה HP Detailed Spec: …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים