ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. דוד שלי מעוניין לקנות לבן שלו הקטן מחשב למשחקים עד 2000ש''ח אפשר גם 2500 המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו assassin's creed כל הגירסאות CALL OF DUTY BLACK OPS 2 אולי קרסיס 3 כל המשחקים יהיו רק סינגלפלייר המטרה שיריץ אותם כמה שיותר טוב לא מעוניין הכל על הכי גבוהה וכל הפילטרים העיקר שיהיה אפשר לשחק. דברים שלא צריך לשים במפרט זה מארז. יש לו מארז מוכן ANTEC NINE HUNDERD TWO
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לבד...ולהשיג את המוצרים הכי איכותיים שניכנסים לתקציב הזה. אני יודע שאם מזמינים לבד ומרכיבים לבד אפשר לחסוך הרבה כסף... אני מבקש את עזרתכם כי אני לא יודע מאיפה לקנות בזול..(כן בדקתי בזאפ) אולי אפשר מיבואנים ישירות?או תשלחו לי קישורים לחנות אחת שמוכרת לדוגמא את ההארד דיסק הספציפי במחיר הכי נמוך או את הכרטיס מסך במחיר הכי נמוך.. התקציב הוא 2000ש"ח לא כולל מסך או ציוד היקיפי...רק שלחו לי קישורים\רעיונות למקומות הכי זולים ואני יזמין וירכיב לבדי... או שמחנות אחת אם לדעתכם זה יותר נכון. המחשב צריך ליהיות כמה שיותר טוב לגיימינג(הוא כנראה יהיה מחובר למסך 20-22) ואם אפשר גם שיהיה טוב לOC אבל זה תקציב דל אז אני בספק אם אפשר..לגביי שקט? לא חשוב ממש...רצוי שי…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים, משחקים, ואינטרנט, אחד שיחזיק הרבה מאוד זמן (כמה שנים טובות) ולא למטרות OC וכמובן שיבוא עם מסך גדול ואיכותי וציוד היקפי. ערכתי חיפוש בפורום והסתכלתי במפרטים שבאתר ועדיין נותרתי עם שאלות ללא מענה וללא מפרט מעניין, הבעייה המרכזית היא שאני לא יודע איזו מערכת לקנות - מבוססת AMD או מבוססת אינטל ושאני לא מבין גדול בחומרה. אני צריך את המערכת שתיתן לי את יחס הביצועים/מחיר הטוב ביותר, שתהיה אמינה וחזקה (עם ספק טוב וקירור טוב אם מדובר במעבד של AMD) ושכמובן תריץ משחקים בכבוד ובגאווה גם במהלך השנים הבאות, בלי להשקיע בחלקים מופרזים, יקרים ולא כדאיים. יחד עם מפרטים כדאיים תרשמו מדוע בחרתם בכל חלק אם אפשר, אני לא מומחה גדול בחומרה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבבנית מפרט לצרכים הבאים: - צפייה בסרטים (גם HD) - משחקים קלים כמו PES/Fifa/NFS, אין דרישה לשחק ברזולוציות מטורפות וכו' (היום אני משחק על לפטופ בן 4 וזה בהחלט מספיק לי). - אינטרנט, הורדות ועבודה משרדית - מכיון שהמחשב יישב בסלון, יש צורך במארז HTPC (אהבתי מאוד את העיצוב של המוצארט). - המפרט ישמש להקלטת סרטים וסדרות מהTV כך שיש צורך בכרטיס TV. - אם זאת אין צורך בHD מפלצתי מכיון שיש לי HD חיצוני של 1TB, כך שבהחלט ניתן להסתפק ב250GB (לא נראה לי שמוכרים פחות היום). חשבתי על 4G זיכרון, לוח עם יציאת HDMI ומעבד C2D, אך אני NOOB לגמרי בכל מה שקשור לחומרה ולכן צריך את עזרתכם. תקציב: סביב ה3000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. * אם בתוספת של ~500-700 ש"ח ניתן להו…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 חריגה של 300 ... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מיפרט שהרכבתי תגיבו בבקשה : מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB Kingston x 2 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארזים RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM SILVER מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים Altec Lansing Altec Lansing ATP3, 2.1 מסכים SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עבור חבר ייעוד המחשב: אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, משחקים קלים מסך: עד 1000 ש"ח 19 אינטצ' לא רחב כרטיס מסך: 256 RAM על הכרטיס זיכרון 2GB RAM כונן קשיח: 250GB צורב עד 150 ש"ח בלי שום יכולת הדפסה על הדיסק (לא שימושי), DL לא חובה לוח אם (חיבורים): 4 חיבורי USB2 1 Firewire רשת כמובן כרטיס קול מובנה. מעבד: כפול ליבה (יותר מתקדם מפנטיום 4) תודה
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אבקש מפרט למחשב שימןש עיקרי למשחקים מחיר 3000-3500 ללא מסך יש ברשותי כרטים מסך 8900 pro כך שלוח האם חייב להיות agp בתודה מראש דורון :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן יותר מידי לגבי הרכיבים הטובים ביותר. הנה מפרט שבניתי בKSP מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E6850, 1066Mhz, s775, 4MB 1495 1 1495 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5W64 WS Pro. s775 Conroe, 975X, DDRII800, 2xPCI-E Crossfire 1150 1 1150 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) 1090 1 1090 כרטיסי מסך ASUS Price Units Total 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1210 1 1210 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 565 1 565 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 45 1 45 צו…
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! 8) שכן שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב.... הוא אמר שהמחשב לא ישמש למשחקים אלה יותר לעבודה ולאינטרנט. המחשב צריך להיות עמיד בין 2.5 לבין 3 שנים... המשחקים לא צריכים איזה עיבוד גרפי של ממש (כי זה לבת שלו שהיא בת 6). האא וניזכרתי המחשב צריך להיות מעבד מבוסס אינטל ולוח אם של אסוס (נכון רציתי להסביר לו שAMD יותר טוב אבל הוא אמר שאפילו אם הוא משלם רק על השם הוא מסכים..חח) להלן מפרט שהרכבתי לו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6472 Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case 210.00 ¤ 1 210 ¤ 1 7444 LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 295.00 ¤ 1 295 ¤ 2 6329 Intel Pentium IV 3.2GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1440.00 ¤ 1 144…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי לכולם. אני חדש פה. אשמח לקבל מפרט למחשב שיתאים לVR עם אוקולוס קווסט (לא החדש שיצא, לא שזה משנה). הדרישות הן: 1. עדיף שיהיה על המארז יציאת USB-C 2. שיתמוך בWIFI 5GHz 3. עד 5000 שקל (אפשר גם באילת, אני נוסע לשם לפעמים) אשמח אם לא תחסירו שום חלק, גם אם הוא מובן מאליו לרוב. כי אני חסר ניסיון בהרכבת מחשבים, ואני צריך לדעת בדיוק מה לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6850-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he המחשב הזה יעבוד לי על הגדרות גבוהות במשחקים כבדים כמו CRYSIS ?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים! קניתי מחשב נייד חדש של לנובו ואני מאוד מבסוט עליו זה בשביל הלימודים באוניברסיטה השותף שלי אמר לי שכדי לשמור על הסוללה כל זמן שאני בדירה כדאי לנתק את הסוללה ולעבוד מהחיבור חשמל דבר שנשמע לי הגיוני השאלה היא אם המחשב עובד ומחוברת הסוללה אם אני מוציא את הסוללה תוך כדי שהמחשב עובד והמחשב עובר לעבוד דרך החשמל זה דבר שפוגע בסוללה? כנ"ל אם אני מחבר את הסוללה בזמן שהמחשב עובד דרך החשמל בלי סוללה בכלל אשמח לשמוע מה אתם מציעים כדי לשמור על הסוללה כמה שיותר .... אני משתמש בסוללה די הרבה כי אני לוקח את הנייד ללימודים ובשביל זה צריך את הסוללה כל הצעה תתקבל בברכה תודה!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי כיום טלוויזיה CRT 29 אינץ (בעתיד LCD) ישמש לצפיה בסרטים ולגלישה הייתי רוצה שהמפרט יכלול שלט רחוק ואם אפשר מארז קטן שכן הסלון עמוס וכרטיס רשת אלחוטי להעברת תכנים למחשב תודה רבה (אגב מה זה המכשיר נגן מולטימדיה אלחוטי D-LINK DSM-320)
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בדיוק מחשב נייד חדש. המחשב הינו מחשב חזק, DELL XPS 13, עם מעבד p8600 ו4 גיגה זכרון. בגדול חשבתי שאני אעיף את ויסטה ואחזור לXP, כל מי שאני מכיר שיש לו ויסטה ממליץ לי לעשות את אותו דבר, מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות
-
- 8 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-