אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
האם יכול להיות שאלו הפרשי המחירים בין הארץ לחול?! כפול 3!!! http://vnu.computerprices.co.uk/hardware/pricemagnifier.asp?fromhomepage=yes&productid=267661
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח פה ת'רד כמו שנפתח בטכנו... תרשמו כאן את החנויות (טלפונים,כתובות, אתר אינטרנט) של החנויות בהם אתם קונים את הדיסקים.. ככה נמצא את המקומות הכי זולים.
-
אוקי אז ככה יש לי צורב של YAMAHA 24X 10X 40X ומאז הפירמוט האחרון של המחשב אני כבר לא מצליח לצרוב במהירות המקסימלית בחלון הצריבה אני רואה שה read buffer יורד ל0 וכשזה קורה אז אותו דבר מתחיל לקרות ל record buffer ואז הוא בעצם לא מקבל יותר מידע לצרוב והוא מפסיק את הצריבה ואז הוא מקבל מחדש את המידע לצרוב אני שומע אותו מעלה את המהירות שלו ואז הצריבה מתחדשת... יש לי מזל שיש buffer underrun protection ככה שאני יכול להיות רגוע ולדעת שהוא יוכל להמשיך את הצריבה גם אם הוא הפסיק אותה מהסיבה הנ"ל... אם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אני אשמח לדעת ואם מישהו מכיר או זוכר יותר נכון את הפקודה של DOS שמסדרת את הזיכרון המהיר אני אשמח אם תזכירו לי...
-
אני חייב לקנות צורב אבל אין לי הרבה כסף, ראיתי באתר של זיגזג את הצורב SAMSUNG CDRW (SW - 232) - 40x32x10 ב464 שח שזה ממש זול כדאי לקנות או שזה זבל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את הכונן הזה כי ברור שהוא מהיר מאד, אבל האם הוא אמין ולכמה זמן הוא יחזיק לי? אז אם למישהו יש סקירה או כתבה על זה שיביא, תודה. נ.ב: הוא תומך ב ATA133?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המדיות לצריבה שמוחרים בזיגזג? BenQ ( ACER ) 250 CDR- 700MB - 80Min - Silver - 24X - CAKE זה יוצא 1.5 ש"ח למדיה. דיי זול הייתי אומר. למישהו יש ניסיון או שמע משהו רע עליהן? או המלצה על משהו אחר זול גם כן ואמין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להחליף את ה HP 9200I שלי. אז אם יש הצעות יופי. הכוונה לא לעבור 1000 שח. אני לא צריך בקר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי:IBM 40 GB 7200 ורוצים ממני 350 שקל ובתמורה אני יקבל סיגיט 60 ג"ב 7200 משתלם או לא???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיפושי אחר צורב אמין רציתי לשאול 2 שאלות: 1)רציתי לשאול אם מישהו בעל צורב אמין (אם אפשר זול ) וטוב שכותב 24+ ומוכן להמליץ עליו בלב שלם אני אשמח.. 2)האם יש חנות באיזור חיפה והקריות שמוכרת צורבי לייט און תודה! :-*
-
WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
איך אני צורב דיסק שמוגן בSD2 עם הפלאקסטור? אפשר פשוט יכול לעשות Image מכל תוכנה או שרק עם CloneCD?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נניח ויש לי סריקה של דיסק במחשב בקובץ תמונה ואני רוצה להדפיס ולהדביק על הדיסק ואין לי מזומנים כדי לקנות את הנייר העגול המיוחד עם הדבק למטה שמדפיסים עליו ומדביקים על הדיסק, האם יהיה בסדר להדפיס את התמונה, לגזור ולהדביק על הדיסק? או שזה לא בסדר? ואם כן, באיזה דבק מומלץ להשתמש? (כדי שחס וחלילה הנייר לא יחליט לרדת פתאום באמצע שהדיסק מתנגן לו ברדיו-דיסק ברכב )
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה פשוטה שווה לי או לא להחליף את הווסטרן דיגיטל 60 ג'יגה שלי לווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מ"ב באפר ב160 שקלים ? בבקשה תנו את דעתכם אני צריך להחליט עד הערב
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלופ , פירקתי לא ממזן את הספק של המחשב הישן שלי בשביל המאורר והחלטתי כבר לפרק את כל המחשב , לכם הוצאתי גם את הארד דיסק הישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב החדש? הארד דיסק הישן הוא של סיגייט , ונראה לי שהגדם הוא ST33232A (זה מה שכתוב)
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-