עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני צריך שתמליצו לי על צורב די וי די נבחר עם חיבור SATA מהירות X18 בצריבת דיסק DVD-R ואפשרות חריטה על הדיסק LIGHTSCRIBE קראתי את האשקול באתר לגבי צורבי הדי וי די המומלצים מעודכן לחודש מאי אך אף צורב מהם לא משך אותי כל כך שמעתי שיצא לפני שבועיים צורב חדש ומומלץ של LG מדגם: GSA-H62LI הבנתי שהדגם הזה עדין לא הגיע לארץ אשמח לדעת אם מישהו שמע על הדגם הזה או שיוכל להגיד לי מתי הוא יגיע לארץ???

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  2. Started by benny_sh,

יש לי דיסק DVD שנצרב בצורב לא של מחשב אלא חיצוני ישירות ממצלמה דיגיטלית והמדיה היא +DVD. במחשב אני לא מצליח לקרוא את הדיסק והמחשב מראה לי את ה-DVD כאילו הוא ריק למרות שב-DVD רגיל המחובר לטלויזיה אני רואה אותו. הצעות בבקשה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  3. חשבתם שה-Samsung 980 Pro היה מהיר? הדגם החדש מיועד להשאיר אבק לו ולכל המתחרים האחרים בסביבהלכתבה

4. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לצרוב לדיסק אחר דיסק מקורי של משחק need for speed איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by iSolt,

הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5

7. יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה

8. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה

10. Started by drbrain,

אהלן אני מחפש צורב דיוידי אמין וטוב לא חשובה לי מהירות אלא רק אמינות הצריבה ומינימום תקלות בצריבה על פי האתר שלכם "צורבי DVD מומלצים, מעודכן לחודש ינואר 2008" ראיתי שמתאים לי LiteON LH-20A1S וגם Samsung SH-S203B ציטוט מתוך לייטון : "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." כמו כן אני ממש אבל ממש לא מבין מה ההבדל בין DVD-R ו DVD+R מה זה bitsetting ודבר אחרון מחירי דיסקים מה נחשב לזול ומה נחשב ליקר בימינו נ.ב. אני לא מעוניין לחכות לבלוריי וHD-DVD

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  11. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות הרדיסק חדש (500GB) ואני צריך ייעוץ קל - או ב330 ש"ח לקנות הרדיסק פנימי SEAGATE BARRACUDA עם 32MB BUFFER או חיצוני ב390 ש"ח WD MYBOOK 500GB USB 2.0 - השאלה שלי היא האם בהפרש כזה זניח כבר כדאי ללכת על חיצוני - אני בעיקר מתלבט בגלל ההפרשים בביצועים, הכוונה שלי היא בעיקר להשתמש בהרדיסק למוזיקה וסרטים אבל אני ארצה גם להריץ תוכנות ואולי גם משחקים - כמה ההבדל מורגש בין פנימי לחיצוני בשימושים האלה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by yotep,

לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by HydroIT,

מיני דיסקים כאלו (כאילו, מותאמים לשקע השני בכל צורב/קורא), בעלי נפח של 1.4ג'יגה - ניתן לצרוב עליהם כרגיל, כמו כל דיסק אחר?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

16. מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה

17. בקר חדש לשוק הביניים אמור להעניק מהירויות העברה רציפות של מעל ל-10,000MBps מבלי להזדקק לאמצעי קירור אקזוטיים מתקדמיםלכתבה

18. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. Started by shibby15,

אני מתעניין לגביו בתור חלופה לייט און.

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by lader,

DVD DRW-1612BL ASUS שווה לקנות במחיר של 220?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by iSolt,

כרגע המחיר הכי זול שמצאתי הוא 1600 שקל באמזון ארהב אשמח אם יש מחיר נמוך יותר

24. Started by segev22,

האם קיימת כיום בשוק טכנולוגיה מהירה מ-SCSI בתוספת בקר? אם כן איזה הכי מהירה?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. Started by trt,

שלום, ניסתי לחפש בzap דיסקים קשיחים, אבל יש כ"כ הרבה מאפיינים, שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אני צריך HD של חצי טרה, ללא צרכים מיוחדים או פיצ'רים מטורפים... כמה דבר כזה צריך לעלות, ועל מה תמליצו?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.