אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה דגמי NVMe חדשים תחת דור ה-PCI-Express 4.0 - ומעליהם הצגה פומבית של זוג דגמי ה-PCI-Express 5.0 הראשונים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם ניתן להפוך ssd פנימי לssd חיצוני usb ?
-
- 5 תגובות
- 457 צפיות
- 3 followers
-
-
מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
- 2 followers
-
-
לגבי המחשב שהביאו כאן באתר מאמזון: https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/dp/B0BTQWR77M?tag=hwzone0f-20 ראיתי בתגובה הזאת : https://www.amazon.com/Laptop-1920x1200-Display-i7-1355U-SFG14-71T-72QV/product-reviews/B0BTQWR77M/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews#:~:text=Anyways%2C you've probably,in the comments. שיש בו חריץ נסתר נוסף של m2. זה קורץ לי כי אני רוצה מחשב עם המון מקום שיכיל באופן קבוע תמונות, מוזיקה וכדו'. אני רוצה להשקיע ולקנות כונן של 2-4 טרה (עוד לא החלטתי) כדי להגדיל את האחסון של המחשב.. השאלה שלי- איזה כונן יתאים לזה (מבחינת חיבורים, חימום וכדו')? …
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
- 2 followers
-
-
בדקנו כונן אחסון זריז וזעיר של יצרנית החומרה הטאיוואנית ADATA - האם יש כאן תמורה הוגנת למחיר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, ניסתי לחפש בzap דיסקים קשיחים, אבל יש כ"כ הרבה מאפיינים, שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אני צריך HD של חצי טרה, ללא צרכים מיוחדים או פיצ'רים מטורפים... כמה דבר כזה צריך לעלות, ועל מה תמליצו?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
חשבתם שה-Samsung 980 Pro היה מהיר? הדגם החדש מיועד להשאיר אבק לו ולכל המתחרים האחרים בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיימת כיום בשוק טכנולוגיה מהירה מ-SCSI בתוספת בקר? אם כן איזה הכי מהירה?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Alphacool מציגה פיתוח שעשוי להיחשב מוזר ואולי גם מיותר כעת - אבל יוכל להפוך לאקס פאקטור עבור ביצועים מירביים עם הגעתם של כונני ה-NVMe בדור ה-PCIe 5לכתבה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה להעביר כמה GB מכונן D ל-C, לשם כך השתמשתי ב-PM והשתמשתי ב-Resize a Partition. התוכנה עובדת בסדר, ואני מאשר את כל השינויים, אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב אין את המסך הכחול הזה של הבדיקת דיסק. פשוט עולה לי ישר שולחן העבודה ואין שינוי בגודל של הכוננים. מישהו יודע מה הבעיה? מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
הי, יש לי קובץ ISO שאני רוצה לצרוב הבעיה שהקובץ בגודל של 4517MB ועל הDVD יש מקום רק ל 4482MB, האם יש אפשרות לדחוס את האקסטרה מגות האלו לדיסק סטנדרטי, או שצריך לקנות דיסק אחר (זה לא נעים להשתמש בDL בשביל 15 מגה נוספים)?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
- 2 followers
-
-
הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
- 2 followers
-
-
הבקר החדש מבית חברת Silicon Motion אינו זקוק לזכרון דינאמי מובנה בכדי לספק למשתמשים מהירויות העברה של עד 7,400MBps, לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-ZikeDrive מבטיח לספק מהירויות העברה גבוהות מאלו של כונני ה-NVMe המתקדמים ביותר בדור ה-PCI-Express 3.0 עבור מוצר קומפקטי שילך אתכם לכל מקום - אבל זה יעלה לכם מעל ל-300 שקלים בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-