ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,370 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט AMD למשחקים + מסך LCD 17 במפרט צריך להיות גם: צורב DVD עכבר אלחוטי והמארז צריך להיות 'מרשים' מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 עם התוספות הבאות: 1024MB RAM מסך דק MAG 8ms LCD 17 סט Microsoft אלחוטי ?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי אפשרות למתוח את התקציב מעל ל3900 תאמת אני לא כל כך מחפש כרטיס למשחקים הכי כבדים כמו CRYSIS וכו'.. אלא משחקים כמו WoW ושאר משחקי הMMORPG ופעם ב.. יוצא להוריד איזה משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אבל לא מעניין אותי להפעיל משחקים שנועדו כדי לאכול את הכרטיס מסך ולא יותר מזה בקשר לOC - אני מתכוון להגיע לסביבות ה2.8-3GHz + שכחתי לכתוב שאין צורך בציוד היקפי.. המפרט שבניתי בTMS - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 907 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 450 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 207 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 260 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 P…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד DELL INSPIRION 1520 ואחי האוהב קנה לי עכשיו רמקולים של ALTEC 2.1 זוג רמקולים + סאב. מיד לאחר החיבור יוצא בקביעות רעש מהסאב, רעש מעומעם, וכשהמחשב טוען הוא מעט מתחזק. לפי כל הבדיקות שעשיתי הדרייברים תקינים והסאב תקין כי כשחיברתי אותו למחשב נייד אחר IBM T41 הרעש היה הרבה פחות משמעותי, למרות שהיה רחש ממש קליל שגם הוא לא תקין אבל נסבל. אז מה אתם אומרים בעיה במחשב ? בעיה ברמקולים ? בעיה בהתקנת הכרטיס sound ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, LOL, RUST ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לי הקנייה הבאה: אני צריך תשובה דחופה כי הקנייה צריכה להתבצע עוד כמה שעות... CORE 2 DUO 2.0GHz T7250 זיכרון פנימי 667 2GB, מסך 13.3 אינץ +מצלמה,כרטיס מסך NVIDIA8400 ,דיסק קשיח 160GB ,צורב DVD,ויסטה פרמיום ,שלט אינפרא,אלחוטי +בלוטו'ת,קורא טביעות, אחריות לשנה המחיר הוא 4200 ... חפשתי דגם דומה בזאפ ואין .. אז אין לי שום מחיר שאני יכול להשוות אליו ... (הדגם ב 5800 הוא בלי ה 8400GS) תודה לכל העוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי (AMD 1.33GHZ) מתחיל לגמגם ולעשות בעיות, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חדש. פעם הייתי משחק הרבה במשחקים, אבל בשנה-שנתיים האחרונות אני כמעט ולא משחק בכלום, אולי בגלל שהמחשב לא מריץ אותם מהר כ"כ כבר, אולי בגלל שאין לי מקום (הארד דיסק 30 ג'יגה), בכל אופן לא שיחקתי בזמן האחרון משחקים, אבל עם מחשב חדש טוב אני מאמין שאני יחזור, אז אני צריך מפרט למשחקים בעיקר. יש לי במחשב הנוכחי גוף קירור די טוב - Thermalright AX7 עם מאוור איום ונורא ורועש (Thermaltake smart fan), האם לשמור על הגוף קירור ולקנות מאוורר חדש טוב, או פשוט לקנות גוף קירור שלם חדש (עם מאוורר)? אני צריך מפרט לאיזור ה-5000 ש"ח בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מקלדת, בלי עכבר, צריך צורב - מספיק משהו זול CDRW, עדיין …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 ש"ח אינני יודע מה לקנות עם הכסף הזה אנא עיזרו לי המערכת שלי (למקרה אם זה עוזר למישהו): מעבד: פנטיום 4 כרטיס מסך: Geforce 2 MX 100\200 מערכת הפעלה: ווינדוס 98 זיכרון: 256 RAM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מבקש מפרט עד 6000 שח למטרות עיצוב גראפי/ותכנות ומשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Photshop עורכי קוד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)שני מסכים של 24" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש בקרוב את המחשב שמופיע בקישור מטה. המסך שלי הוא 2K עם 165 הרץ. אילו אתם הייתם רוכשים את המחשב, מה הייתם משנים במפרט ולמה? (מבלי לפגוע בביצועים) https://www.yahavpc.co.il/build?id=JS9UC25V9G71AW
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת את המחשב הנ"ל לטווח הקצר הוא מיועד למוזיקה סרטים קצת דחיסת וידאו אימיול ביטורנט הורדות ומשחקים בכלל לא כבדים ובעוד איזה חודשיים שלוש כשיתאפשר לי, אני אקנה כרטיס מסך חדש. הסיבה שלקחתי את המעבד הזה, שכביכול הוא מעל ומעבר לצרכים שלי, היא שאני רוצה שהמחשב יטוס וישמש בעתיד הקרוב למשחקים אז ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit Nvidia Ge…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב ביום רבעי הזה אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪714 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 ספק כוח: [..] LIAN LI SILENT FORCE 750W ₪688 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: 867 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1774 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤512 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤169 אחריות: שנה. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA מחיר: ¤396 אח…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב לצורך משחקים כבדים בתקציב כולל של 4,500¤ (אני יודע שזה לא גדול אבל עדיין..) המפרט צריך לכלול הכל חוץ ממסך דברים הכרחיים: -זיכרון של ג'יגה -הארד-דיסק בגודל 120ג'יגה לפחות -כרטיס מסך סוס ביותר (רצוי עם יציאה לטלוויזיה אבל לא חייב) -מעבד חזק -צורב DVD -כרטיס קול איכותי * מערכת הקירור תהיה מאווררים קטנים ולכן אני מבקש שפרט למאוררים שנחוצים תוסיפו עוד 2 -עדיף מארז שמראה טמפ' אבל לא חובה (ללא צבע מועדף) חוץ מהמחשב עצמו המפרט צריך לכלול רמקולים (איכותיים), מקלדת (לא אלחוטי) ועכבר (לא אלחוטי) *אפשר ורצוי לותר על כונן הדיסקטים (1.4) *אין העדפה לחברה מסויימת *אין צורך בשירותי מעבדה למינהם או מערכת הפעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב4000 שקל, ישמש בעיקר לדברים עסקיים אבל גם לפרו אוולושין(כמו פיפא), אני לא צריך ציוד הקפי,כרטיס מסך אני מעדיף nvidia, דיסק קשיח איכותי ושקט, לא מתוכנן OC, אני יתקין עליו ויסטה, צריך צורב דיוידי, מארז יפה ואיכותי, וזהו..
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-