עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aeea,

מאיזה אתר אני יכול להוריד עידכוני קושחה רשמיים ולא רשמיים של הצורב הזה? ואיך הצורב הזה טוב? יש לי אותו יותר מחצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל להשתמש בו

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by nissim_y,

ב windows - me הצורב עבד תקין עם תוכנת nero 5 לאחר התקנת כרטיס רשת במחשב לא ניתן לצרוב מתקבלות שגיאות : buffer underrun או could not perform endtrack הורדתי את מהירות הצריבה ל x2 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. WD 250GB JB במאמץ (העתקה של כמה ג'יגות אליו) הוא מגיע ל-50. זה נחשב תקין? יש מאורר במארז...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  5. היי, יש לי דיסק און קיי 16GB חדש, והעברתי אליו משחק , ואחרי כמה דקות שככתי שהמשחק עובר אל הדיסק או קי, אז פשוט ניתקתי את הדיסק און קי מהמחשב ללא הוצאה בטוחה, בזמן שהמשחק הועתק אליו. מאז אצל כל מחשב שבדקתי (מעל 5 ) הדיסק מוגן מכתיבה, ואפשר רק לקרוא ממנו מידע אבל אי אפשר לשנות כלום, או לפרמט. ניסתי להעלות את הווינדוס במצב בטוח ולתת פקודה דרך הקומנדר אופרייטר שיפרמט לי את הדיסק וזה גם לא נתן לי לפרמט... אני כבר לא יודע מה לעשות, ופשוט חבל לי לוותר על דיסק און קי חדש שקניתי... יש דרך לתקן אותו ? בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יותר משנה אחרי שנחשפנו אליה לראשונה, הטכנולוגיה מבית אינטל ומיקרון שמבטיחה לספק לנו מהירויות שאינן מהעולם הזה מתקרבת אל החנויות לכתבה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by duvdevanim,

שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by zoharco1,

חג שמח יש לי דיסק נייד USB של POWER DISK 2GB אני מחפש תוכנה לתקן אותו כל הזמן מאבד קבצים תודה

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1527 זה הצורב.^ יש לי את האפשרות לקנות את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3005 או את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3006 מה לקחת ? מה ההבדל בין ה "-" ל "+" ?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אני רוצה להשאיר את הדיסק החיצוני מחובר למחשב כל הזמן א. האם זה בסדר ? לא יקצר את החיים שלו ? ב. האם אפשר לגרום רק לכונן חיצוני לישון שהוא לא בעבודה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חבר שלי מתייעץ איתי על כמה דגמים של כוננים קשיחים.הנפח הוא בין 250 ל 320 גיגה והטווח מחיר בין 360 ל 450 שקל איזה חברה הכי אמינה היום בדיסקים לניידים? סמסונג ?? סיגייט (5 שנים אחריות וגם הרבה משלמים על השם ראיתי בהפרשי מחיר..) WD גם יקרה קצת. אשמח לקבל עזרה פה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by aviv00,

המהירות והקיבולת הכי חשובים לא אוהב את הפייצרים מסביב ‏SanDisk Cruzer® Micro 4GB (Black) U3‎ ‏Kingston DataTraveler 4GB‎ אלה הכי מהירים בשוק ה MAINSTREAM ?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. איזה צורב DVD הכי מומלץ לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. השגתי במחיר ממש טוב ספינדל של 25 דיסקים של MORRISON DVD-R X8 קניתי אותם כי היה כתוב שהם TY ובאמת הם TY לפי מה שני רואה. הנה תוצאה של סריקה של סרט שצרבתי ב X8 אגב יש לי NEC3540 והוא גם מזהה את המדיה הנ"ל בתור X12. איך זה הגיוני שTY תיתן תוצאה כה גרועה? אני ינסה לצרוב עוד דיסק או שניים ונראה מה יקרה אבל אני באמת לא מבין מה קורה פה. עריכה: הסריקה השנייה היא של אותו סרט רק על מדיה של RITEK עם קוד FUJIFILM03 שנצרבה ב X8, מאוד מוזר למה ה CDSPEED לא נתן ציון לסריקה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. יש לי 2 אופציות כרגע אופציה 1 : מארז חיצוני. מצאתי במחיר סביר בממשק USB את ה- Sedna SE-EH-38-U מחיר : 150 ₪ הארד דיסק 2TB פנימי SATA - אותו אחד שממליצים פה : Samsung 2000GB HD204UI מחיר : 440 ₪ סה"כ : 590 ₪ אופציה 2 : הארד דיסק חיצוני 2TB בממשק USB גודל 3.5" Western Digital Element 2TB WDBAAU0020HBK מחיר : 508 ₪ השאלה מה עדיף, האם יש הצעה לשיפור או הוזלה של מה שרשמתי. ובאופן כללי אשמח לשמוע דעה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.