עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

יש לי דיסק קשיח 320 החדש ויש לי לוח אסוס DH HOME DIGITAL והוא לא מזהה לי את הדיסק הקשיח למה ככה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by hosham,

יש לי HD WD 160JS SATA 2 הראשון שהיה לי התחמם לטמפ' של 55 מעלות והחליפו לי אותו לאחר,ומשום מה גם בו יש את אותה בעית התחממות+הדיסק עובד די לאט בהעברת קבצים. עשיתי גם בדיקה של זמן גישה ממוצע לדיסק אצלי ויצא -18.5 מילי שניה ובדיסק ATA ישן היה זמן גישה של 13.5 מילי שניה. אני יכול להחליף אותו או שוב לאותו דגם או לדיסק של MAXTOR 160 SATA2 DIAMOND 10 8MB ,מה אתם אומרים שווה לעבור למקסטור או להישאר עם WD?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by Tal14,

שלום יש לי במחשב מסוים 2 הארד דיסקים,ומשהו מוזר קרה לאחר הפירמוט הכונן שנקרא כונן C: והכונן D: התהפכו ז"א שבכונן D: יש את הווינדוס אבל כשאני מוציא את כונן C: זה נותן שגיאה NTLDR משהו כזה, מה אפשר לעשות על מנת להוציא כונן אחד אבל להשאיר את השני עם הווינדוס ? תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by maormaor1,

שלום לכולם ! קניתי דיסקים vebatim 8.5 GB והכנסתי אותם לכונן. עכשיו אחרי שהכנסתי הכונן חושב וחושב וחושב ולבסוף הוא אומר כאילו אין דיסק בכונן. חשוב להדגיש כי הכונן שלי תומך בDL! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by Vashu,

שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by jepe,

קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by tenana,

חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. Started by +Eliran+,

יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by גירון,

שלום לכולם , יש לי מחשב שבו שני כוננים קשיחים, לפני כמה זמן הכונן המשני הפסיק לעבוד, חשבתי שהוא נשרף אבל כשלקחתי אותו לבדיקה אמרו לי שהוא נמצא על מצב Dynamic ואני צריך להעביר אותו למצב Basic ואז הוא יסתדר, הבעיה שכשאני יעביר אותו כל הכונן ימחק ויש שם קבצים שממש חשובים לי, רציתי לשאול האם יש דרך כלשהי להפוך אותו ולשמור על הקבצים? אולי בתוכנת דוס או משהו...? תודה רבה מראש, גירון.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. אני רוצה לצרוב סדרות וסרטים האם הדיוידי יתמוך ב פלוס תודה מראש אלירן המלך

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה

18. Started by Gilo2005,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב פנטיום 1 או 2 אני לא בידיוק יודע למחשב יש אהרד דיסק מסכן של 5 גיגה ויש לי אהרד דיסק של 80 גיגה 7200 RPM רציתי לדעת האם הHD יעבוד כמו שצריך על המחשב או יהיו המון בעיות

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by dark_zero,

למה כשמישהו רוצה לקנות מחשב אז אתם מבאים לו מפרט עם צורב/צורב דיוידי ואז כשמישהו מבקש עזרה במשחק אתם שואלים אם זה מקורי אם לא אז נועלים הרי אתם בעצמכם ממליצים על צורבי דיוידי אפילו למעלה ראיתי "צורבי דיוידי מומלצים" מה הטעם להמליץ על צורב עם אתם אומרים שלצרוב זה לא חוקי?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by dinraz,

קודם כל שלום לכולם.... אני מתלבט מאוד ואבקש את עזרתכם. החלטתי על קניית כונן גיבויי למחשב. כל החומר שלי נמדד במשהו של 25 GB חשבתי על כונן 2.5 של WD ואז התברר לי שאין בו גיבויי בלחיצת כפתור ולכן אני יכול לעשות את אותו גיבויי על אייפוד. מצאתי באנטרנט כונן של PHILPS 2.5 עם גיבוי בלחיצת כפתור. בהנחה ששניהם עולים אותו הדבר מה לדעתכם עדיף? http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=110&language=en כתובת של WD. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8483194&type=2&product=1&=כתובת של PHILIPS/ אשמח לתשובה.........

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. אני לא מבין גדול בזיכרונות ניידים ואני צריך לקנות אז הינה מה אני חושב ואני מתלבט http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=973 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=955 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 ואם יש למשהו עצה יותר טובה.. אז שייביא ואני מעדיף 8gb והתקציב שלי הוא עד 180 ש"ח. אם רשמתי במקום הלא נכון תעבירו

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by lader,

DVD DRW-1612BL ASUS שווה לקנות במחיר של 220?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה

דיונים חדשים בפורומים