עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roei2p,

טוב אז ככה קודם כל שלום !! אני מחפש מחשב שיענה לדרישות וישמש אותי כמעין אולפן הקלטות קטן אין צורך במדפסת או סורק או רמקולים ... (המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית) אני צריך במיוחד כרטיס קול חזק שיעמוד לי בדרישות של cu base תודה רבה לכולם ... נ.ב ההשקעה המירבית שלי קצת מצחיקה אבל הסכום הוא 4000-4500 ש"ח לכן אני מתלבט מה לעשות ... תודה רבה לעוזרים : : :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מחפש נייד עסקי מבית טוב, שיהיה קל וקומפקטי אבל עתיר ביצועים. חשוב לי שהמסך יהיה מט, ושאוכל להתחבר למסך LCD ביציאה דיגיטלית אין צורך במשחקים בכלל, השימוש הוא לתוכנות ייעודיות כבדות (גרפיקה ב-2D ותוכניות זוללות זכרון ועתירות חישובים אחרות) במקביל עם עבודה משרדית רגילה. דוגמה לתוכנות שפתוחות אצלי במקביל (בדרך כלל כולן יחד) ביום עבודה רגיל: Matlab, ArcGIS, SigmaPlot, Photoshop, Firefox, Word, Excel אחרי שיטוט בפורום חשבתי על כמה אפשרויות: Dell Vostro 1310 Lenovo T61 14.1 Dell latitude D630 התקציב גמיש (6-8K) כי אני מוכן לשלם קצת יותר על איכות הרכבה, עמידות ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המודל שמתאים לי (למשל בלנובו - יש איזה 100 תצורות), לאור הבקשות לעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש בימים אלה להחליף את המחשב הנייד שלי. אני משתמש היום בVOSTRO 3550 של DELL והוא מחשב ממש טוב. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1jh5ebe9f1 אני מבסוט ממנו אבל העניין שהוא גדול וכבד לי. ופה אני צריך את עצתכם: 1. שימוש- בראש ובראשונה זה מחשב שמשמש אותי ללימודים (אני סטודנט להנדסת מכונות בבן גוריון), לראות סרטים בHD, גלישה באינטרנט, משחקים ברמה פשוטה, כתיבת מסמכים וכו'... 2. גודל מסך- כמו שאתם רואים אני עובד היום עם 15.6" שהוא סבבה אבל כנראה שבהתחשב בצריכת סוללה וגודל ומשקל הוא פחות מתאים לי. אז אני מחפש משהו באיזור ה-13.3"-14" לא פחות מזה. 3. משקל- זה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את המחשב. חשוב שיהיה קל יחסית לגודלו. איזור ה-1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kuBBia,

אשמח לקבל עזרה בבחירת מפרט למחשב לאחותי שישמש בעיקר לאינטרנט כתיבת עבודות ואולי משחקים קלים עד עכשיו היא מסתדרת (בקושי) עם פנטיום 4 מלפני 6 שנים אז אני מניח שכל דבר יהיה שיפור.. התקציב הוא 1500-2200 עדיף כמה שפחות..לגבי השימוש אני לא יודע אם יש טעם לקנות כרטיס מסך חיצוני או מובנה ולהשקיע יותר במעבד.. בכל מקרה חשוב לי שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. לא צריך שום ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר וכו') תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by EF,

אשמח לעזרתכם בהחלטה לגבי מחשב נייד. ההתלבטות היא בין שלושה דגמים לכל אחד יתרונות וחסרונות מבחינתי. צרכים: מסך - 14​ אינץ​, ​מט, עדיף מסך עם פאנל IPS מערכת הפעלה - windows 7 מעבד - I5 זיכרון - לפחות 4 ג'יגה אמצעי קלט - touchpad רצוי ללא Pointing stick מקלדת - עם שטח עבודה כמה שיותר גדול ונוח - חשוב! משקל - ​ באזור ה- 1.6 -1.8 זמן סוללה - לפחות 4 שעות יציאות- 3 יציאות USB 3.0 ו-HDMI כונן קשיח - 286G - SSD מחשב שקט עם מערכת קירור טובה Dell Vostro 5480 VM-RD33-8938 כ- 4,300 ש"ח יתרון - שירות של DELL, כיום משתמשת ב- vostro 3500 כך שהממשק לא יצריך הסתגלות, זול יחסית לשניים האחרים חסרון - לא מגיע עם SSD, אפשר לשדרג אבל אז האחריות on site לא תופסת (אחרי בירור מול DE…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Milk-Inc,

היי, יש ברשותי אפשרות לבחור בין שני המפרטים הבאים (יד 2), ואשמח לקבל את דעתכם ולשמוע מה יותר עדיף (עבור מחשב המיועד ל CS:GO בלבד) שניהם מוצעים לי ב$700 (לא מתוכנן אוברקלוק, ישודכו למסך 144HZ על רזולוציית 1080P) 1) I7-4820K GTX1070 16GB RAM 2) I7-6700K GTX960 16GB RAM ממה שאני מבין יש למשחק הזה נטייה לסוגי מעבדים ספציפיים שעדיפים ומראים הבדך משמעותי? לא יודע אם זה לשני שני המעבדים הנ"ל בכל אופן.

7. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, דרוש מפרט למחשב שעובד כשרת של תוכנת אקסס ( תוכנה לספריה). החברה אמרה במפורש i3 . איש המחשבים שלי רוצה לתת לי e5700. האם e5700 חזק יותר או חלש יותר מ i3? האם צריך להוסיף כרטיס גרפי או מה שיש על הלוח האם מספיק טוב? אלו רכיבים , למעט זיכרון יכולים לעזור למחשב בעבודתו כשרת ( הוא גם שרת וגם מחשב אישי) תודה comp13

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mazinya,

היי אני שוקל לקנות את הנייד הזה (עם מעבד ה I5 והכרטיס NVIDIA) והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המחשב ויכולים לתת לי עליו דיעה לטובה ולרעה. במיוחד מה שמעניין אותי זה זמן הסוללה. בביקורת ש YNET עשו עליו רשום שהוציאו קצת יותר מ 6 שעות בשימוש סביר אבל הם לא רושמים מה זה שימוש סביר וכבר קראתי קצת דעות ברשת שאומרות שלא הוציאו ממנו יותר משעתיים וחצי מקסימום 3 שעות וזה עם שימוש של אינטרנט ואופיס בלבד, אז בעיקר מעניין אותי זמן הסוללה שלו בשימוש של אינטרנט, אופיס וכו' וזמן סוללה כאשר רואים סרט למשל. בגדול ההתלבטות שלי היא בין ה Q330 לבין ה Asus U35JC-A1 כשההבדלים המהותיים בשבילי הם מצד אחד המעבד של האסוס חלש יותר אבל זמן הסוללה שלו ארוך יותר. בנוסף לסמסונג יש יתרון ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב! אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל). לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר. אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן. התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר. אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז). אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר. תודה רבה מראש ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי , אני קונה מחשב חדש ובניתי בעזרת כמה וכמה אנשים מפרט ב 8500 שקל (זה יתקזז עם מכירת המחשב הישן בכ1500 שקלים) ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם מה לתקן או לשפר בו . ואני לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים + משחקי אינטרנט כבדים בעלי גרפיקה עשירה על ההגדרות הכי גבוהות. הנה המפרט : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Harddisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE F…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yoav,

שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ערב טוב, ברשותי מחשב נייד של Toshiba מדגם Satellite A500-1DN אשר רכשתי לפני כ- 4 שנים. מאז שקניתי אותו אני משתדל מאוד לשמור עליו ולא מוריד דברים שאני לא צריך וכו'. מאז שקניתי אותו לא פירמטתי אותו ולאחרונה שקלתי לעשות זאת עקב בעיות קלות. לדוגמא: - כניסה איטית לשולחן העבודה לאחר איתחול. לעיתים הוא גם נתקע במסך ה"ברוך הבא" ולא זז. - מדי פעם כשאני סוגר את המסך ופותח שוב- הוא לא נדלק, אא"כ אני סוגר שוב ופותח. - בעיות כלליות של מהירות (עבודה, לא גלישה). אני לא בטוח כמה זה טוב לפרמט בגלל שגם יש לי תוכנות של Toshiba שקיבלתי עם הנייד ואני לא יודע אם אוכל להשיג אותן שוב אם אפרמט. עם זאת, יש לי דיסק מקורי של ווינדווס ופירמטתי לא-פעם את המחשב הנייח שלי, כך שאני…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב נייד מסוג טושיבה L300-11L עכשיו המחשב בא עם וינודס ויסטה מובנה בוינדוס יש כמה תוכנות של טושיבה ויש תוכנה של טושיבה ליצירת דיסק אתחול יצרתי את הדיסק הכל עובד סבבה אני רוצה לשים על המחשב נייד XP ולהתקין את התוכנות של טושיבה יש אפשרות לעשות את זה? איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עזרו לי בבקשה להרכיב שני מפרטים בתקציב בסביבות 4000 שקל . הראשון ישמש בעיקר למשחקים לא מתוכנן OC, לפחות כרגע ואם בכלל אז לא רציני, ככה שהוא צריך להיות מספיק חזק. חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 959.01 ] Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [ ¤ 584.99 ] - מה ההבדל בין זה לגרסת הפרו ??? Memory : 2 * DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 246.24 ] Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 494.98 ] Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1219.18 ] Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Powe…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mj23,

היי חברים אני מנסה לבנות מפרט המטרה היחידה של המחשב היא להריץ תוכנה בשם ZEMAX למי שמכיר כולם מייעצים לי לקחת מעבדים אקטסרים של אינטל עם 10/20 ליבות שזה המון כסף ואני לא מבין למה לא לקחת 3900X 12/24 שהרבה יותר זול ולדעתי יריץ את התוכנה בלי בעיות אשמח לשמוע את דעתכם...והאם אינטל באמת שווה פי 2 עלות מ3900X מה שגם הקאש במעבדים החדשים של אינטל בהרבה יותר גדול מאינטל. גם אם מעבדי אינטל עדיפים בקצת האם זה באמת שווה לשלם כפול ומשולש שאר המחשב 64 RAM NVME 480GB ASUS PRO X570

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EG,

שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tepez,

אני צריך מפרט AMD למשחקים + מסך LCD 17 במפרט צריך להיות גם: צורב DVD עכבר אלחוטי והמארז צריך להיות 'מרשים' מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 עם התוספות הבאות: 1024MB RAM מסך דק MAG 8ms LCD 17 סט Microsoft אלחוטי ?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sh1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The-Magician,

אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Skipper,

היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.