עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jack77,

אני רוצה לקנות צורב ואני לא מצליח לבחור איזה מהם כדאי לי: samsung sh-203b asus 2014 l1t lg gsa h62nk מה מהם נחשב לצורב הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by hosham,

יש לי HD WD 160JS SATA 2 הראשון שהיה לי התחמם לטמפ' של 55 מעלות והחליפו לי אותו לאחר,ומשום מה גם בו יש את אותה בעית התחממות+הדיסק עובד די לאט בהעברת קבצים. עשיתי גם בדיקה של זמן גישה ממוצע לדיסק אצלי ויצא -18.5 מילי שניה ובדיסק ATA ישן היה זמן גישה של 13.5 מילי שניה. אני יכול להחליף אותו או שוב לאותו דגם או לדיסק של MAXTOR 160 SATA2 DIAMOND 10 8MB ,מה אתם אומרים שווה לעבור למקסטור או להישאר עם WD?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. שלום יש לי כרגע במחשב 2 הארדיסקים של 500GB SATA 2 והם פועלים ברייד 0 אני רוצה לצרף הארדיסק של 250GB IDE ולהתקין עליו VISTA יש לי בלוח אם יציאת IDE אחת שהיא הולכת לצורב ואת החיבור השני שמתי בהארדיסק אבל שאני מדליק תמחשב זה לא מזהה את ההארדיסק ולא את הצורב שניתקתי את ההארדיסק זה זיהה עוד פעם תצורב ניסיתי לשחק עם הג'אמפר אבל זה לא עזר, כל פעם שההארדיסק היה מחובר זה לא זיהה את אותו ואת הצורב אז אני צריך עזרה עם השילוב בין ההארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by מאור247,

יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by ליקר1983,

אהלן אנשים אני רוצה לקנות כונן קשיח אבל.... מבולבל בהתחלה חשבתי פנימי אבל אז חבר אמר לי יש לך נייד עם תקנה חיצוני תוכל לחבר לנייד(יתרון) אז... מה כדי ? חיצוני ? פנימי?? ועוד דבר ראיתי כונן קשיח חיצוני 500GB עם MY BOOK של WD מה אתם אומרים עליו? תודה אנשים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. 111 פיוניר עושה קמת חריקות האם כדאי לממש אחריות בחנות pccenter? והאם הם יעשו לי בעיות?< או שישר יחליפו לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by Vashu,

שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by getzion,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים התקנתי וויסתה ובהתקנה חילקתי את הדיסק לשתיים החלק הראשון כולל את מערכת ההפעלה, כשמערכת ההפעלה עלתה החלק השני לא הופיע בשום מקוםהוא פשוט נעלם. מערכת ההפעלה היא וויסתה הום פרימיום 32 ביט אם זה לא הפורום אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לפורם הנכון תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by maormaor1,

שלום לכולם ! קניתי דיסקים vebatim 8.5 GB והכנסתי אותם לכונן. עכשיו אחרי שהכנסתי הכונן חושב וחושב וחושב ולבסוף הוא אומר כאילו אין דיסק בכונן. חשוב להדגיש כי הכונן שלי תומך בDL! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by +Eliran+,

יש לי צורב וכונן רגילים לא DVD. והביאו לי דיסק DVD לצרוב וכשאני מכניס אותו המחשב בכלל לא מזהה את הדיסק באף אחד מהכוננים. זה בגלל שהכוננים הם לא DVD? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. כשאני פותח את המגש הוא נפתח ובסוף הוא זז ימינה. האם זה טבעי? האם לעוד מישהו קרה אותו הדבר עם הצורב הזה? המגש במקום לצאת ישר, הוא בהתחלה יוצא ישר ובסוף זז קצת ימינה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. Started by M-a-T-a-N,

יש לי דיסק קשיח 320 החדש ויש לי לוח אסוס DH HOME DIGITAL והוא לא מזהה לי את הדיסק הקשיח למה ככה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by dark_zero,

למה כשמישהו רוצה לקנות מחשב אז אתם מבאים לו מפרט עם צורב/צורב דיוידי ואז כשמישהו מבקש עזרה במשחק אתם שואלים אם זה מקורי אם לא אז נועלים הרי אתם בעצמכם ממליצים על צורבי דיוידי אפילו למעלה ראיתי "צורבי דיוידי מומלצים" מה הטעם להמליץ על צורב עם אתם אומרים שלצרוב זה לא חוקי?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by jepe,

קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by tenana,

חזרתי לי משמירת יום העצמאות ולא מספיק זה היה נורא גם ככה, גם כנראה נקעתי את הרגל וכמעט איבדתי את החוגר.. ובנוסף לכל הצרות כשהגעתי הביתה.. גיליתי שהמחשב לא מסכים לעלות.. הוא רצה לעשות Boot כל הזמן בלי סיבה.. עד שהכנסתי דיסק של ווינדוז ואז הוא שאל מה אני רוצה לעשות, להתקין מחדש לעשות ריפייר או לצאת, אז עשיתי ריפייר, ואז הוא רשם שאין כונן קשיח.. האם זה אומר שההרד דיסק שלי, שבק חיים ? :'( כשהוא מחובר הוא כן עובד, מרגישים שהוא עובד, אבל המחשב לא מצליח לזהות אותו.. וניסיתי להחליף כבל Sata וזה לא עזר..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by גירון,

שלום לכולם , יש לי מחשב שבו שני כוננים קשיחים, לפני כמה זמן הכונן המשני הפסיק לעבוד, חשבתי שהוא נשרף אבל כשלקחתי אותו לבדיקה אמרו לי שהוא נמצא על מצב Dynamic ואני צריך להעביר אותו למצב Basic ואז הוא יסתדר, הבעיה שכשאני יעביר אותו כל הכונן ימחק ויש שם קבצים שממש חשובים לי, רציתי לשאול האם יש דרך כלשהי להפוך אותו ולשמור על הקבצים? אולי בתוכנת דוס או משהו...? תודה רבה מראש, גירון.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. ההבדל קריטי ? על הנייר ההבדל פי 2 אבל במציאות ? גלישה / משחקים / עבודה ? או שזה רק בהעברת קצבים ?

22. כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה

23. Started by yotep,

לא מזמן קניתי דיסק קשיח אבל חיברתי אותו עם כבל של ATA33 ועכשיו שאני מנסה לחבר אותו עם כבל מתאים כדי שיפעל לי ב UDMA5 המחשב מסרב לזהות אותו בכל מצב אפשרי של הג'מפר כבר בביוס . מה לעשות? דרך אגב הכבל חדש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים